Sanni meets Unicornification.... Again!

Saara Sarvas

Lähden kohta taas hölisemään YleX Jatkoille, missä tuuraan Almaa vielä ensi viikon ajan, mutta sitä ennen leikittiin taas kerran yksisarvista Sannin kanssa! Vaikka omat hiukseni ovatkin tällä hetkellä tylsän tavalliset, elän yksisarvisunelmaani tämän unicornsisterin kautta.

Sivusiili leikattiin kesän alussa, mutta nyt oli aika viedä homma Ilosaarirockia ja muita loppukesän festareita varten seuraavalle levelille. 

Moni voisi luulla, että yksisarvisuuteen vaaditaan vain pari väripurkkia, mutta totuus on aivan toinen... Hyvään reseptiin tarvitaan:

 

1. Inspiraatio

Joka löytyi tällä kertaa ponikopasta.. Tällä tavoin säilyvät hieman kärsineemmät ponini, joilla eräät kummitytöt äiteineen saavat tulla leikkimään milloin hyvänsä ;)

 

2. Suunnitelma

Koska hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty!

 

3. Tarvittavat välineet

Jotka tällä kertaa olivat noin sata väripurkkia, kippoa ja muotoilurautaa!

 

4. Luova kaaos

Koska taiteen tekeminen on sotkuista hommaa, niin pään sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Arvatkaa vaan, sainko kouluaikoina huomautuksia sekaisuudestani.... ;)

Näistä aineksista ei voi syntyä mitään muuta kuin hattaraista loistavuutta!

 

#unicornswag 

Kommentit

Shelley Draven

Hitsi olet ihana. <3

Hieno postinki taas kerran.

Saara S.
Saara Sarvas

Sanni on ihana <3__<3

outonen (Ei varmistettu)
Saara S.
Saara Sarvas

ZOMG!! Nyt onnistuit bongaamaan jotain, mitä en aiemmin ole nähnyt :D En tosin ole ihan varma, onko vajaa 300€ euroa alennettunakaan sopiva hinta tuolle lätsälle ;D

outonen (Ei varmistettu)

Joo, tajusin vasta linkkauksen jälkeen tuon hinnan.. katsoin ensin, että 23 euroa.. DIY projektiksi itseasissa aika helppo, jos vain löytää yksisarvisfiguurin valmiina!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mielestäni look olisi huomattavasti parempi, jos tuo sivukalju olisi vain jätetty vaaleaksi. Nyt näyttää jotenkin omituiselta.

Saara S.
Saara Sarvas

Mutta mehän ollaan vähän - tai ei oikeastaan edes vähän vaan aika paljon - omituisia ^_^

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Luova hulluus ja rohkeus yhdistyy teissä kummassakin. Leikkimielinen kokeilu sopii kesään.

yhhh (Ei varmistettu)

Dont like :(

Saara S.
Saara Sarvas

No se on hei ihan ok! Sinun päähäsi kukaan ei ole vastaavia värejä salaa laittamassa ;)

alcoolise

Aivan ihana lookki!

Saara S.
Saara Sarvas

No mekin kyllä tykättiin! ^_^

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaikella rakkaudella, mutta tämä on kamalimpia mitä oon eläessäni nähnyt. Tyylitön, huonolla tavalla överi, säälittävä ja wannabe. On kiva, että Sanni on erilainen ja erottuu kaikista massablondeiata, mutta rajansa kaikella.... :/ olen pettynyt.

Saara S.
Saara Sarvas

Tänne blogiin ovat totutusti tervetulleita ihan kaikki mielipiteet ja keskustelen lukijoideni kanssa äärimmäisen mielelläni tiukoistakin aiheista. Tämä ei nyt ole yksi niistä, mutta kommenttisi inspiroi minut pohtimaan aihetta syvemmin! :D 

Ihan alkuun, minä tai muut yksisarviset emme mieltämme toisten mielipiteistä pahoita! 

Kaikesta ja kaikista ei tarvitse tykätä, vaan tärkeintä on vain ja ainoastaan se, että pitää omista valinnoistaan ja tekee ne oikein perustein. Sydämellä ja intuitiolla.

Tällä lookilla tai yksisarvismeiningillä yleisestikään harvoin haetaan kenenkään hyväksyntää, vaan jaetaan universaalia positiivisuutta ja hyvällä tavalla kreisiä fiilistä, jonka kohdatessaan ihminen voi parhaimmillaan naurahtaa ja jatkaa matkaansa elämässä hieman hämmentyneenä ja ilahtuneena :)

Tökkäänkin sen saman meiningin innoittamana sinuakin pohtimaan! Oliko kommentissasi lopulta jotain niin rakentavaa, että sen julkaiseminen sellaisenaan oli mielekästä? Se, että virkkeen alkuun kirjoittaa: "kaikella rakkaudella", ei poista sen sisältämää negatiivisuutta. Mikäköhän alunperin oli se juttu, mihin reagoit niin vahvasti, että koit jopa pettymyksen tunteita? 

