Suosikkivlogini!

Saara Sarvas

Eilinen päiväni koostui lähinnä mahdollisimman pimeästä huoneesta, nesteistä ja hyvin intensiivisestä YouTubeen uppoutumisesta. Kyllähän mä ko. videopalvelussa surffailen muutenkin päivittäin, mutta eilen päädyin todella syvälle sen uumeniin. Sunnuntaini inspiroimana ajattelin jakaa teille valikoimia niistä videokanavista, jotka voi vangita mut tuntikausiksi tietokoneen ääreen.

Huomaan koko ajan uusia videoita etsiessäni ja klikkaillessani valitsevani videoita, joiden kaltaisia tahtoisin itsekin tehdä - mikä ei tietenkään ole kovin yllättävää :D Jos ja kun tänne alkaa tipahdella videoita, jotka ovat suoria kopioita tässä linkkaamistani konsepteista, myönnän heti matkineeni ideat näiltä tube-guruilta.

MATKIMINEN ON VAIN IHAILUN PUHTAIN ILMENTYMÄ!!! Vai miten se nyt meni? :B 

Oijoi, aivoni taitavat olla edelleen aika solmussa. Tässä on joka tapauksessa lista mun tämänhetkisiä tube-ihastuksia ja muutamia pitkän linjan fanituksen kohteita! Otan kommenteissa äärimmäisen mielelläni vinkkauksia muistakin "must see" -vlogeista.

 

Transformations with James st. James

Tämä videosarja on ehkä parasta, mitä YouTubesta mun mielestä voi löytyä. Käsittämättömiä luomuksia joissa näkyy tekijöiden kädenjälki, hyväntahtoista jutustelua ja ah, niin paljon rakkautta. Mä ra-kas-tan kaikenlaisia time lapse -makeovereita ja näitä katsoessa oppii myös vieraista asioita, joita ei muuten tulisi koskaan edes ajatelleeksi.

Ihmiset höpöttävät ihania asioita meikatessaan ja ollessaan meikattavana. Se on oikeasti yksi parhaita asioita tässä työssä! Kunhan siis on hyvä tilannetaju ja muistaa pitää ihmisten salaisuudet omana tietonaan. Ihan vaan muistutuksena :D

WOWpresents, joka tuottaa näitäkin videoita, on kanava josta löytyy tooodella paljon hyvää viihdettä vahvasti Drag-painotteisena. Mä olen niin paha salainen Faux Queen... Jonain päivänä se kaikki tulee vielä paljastumaan....... Siihen asti katsellaan näitä videoita!

 

Mitä? Omasta tyylistään ja persoonastaan tunnetut julkkikset meikkaavat James st. Jamesin eri hahmoiksi samalla, kun heitä haastatellaan. 

 

Gossmakeupartist

Meikkaaja Wayne Goss, joka on omanlaisensa kulttihahmo videomallisissa meikkijutuissa. Joskus mä jaksan katsoa tyypin videoita vaikka 10 putkeen, ja toisinaan ne taas tuntuvat aivan liian hidastempoisilta mun aivoilleni. Eilen aivoni kävivät todella pienellä liekillä, joten hidastempoisuus olisi saattanut olla ihan hyvä juttu..

Gossin tavaramerkki ovat nettiaikaa henkivät SHOKKIotsikot ja väittämät videoiden nimissä :D

 

Mitä? Helposti lähestyttävä ja ammattimainen meikkaaja kertoo "salaisia" niksejä ja kikkoja, sekä kokeilee ja arvostelee erilaisia tuotteita.

 

Elsa Rhae 

Niin inspiroivaa, ihanaa, vangitsevaa.. Mahtava!! Ei mulla ole tästä mitään muuta sanottavaa, kuin <3.

Mitä? Elokuva-alaa opiskellut nuori nainen, joka on todella lahjakas luomaan erilaisia hahmoja pelkän maalin avulla. 

 

Grav3yardgirl

Bunny.. I love Bunny :D Sanoisin, että yhden videon katsottuaan tietää, aiheuttaako tämä nainen sinussa suurta rakkautta vai ärsytystä. Jos mä joisin pari pannullista kahvia, mun ulosanti voisi olla hyvin samankaltaista ja jos asuisin yhtä lähellä WalMartia, omistaisin varmasti puolet sekopäisistä asioista, joita tämä nainen testaa ja ruotii. 

