Shoppailua apteekissa

Saara Sarvas

Shoppailutyylini on aina ollut "tilaisuus tekee varkaan". Ei, en tunnusta pinttynyttä kleptomaniaani, vaan kuvailin itseäni ihan missä tahansa kaupassa. Forssan pitäjän kyläkauppa ja paikalliset keramiikkatyöt? Mummi varmasti tykkäisi tällaisesta.... Tahkovuoren hiihtohotellin kioski ja erilaiset purukumitahnat - nämä kyllä varmaan pitäisivät minut hiljaisena ainakin jyväskylään asti..... Ymmärrätte varmasti mistä puhun!

Apteekit ovat minulle kuin aarreaitta - varsinkin jos oltaisiin jenkeissä, missä minä itseasiassa tällä hetkellä olenkin ;DDD - sillä käyn niissä niin harvakseltaan. 

Sairaiden ihmisten ja lääkehyllyjen väleistä löytyy valtava määrä kosmetiikkaa ja muuta hömppää. Uusin apteekkirintamalle Suomessa laskeutunut meikkisarja on e.l.f. eli eyes lips face on yhdysvaltalainen yritys, joka myy todella edullista kosmetiikkaa verkossa ja apteekeissa. Brändin perustana ovat hyllyt, joiden segmenteissä kaikki tuotteet ovat saman hintaisia. Nämä ostamani huulikiillot taisivat molemmat maksaa 3,5€. 

Muut hintaluokat pyörivät korkeintaan 7,5€ arvossa, mutta valtaosa meikeistä maksaa noin 5€.
 

Vaikka valitsemani huulituotteet näyttävät hyvin samanlaisilta, on toinen niistä superkiilto ja toinen voidemainen huulipuna. Katsotaanpa swatch:
 

Kumpikas näistä olikaan se huulipuna ;D Käytännössä tuotteet ovat tismalleen samanlaisia, etkä jää kaipaamaan mitään toisesta, jos päädyt väriin jota ei molemmista löydy. Enemmän mieltymykseen voi vaikuttaa applikaattori.

Itse tykkään molemmista, saanpahan hyvän kiillon molempien talvitakkieni taskuun.

Huulikiiltojen lisäksi olen testannut luomivärin pohjustusvoiteen (erittäin toimiva), geelirajauksen (kuivahko), poskipuna-aurinkopuuteri -duon (kuin edullinen NARS) ja rajaustussin (kuivunut, ei kommenttia).

Tässä edullisessa sarjassa siis todella piilee mahdollisuuksia. Seuraavaksi varmaan menen ostamaan Tigerin 3,5€ luomiväripaletin jossa oli noin 20 eri sävyä ja teen sillä huikeita kuvausmeikkejä. Kiinnostuneita? :D

 

Mikä on suosikkisi edullisista meikkibrändeistä?

 

Kommentit

Sophie Sand (Ei varmistettu)

Briteista loytyy vaikka mita edullista kosmetiikkaa, todella halpoja on mm. Superdrug kaupassa/apteekeissa myytava MUA sarja; melkein kaikki maksaa 1 punnasta 5 puntaan. Kannattaa kokeilla niiden luomivari paletteja ne on todella hyvia verrattuna hintaan, myos matta huulipunista olen tykannyt. Meikkivoiteita en kylla ostaisi halpa merkeilta... Toinen halpa mita en ole kokeillut on makeup revolution store. Niiltakin loytyy hyvin halvalla kivoja tuotteita. Itse ostan halpa kosmetiikkaa kun haluan kokeilla jotain uutta itselleni - vaikka juuri tuo matta huulipunat, tykastyin todella! Eika harmita niiden osto niin paljon kuin vaikka Mac:in meikkivoide joka koti valoissa osoittuikin liian tummaksi!

nimetu (Ei varmistettu)

Itseasiassa toi olis aika kiinnostavaa, että miten hyviä noi oikeesti random halpismeikit on. Esim just toi tigerin paletti. Ite ostin tarjoustalosta eurolla paletin missä tais olla just joku 20 sävyä ja ne on pigmenttisempiä ja paremmin pysyvyiä ku muutamat mun kalliimmat luomivärit. Toki ne haisee aika jännälle, mut sekään ei onneks haise ku vaan siinä paletissa eikä enää naamassa :D

ssssssss (Ei varmistettu)

Hohhoi, mää tilasin 2 kappaletta niitä e.l.f.in rajaustusseja ja kumpikin oli jo valmiiksi kuiva.. Merkin peiteväri oli kyllä yllättävän kiva ja ihanan tuoksuinenkin, mutta noita eyelinereitä kyllö kannattaa selkeesti välttää ettei mee rahat hukkaan.

kivipuuteri (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

elf, MUA, Essence, Catrice ja NYX ovat tosi hyviä sekä halpoja :)

Satu V (Ei varmistettu)

Saakohan Jenkkilästä Juice Beautyä ym. suosittelemiasi luonnonkosmetiikkamerkkejä halvemmalla kuin Suomesta? Niitä ei taida löytyä perus Sephorasta, vai löytyyköhän... Oon näillä näkymin lähdössä keväällä reissuun ja mietin pitäiskö jo nyt alkaa tekemään ostoslistaa heh! Jos jaksat sun lomareissun jälkeen tehdä jotain pienimuotoista raporttia, että mitä merkkejä kannattaa Jenkkireissulta bongailla ja mistä olisi huippujuttu!! Mukavaa lomaa ja ihanaa joulua!!

Femma (Ei varmistettu)

e.l.fn nimeen luottava täällä hoi! Oon jo mooonta vuotta tilannu merkiltä tuotteita netistä ja noi kaikki huulijutut on iha kymppejä. Niin halpoja mut kuitenki ihan tarpeeks toimivia arkikäyttöön, kun kiillon/rasvan/punan lisäily tietyin aikavälein ei haittaa!

Kommentoi