Skin Perfection Challenge - Herättävä Silmänympärysvoide

Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L'Oréal

Plääh, tämän postauksen piti ilmestyä jo eilen, mutta minä tyttö se vaan roikuin musavideokuvauksissa puolille öin ja päätin, että ei tämä elämä ole päivästä kiinni

Skin Perfection -haaste on kulkenut taas viikon eteenpäin ja omalla kohdallani kyseessä on ollut todella hektinen sellainen. Unta on tullut liian vähän, ruokaympyräni pääasiallinen sisältö on ollut sokeri ja stressitasot ovat laskeneet lähinnä kaniterapiassa, jota olen harrastanut intensiivisesti.

Miten tämä onkaan vaikuttanut ihooni? No, otsassani ja leuassani on muutaman hormoni-/stressifinni, jotka yleensä ilmestyvät tällaisina viikkoina valtavina ja kipeinä paiseina poskiin. Nämä kaverit myös tuntuvat rauhoittuvan muutamassa päivässä. Ihoni ongelmat eivät siis ole vieläkään kadonneet, mutta olin varma, että tämän viikon jälkeen tilanne olisi paljon pahempi.

Ihon perusväri on edelleen melko tasainen ja koen, että T-alueen punoitus on tasoittunut! Se tosin tarkoittaa sitä, että yksittäiset finnien jälkeensä jättämät arvet näkyvät ihossa selkeämmin. Seerumipurkkini alkaa myös näyttää tyhjentymisen merkkejä - kahden päivittäisen käyttökerran perusteella en tosin ihmettele..

Tässä vielä tämän viikon vertailukuva, ennen kuin keskitytään aiheeb mukaisesti ihan toiseen tuotteeseen - Awakening Eye Creamiin.
Minun ja silmänympärysvoiteiden historia on aika mitäänsanomaton.. Käytän niitä, mutta en ole löytänyt vielä yhtäkään, joka tekisi kevyesti pussittaville silmänalusilleni mitään dramaattiseesti erilaista - eikä tämä tuote ainakaan toistaiseksi ole poikkeus sääntöön. Se on minulle mallia "ihan ok". 

Sori siis kaikki, jotka ovat ristimerkkiä sormillaan sohien kironneet yhteistyöpostaukset tiedätte kyllä minne, koska näissä vain kehutaan ylenpalttisesti. Se illuusio kun ei ole totta :D. Kyseessä on minulle sellainen tuote, jonka käyttö on perusrutiinia, mutta ei mitään ihmeellistä. TOSIN, nyt postaukseen ottamiani kuvia katsoessani, näyttää silmänympärysiho hämmentävän hyvältä. Säädin alla näkyvää kuvaa varten vielä tarkoituksella ylävalon, jotta silmäpussi piirtyisi paremmin esiin.

Oma miedohko reaktioni on kuitenkin vain yksi puoli kolikkoa, useampi testiryhmäläinen kun on julistanut tämän voiteen suosikikseen koko nelikosta! Suosittelen edelleen selaamaan omaa ihotyyppiäsi vastaavien testaajien postauksia kampanjasivun kautta.


Tämä herätystä lupaileva voide on neljästä Skin Perfection -tuotteesta mattaisin ja "tahmein", jos näin nyt voi sileästä ja hyvin levittyvästä voidemaisesta tuotteesta sanoa :D Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että taputeltuani voiteen silmänympärysiholle, se ei jätä jälkeensä rasvaista tai voideltua pintaa.

Voiteessa on hennon vaalea ja oranssi sävy, joka ei kyllä toistu iholla laisinkaan - tai ehkä se vain on niin huomaamaton, ettei minun pidäkään huomata sitä ;). Osa voiteen "kirkastavaa" vaikutusta pohjautuukin pieneen oranssiin pigmenttiin, joka taittaa ja häivyttää kevyttä sinertävyyttä, jota tummissa silmänalusissa aina on. 

Koostumuksensa takia voide toimii imeydyttyään mainiona pohjustuksena erilaisille peitevoiteille ja se jopa hillitsee niiden kasautumista! 

Olenkin monesti käyttänyt tuotetta iloisena näiden ns. ylimääräisten ominaisuuksien takia. Taidan kuitenkin testin jälkeen jatkaa sen täydellisen silmänympärysvoiteen metsästämistä.. Muodostuukohan tästä lopulta se minun ikuinen kamppailuni? ;)Pakko lisätä tähän loppuun vielä klassikkovinkki, jonka toistamisesta ei ole ainakaan mitään haittaa, eli "oikea" tapa levittää silmänympärysvoide. Itse aloitan levittämisen aina puristamalla herneen kokoisen pallon voidetta nimettömäni päähän.

Nimetön on yleensä sormista heikoin, joten sitä käyttäessä herkkää silmänympärysihoa ei tule runnottua ja venytettyä turhaan, kuten urbaanilegendat pelottelevat. En tosin ole sitä mieltä, että tavallisella ja "väärän suuntaisella" rasvaamisella kukaan saisi ihoaan oikeasti venytettyä, ellei kyse ole jo rajamain kivuliaasta ja toistuvasta hieromisesta. Oli miten oli! Lämmitettyäni voiteen nimettömien välissä hieroen, taputtelen sen silmien alla tuntuvan luun kohdalle ja viimeiset rippeet kulmaluulle. Tämän jälkeen taputtelen voiteen ihoon kevyesti, ilman hierovaa ja venyttävää liikettä. 

