Paljasta kauneusammattilaisesi NYT!!

Saara Sarvas

En muista, olenko tehnyt tällaista juttua joskus aiemminkin, mutta en ainakaan tällä tyylillä.. Ajattelin nimittäin pyytää teitä paljastamaan luottokampaajanne ja -meikkaajanne ympäri maan! Minä tiedän ja tunnen kyllä Helsingissä työskentelviä tyyppejä, mutta en heitäkään paria kourallista enempää. Suurin osa näistä minun tutuistani on kaiken lisäksi jokapaikanhöyliä, joita on yhtä vaikeaa saada kiinni, kuin pientä kania joka ei tahdo lääkevoidetta ikeniinsä.

Saan blogin kautta monesti kyselyitä meikkaajista ja kampaajista myös kaukaa PK-seudun ulkopuolelta ja olisihan sekin ihan super, jos teidän suosikkityyppinne saisi lisää töitä! :) Olen ottanut ensi vuodelle muutaman hääkeikan, mutta tällä hetkellä en voi ottaa uusia asiakkaita. Ilmoittelen, jos tämä tilanne muuttuu.

Itse kun olen monesti varattuna ja tiedän, että ympäri Suomea työskentelee todella taitavia ja intohimoisia meikkaajia, jotka tekevät vain kynsin ja hampain töitä saadakseen tehdä ammatikseen juuri tätä. Tahtoisinkin heti ensi vuoden alussa erittäin mielelläni nostaa myös heidän tunnettuuttaan, aina kun siihen on mahdollisuus.

Idea on siis simppeli. Paljastat vain kommenttiboksin puolella sen, kuka on sinun salainen aseesi? Kerro ammattilaisestasi mieluiten ainakin:

  • Toimiala
  • Nimi/liike (Etunimi liikkeen yhteydessä riittää hyvin!)
  • Kaupunki
  • Jokin perustelu!

Nettisivu ja puhelinnumero ovat kivoja bonuksia, mutta jos ne löytyvät googlettamalla, ei niistä tarvitse huolehtia! Minä kerään vastauksista ja suosituksista listan, joka saa jäädä tälle sivustolle hakemistoksi :) Jos joku on jo kehunut juuri sinun suosikkityyppiäsi, se ei suinkaan haittaa! Parastahan se on, mitä enemmän suosittelijoita on. 

Nyt ei ole aika piilotella! Suosikkitekijälläsi täytyy olla asiakkaita myös niille 50 päivälle, joiden aikana sinä et istu penkissä!

Kerro mieluusti kommentissasi myös syyt siihen, miksi juuri tämä tyyppi on niin super, että hänet pitäisi nostaa maailmanmaineeseen ^_^

Kuka laittaa sinun kuontalosi kuntoon?

Kuka puunaa naamasi kuvauskuntoon?

Kuka viilaa kyntesi ennen suuria taisteluita?

 

Kommentit

miävaan (Ei varmistettu)

Kampaamo Lumina Mikkelistä, sekä Minna että Maarit ovat molemmat ammattitaitoisia kampaajia, mutta myös valloittavia persoonia. Saavat heti kiinni siitä mitä haen, kun selitän mitä kampaukselta toivon. Pienen kampaamon tunnelma on mahtava!

Anniinau (Ei varmistettu)

Lahdessa Salon Mazic-liikkeen Enni on minun tukkani pelastaja ❤️ Joka kerta istun tuoliin vähän mietteliäänä mitä tällä kertaa, mutta aina sieltä saa lähteä hymyssä suin täydellisten hiusten kanssa :) Myös juhlissa kampauksistani on huolehtinut Enni.Muutenkin koko liike on täynnä ihanan piristävää tunnelmaa! En vaihtaisi mihinkään, käynkin siksi aina Helsingistä Lahdessa kampaajalla :)

sannakristiina (Ei varmistettu)

Parturikampaamo Blink Oy Tampereen Kaukajärvellä. Kirsi on mun hiuksia värjäilly ja leikelly, mutta myös Jenni vaikuttaa mahtityypiltä! Aina riittää juttua ja kahvitkin tarjoillaan. Kirsi myös puhuu mulle järkee jos saan jonkun ihan hullun tai arveluttavan idean.

