Täydellisen ihon salaisuus?

Saara Sarvas

Muutama kuukausi sitten mun otsaan päätti iskeä muutamassa päivässä noin 15 punaisen pikkufinnin rykelmä ja mun teki mieli hakata päätä seinään. En hakannut, koska olisin varmaan lytännyt ne finnit ja jotenkin tuplannut niiden määrän.. Noh, jutellaan siitä pelastuksesta sitten mieluummin.

Muistin kuulleeni jostain, että himalajansuola olisi sisäisesti käytettyjen terveysominaisuuksiensa lisäksi loistava apu ihonhoidossa. Kokeilinkin muutamana iltana hoitaa kasvojani himalajansuolavedellä, jonka tein liottamalla suolakiteitä veteen. Tämä oli kuitenkin hieman hankalaa, joten marssin Ruohonjuureen ja ostin tällaisen ison suolasaippuan n. 6e hintaan.

Vuorisuolan pitäisi puhdistaa ja desinfioida ihoa kevyesti. Samalla se sitoo ihoon kosteutta ja sen mineraalit ravitsevat ja parantavat ihon yleistä hyvinvointia.

Itselläni ero on ollut huomattava. Ihon kosteustasapaino on pysynyt selkeästi parempana, epäpuhtauksia on vähemmän ja ihohuokosetkin tuntuvat pienemmiltä. Niin ja se finnirykelmä, se rauhottui ja katosi kolmessa päivässä!

 

Mä käytän suolasaippuaa iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen hieromalla suolaa kosteisiin käsiin ja niiden kautta kasvoille, joille jätän sen muutamaksi minuutiksi. Ihon voi myös kuoria liu'uttamalla saippuaa kevyesti pyörivin liikkein ihon pinnalla, mutta omalle herkälle iholleni tämä on hieman liikaa..

Aukinaisia haavoja, silmiä ja silmänympärysihoa kannattaa myöskin varoa, sillä suola kyllä kirvelee tilanteen salliessa :B 

Huuhtelun jälkeen pyyhkäisen vielä t-alueen ja mahdolliset epäpuhtaudet kevyesti kostealla saippuapalalla läpi ja annan sen kuivua iholle. Jos suolaa jättää iholle liikaa, se kuivuu kiteiseksi. Oikean määrän oppii kyllä kokeilemalla.

Ihon kuivuttua kasvoille voi levittää kosteusvoiteen tai seerumit kuten normaalistikin.

Meikkiä suolavesi ei tietenkään poista, eli tarvitset edelleen erillisen kasvojenpuhdistustuotteen! Suolasaippua on enemmän erikoishoitoa varten.

Ihotyypistä tai tuoteallergioista ei tarvitse välittää, sillä saippua on vain yhtä puhdasta suolakidettä ja sopii täten herkällekin iholle, näin käsien kautta levitettynä.

Ainoa miinus on, että saippua liukenee veteen, eli säilö omasi kuivassa paikassa pesujen välillä! Oikein säilytettynä tämä ihmeellinen palanen kestääkin älyttömän pitkään, sillä suola kuluu todella hitaasti.

 

Jos siis tuntuu, että kalliit aineet eivät tehoa tai saa ihossasi muutoksia aikaan, tässä olisi huokea vaihtoehto, josta monet ovat saaneet apua :)

Saippuapalan saa tilattua hyvin edullisesti ainakin täältä ja niitä löytyy luultavimmin kaikista Ruohonjuuri-myymälöistä ja varmaan muistakin luontaistuotekaupoista.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Vaikka olen blogiasi ihan Tiptoesin alkuajoista lähtien seuraillut, niin en ole ihan varma oletko tätä yhtä aihetta käsitellyt.. Luultavasti oletkin, mutta en muista.

Jos siis haluaisit tehdä postauksen miten jokaisen kotoota löytyvien tuotteiden avulla voi hoitaa ihoa/hiuksia? Itsellä oli kanssa pitkään tuo pikkunäppyläongelma otsassa, mutta löysin sille oikeasti tehokkaan ratkaisun keittiöstäni - valkoviinietikka kasvovetenä. Ajatuksissa oli myös tilata jotakin hiusöljyä, mutta ennen kuin mihinkään laadukkaaseen on varaa (olisi kiva jos sen voisi ihan jättää hiuksiin), niin kokeilin oliiviöljynaamiota ja miten ihanan pehmeät ja kiiltävät hiukset sainkaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka tää juttu ei kyllä liity tähän aiheeseen mutta mistä oot löytäny niitä "hiilijä" millä teit ne pinkit latvat sillon itsellesi, muistakkohan? Ne "hiilet" oli puolipallon muotosia ja sulla oli niitä pinkkinä ja persikanvärisenä.