 

Älä turhaan hiero voidetta silmäluomille, sillä niiden liikkeen takia voidetta voi päätyä silmiin. Jos kärsit nimenomaan kuivista luomista, etsi itsellesi tähän tarkoitukseen suunniteltu voide.


Anna voiteen lopuksi imeytyä ihoon rauhassa. Onpas tuo iho kyllä hämmentävän kiinteän näköinen O_O Näenko vain omiani, vai oletteko te samaa mieltä? Tykkäänköhän tästä nyt kuitenkin enemmän, kuin luulinkaan... Kommentteja, please :D

Levitättekö te silmänympärysvoiteen samalla tyylillä?

p.s. Heti huomisaamuna (tai ehkä jo tänään illalla) julkaisen viimeiset halloween-tutorialit!!

Kommentit

Sinzu (Ei varmistettu)

Muuten levitän samalla tavalla sy-voiteen paitsi että rippeet menee huulille :)

niiiina (Ei varmistettu)

Hämmennyin. O_O Olenko aina levittänyt silmänympärysvoiteeni väärään paikkaan, sillä laitan sen suoraan silmien alapuolelle, enkä kulmaluulle?

diipadaa (Ei varmistettu)

hahah, eihän tuossa oo levitetty tuotetta ollenkaan kulmaluulle :D enemmänkin tonne poskiluulle päin... kulmaluu on kulmakarvan alapuolella.

niiiina (Ei varmistettu)

Hups, hämmennys oli näköjään niin suuri että meni puurot ja vellit sekaisin. :D Pitää varmaan vähän runsaammin alkaa levittää kuin suoraan silmän alle, tuskin haittaakaan on!

Heini P (Ei varmistettu)

Wau siis WAU!
Tulipas tuolla voiteella nättiä ja raikkaan näköistä jälkeä!
Itselläni tuo tuubi on ollut kesästä asti kaapissa odottamassa vuoroansa mutta taidampa kaivaa sen esille...
Myös jos se todellakin helpottaa peitevoiteen pysymistä ja levittymistä.
Olen aina kaivannut sy tuotteeltani heleyttävää vaikutusta, eli tämä voikin olla se oikea...

Janet Fantazya (Ei varmistettu) http://my-fantazya.blogspot.fi

Some magic has happened, olen vahvasti sitä mieltä. Kyllä vaan ihosi näyttää voiteen jälkeen paremmalta. Samaa olen itsekin pohtinut joka aamua voiteen levittämisen jälkeen. Onko nyt oikeasti tapahtunut jotain vai ei. Ja kyllä sit vissiin on. Pidän myös siitä, että voide tosiaan tuntuu antavan paremman pohjan muille tuotteille, joita silmänalusille pistän. Testit jatkukoon :)

Lullah

Mulla toimii ihan vaan etusormet, mutta pieni määrä sormenpäähän ja hieron vähän toisen käden sormeen ja sit taputtelen silmän alle ja vähän päälle. On muuten hyvä tuote tuo! Testikausi on ollu oikein kiva :) Ja mullaki on iha hirvee kiire ja stressi ja iho näyttää kokoajan vaan paremmalta! Mulla on ne yksittäiset punaset läikätki himmeämmät.

kosmetologi (Ei varmistettu)

Tiedän, että olet kauneusalan ammattilainen, mutta nyt oli pakko tulla kommentoimaan suuren hämmennyksen vallatessa minut. Otatko oikeasti silmänympärysvoidetta HERNEEN verran? :O Nuppineulan pään kokoinen määrä mitä tahansa silmänympärystuotetta pitäisi olla riittävä määrä molemmille silmille ja siitä voi vielä jäädä ylikin - juuri vaikka huulten ympärille taputeltavaksi. Yleisin syy silmäpusseihin on juurikin silmänympärysvoiteen liian suuri annostelu, ellei kysessä ole "luontaiset" rasvakudoksesta koostuvat pussit, joita voi häivyttää vain kirurgin veitsi. Kasvovoidetta sitten n. herneen verran, tuotteesta riippuen...

bubbs (Ei varmistettu)

Vähän ohi aiheen, mutta mua on aina mietityttänyt, nuppineulasäännön omaksuneena, miten kukaan koskaan saa silmänympärysvoidetuotteita tyhjennettyä, jos oikeasti käyttää niin pikkuruisen määrän ja vielä jakaa sen molemmille silmille? 15ml tuubiinhan mahtuu varmaan tuhat nuppineulan päätä. Onko ihmisillä ihan eri käsitys nuppineulan koosta? Mä en jaksa käyttää erillistä silmänympärystuotetta joka päivä, ja niitä purkkeja tulee aina jostain ja kertyy kaappeihin, kun en saa vanhojakaan koskaan tyhjäksi.

Kommentoi