Hyvä tietää! Muutin Kaukajärvelle jokin aika sitten ja oon kattellu tätä paikkaa miettien et uskaltaiskohan varata aikaa :)

sannakristiina (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kannattaa :) Curiouser&Curiouser -blogin Noora käy myös Kirsillä, ja Nooran kehujen kautta ite aikanaan uskalsin sinne aikaa varata :)

SiiriA (Ei varmistettu)

Huhtalan parturi-kampaamossa Raumalla työskentelevä Jaadia Pulliainen on ihana ihminen ja luottokampaajani viimeiset 10 vuotta. Jaadia teki ylioppilas- ja rippikampaukseni ja osaa aina tehdä kampauksen joka on juuri minun tyyliäni vaikka selitykseni olisi hieman epäselvä :D Suosittelen, suosittelen, SUOSITTELEN ! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Parhaat tekoripset Raumalla laittaa Miia Gorski, on tehnyt ripseni jo kolme vuotta ja en vaihtaisi pois. Saan aina ihanat ja tuuheat ripset jotka pysyvät moitteettomasti!

MimiMimi (Ei varmistettu)

Jämsässä on sellanen kampaamo kun Taikatuoli. Ite oon käynyt vaan kampaajalla siellä, mutta mun äiti on käynyt myös meikissä ja kaunista jälkeä on aina ollut. Ihan perus palvelut tehdään hyvin ja huolella, mutta myös juhlakampaukset tehdään tosi kauniisti. Ja teininä kun halusin jotain tosi erilaista niin nekin toiveet otettiin hyvin huomioon. Paikan kaikki työntekijät on ammattitaitoisia ja tosi mukavia!

Riina (Ei varmistettu)

Suvi Järvenreuna taikoo parhaat värit ja kampaukset, Mari Järvinen Porin parhaimmat irtoripset. Enkä ole ainoa tätä mieltä, saivat vuoden tyytyväisimmät asiakkaat-palkinnon! :) Paikkana siis Oma Kauneuskeskus Porissa :)

Hanii (Ei varmistettu)

Minä myös olen tykännyt kovasti Oma-kampaamosta ja Suvi Järvenreuna on loistava kampaaja. Kävi vain niin onnettomasti, että kun vihdoin vuosien etsinnän jälkeen löysin ihanan kampaajan, kohtalo heittikin minut toiselle puolelle Suomea :(

dddddididi (Ei varmistettu)

Turussa Kampaamo Unik:in Saara! Kertaakan en ole lähtenyt tyytymättömänä. Sen lisäksi että erikoisemmatkin värjäykset yms. onnistuu, Saara osaa myös pitää hiukset hyväkuntoisina. Big up!

Hallahalla (Ei varmistettu)

Meinasin myös huudella Kampaamo Unikia mutta ehdit ensin! :D Minä tosin käyn Mialla. Hänellä on monen vuoden kokemus ja sen huomaa kyllä työn jäljestä. Ihanat leikkaukset niin pidempään kuin lyhyeenkin hiukseen onnistuvat käden käänteessä. Minä en värjäytä hiuksiani ollenkaan, mutta kasvatus projekti lyhyestä poikatukasta pidemmäksi polkaksi on onnistunut kivuttomasti Mian käsittelyssä.

Ipe (Ei varmistettu)

Jyväskylän paras parturi-kampaamo on verstas ja siellä kalle hoitaa hommansa toosi hyvin! Ja oon kuullut että muutkin tyypit siellä on ihania. Hyvää palvelua, ja mikä tärkeintä: kuuntelee asiakasta mutta silti kertoo myös omia (hyviä) ehdotuksia. Vaikuttaa aidosti kiinnostuneelta siitä mitä asiakkaan hiuksille oikeen tapahtuu, ei ihan itsestäänselvyys joka paikassa. En vaihda enää!

Silkkitassu

Multakin peukutus verstaalle! Loistotyyppejä ja ammattitaitoisia!

mii.iim (Ei varmistettu)

Jyväskylässä Kampaamo Verstas on minunkin suosikkini, koko lähipiirin päät laittaa siellä kuosiin Anu. Aina ajan tasalla teknisesti ja tyylillisesti, ja tekee aina asiakkaan tyyliin sopivaa. Kaiken lisäksi tosi nopea. Anulta syntyy myös upeat kampaukset. Hääkampaukseni myötä muinoin tutustuttiin ja puolen tunnin pikakampaukset ovat pelastaneet monet juhlat sen jälkeen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Turun Butikin Maryanne! Hänen työskentelynsä on aina todella asiantuntevaa ja huolellista suunnittelusta viimeistelyyn asti. Hän on muutenkin huipputyyppi ja onnistuu myös aina luomaan aivan ihanan rauhallisen tunnelman ja hengähdyshetken arkeen. Hyvin harvoin tiedän, millaiset hiukset tai millaisen kampauksen haluan, kun kampaajan tuoliin astun, mutta aina olen saanut hymy huulilla lähteä!

