Pikatutorial: Glitter-rajaukset juhlameikissä

Saara Sarvas

Tänään vuorossa on tutorial, joka on paljon helpompi kirjoittaa, kuin vaikka supercalifrastilicexpialidocious. Meikissä on glitteriä ja rajaukset, muuta ei kai liene tärkeää tietää?

Itse käytin kultaista, mutta sinä voit käyttää vaikka jotain ihanaa merenneidonvihreää tai räiskyvän pinkkiä! Pinkki glitterrajaus - jotenkin se kiinnostaa.. Äh, lähden sivuraiteille, kun tarkoituksena oli tehdä tästä lörinästä lyhyt! Ei kenelläkään tänään ole aikaa istua lukemassa blogeja, vaan kaikki juoksevat juhlimaan hiljalleen loppuvaa vuotta. 

Lähtekää siis viettämään aikaa ystävienne kanssa tai vaikka Tinder-trefeille, mutta sutaiskaa silmiinne ennen sitä hieman glitteriä. Tein tutorialista TOSI tiiviin ja hommasta muutenkin niin simppeliä kuin mahdollista.

 

  1. Levitä pohjustetulle liikkuvalle luomelle vaaleaa helmiäismäistä luomiväriä ja häivytä sitten luomivakoon neutraalin ruskeita sävyjä tuomaan silmän muotoa esiin.

  2. Korosta vielä kulmaluuta ja silmän sisäkulmaa hieman vaaleammalla sävyllä. Tässä vaiheessa silmän ei tulisi näyttää juurikaan meikatulta.

  3. Rajaa yläluomi vahvasti käyttäen geelimäistä rajausväriä, jolla saat tarkan ja siistin piirtojäljen. Muista levittää rajaus myös ripsien tyveen.

  4. Ota seuraavaksi käyttöön kultainen luomiväri, jolla teet tuplarajauksen koko alaluomen matkalle, sekä yläluomen ulko-osaan kuvan mukaisesti.

  5. Sekoita lopuksi kultaista glitteriä esim. Make Up For Everin Eye Seal -nesteeseen ja maalaa kultaisten luomivärirajaustesi päälle kunnon glittervana. Yritä pitää glitterit vain kultaisen rajan päällä - paitsi sisäkulmassa, jonne voit asetella niitä kauniisti. Itse kreiseilin ja liimasin silmäkulmaan vielä muutaman kynsitarran timanteilla.

  6. Levitä ripsiväri ja olet VALMIS!

Lyhyestä virsi kaunis! Lähde jo juhlimaan ;)

Kommentit

Elisannasofiah

IIHHANA!! Miksei voi antaa tuhatta sydäntä tälle!

Koo__ (Ei varmistettu)

Miten noi jouluarvonnat, riittääkö niissä, että sähköpostiosoitteen laittaa tuohon sähköpostikenttään(ei näy julkisesti) vai pitääkö se laittaa siihen kommenttikenttään (kaikkien näkyville)?

RainDrop (Ei varmistettu)

Ohjeistuksessa lukee etta "Jätä kommenttisi perään sähköpostiosoitteesi, että saamme sinut kiinni tarvittaessa."

Ma olen tulkannut taman niin, etta sahkopostiosoite pitaa nimenomaan olla siina viestissa (vaikka nayttaa silta kun niita vastauksia katsoi etta moni on kasittanyt toisin). Muistelen Saaran joskus jonkun aiemman arvonnan yhteydessa sanoneen, etta siihen sahkopostikenttaan jatettya osoitetta on vaikea yhdistaa voittajaan kun voittaja on arvottu, joten se pitaa olla viestissa. En tieda teknisesti miten toi lilyssa toimii, mutta itse laitoin suoraan viesteihin.

AJ (Ei varmistettu)

Olisko sulla mitään ehdotusta rimmel day 2 night maskaran tilalle ku sitä ei enää oo kaupoissa näkyny, tiedätkö onkohan sen valmistus loppunu?

siiri10 (Ei varmistettu)

Siis vaude! Rakastan tuollaisia tuhannen ja yhden yön meikkejä, mutta olen jostain syystä kuvitellut ettei niitä voi tehdä suomalaiselle pohjalle. Sinä osoitat tämä kyllä harhaluuloksi. Superhieno! Haluaisin kyllä nähdä vielä koko kasvot :)

anonyym (Ei varmistettu)

Moi! Jos saa esittää minkäänlaisia postaustoiveita, niin toivoisin vanhojentanssimeikkitutoriaaleja/ideoita. Olen luvannut meikata erään tuttavan, ja pitäisi löytää ''kultainen keskitie'' bilemeikin ja luonnollisen välillä. Hänellä on raskaat luomet, joten erityisplussaa olisi joku vinkki sellaisellekin!

siila (Ei varmistettu)

Huomasin että olet mukana Animalia Turkistarhaton Suomi -kampanjassa, mikä onkin tosi super juttu. Sloganisi kampanjassa kuuluu: "Silmien sulkeminen eläinrääkkäykseltä on helpoin tie onneen. Uskalla avata omasi". Tutustuin nopeasti blogiisi, joka perustuu pääosin kosmetiikankäytölle. Miten paljon mietit käyttämäsi kosmetiikan eläinkokeita, jotka nekin ovat eläinrääkkäystä ja joilta on ihan todella helppo sulkea silmänsä? Vai oletko miettinyt asiaa, mutta luotat kosmetiikkamerkkien omiin eläinkokeettomuusvakuutteluihin sertifiointien sijasta? Mikäli et ole aihetta aiemmin juuri pohtinut, toivoisin että ehkä jatkossa voisit harkita. :)

uuuh (Ei varmistettu)

Upea meikki! Mitä kultaista luomiväriä käytit? Aivan uuuh aah säihkyvää näemmä. Looove

Kommentoi