Portfolio sneak peek 1

Saara Sarvas

 

Malli: Amélie Drozzin

Tyyli: Katariina Kaatrasalo

MUA: Saara Sarvas

Valokuvat: Nana Simelius 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Uskaltaako tekoripsiä laittaa häihin, koska niiden pitäisi kestää melko monta tuntia kauniina? Hätä on kuitenkin se että mitäs jos sohaisee niin että tippuu tai alkaa repsottamaan, sitten loppu ilta ilman ripsiä. Ne tuntuu pysyviltä mutta silti haurailta, kestääkö ne miten tai onko jotain kikkoja miten ainakin pitäisi kestää paremmin?

Saara S.
Saara Sarvas

Kannattaa ostaa hyvä liima (esim. DUO n. 7e Helsingin tai Turun stockmannin m.a.c. -pisteeltä) ja pätkäistä nauharipset n. 5 palaseen. Liimaat sitten palaset "omille kohdilleen" yksitellen, jolloin ne pysyvät huomattavasti paremmin, kuin kokonainen nauha tai yksittäinen pikkutupsu :)

Anniina (Ei varmistettu)

Kiitos Saara hyvästä vinkistä!

Ja kiitos koko blogista. Suosikin blogiasi seurasin myös, mutta nyt tämä uusi on ihan ylihuippu!

sss (Ei varmistettu)

Mullakin tuli mieleen kysymys noista tekoripsistä! Kun silloin toukokuussa tekoripsi-videolla sanoit että ostat (tai ostit) ripsiä Seppälästä, niin muistatko yhtään että minkä merkkisiä/nimisiä? Tai osaisitko edes kuvailla että miltä paketti näytti, ja oliko nauhaa vai tupsuja? :D Kiitos hirveästi jos muistat!

fanisi (Ei varmistettu)

Sairaan makeita kuvia mutta hieeeman häiritsee toi hiusten/kampauksen viimeistelemättömyys..? Harakarvoja

Saara S.
Saara Sarvas

Anniina, Kiva kuulla! Mustakin tuntuu, että oikea ote on taas löytynyt :)

 

sss, Ne oli amoren ripsiä aikanaan ja nauhaa ja ne harvemmat oli parempia!

 

fanisi, Hahaa, Kiitos! Harakarvat on tahallisesti sellaiseksi jätetty, kun halusin fledaan vähän ronskimpaa otetta, eikä aina sitä iänikuista siloittelua. Hörsöt on välillä <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Laitan tän nyt vielä tähän uudestaan, jos viitsisit vastailla.. :D

"Heippa Saara!

Joku tuolla jo aiemmin kyselikin tätä, mutta et ilmeisesti ole vielä vastannut siihen joten kysyn uudestaan :)

Osaisitko sanoa mitkä meikkituotteet ja merkit on sellaisia mitkä kannattaisi hankkia, jos meinaa itse tehdä oman häämeikkinsä? Olen pitkään harkinnut sen ikuisuuden hehkuttamasi mufen meikkivoiteen ostoa ja mietin olisiko tssä nyt sen paikka.. :D Ja esim. millä merkillä on sun mielestä parhaat/hyvät luomivärit? Entä vetääkö joku tuote vertoja sille Too Facedin pohjustustuotteelle vai onko se vaan yksinkertaisesti se paras luomille? :)

Kiitos jos viitsisit vastailla!

Ja ihana postaus olisi myös meikkitutorial häämeikistä, sen kuitenkin ehkä toivoisi olevan vielä huolitellumpi kuin esim. valmistujaismeikin.

Ps. Vielä yhtenä toiveena (:D) olisi, jos voisit aina listata videossa käyttämäsi tuotteet erikseen postaukseen, tietäisi aina paremmin mistä tuotteesta on kyse kun ei aina purnukasta tunnista :)"

sss (Ei varmistettu)

Pelastit kyllä niin mun päivän, että on pakko tulla kiittämään vielä uudestaan. Eli superiso kiitos tosta ripsien nimestä! :D Jee!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan mielenkiinnosta ajattelin kysyä, että oletko koskaan testannut Cover girl merkkisiä meikkejä? ANTM:ssä hehkuttavat näitä meikkejä niin paljon, että ihan kiinnostaa niiden todellinen taso/laatu.

Kommentoi