Hei ja kuka niitä rajojakin muuten vetää? Eihän vaan turhaan rajoiteta itseämme, eikä varsinkaan tuntemattomia ihmisiä, ainakaan niin kauan kun kyse ei ole laittomuuksista!

Live and let live jne. :)

Negailu on tietyissä tilanteissa ihan ok ja tarpeellistakin, mutta täällä siihen harvemmin törmää ja hyvä niin. Innostuinpa analysoimaan oikein olan takaa.. Saitkohan ajatuksestani kiinni? 

Toivottavasti tämä ei tuntunut henkilökohtaisesti sinua kohtaan hyökkäävältä, koska kommenttisi ei ollut ilkeä, vaan herätti minussa ajatuksia! Itse sain tästä vieläkin loistavamman idean, eli kiitos sen katalysaattorina toimimisesta.

Oli miten oli, toivotan ihanaa kesää ja hyvää meininkiä sinulle ja muille tämän lukeneille :*

jc (Ei varmistettu)

Niin kiva että bloggaaja osaa ottaa (minusta vähän törkeän) kommentin näin hyvin! Jos saara sinunlaisia olisi enemmän niin julmuritkin pysyisi varmasti piilossa! Ai laik juu mään!! ;) &lt;3

KellyAnn (Ei varmistettu)

Voisit joskus esitellä kaikki sun ponit :)

Saara S.
Saara Sarvas

Oho, se tarkoittaisi sitä, että pitää ensin pistää pystyyn vanha kunnon ponikampaamo :D Osa noista tyypeistä kun on hmm..... Hieman epäesittelykuntoisia ;)

edgybeauty
Edgy Beauty

Mää tykkään hirmusti! Tostahan saa väännettyä vaikka mitä kivaa...Kampauksissakin nuo värit saa varmasti kivoiksi yksityiskohdisksi eikä tarvi mitään tukkakoristeita sun muita, jee!

Saara S.
Saara Sarvas

No jooo! Ja toimivat tarpeeksi värikkäänä ja kreisinä kesäasusteena ihan itsekseen, eli ei haittaa vaikka korulaatikon sisältö unohtuisi keikkamatkalla kotiin :D

miltseri
Hyvää, kiitos

Mä oon ihastunut sun My Little Pony-meininkiin! Haaveilen muutamasta vaaleansinisisestä raidasta ja jatkeista. Katottiin just siskon kanssa Netflixistä My Little Pony- sarjoja - huikeita - mahtavia opetuksia ystävyydestä <3 Ja huikee blogi muutenkin, kiitos kaikista mahtavista vinkeistä kampauksiin ja meikkiin. Mun blogissa yritetään (huom. yritetään...) pihistää, lupasin harkita paremmin ostoksiani ja nää sun jutut kyl jeesaa sikana, ei tarvii ostaa sikaa säkissä.

Saara S.
Saara Sarvas

Siis MLP Friendship is Magic on nerokas. Olen jopa harmissani, että missasin viime viikonlopun Crystal Fair -ponitapahtuman, koska niin paljon sarjasta diggaan. Ehkä mä olen viimeistään sen myötä muuttunut tällaiseksi positiiviseksi psykopaatiksi. Oon oman elämäni Pinkie Pie :D

Mä olen muuten käynyt lukemassa sun juttuja ja hakenut niistä vauhtia myös omiin pihistelyihin... Välillä sitä tulee tuhlailtua rahaa maailman typerimpiin asioihin mentaliteetilla "rankat työt, rankat huvit".

Mukavampaahan olisi, jos vaikka kasvattaisi säästötilin saldoa samaan malliin, kuin typerien ostosten listaa... Kiitos siis sinulle ajatuksia herättävistä ja viihdyttävistä kirjoituksista, niihin tuntuu törmäävän varsinkin silloin, kun pitäisi mennä nukkumaan ajoissa :D
 

miltseri
Hyvää, kiitos

Ootko sä Pinkie Pie?? Se on huikea hahmo! Ihan kreisi:D Mun pitää vielä miettiä, kuka oisin. Sinkkuelämää-samastumiset on jo koettu, oisko My Little Pony-samastumiset uutta? Kiitti paljon kommentista mun blogin suhteen, hienoa kuulla et oot käynyt lukee. Mä olen täysin ulalla lukijamäärästä, olen arvellut et ainakin siskot käy lukee:D Mut tää osallisuus blogiyhteisöön on niin kivaa, et ei se olekaan yllättäen pääpointti lainkaan -vaikka en kiellä, etten tykkäis kun joku tykkää. Rauhaa, rakkautta, meikkejä, muotia ja elämää Lilyssä:)

Lullah

Aaws ihana kesätukka! :D Suunnitteleppa kuule mullekki unicorn hiukset, kun ei oikein enää tiedäkkään mitä näihin haluan, kun haluan kaikki vaaleanpunaisen ja purppuran ja punaisen sävyt!

Saara S.
Saara Sarvas

UUUU!! TÄLLAISET!!! http://pray-for-salvation.tumblr.com/post/26269084789

Tässä vaiheessa lienee hyvä todeta, ettei minulla ole aavistustakaan siitä, millaiset hiukset sinulla on :D

Lullah

Oijoijoi :3 ei vaan taida mun 6-7asteiset elumen RR@allit taipua nuin pastelliksi, eteenkään sinisiksi :< kyllä mä näihin jotain vielä keksin.

