Pikavinkki: Voidemainen poskipuna!

Saara Sarvas

Selailin eilen uusimman Trendin kauneusosiota (mistä muuten löytyy aika nerokas juttu kestävän tuuheista kesähiuksista, vink vink) ja kuukauden kauneuskaavaa lukaistessani havahduin siihen, että mun täytyy asap vinkata teille nopeaakin nopeammin elintärkeästä vinkistä voidemaisia poskipunia koskien!

Jutussa esiteltyä Babydoll Kiss & Blush -tuotetta minun varastostani ei löydy, mutta onneksi tämä vinkki pätee yhtä lailla kaikkiin muihinkin voidemaisiin punatuotteisiin. 

 

Voidemaiset poskipunat ovat varsinkin näin kesäaikaan paras valinta kasvojen henkiin herättämiseen. Puuterimaiset tuotteet eivät katoa ja häivyty ihoon yhtä luonnollisesti, eikä niiden kesto ole kuumassa ja kosteassa säässä yhtä hyvä

Yksi voidemaisten poskipunien parhaista puolista on kuitenkin se, että ne voi levittää vaikka puhtaalle iholle. Mulla on tässä kuvassa silmämeikkiä ja meikkivoidetta, mutta eikös kokonaisuus kaipaakin vielä jotain vähän hmm.. Eläväisempää? ;)

 

Voidemaiset poskipunat apuun! Multa löytyy varastoista stickejä, fluideja, geelejä, voiteita ja kaikkea niiden väliltä. Suurin ero on käyttömukavuudessa ja -nopeudessa. Mitä nestemäisempi tuote, sitä nopeampi työstöaika. Stain-tyyppiset poskipunatuotteet ovat ehdottomasti kestävimpiä, mutta niiden tasaisesti levittämiseen tarvitaan jo vähän enemmän taitoa. 

Kokeilemalla jokainen löytää omiin hyppysiin sopivan tuotteen, mutta vinkkaan, että Rimmelin Stay Blushed -puna on helppo ja hyvä tuote ensimmäisiin kokeiluihin. Hinta ei huimaa päätä ja koostumus on jotain geelin ja voiteen välimaastosta. Sävyt ovat kivan läpikuultavia, mutta kerrostamalla saat aikaan räväkänkin efektin. Samaa tuotetta muuten käytin seuraavissa kuvissa, tosin värinä oli pinkimpi 001 Pop of pink!

Mutta nyt, se tärkeääkin tärkeämpi vinkkini voidemaisten punien käyttöön.. Taputtelu!

Monissa ohjeissa voidemainen poskipuna kehotetaan vain levittämään tai hieromaan poskille, mutta varsinkin jos ihossa on jo meikkivoidetta, on lopputuloksena epätasainen ja kaikin tavoin epämiellyttävä kokemus. 

Kun taputtelet tuotteen kevyesti ihoon voit helpommin kontrolloida värin määrää, levitysaluetta ja lopputuloksen paksuutta. 

Sama taktiikka muuten pätee lähes kaikkiin voidemaisiin tuotteisiin. Hieromalla aiheutat kitkaa ja lämmität tuotteita, jotka leviävät helpommin laajalle alueelle, mutta taputtelemalla lisäät peittokykyä ja kestoa. 

 

Paljon parempi kuin se punaton kuva, eikö?

p.s. Muistathan, että myös huulipunaa voi käyttää voidemaisena poskipunana tarpeen vaatiessa, mutta sen kesto ei ole yhtä hyvä!

Kommentit

MS (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi/

No on kyllä selkeä ero! :) Mä olen niin poskipuna-addikti, että musta on ihana vaihdella poskipunasävyjä ja tehdä muu meikki sen mukaan. Omat kasvot tuntuu elottomilta ilman sipausta poskipunaa :) Voidemaisiin poskipuniin oon tutustunut vasta hiljattain, ja muutama olikin blogia varten keväällä testissä (http://beauty-highlights.blogspot.fi/2014/05/raikkautta-kasvoille-voidem...). Voidemaiset poskipunat on ihania varsinkin kevyessä kesämeikissä!

Saara S.
Saara Sarvas

Poskipuna-addiktio on kyllä parhaasta päästä ;) Kun niiden makuun kerran pääsee, kasvot näyttävät todella valjuilta ilman!! Joskus pitää oikein päättää, että tänään ei laiteta poskipunaa :D

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissaamma.blogspot.fi

Omistan kaksi Kiss & Blushia ja ovat parasta mitä maa tällä hetkellä päällään kantaa, haha! :D Etenkin huulilla!!! Mielettömän hyviä. Ja kalliita. :(

Saara S.
Saara Sarvas

No samperi... Ehkä sellainen pitää sitten metsästää testiin. Jotenkin en ole missään vaiheessa innostunut konseptista :D

pussukka (Ei varmistettu)

tyhmä kysymys: voiko void.poskipunan puuteroida?