Kolme ja puoli miljoonaa ihmistä on enemmän tai vähemmän rakastuneita tämän tsiksin sekopäisen sensuroimattomaan hölötykseen ja heistä muodostuu myös ihan oma fanikuntansa nimeltään Swamp Family. Bunnyn "Does this really work?" -sarja on myös saanut mut pohtimaan erilaisten eka kerta -videoiden kuvaamisen elvyttämistä.. 

 

Mitä? 100% sekoilua ja suodattamatonta ajatuksenvirtaa.

 

Kandee Johnson

 Joku on kloonannut mut ja Natan yhteen pakettiin ja mä olen syvästi rakastunut lopputulokseen. Hetkinen.. Tuon voi nyt ymmärtää todella väärin, mutta luotan siihen, että te näette mitä tarkoitan!! Tää kanava on ennen kaikkea se, mitä tapahtuisi, kun Nata päättäisi ryhtyä jonkinsorttiseksi kauneusguruksi! :D 

Rakastan tämän naisen energiaa ja samaistun vahvasti hänen filosofiaansa sekä elämän, että töiden suhteen. Inspiraatiota todella isolla I:llä.

 

Mitä? Selkeä yksisarvissisko ja maskeeraaja sekoilee, opettaa ja pursuaa hyvää energiaa.

 

Jenna Marbles

No kyllähän kaikki nyt tietää Jennan, mutta piti lisätä se listaan, ettei se tule vastaan ensimmäisenä kommenttiosion suosituksissa ;D

 

Mitä? Itselleen räkäisesti naurava ja äärimmäisen sarkastinen nainen, jonka elämää tahtoisin kokeilla vaikka viikon ajan.

 

Mitä vlogeja te seuraatte, vai seuraatteko mitään?

Kommentit

ElisaHy (Ei varmistettu)

Tanya Burr on mun suosikkeja! Sillä on niin herkulliset huulet että niitä haluais oikeesti suudella!! :D:D

Hallahalla (Ei varmistettu)

Ai kun edellinen kommentoija ehti ensin! Mutta tosiaan Tanya Burr on ihastuttava nainen. Kaunis kuin enkeli ja suloinen persoona :) Lisäksi seuraan Pixiwoota koska brittiaksentti ah! Toisinaan saatan eksyä katselemaan Michelle Phanin videoita. Pidin hänen "vanhemmasta" tuotanmostaan enemmän. Nykyään videot eivät ole niin kotikutoisen oloisia, joten en kovin fanaattisesti seuraa enää.

En kyllä aktiivisesti seuraa ketään, näistäkin tuttu oli vain Jenna Marbles. Pitää ehdottomasti tsekata nuo muutkin :) Olen vähän huono katsomaan videoita kun miehellä tuossa vieressä soi aina musiikki tai pyörii jokin sarja, häiriötekijöitä :D Yhden meikkaajanaisen videoita muistan joskus tiiranneeni, harmi etten muista kuka oli kyseessä :/

Nata - White Trash Disease

hahah uranvaihto edessä :DD

Joanna / Muuttolintuja Syksyllä (Ei varmistettu) http://muuttolintujasyksylla.indiedays.com

Kandeen takia aloitin blogini ♥

mial92 (Ei varmistettu)

ahh YouTube ♡
mä seuraan tosi monia vloggaajia, mutta mun mielestä ihania kauneus-tyyppejä on Zoella ja Uusiseelantilainen Shaaanxo :)

iiiiina (Ei varmistettu)

Itse rakastan KlairedelysArt:ia! Hän tekee enimmäkseen fantasiapaintteisia meikkitutoja ja on nyt tehnyt mm. Disney-aiheisia meikkejä.
Sprinkle of Glitter on myös ihana, pidän hänen asenteestaan ja energiastaan.
Tanya Burr ja Zoella on myös tuttuja mutta heitä en niin aktiivisesti seuraa :)

Laura/LaraZone (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.fi/

Itelläni on aika pitkä lista vloggaajista, joita YouTubessa seurailen, mm. Nicole Guerriro, Batalash Beauty, Chrisspy, Desi Perkins, Lauren Curtis, Nikkie Tutorials, Dulce Candy ja Tati :P Ja jos haluaa ihastella aivan hullun kokoista meikkikokoelmaa niin sitten kannattaa tsekata sellanen kuin Tarababyz :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Bunny&lt;3

Veevi (Ei varmistettu)

Mä kattelen Gossia ennen nukkumaan menoa :D Kandee on ihana ja käy video videolta energisemmäksi. Lauren Curtis, Lustrelux, Pixiwoo, Shaaanxo ja Batalash kuuluu kaikki suosikkeihin. Ja onhan meillä kovat kotimaisetkin kuten Maano ja Annie :)

msr (Ei varmistettu)

Batalash on kyllä loistava :)

Zoella, Tanya Burr, Sprinkle of glitter.. Aivan ehdottomat ykköset. Michelle Phan AINA.

