Punainen nainen

Saara Sarvas

Jatketaan vierailevien tähtien kanssa vielä yksi päivä! Tutustuin viime kesänä tähän spontaaniin ja boheemiin intiaanisieluiseen tyttöön, joka tottelee nimeä Anni, tai täällä blogimaailmassa Annieveliina. Tiedättekö, kun joistakin ihmisistä tulee heti sellainen olo ja energia, että heidät on tuntenut jo edellisessä elämässä, vaikka yhdessä on vietetty aikaa ehkä muutama hassu tunti? Anni on sellainen. 

Kun nainen viime viikolla kysyi, ehtisinkö joku päivä törmäämään kuvailun merkeissä, mahdutin vapaapäivääni pari tuntia leikkiaikaa. Tämä meikkileikki oli ennen kaikkea sellainen keveä varpaiden rantaveteen upotus, ja kesällä toteutan tällä naamalla jotain villiä ja tajunnanräjäyttävää.

En tiedä, kerroinko suunnitelmastani mallilleni? Enköhän.

 

Annin mantelin muotoiset silmät tai habitus muutenkaan eivät huuda suomineitoa tai Elovenaa, ja siksi päätin kokeilla jotain hmm.. Muuta ;).  

Tarkoituksena ei välttämättä ollut tehdä tutorialia, mutta nappasinpa meikistä joka tapauksessa vaihekuvia, joiden jakamisesta ei voi olla mitään haittaakaan. Tästä siis hieman räväkämpää meikkiä sellaista kaipaaville:

  • Pohjusta
  • Levitä haluamasi sävyinen voidemainen luomiväri ja häivytä sitä mahdollisuuksien mukaan silmän muotoa mukaillen
  • Rajaa silmä luomivärillä myös alaluomelta
  • Lisää päälle puuterimaista luomiväriä ja häivytä reunoja kevyesti
  • Rajaa silmät tummanruskealla kajal-kynällä, jotta katse pysyy pehmeänä

 

  • Luo katseeseen syvyyttä lisäämällä tummanruskeaa luomiväriä liikkuvan luomen ulko- ja sisäkulmiin
  • Lisää samaa tummanruskeaa myös alaluomelle
  • Levitä reilusti ripsiväriä ylä- ja alaripsiin, ja huolittele kulmakarvat
  • Tee meikkipohja, ja käytä varjostukseen vain eri sävyisiä poskipunia

Hurjan kaunis, sitä hän on. Ihan muuten vaan vielä kyselen, että:

Mistä punakutrisista kaunottarista teitä kiinnostaisi nähdä lookalike-tutorial?

 

p.s. Kuten Annin blogistakin näkyy, on hän erittäin taitava myös kameran toisella puolen, ja päivään mahtui myös meikkileikkejä omalla naamallani. Olin todella kankeana kameran "väärällä" puolella, mutta Anni sai silti aikaan lukuisia onnistuneita otoksia. Tämä on selvästi tällainen värien ja hupsuttelun viikko, eli ehkä näette niitäkin otoksia vielä ennen sen loppumista!

p.p.s. IsaDorat kestivät kynsilläni lohkeamatta 4 päivää (todella pitkään minulle), jonka jälkeen vaihdoin sävyä tätä kuvauspäivää varten.

Kommentit

Mekotusta

Tukka ja silmät mätsäävät väreiltään omiini, joten pitäisiköhän itsekin repäistä ja kokeilla jotain ihan muuta kuin tuttu ja turvallinen ruskea silmämeikki... Hurjan hieno lopputulos! Lisää punapäämeikkejä! ;)

emimöö (Ei varmistettu)

anna puu!!

msr (Ei varmistettu)

Mun täytyy sanoa Holly Hagan, vaikkei se enää punapää ole. Niin paljon se aina puunaa! Vähän hjuumoria ny hei :D

Saara S.
Saara Sarvas

Uuuuuu mikä idea!!! Geordie Shore 4-ever :D

Emmylou (Ei varmistettu)

Florence Welch!!:)

Naaam (Ei varmistettu)

Tee 90-luvun Geri Halliwell AKA Ginger Spice. Oi että pääsis fiilistelee posket punottaen niitä aikoja :D

Lullah

Mä kovasti haluaisin sanoa, että tarvin jotain noin punasta, mutta aattelin sen verran kylmentää omaa hiusväriäni kohti luumua ja pinkkiä, että ehk ne ois ristiriidassa noin puhtan punasen luomivärin kanssa.. mutta pitänee testata violettia versiota tuosta joku kerta :)

RipRap (Ei varmistettu)

Mahtava varjojen tekemä tiikerinaama tuossa toiseksi viimeisessä kuvassa.

N. (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Christina Hendricks, eli Mad Menin Joan juurikin siinä lookissa mikä sarjassa näkyy.. ne silmät on ihan mielettömät<3

Elsiodottaakesää (Ei varmistettu)

Eikäh! Mulla on myöskin mantelisilmät ja tuntuu että niiden meikkaaminen on ihan mahdotonta, rajaaminen ja kaikki ei vaan sovi koska luomi tulee niin siihen päälle! Todella upea meikki, täytyy kokeilla!

SallaPN (Ei varmistettu)

Postaus-/tutoriaaliehdotus: Meikkausvinkkejä kasvoistaan epäsymmetrisille ihmisille. Itse kärsin aika suurestakin puolierosta kasvoissani, vasen puoli (erityisesti silmän alue) roikkuu ja meikkaaminen on usein haastavaa. Esimerkiksi klassisen cat eye-silmämeikin teko on yhtä tuskaa... Olisikin hienoa, jos sinä ammattilaisena osaisit antaa kivoja vinkkejä millä vähän häivyttää tätä puolten eroa :)

FireRedHead (Ei varmistettu)

Itse kanssa toivoisin tutorialia juurikin tuosta ihanaisesta Christina Hendricksistä MadMenin Joanina - ne silmät todellakin on tarua ihmeellisempää! Ja sitten itse aivan tulipunaisen tukan omistavana toivoisin pohjameikkiin vinkkejä siihen, miten naaman sais sopiin siihen tukkaan :D Ja lisäksi silmämeikin/poskipunien/huulipunien sävyistä vähän vinkkiä että mikä mätsäis tähän tulipäähän.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.