Skin Perfection Challenge - Ennen ja jälkeen

Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L'Oréal

Huh, nytkö se jo on ohitse?? Vaaleanpunaiset purkit jotka ovat koristaneet kylpyhuonettani jo yli kuukauden verran alkavat vetää viimeisiään ja sama näyttää käyneen myös tälle yhteistyökampanjalle. Minä ja testiryhmäni jäsenet olemme lätränneet tuotteilla oikein olan takaa ja omat fiilikseni eri tuotteista voi lukea tämän postaussarjan aiemmista jutuista.

Nyt olisi kuitenkin aika pistää homma epävirallisesti pakettiin ja käydä läpi ne tärkeimmät jutut, joista se kaikkein tärkein kysymys ensimmäisenä:

Näyttääkö ihoni paremmalta, kuin reilu kuukausi sitten?

Kyllä, kyllä se näyttää!! Netin kautta kierrätetty aloituskuva on vähemmän värikylläinen, mutta eron ihon pintarakenteessa ja värissä näkee mielestäni silti selkeästi. Tässä vielä hieman karumpi lähikuva ihosta:

En koe, että ihoni olisi uudestisyntynyt tai muuttunut ihmeellisen täydelliseksi, mutta se on voinut kaikkiin olosuhteisiin nähden loistavasti ja mielestäni se myös näyttää siltä! Ihohuokoseni ovat edelleen selkeästi erottuvat, mutta sitä ne ovat olleet aina. Selkeimmän eron huomaankin ihon kokonaisvaltaisessa kosteustasapainossa.

En tämän vajaan 7 viikon käytön aikana kokenut kertaakaan, että ihoni olisi ollut entistä huonommin kosteutettu tai että se olisi voinut millään muullakaan tapaa aiempaa huonommin, vaikka olin hieman varautunut negatiivisiin reaktioihin.

Yksi syy tähän voi toki olla se, että todella säännöllinen kosteutus ja yhteen tuotesarjaan tiukasti sitoutuminen teki tehtävänsä! Oli syy ihoni parempaan kuntoon mikä tahansa, lopputulos on itselleni erittäin mieluinen ja käytänkin tuotteet mieluusti loppuun. 

Kuuri on siis parantanut ihoni yleistä kuntoa, sekä meikkituotteiden käyttömukavuutta. 

Aktiivisessa käytössä kaikki tuotteet ovat kestäneet itselläni hyvin ja arvioin lopullisen keston olevan päivittäisen käytön kohdalla noin 2kk / tuote, tietysti levitystavasta ja ihon kuivuudesta riippuen. 

 

Itselleni tämän testin tärkein osuus oli selvittää se, voiko alle 15€ hintainen tuote haastaa triplasti kalliimmat selektiiviset tuotteet. Tutkimustietoa eri brändien voiteiden koostumuksista ja ainesosien määristä en valitettavasti voi käsiini saada, mutta tämän kokemukseni kautta sanon, että en kokenut kovinkaan suurta eroa L'Oréalin Skin Perfection -tuotteiden ja vaikkapa käyttämieni Lancômen tai YSL:n voiteiden kanssa. 

Kalliimmissa voiteissa on ehkä hieman paremmat koostumukset, mutta en koe koskaan saaneeni niistä ylimalkaisesti parempia tuloksia, kuin näiden tuotteiden kanssa.

Voi olla, että ihoni ikääntyessä tarvitsen tehokkaampia aktiiviaineita suuremmissa määrissä ja tällöin selektiivisemmät sarjat alkavat houkuttaa - jos siis en ole palannut kokonaan luonnonkosmetiikan pariin :)

 

Kuten jo edellisessä postauksessa pohdin, jos käyttäisin tavallisesti synteettisiä ja tämän hintaluokan tuotteita, ostaisin uudestaan voide + seerumi -combon. Näillä kahdella tuotteella oli selkeästi suurin vaikutus kokonaisuuden kannalta ja pidin molemmista tuotteista kokonaisvaltaisesti aina pakkauksesta, tuoksusta ja koostumuksesta lähtien.

Ainoa asia, jota todella kaipasin testijakson aikana, olivat erilaiset öljypohjaiset seerumit! Ymmärrän, että tämän sarjan seerumissa pohjavoiteen raaka-aineet ovat edullisempia, jotta aktiiviaineet saadaan pakattua mukaan samaan hintaan, mutta laiskana kaipasin tuotetta, joka olisi sekä hoitanut että kosteuttanut ihoni yhdellä silauksella. 

Onneksi seerumi on nopeasti imeytyvää sorttia, eikä kosteusvoiteen levittämiseen koskaan kulu montaa kymmentä sekuntia. Tämä "valitus" on siis lähinnä hiusten halkomista.

 

Summa summarum! Testituotteet saivat koekäyttäjä Sarvaksen naamassa aikaan erittäin positiivisia muutoksia, mutta eivät muuttaneet ihoani täydellisen persikkaiseksi photoshop-naamaksi. Se olisikin ollut melkoinen ihme ;).

Kokonaisuutena olen kuitenkin erittäin tyytyväinen testin tuloksiin ja suosittelen tämän hintaluokan tuotteita käyttäviä kuluttajia kokeilemaan, saisiko sarja positiivisia muutoksia aikaan myös teidän ihoillanne. Sarja sopii kaikille ihotyypeille ja sen pääasiallinen kohderyhmä olemme me parikymppiset naiset.


Miltä testiryhmäläisten naamat alkavat näyttää?? Oletteko te huomanneet yhtä selkeitä eroja? Oletteko muistaneet käyttää tuotteita ahkerasti? ;) 

Haastetta on jäljellä vielä muutama päivä, jonka aikana ehditte vielä kirjoittaa ja jakaa tuntojanne sarjan tuotteista! 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

riikkaamalia (Ei varmistettu) http://ajatuksiaelamastajamuusta.blogspot.fi

Täällä on melko samat fiilikset! Kasvoilta on hävinnyt punoitusta,laajentuneet ihohuokoset ovat puolet pienemmät ja kipeät finnit ovat hävinneet! Tää oli huikeeta koska mun iho on helposti kukkiva ja useat kosteuttavat tuotteet vaan edesauttaa finnien syntymistä,tai ainakin aiemmat mitä oon kokeillut. Eniten tykkäsin juurikin tuosta seerumi+kosteuttava päivävoide kombosta,inhokki taasen oli kaunistava päivävoide,mikä ei toiminut mulla ei sitten mitenkään päin!
Oon kyllä todella kiitollinen,että valitsit minut tiimiisi,sillä löysin pelastuksen mun hankalalle iholle!:):)

Jenu (Ei varmistettu)

Hienoa, että tuotteet on sulle ja näköjään monelle muullekki vaikuttanu tosi postiivisesti, vaikka mitään ihmeitä tää nyt ei oo tehnytkään. :D Harmittaa vieläki, että itelle tuote ei sopinu, damn you allergia. Mutta ihanaa että meiän tiimi on edelleen ihan kirkkaasti johdossa ja pian jo loppuu haaste!<3

KMJ (Ei varmistettu)

Ostin seerumin ja olen tykännyt. :) Kun saan vanhat päivävoiteet kulutettua täytyy ostaa myös päivävoide. Ainut mitä en ole tajunnut on että eikö tää sarja sisällä yövoidetta? Mitä silloin pistetään naamaan?

Tiina (Ei varmistettu)

Hei!
Eikös seerumi ole tarkoitettu juuri nimenomaan sekä päivä- että yökäyttöön? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.