Vierailija (Ei varmistettu)

Promise Phan !! A.k.a dope2111. Aivan ykkönen ❤ Aito ja luonteva nuori nainen. Rakastettava persoona ja julkkismuodonmuutokset on aivan uskomattoman taidokkaita. Niitä katsellessa on mennyt yö jos toinenkin... :D

essiliinii (Ei varmistettu)

Oi jes kivaa ku vinkkailit uusia ^^ omat lempparini on Zoella, Sprinkle of glitter, Grace Helbig ja sinä jos vloggaisit ;D oisko se ihan mahotonta susta alkaa vloggaamaan vaikka iha randomisti joskus? :) ymmärrän kyl et kiirettä pitää !!

Fiibi (Ei varmistettu)

No mää nyt oon sellanen YouTube-rotta, mut tässä on muutamia mun ehottomia lemppareita:

KAUNEUS: Zoella, AndreasChoice, BeyondBeautyStar, essiebutton (!!!), heyitspricila, Lauren Elizabeth, Meghan Rienks, Sprinkleofglitter ja Tanya Burr
HAUSKAT: communitychannel (!!!), iisuperwomanii, Jim Chapman, Marcus Butler, TatcherJoe ja Troye Sivan
DIY: LaurDIY

No siis muutama ja muutama, mutta ei millään ollu kaikki mitä seurailen. Oon ihan paska kuvailemaan näitä monisanaisesti niin, että se tekis noille kanaville oikeutta, ni jaottelin ne sen takia tollasten otsikoitten alle.

msr (Ei varmistettu)

Jennaa oon seurannut tyyliin always and forever, Bunnyn videoita oon kattonu jonku pari kuukautta ja musta on vaan piristävää, että joku noin aidosti sekopäinen ja välillä huomattavan resuisen näköinen pieruverkkarimuija on niin suosittu. Niin sen kuuluukin olla! *sip* AAAHHH!

Tarzu (Ei varmistettu)

Saaraa! Missä viipyy ne synttärikilpailun tulokset? Sanoit toissa viikon sunnuntaina, että palataan asiaan ensi viikolla (eli viime viikolla). En pysy housuissani, kun en jaksa odottaa. Milloin ne ilmestyvät? :D

Pumpuli
Pumpulielämää

Itse seuraan Jaclyn Hillin meikkiblogia :) Aika transua lookkia suurimman osan ajasta, mutta heittää silti hyviä vinkkejä myös ammattilaiselle!

Johny (Ei varmistettu)

Petrilude ja drag-hahmonsa Misty Maven. Harmillista kyllä, kanava on jonkinlaisella telakointijaksolla..

Voi Bunny! :D Ihana uusi tuttavuus. Hekottelen täällä yksin.

Sanniina (Ei varmistettu)

Sama täällä, ihan loistava löytö! :D

Johannaha (Ei varmistettu)

hahah ihan loistava! jim carreyn kadonnut lapsi??

Nellis (Ei varmistettu)

Teni Panosian!

Vierailija (Ei varmistettu)

Jokos Saaralta löytyy yksisarvis-onesie? https://www.buyjanimals.com/

quiqui (Ei varmistettu)

Seurailen lähinnä kauneusvideoiden tekijöitä ja vloggaajia (siis näitä omasta elämästään vloggaajia). Tässä niistä muutamia: essiebutton, Shaaanxo, Tanya Burr, Claire Marshall, beautycrush, ciaoobelllaxo, emilynoel83 (vaikka välillä rasittavaa kuunnella, kun puhuu niin "kovaa"), Zoella.
Tilaan muitakin, esim. Gossia, mutta se nyt on aika tylsä! :D Kandeetakin seurasin joskus, mutten enää. Rakastan Jenna Marblesin koiria haha. Ja nauroin ihan saatanasti sille Photo booth -tagille, jota on toteuttaneet kyllä muutkin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuttuja naamoja ovat kaikki ( suurimmasta osasta en kyllä henk.koht. hirveästi tykkää) mutta transformations = ♡♡♡ kai oot saara seurannu rupaul's drag racea?!

Myyti

En aktiivisesti seuraa ketään, kun ei vaan ole aikaa, mutta Jenna tuitui <3

Lissu. (Ei varmistettu)

Pixiwoo on ehdottoman paras!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.