Skin Perfection Challenge - Advanced Correcting Serum

Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L'Oréal

Taas on yksi viikko ihonhoitohaastetta takana ja käyttäjä hieman entistä viisaampi. 

Viime viikolla tein Halloween-maskin jos toisenkin ja pahimpana päivänä kasvoillani oli 7 eri maskia.. Lateksia, verta, alkoholia ja 7 kertaa niiden pois peseminen - ei hyvä. Iho ärtyi ja otsaani ja leukaani nousi valtava kasa pieniä ja todella kovapintaisia valkopäisiä finnejä. Oloni oli joka kerta kasvoja pestessäni, kuin pistekirjoitusta lukiessa.

Finnejä tästä naamasta on löytynyt ja tulee löytymään aina, mutta olen tässä kuukauden aikana tottunut siihen, että niiden määrä on todella paljon pienempi, tai kokonaan olematon. Kriisitä on kuitenkin selvitty ja ihoni rauhottui takaisin hyvään olotilaansa neljässä päivässä. NELJÄSSÄ! Olin tästä melko ihmeissäni, mutta helpottunut.

 

Tämän viikon tähtituotteena on Advanced Correcting Serum, joka on nelikon tehokkain tuote.

LR 2412 -molekyyli ja Perline-P ovat molemmat pakattuna tähän pinkkiin purkkiin, josta yksi pumppaus riittää hyvin koko kasvoille, kaksi kasvojen ja kaulan alueelle. Lupaukset tämän seerumin takana ovat ne, joilla tuotelinjaa markkinoidaan! Tasaisempi ihon sävy, pienemmät huokoset ja näkyvästi parempikuntoinen iho. 

Seerumi on todella miellyttävä käyttää ja se sopii loistavasti meikin pohjalle. Koostumuksessa on sopivasti silikonia, joten ihon pinnalle jää hurmaavan pehmeä tunne, johon meikkivoide on imeytymisen jälkeen helppo levittää.

Jos suosittelisin tästä sarjasta vain yhden tuotteen ostamista, se olisi varmasti tämä seerumi. Pidän kyllä sarjan käyttämisestä kokonaisuutena, mutta tahtoisin itse kokeilla, miten pelkkä seerumi "tavallisen" voiteen kaverina vaikuttaisi.

Olen huomannut ihossani selkeän muutoksen parempaan testijakson aikana, mutta se, mikä tuotteista on ollut sen takana, on tietysti epäselvää. Koska seerumissa on molemmat aktiiviaineet, veikkaan sen vaikutuksen olevan suurimmassa osassa.

Mitä fiiliksiä kampanja ja seerumi ovat tähän mennessä herättäneet? Tein vähän vlogi-henkisen pohdiskelun ja arvostelun haasteesta tähän mennessä:

 

 

Koska videon laatu on näköjään sen verran sumea, tässä vielä täysin meikitön vertailukuva:

Ensi viikolla on luvassa sitten se virallinen ennen ja jälkeen -kuvien julkistus. Mä en aio edes katsoa sitä ensimmäistä kuvaa ennen kuin lisään sen blogiin - tahdon yllättyä joko positiivisesti tai negatiivisesti :D

Kommentit

saraeveliinaaa (Ei varmistettu)

Mietinki ku olin finnkinolla kattomassa äsken sitä cheekin stadionkeikkaa ja siinä tuli Sanni, että ootkohan sää ollu siellä, ja Erinin kanssa juttelemassa sut sieltä sitte bongasin :D ja hei oon unohtanu käydä kiittämässä että ihanan paketin olit koonnut siihen synttärikortti kilpailu palkinnoksi :) se lumenen kulmaväri ja balmin huulirasva on päässy päivittäiseen käyttöön ja varmasti kyllä ostan uudet kuhan nuo loppuu joskus :) oot super inspiroiva ja ihana, jatka samaan malliin!

silla (Ei varmistettu)

Oletko harkinnut Roaccutan-kuuria? Aikuisiän akneen ei ihotautilääkärini mukaan oikein muut keinot auta. Itse sain Roasta avun, suosittelen kokeilemaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää seerumi vaikuttaa tosi kiinnostavalta. Itselläni kuitenkin on kuiva iho, joten tarvitsisin päälle vielä kosteusvoiteen, niin mietinkin, että jos seerumi jättää kovin silikonisen ja liukkaan pinnan niin pystyykö sen päälle laittaan kosteusvoiteen ja meikit vai rullaantuuko kaikki pois?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.