Skin Perfection Challenge - Unifying Day Moisturizer

Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L'Oréal
Toinen viikko Skin Perfection Challengea pyörähti juuri käyntiin ja mitä mitä mitä UPEAA silmäni näkevätkään, Team Saapra on erittäin mukavassa johtoasemassa - HYVÄ TE! ^_^

Tällä viikolla haasteen keskiössä on sarjan kosteusvoide, Unifying Day Moisturizer, joka on muiden sarjan tuotteiden tapaan suunniteltu toimimaan kaikkien eri ihotyyppien kanssa. Tavallaan ajatus on aika villi, mutta samalla en ihmettele sitä yhtään. Kaikki ihotyypit kaipaavat kosteutta ja sen päälle lisätyt aktiiviaineet eivät ole ihoa ärsyttävää tyyppiä - päinvastoin!

Vaikka kyseessä on päivävoide, olen käyttänyt sitä myös öisin sarjan seerumin kanssa. Seerumi ei yksinään ole kovin kosteuttava, joten voide on ollut mukava ja helppo levittää sen päälle.

Tästä tuotteesta löytyy ensimmäisessä postauksessa esittelemääni aktiiviainetta Perline-P:tä, joka rauhoittaa ihoärsytyksiä ja hillitsee sen kautta myös ihon ennenaikaista ikääntymistä. 


Painavaan lasiseen purkkiin pakatun voiteen koostumus on jotain geelimäisen ja voidemaisen väliltä ja se tuoksuu suloisen vaaleanpunaiselta. Kyllä. Juuri tältä haalean vaaleanpunaisen voiteen minun mielestäni pitää tuoksua :D

Lasipurkki on kaunis, mutta valitettavan epähygieeninen.. Olenkin pyrkinyt kauhomaan voidetta vain puhtailla sormilla!

Varsinkin seerumin päälle levitettynä, melko pieni määrä voidetta riittää oman ihoni kosteuttamiseen hyvin ja hieronkin usein käsiin jäävän voiteen vielä kaulan ja dekolteen alueelle, sekä kämmenselkiin.

Olen ollut aika yllättynyt siitä, miten hyvin voide imeytyy sekaihooni. Oletin, että se olisi sitä sorttia, joka varsinkin seerumin päälle levitettynä combona alkaisi rullata, jos ja kun hieron ihoani yhtään rivakammin. Näin ei kuitenkaan ole käynyt kertaakaan, vaan kevyesti sävyttävän päivävoiteen ja meikkivoiteen levittäminen sen imeydyttyä on onnistunut hyvin.

Haasteen verkkosivun kautta pääsette lukemaan ja vertailemaan tuotteiden sopivuutta myös muille ihotyypeille, eri tiimiläisten raporttien kautta!

 

 

Yritin tässä esitellä tuotteen koostumusta, mutta se näytti ilmeisesti Juulian silmissä syötävän hyvältä...

Myönnän, että olen usein hieman laiska voiteitteni kanssa ja aamuin illoin samoilla tuotteilla rasvaaminen on ollut enemmänkin tavoite, kuin käytäntö.. Suosikkituotteet ja erikoisessa testisyynissä olevat tuotteet tulee kyllä levitettyä kiltisti, mutta muut tuotteet niiden ympärillä saattavat vaihtua vuorokaudenajasta riippuen. 

Olen käyttänyt kohta kahden kuukauden ajan myös uutta kasvoharjaa (oma juttu tekeillä), mutta olen huomannut ihossani selkeän askeleen parempaan nimenomaan Skin Perfection -tuotteet todella rutiininomaiseen käyttöön otettuani. 

Oli syy mikä tahansa, ihoni on pahimpaan katastrofin hetkeen verrattuna:

  • Puhtaampi (uusia epäpuhtauksia on ilmestynyt vähemmän)
  • Kosteutetumman tuntuinen (tähän aikaan vuodesta iskevää pintakuivuutta ei ole näkyvissä)
  • Tasaisempi (johtunee edellisestä kohdasta ja sen aiheuttamista tunteista)

 

 

Tässä 100% muokkaamaton vertailukuva ihosta kahden viikon takaiseen, samalla valaistuksella. Näkyykö jotain muutosta? Omaan silmääni ihon pinta on kimmoisamman ja paremman näköinen, vaikka epäpuhtauksia löytyy edelleen!

Kolmisen viikkoa tätä voidetta kasvoihin läträttyäni minua huolettaa lähinnä se, kestäähän purkki haasteen loppuun saakka.. Aamuin illoin käyttämäni "pieni" määrä on saattanut aina silloin tällöin hieman kasvaa... :D

Tässä vielä toinen, ehkä jopa hieman karumpi, meikitön ja muokkaamaton, vertailukuva matkan varrelle:


Nyt lähden seikkailemaan kamppissivulle ja lukemaan, mitä mieltä muut testaajat ovat tuotteesta olleet.

Kommentit

Rullarullarulla (Ei varmistettu)

Mulla tää voide tekee juuri tuota ärsyttävää "rullailua" mistä mainitsen, ei siis imeydy täysin. Itsekin omistan sekaihon.

Kommentoi