Saara S.
Saara Sarvas

Ehdottomasti voi! Kannattaa vain taputella se ensin mahdollisimman tasaisesti, koska puuteri saattaa korostaa ja imeä itseensä väriä, jolloin lopputuloksen epätasaisuus voi korostua.

Emmi L. (Ei varmistettu)

Poskipuna for the win! En vois elää ollenkaan enää, näytän ihan kuolleelta jos en laita jotain väriä tähän lärviin :D Ja koska en omista voidemaista poskipunaa käytän huulipunaa ajamaan asiaa!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Saara S.
Saara Sarvas

Juuri näin, maalaisjärki ja kokeilunhalu, niillä voittaa ^_^

Lullah

Tätä oon oottanu varmaan siitä lähtien, kun teit poskipunien abc ja skippasit voidemaiset, koska sinulla ei silloin ollut niitä oikein. Pitäs kyllä voidemaiset palauttaa käyttöön

Saara S.
Saara Sarvas

Haha apua, kaikki ne kuolleet juttusarjat... Fail :D

Neiti Kevät (Ei varmistettu) Http://neitikevat.blogspot.fi

Hmm, mulla on ollut tuo Benefitin tint jo vuoden, enkä vaan tunnu saavan sitä mitenkään nätisti levittymään. Kaikesta taputtelusta huolimatta tuntuu, että lopputuloksena on vain kaksi punaista viirua :(

Saara S.
Saara Sarvas

Hmmm... Millaisen pohjameikin päälle olet levittänyt sitä? Kokeilepa seuraavalla kerralla levittää tuotetta sormenpäähän ja taputella se vasta siitä poskelle! :)

Neiti Kevät (Ei varmistettu) Http://neitikevat.blogspot.com

Cc-voiteen päälle olen laittanut, mutta kokeilenkin nyt tota sormenpääkikkaa, kiitos! :)

Girls Run the World (Ei varmistettu)

Voidemaisia punia ei itelläni oo mutta Yks puuterimainen löytyy.

Ja sit Viel Yks typerä kysymys: voiko poskilla käyttää aurinkopuuteria ja poskipunaa samaan aikaan, ja jos voi niin kumpi pitää laittaa Eka?

Saara S.
Saara Sarvas

Aivan ehdottomasti voi ja se on jopa suositeltavaa! Poskipuna viimeisenä, koska sitä tarvitaan monesti vähemmän ja se vain täydentää ja viimeistelee lopputuloksen :)

Girls Run the World (Ei varmistettu)

Kiitos, nyt on taas Yks asia vähemmän listassa Maailman typerimmät kysymykset!:)

Sms (Ei varmistettu)

Itse ostan aina tuon Maxfactorin voidemaisen punanapin. Toimii...

Mulle tuli tällanen mieleen (ei nyt tähän aiheeseen liity), mutta että osaatko sanoa, kannattaako tavallista kasvovettä käyttää silmänympärysiholla/ihan luomilla asti?! Toki en mitään alkoholipitoista ("huonoja alkoholeja") valele silmien ympärille... Olen vaan aina tupannu niin tekemään, että silmänympäryksetkin puhdistan kasvovedellä.. :D kannattaako jatkaa? Harmi etten ymmärrä inci listoista riittävästi... Lumenen kosteuttavaa tai sensitive skin kasvovettä yleensä käytän... Micellarivesiähän voi käyttää silmille, siitä tämä ajatus lähtikin, että onko sitten niissä ja kasvovesissä jokin ero tuossa mielessä....

jun (Ei varmistettu)

http://www.boredpanda.org/transforming-beautiful-pregnant-bumps-into-wor...

Törmäsin tähän. Vähän lisää maalausinspiraatiota sulle (:

Mertsi (Ei varmistettu)

Moikka Saara! Ensimmäiseks tarvii sanoo, että ihana blogi ! <3 Selaillessani nettiä huomasin URBAN DECAY NAKED flushed -paletin, jonka sävyt näytti hyviltä.. Onko sulla kokemusta niistä? Ja saako noita mistään suomesta kivijalka-kaupasta, ja onko tietoa, millä hintaa? Kiitos jo etukäteen! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.