Perfect Reds

Saara Sarvas

En tiedä pitäisikö yllättyä joka kerta, kun punainen huulipuna tulee "taas" muotiin.. Milloin se muka ei näyttäisi hyvältä? Tänä syksynä erilaisia punahuulia näkyy taas eri muotilehtien sivuilla, joten eiköhän päivitetä teidänkin sävykarttaanne. Punahuulten lisäksi klassikon asemaa pitävät myös punaiset kynsilakat.

Kaikki punaiset eivät tosin ole samanlaisia, eheivät tosiaankaan! Sen takia en osannut valita vain "yhtä oikeaa", vaan valikoima laajentui nopeasti yli äyräiden..

 

Eri punaisten sävyjen määrälle vetävät vertoja korkeintaan erilaiset pinkit! Juuri sinua miellyttävää punaa etsiessä kannattaa miettiä tykkäätkö oranssimmasta vai kylmästä väristä, ja haluatko mattaisen vai kiiltävän pinnan. 

Eniten käyttämäni punaiset huulipuna vasemmalta oikealle ovat:

  • M.A.C. - Ruby Woo - Lempi mattapunaiseni. Hieman vaikea levittää, mutta silti paras.

  • MSCHIC - Blue Velvet - Syvä, jopa rusehtavaan taittava kirkas punainen. Tästä tulee mieleen Pin-Up, ja seiloritytöt.

  • Zuii - Classic Red - Nimensä mukainen todella klassinen punainen. Uusi tuttavuus, joka ampaisi heti suosikkilistani kärkeen!

  • YSL - Rouge Neon - Syyskokoelman todella kirkas punainen! Syyslempparini, joka on aivan varmasti mukana myös Portugalissa ;)

 

Entäs sitten kynsilakat? Sävyt, jotka näyttävät identtiseltä pulloissa muuttuvatkin kynsillä aivan erilaisiksi. Se, tarvitseeko ihminen kynsilakkoja, joiden sävyt ovat näin lähellä toisiaan, on hyvä kysymys ;) Suosikkipunaiseni ovat kaikki Essien kokoelmista, enkä osaa päättää mikä niistä olisi paras:

  • She's Pampered - Kolmikon syvin, luonnossa hieman kylmään taittava punainen.

  • Fifth Avenue - Todella kirkas, hieman oranssiin taittava punainen.

  • Laquered Up - Ehkä paras klassinen punainen, joka omasta kokoelmastani löytyy.

 

Paras löytämäni punainen asuste on ehdottomasti junnuna saamani Etch-A-Scetch -lelu! Tämä on klassikkomalli, jossa piirustus ilmestyy ruutuun kahta nappulaa pyörittämällä ^___^. Kuvana on jo pitkään ollut mieltä lämmittävä salaviesti.

Kommentit

Iluna (Ei varmistettu) http://eyeshadowandflame.blogspot.fi

Punainen <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.