Perfect Blues

Saara Sarvas

Myönnän jo heti alkuun: Mä en käytä kamalasti sinisiä sävyjä meikeissä. Viime vuoden sinisen trendin aikaan kuitenkin bongasin lukuisia niin ihania sävyjä, että erilaiset sähkönsiniset ovat tunkeneet säännöllisiksi vierailijoiksi meikkipusseihini. 

Sininen väri herättää ainakin itsessäni hurjasti positiivisia assosiaatioita ja rauhoittaa oloa. Kuten monet muutkin tällä viikolla käsitellyt värit, se toimii hyvin meikin painopisteenä ja "juttuna". 

Suosikkini sinisistä ovat siis:

 

  • NARS Outremer - Tämä ultramariininsininen luomiväri on viime syksyn matkalöytö, jota käytän pääasiassa viikottaiseen ihailuun. Odotan kuumeisesti työkeikkaa, jolla tämä pääsisi oikeasti näyttämään kyntensä.

 

  • MaxFactor Wild Shadow Pencil 35 - Superhieno lilaan taittava sininen luomivärikynä. Toimii parhaiten rajauksena, tai puuterimaisen luomivärin alla koko luomelle levitettynä!

  • Urban Decay Radium - Kirkas ja kimaltava nesteminen rajausväri, joka pysyy paikoillaan kuin tauti, ja irtoaa hieman kanebo 38 -henkisesti.

 

  • M.A.C. Waveline - Syvän sininen, kaukaa mustalta näyttävä rajausväri. Sopii täydellisesti etenkin ruskeille silmille!

 

  • Essie Mesmerized - Murrettu ja upean syvän sininen. 

  • Essie Butler Please - Lempisiniseni! Kirkas ja sähköinen.

  • Ciaté Skinny Jeans - Mesmerizediakin murretumpi klassinen farkkusininen.

  • Essie Bouncer It's Me - Kesän uutuusväri neonsininen. Auringossa niin kirkas, että hohtaa varmaan pimeässä :B

 

Zarasta vain muutama viikko sitten bongaamani statement-koru. Yksi kesän parhaista ostoksista!

Kommentit

kaisla2 (Ei varmistettu)

ensinnäkin - IHANIA sinisiä! haluaisin niiin käyttää sinistä kynsilakkkaa (oi toi essie neon) mutta en vain kestä muita kuin lämpimiä tai maksimissaan kylmiä pinkkejä tms kynsissä..

toisekseen, haluan vain jakaa tän mind-fuckini kun the beauty departmentissa on jotenkin ihan sun näkönen tyttö... ilman ihania hiuksia tosin :D http://thebeautydepartment.com/2013/08/how-to-exfoliate-for-skin-renewal/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.