Sara-87 (Ei varmistettu)

Kampaamo-kauneushoitola Drama Helsingin Töölössä. (www.dramawellbeing.fi) Ihanat ammattitaitoiset tytöt ja siskokset Nita ja Nina. Nita hoitaa hiukset kuntoon ja Ninalla olen käynyt kasvohoidossa. Tykkään persoonallisesta ja hyvällä maulla sisustetusta paikasta ja siitä että kampaaja/kosmetologi on itse huoliteltu ja nuorekas/ajan tasalla trendeistä ja Dramassa juurikin ollaan :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Voih, siskoni "Kynsistudio Saara Ahde" Turussa, brahenkadulla... Saara on ihan hurjan pikkutarkka ja taitava! Ja rakastaa työtään niin paljon, että usein harjoittelee kaikkea uutta myös kotona vapaa-ajalla. Instagramissa nimellä saaraahde on kynsikuvia paljon. Saara on myös meikkaaja-maskeeraja, sekä ripsien tekijä, ja siinäkin hirmu tarkka ja taitava <3 

Chic & Fit

Kampaamo Puljun Anne Flink on jumalasta seuraava <3

Sanna S. (Ei varmistettu)

Niin on! Anne on aivan loistava joka kerta.

Kartsi

Tampereen Salon Scissor Sister eli Elina kampaaja. Tekee käsittääkseni myös muuta kuin kampaushommia, mutta pääosin erikoisemmat (erityisesti gootti-/psychobilly-/jne.) kampaukset. Itse olen muutaman kerran käynyt, siskoni luottokampaaja. https://www.facebook.com/pages/Salon-Scissor-Sister/119601164778928 Aiemmin oli Nitrobaben kanssa samoissa tiloissa, kun ko. vaatepulju lopetti kivijalkaliikkeensä, muutti omiin tiloihin (olisiko jonkun tatskaajan kanssa samoissa?). Kuulemma puolisotkin tykkää, kun odottaessa vaimoketta käteen lykätään tatskalehti täynnä vähäpukeisia bööniä :D Joustavat aukioloajat ja ei ole koskaan mitään iskelmä-radiota soimassa! :)

Gigi
Olipahan taas..

Tampereen Viinikassa Minä! Ja ihanan meikin lisäksi saa tietty kreisiä maailmanparannusseuraa, se jos joku on aina tarpeellista!

oinas (Ei varmistettu)

Anita Mendolin Kauneuskeskus Adamantaksesta Turusta! Ihanan positiivinen nainen, jonka hymy tarttuu! Ja kauneuspuolella olen käynyt hänellä laitattamassa ripsiä, joihin olen ollut supertyytyväinen! Ilmeisesti Adamantaksesta löytyy myös paljon muita palveluita, kuten tukanleikkuuta ja maskeerausta.

http://www.adamantas.fi/

nessi (Ei varmistettu)

Nyt jo vuosien ajan mun kuontalon on pitänyt kunnossa Maija, jonka löytää Kotkan Somasta (http://www.somahiuksetkynnet.fi). Ihana tyyppi, joka osaa asiansa ja todella ottaa asiakkaansa huomioon. Olen poikkeuksetta lähtenyt Maijan penkistä supertyytyväisenä enkä tule kampaajaa vaihtamaan kuin äärimmäisen pakon edessä! :-)

Ani, Kokovartalofiilis (Ei varmistettu) http://kokovartalofiilis.wordpress.com

Jonna Ojala, joka työskentelee Helsingissä Yrjönkadun Velvetin tiloissa, on sekä maailman taitavin, että maailman ihanin tyyppi &lt;3 Ikinä ne sieltä ole lähtenyt niin, etten olis uutta tukkaani palvonut jokaisesta peilaavasta pinnasta!

rw (Ei varmistettu)

täälläkin jonnan tosifani! ihana nähdä, että hänellä on paljon uskollisia kävijöitä. oon itsekin suositellut häntä ystävilleni ja koko ystäväpiirini taitaa käydä hänen taikatuolissaan &lt;3

Hedelmasalaatti (Ei varmistettu)

Helsingissä Yrjönkadun Napsista Tiina on maailman paras kampaaja! Olen käynyt Tiinalla jo moooonta vuotta kammattavana ja aina se vaan onnistuu pelastamaan mun hiuskatastrofit ja loihtimaan mitä ihanimpia tukkatakoja (ja välillä myös puhumaan pois niistä hulluimmista ideoista ;) ) ! Suosittelen kaikille!

