Skin Perfection Challenge - Oletko jo mukana?

Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L'Oréal

Viime viikolla vinkkasin L'Oréalin kampanjasta, johon kokoan omaa testiryhmääni kilpailemaan somen välityksellä huimista palkinnoista. Jos edellinen postaus meni ohi, kurkkaa ensimmäiset speksit tästä. Tai älä kurkkaa, jos et tahdo, selitän kaiken kuitenkin nopeasti myös nyt ;)

Skin Perfection Challengessa minä ja kaksi muuta bloggaajaa (Janni & Sara) kokoamme 30 hengen tiimin, jotka keräävät pisteitä ja kilpailevat VERISESTI JA TODELLA TOSISSAAN siitä, kenellä on aktiivisin ja kaikin muin mahdollisin mitattavin arvoin paras jengi... Ei oikeasti, vaan se aktiivisuus ratkaisee :D Tässä kisassa saa pisteitä kommenteista, tykkäyksistä, juttujen jakamisista pinterestissä sun muissa some-palveluissa ja erilaisista videoista. Tämä on kuin joku vanha kunnon arcade-peli!

Eniten pisteitä kerännyt joukkue kruunataan maailman parhaaksi ja palkitaan ruhtinaallisesti. Ai kuinka ruhtinaallisesti??

 

Tiimin sisällä eniten pisteitä haalinut osallistuja voittaa kahden hengen matkan pariisiin, tuohon unelmieni kaupunkiin. Siellä sielu ja mieli lepäävät paahdettuja kastanjoita Sacré-Cœurin rappusilla. Eivät muutkaan jää nuolemaan näppejään, vaan lopuille tiimiläisille on luvassa sijoituksesta riippuen 100-300€ arvoisia tuotepaketteja.

 

Pienen esikarsinnan jälkeen minä valitsen omin kätösini ensi maanantaina omaan jengiini 30 henkilöä, joille lähetetään vielä saman viikon aikana näissä kuvissakin näkyvä, haasteeseen liittyvä, 50€ tuotepaketti täynnä Skin Perfection -tuotteita. Sen jälkeen sitten testataan niin pirusti, ettei ole ennen mitään testattu!!

 


Kapteenin ominaisuudessa mä teen luonnollisesti omia testipostauksiani, eli jos oma runosuoni ei syki tai ette oikein tiedä millaisia asioita tuotteista nyt pitäisi arvioida, voitte hakea inspiraatiota myös täältä emoaluksen suojista :) Toivon myös, että saataisiin meidän tiimistä kerättyä jonkinlainen verkosto, jonka sisällä kokemuksia ja ajatuksia voisi vaihtaa mahdollisimman sujuvasti.

Katsotaan, onnistuuko tällainen myös käytännössä ^_^
 

Mun tekee koko ajan mieli tehdä tähän loppuun joku kunnon kannatuslaulu ja mielennostatushuudahduksia henkeen HYVÄ MINÄ HYVÄ ME, HYVÄ MEIDÄN JOUKKUE!!!!

Tärkein asiani tänään kuitenkin oli, että nyt te viimeisetkin some-addiktit menkää ja hakekaa mukaan haasteeseen, varsinkin jos olette valmiita spammaamaan ja värväämään koko facebookinne voiton puolesta ;) Tästä pääset tekemään testin sopivimmasta bloggaajasta ja tästä taas pääset hakemaan suoraan minun jengiinin.

P.S. Tämän postauksen jälkeen minun tiimiini lähetettyihin hakemuksiin saa ehdottomasti liittää oman versionsa kannatuslaulusta.

P.P.S. Jos et jaksanut lukea muuta, niin painotan tässä vielä, että voittaja saa kahden hengen matkan Pariisiin!

Kommentit

Santsumantsu (Ei varmistettu)

Messissä!

Jossuz (Ei varmistettu)

Täällä on yksi jota oikein syyhyttäisi päästä somettamaan asian tiimoilta! Terveisin ihonhoitoaddikti :D

Juliaeveliina (Ei varmistettu)

Hain mukaan ja juurikin sinun tiimiisi! Jälkeenpäin harmittaa että tein hakemuksen hieman hutaisten, mutta nooo siellä se ainakin on. :'D Toivottavasti onnetar suosii minua ja erityisesti niitä sosiaalisia medioita missä tieni kulkee!

Jenu (Ei varmistettu)

Mie oon mukana! Tahtoo tahtoo tahtoo! :3

Oinas (Ei varmistettu) http://jennyfenglish.blogspot.fi/

Messissä olen, toivottavasti pääsen. Pariisi ois aika huigee!!

Lullah

Siellähän se hakemus jo on. Ehkä olisi pitänyt päästää runosuoni kukkimaan enemmän siinä hakemuksessa :D AAH MÄ HALUAN TUON SETIN JO NIIN PALJON! Siis nyt vetelee rasvat niin viimesiään ja odotan tuloksia, kun jos ei käy tuuri, niin marssin kauppaan ostamaan pari tuotetta noista itsellen! Oon kattonu noita jo muutaman viikon ja päätin, että kun nykyset rasvat loppuu, niin kokeilen. Nyt ollaan niin kiikun kaakun tilanteessa. Sinnittelen kovasti täällä lopuilla. 

Liisamatildaa (Ei varmistettu)

Onko kisaan mitään ikärajaa? Voiko 15-vuotias osallistua, oon nimittäin ihan superinnoissaan tästä :D entä minkä ikäsille noi tuotteet on tarkotettu? :)

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Eppistä, että äitisi jäävätään. Kävin kyllä testin tekemässä ja yllätysyllätys, sinun tiimiisi olisin päätynyt. No, olen salajäsen ja lähdetään sun kanssa joskus tyttöjenreissulle Pariisiin!

lomoisio

Osallistuttu :) Kumpa pääsis testailemaan :) Sais samalla boosita omaankin blogiin :P

lomoisio

BOOSTIA*

Riikka N (Ei varmistettu) http://ajatuksiaelamastajamuusta.blogspot.fi

Hei! Hain mukaan sinun tiimiisi,tietenkin!:D
Mutta mieltä jäi vaivaamaan se,että kuuluuko tiiminä olemiseen,se että näihtäisiin kasvotusten? Että joutuuko matkustelee vai riittääkö testailu kotona? Koska asun täällä "ei missään" ja olen opiskelija,matkustaminen ei olisi mahdollista,jos onni siis potkaisisi:( Toivottavasti vastaat,vaikka sähköpostiin!:)

Pija (Ei varmistettu)

Kyllä mulla on kova luotto siihen, että Team Saara rökittää noi kaks muuta, olin siinä mukana tahi en (mielummin joo :D) eli teitin tiimiin tyrkyllä hän ;)

Vierailija (Ei varmistettu) http://mad-alicee.blogspot.com

Haettu ja sun tiimiin! :3 Ois tosi mielenkiintosta päästä mukaan, joten peukut pystyssä odottelen huomista! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.