Ei hitsit katoin uudestaan noita Sannin hiuksia ja toi siiliosuus näyttää melkeen portaalilta yksisarvisen mielikuvitusuniversumiin. Tommonen hohtavan sininen ja turkoosi.

Saarus (Ei varmistettu)

Joku lauloi, että mopolla pääsee taivaaseen, mutta kyl mä ajaisin siihen paratiisiin (tai mihin vaan oikeastaan) ennemmin yksisarvisella. Nih. Halusin kommentoida ja kiittää sua Isosti tästä blogista! Sen avulla pääsee sellaiseen paikkaan, jossa ei arkihuolilla ole sijaa. Plus että suoraan sanoen näiden vuosien aikana joina olen blogiasi seurannut, olen oppinut X kertaa paremmaksi meikkaajaksi vinkkiesi avulla! XD
Kiitos Saara! Keep on rockin.

PS.: Näin unta, että sulla oli oma festari. siis oikea festari tyyliin Ilosaarirock, mut se oli Saara Sarvas-festivaali, joka oli vähän sellanen pilvilinnamainen utopia-unelmapaikka. Siellä juttelin sun kanssa jostain tärkeästä istuen upottavilla (pinkeillä. of course.) säkkituoleilla! Unet, nuo elämän suola. :D

Saara S.
Saara Sarvas

Määä kuolen, oon naureskellut tälle kommntille (tai siis tuolle unelle) nyt eilisestä asti, kiitos elämänlaatuni parantamisesta! :D

Ja kiitos kauniista sanoista, juuri tuollaiseksi paikaksi olen tätä omaa poniutopiaani yrittänyt rakentaa ^_^

Saarus (Ei varmistettu)

Ollos hyvä, unet voi parantaa maailmaa!
Olet onnistunut todellakin blogisi atmosfäärin rakentamisessa hyvin. Se parantaa mun elämänlaatuani. &lt;3

T: Sinua fanittava ja lievästi girl-crushaantunut Saara

Hosuli
Hömppäblogi

Mahtava! Ja samalla mulle hyvä idea siitä, miten voisi hiukseni leikata, jos annan niiden vielä kasvaa. Sivusiili löytyy nytkin, mutta olen miettinyt, mitä teen sille jatkossa. Ehken juuri mitään. :)

Saara S.
Saara Sarvas

Mä tykkään tällaisesta meiningistä ihan sairaasti, jos en kasvattaisi nyt omaa väriä innolla takaisin, vetäisin jonkun kreiseilyn tähän tyyliin <3

eviela
NOT A Wonderland

Itseä jäi kiinnostamaan, mille olisi näyttänyt jos tuo siili olisin ollut samaa vaaleanpunaista kuin nuo latvatkin? :)

Saara S.
Saara Sarvas

Me käytiin ideariihessä monia sävyvaihtoehtoja läpi (myös tuo), mutta päädyttiin siihen että tämä on tarpeeksi sekava tämänhetkiseen mielentilaan ja kesään :D

eviela
NOT A Wonderland

Toteuttakaapa joskus tuokin! Ja joo, joskus pitää repäistä ja kunnolla!
Itselläkin tarkoitus repäistä tukan kanssa pitkästä aikaa, tosin vasta kesän mentyä ohi,
mutta piristääpä syksyn pimeydessä ;)

pinnia (Ei varmistettu)

Ihan t-ö-r-k-e-e-n makeet!! On toi Sanni kyllä aikamoinen kuumuri.

Saara S.
Saara Sarvas

No eikö olekin! Veikkaan, että girl crusheja löytyy ympäri Suomen.

KristaK (Ei varmistettu)

Törmäsin juuri johonkin joka niin kuuluisi sinulle (jollei sulla muka jo ole tällaista) http://www.modcloth.com/shop/tabletop/may-the-horse-be-with-you-mug ja tuohon lippisvinkkaukseen, että eikös tuollaisen tekisi itsekin melko nopeasti?

Saara S.
Saara Sarvas

Mutta tota.... Saattaa.... Olla noita kaapissa kaksi :D Eli oikeaan osuit ja lippistuunaus on mielessä, kunhan löydän hyvän ponin ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Todella hieno! :) Millä väreillä värjäät pastelleja? Mulla on todella vaalea tukka ja mulle on tehny "pastelli" latvat noin neljä kertaa ja ei oikein tunnu onnistuvan millään.. Osa väreistä on jääny liian haaleiks, yksistä tuli viininpunaset ja nyt testattiin Lorealin hair chalkia. Väristä tuli ihan hieno mutta latvat meni ihan takkuseks ja hattaraks, ei pysty pitää hiuksia auki ollenkaan ku menee ihan rastoille. Ja nyt kun niitä on pessy ni väri on lähteny osasta kohtaa ja osa on taas todella räikeitä.. Ei tunnu onnistuvan missään. :( Sun pitäis loihtia mulleki ihanat yksisarvis hiukset!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.