Ja kosmetologiosastolta Järvenpäästä Studio Hair&amp;Beauty Amelinan Anskua. Tältä typyltä onnistuu niin kasvohoidot kuin unelmaripsetkin, ihan paras!

Hedelmasalaatti (Ei varmistettu)

Kääk, nyt tuli joku ajatusvirhe, siis Annankadun liikkeessä se Tiina on, ei Yrjönkadun!

tuovi.t (Ei varmistettu)

Kosmetologi/ripsiteknikko Saara, Rovaniemi. http://www.kaunisolo.com/
Tekee aivan mielettömän tarkkaa ja hienoa työtä, työnjälki 10+! Saaralla on myös hyvä silmä mitä tulee esim. kulmakarvoihin ja ripsiin. :)

MissP (Ei varmistettu)

Turun paras hiustaikuri on juuri Bleisiin http://bleis.fi/ siirtynyt pitkän linjan ammattilainen Maiju! Nainen tietää mitkä värit pysyy tukassa, tekee uskomattomimmat sekoitusvärit, tuntee laatuhoitoainesarjat ja tekee pysyvimmät juhlakampaukset! Maijun tuoliin istuessa ei tarvitse kuin kertoa idea halutusta lopputuloksesta ja ulos kävelee aina tyytyväisenä.

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Pohjoisemmassa eli Ivalossa on sellainen kampaamo kuin Elsa ja siellä Emmi ja Sari. Ite käyn Emmillä mutta myös Sari on kuulemani mukaan huippu! :) Maailman ihanimmat tyypit, Emmi on supersupertaitava värien kanssa ja lukee nekin ajatukset joita et tiennyt ajattelevasi! :D Kampauksia en ko. paikassa oo kokeillut, mutten epäile sekuntiakaan etteivätkö handlaisi niitäkin.

Lullerii (Ei varmistettu)

Emmi! &lt;3 Hän oli mun eka luottokampaajani, siihen aikaan olimme molemmat vielä Rovaniemellä! :)

SanRi (Ei varmistettu)

Oulussa ihana kampaamo nimeltä Goalas (goalas.fi )ja siellä väri-velho nimeltä Annika :) Osaa taikoa tällaisen krantummankin blondin hiukset sellaiseen väriloistoon että työn tulos hymyilyttää vielä monta viikkoa käynnin jälkeen:) raikkaita uusia värjäys ideoita ja myös taitava leikkaamaan hiuksia. Ihanan freesi miljöö ja kaikki työntekijät muutenkin ammattitaitoisia ja iloisia:) Ehdottomasti paras Oulun seudulla:)

Sorrro (Ei varmistettu)

Mielenkiinnosta kurkkasin oliskos kukaan vielä vinkannut Kotkassa toimivan Soman Maijaa ja joku olikin ollut jo nopeampi! Maija on ihan mainio, parhaimmillaan Maija on sillon kun itellään ei ole visiota uudesta tukasta ja voi antaa (semi)vapaat kädet :)

Vakikampaamo (Ei varmistettu)

Todellakin Soma! Mahtava paikka ja kampaajat :)
Aina yhtä mukava mennä käymään

Immu (Ei varmistettu)

Joensuussa Ykköspaikassa Sikke on mun hiusguruni. Sikke on leikannut, värjännyt, suoristanut, raidoittanut, hoitanut, hellinyt ja tehnyt hääkampauksenkin tähän mun kuontaloon viimeisen ehkä kahdeksan vuoden aikana, enkä vaihda pois vaikka maksettaisiin. Sikke on kampaajamestari ja sen kyllä huomaa, ihan aina ja joka ikinen kerta lähden pois täysin tyytyväisenä. www.ykkospaikka.fi

LindaH (Ei varmistettu)

Kokkolasta löytyvät minun salaiset aseet :)
Hiukset: Kampaamo Elina Alajoki, mahtava persoona, niin pirteä ja osaa kuunnella asiakasta ja toteuttaa toiveet.
Meikki: Style Studio Riikka Saari http://www.riikkastyle.com/ . Hänkin niin ihana ja positiivinen ihminen. Meikkaa ja stailaa aina kaikki asiakkaat korostaen asiakkaan omin parhaita piirteitä :)

Tuire (Ei varmistettu)

Keski-Suomessa Karstulassa on kampaamo Päämuuntamo, joka on mahtava paikka! Itse olen käynyt siellä yli kymmenen vuotta ja vaikka olen asunut jo vuosia 200 km päässä, niin edelleen käyn useimmiten siellä. :) Enkä suinkaan ole ainoa, joka käy siellä satojen kilometrien päästä, vaan meitä on monia, sillä liike on avoinna myös lauantaisin. Palvelu on mahtavaa ja hinnat kukkaroa miellyttäviä. Suosittelen lämpimästi! :)

ElinaKu (Ei varmistettu)

JALASJÄRVELLÄ
ehdottomasti Ojalan parturi-kampaamon Merja Ojala. Pitkä kokemus ja erittäin miellyttävä ihminen !
Joka kerta tulos on se mitä haluan ja pystyy ehdottamaan uusia, hyviä vaihtoehtoja, on siis "hyvä silmä" :)

raitapaita (Ei varmistettu)

Selasin kommentteja siinä uskossa, että hänet täältä bongaan, ja nappiinhan odotukseni meni. Edellisen kommentoijan kannalla olen itsekin! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tampereella.

Hiukset Prof / Antti (Aivan käsittämättömän taitava leikkaaja, joka kehittää itseään jatkuvasti. Mutta kuka tahansa tuolla tuntuu osaavan hommansa!)

Kynnet Lumottu Kauneus / Janina.

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissis.fi

Sekä hiukset että ripset samasta mestasta: Olet ihana :n Jessica ja Suvianni. :) Ihana pieni salonki Punavuoressa, niin tunnelmallinen ja viihtyisä mesta. Taitavat, eikä kun PARHAAT tekijät. En vaan saa missään muualla niin hyviä ripsiä ja vaaleita raitoja hiuksiini kuin täällä. &lt;3 Lovelovelove &lt;3.

Ihanaa! (Ei varmistettu)

Helsingissä Velvet-kampaamon Jonna on ihana ideapakkaus! Paikalle voi mennä täysin tyhjin aatoksin ja hän luo hiuksista joka kerta jotain aivan upeaa, erilaista, monikäyttöistä tai helppohoitoista. Jonna pitää huolta ammattiosaamisestaan koulutuksilla ja tuntuu, että hän on hyvin kartalla aina kaikesta mitä tapahtuu. Hän on oikea taikuri! En voi kuin suositella koko sydämestäni.

minde (Ei varmistettu)

Oulussa Salon Virhon Rane. Aivan loistava kampaaja, osaa tulkita vähän epäselvemmätkin toiveet ja lopputulos on aina ollut huippu.

jhhh (Ei varmistettu)

Kuopiossa Niiralankadulla Studio Blankon Sonja on ihan huippu! Korjasi toisella kampaajalla pieleenmenneen värjäyksen käden käänteessä ja leikkaa taitavasti kaikenmittaisia hiusmalleja. Vuosien yhteistyö jo takana ja loppua ei näy:)

kajahsk (Ei varmistettu)

Itekin oon monta vuotta käyny ja aina ollut tyytyväinen lopputulokseen. Sonjalla on aina tuoreita ideoita. :) Liikekin on supertyylikäs.

Emilita (Ei varmistettu)

Turussa Yazz Hair ja siellä Irene ja Sirkku. Asiakaslähtöistä, luovaa ja taidokasta kampaamista ja hyvää meininkiä! Laadukkaat tuotteet ja värit, tukka on täältä lähtiessä aina hyvin. Niin hyvää palvelua että kannattaa käydä Helsingistä asti täällä kammattavana :)

Heiksu (Ei varmistettu)

Mä kans peukutan Yazzia ja varsinkin Ireneä! Kukaan ei o ennen tehny mulle niin hyviä raitoja! Ihana ilmapiiri ja heidän uus liiketila on kans niin superkaunis!! &lt;3

Sugar babe (Ei varmistettu)

Stadin parasta sokerointia saa Salon Frisetin Monicalta! Tarkkaa ja nopeaa työtä, hän todella tietää mitä tekee! Suosittelen lämmöllä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Helsingissä yksi parhaista vastaan tulleista kampaajista on Linda Kampaamo Locosta. Varsinkin raidat ovat todella hyvät, myös leikkaukseen olen ollut aina tyytyväinen. Ja lisäksi Linda on tyyppinä mukava ja mutkaton.

Pages

Kommentoi