Sillä oon nyt pari kuukautta etsiskelly tampereelta niitä mutta mistään ei tunnu löytyvän.

JenniW (Ei varmistettu)

Tarkoitatkohan Kevin Murphyn Color Bugeja?

Vierailija (Ei varmistettu)

No mä olen kyllä ihan vähän skeptinen sen suhteen, että toi ois just nimenomaan auttanut niiden finnien lähtöön...en vaan oikein usko, että ihon kuntoon pystyy vaikuttamaan ulkoisesti. :( Kyllä iho voi mennä varmasti tukkoon paksujen meikkien ym. käytön takia, mutta kyllä ne finnit johtuu sisäisistä syistä. Siis koko ikäni iho-ongelmista kärsittyäni en vaan oikein usko, että ulkoisesti pystyy finneihin vaikuttamaan, vaan ne joko häippäsee ajan myötä (stressi, hormonit ym.) tai sitten pitää kävellä ihotautilääkärin luo.

Tyyppi (Ei varmistettu)

Hommahan on niin että "ulkoisia" ja "sisäisiä" tekijöitä on vähän vaikea erotella. Ihohan päästää läpi kaikenlaista tavaraa, joten miksi ihoa ei voisi hoitaa ulkoisesti? Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, hormonit ja muut. Mutta kyllä lika ja ilmansaasteet jne. jne. vaikuttavat ihoon. Kokeile vaikka vain pyyhkiä illalla (meikkaamaton) iho kostealla vanulapulla, siitä tulee ihan harmaa! Kaikki nämä jutut tukkivat huokosia ja vaikuttavat ihon kuntoon.

jennyjen (Ei varmistettu)

En ymmärrä miten ihon kuntoon EI voisi vaikuttaa ulkoisesti? Jos ei puhuta nyt aknesta joka on ihon sairaus vaan niistä kaikille joskus tulevista näppysistä, niin ne pääasiassa nimenomaan johtuu ulkoisista tekijöistä. Ihohuokoset tukkeutuu esimerkiksi kuolleista ihosoluista, talista tai vaikkapa ilmansaasteista. Toki näppyjen tuloon vaikuttaa myös hormonit yms, mutta ihoa hoitamalla näidenkin tekijöiden vaikutusta voi usein vähentää. Esimerkiksi ruokavalio vaikuttaa ainakin joillain siten, että iho rupeaa pukkaamaan enemmän talia. Tästä talista kyllä pääsee eroon oikein hoidettuna, ja se ei tuki huokosia niin pahasti. Toinen yleinen näppyjen syy on iholle käsien tms. kautta viedyt bakteerit. Ne tulehduttavat ihoa, varsinkin jos näppyjä puristellaan likaisin käsin.

Mulla oli ikävä finniongelma pari vuotta sitten, ei akne mutta näppyjä tuli aina muutama kasvoihin kerrallaan, ja iho oli niiden ja parantuvien näppyjen takia aika läikikäs. Aloin pestä kasvot myös aamuisin, kuorin ihon päivittän ja käytän salisyylihappoa sisältävää kasvovettä. Elämäntavat ei muuttunut juurikaan mitenkään mutta ihon kunto parani huomattavasti.

Eli siis ihon kuntoon voi aivan varmasti vaikuttaa itse, ilman ihotautilääkäriäkin. Eri asia on oikeasti lääkitystä vaativa akne tai muu ihotauti. Voin vaikka luvata että jos nyt lopettaisin kasvojeni hoitamisen saisin aivan kauhean finniräjähdyksen naamaani.

Mindeka
Ma-material Girl

No kyllä tota ainakin kannattaa kokeilla!

Edit (Ei varmistettu)

Meni tilaukseen! :) Toivon että vaikuttais positiivisesti, mutta saippuan hinta on niin pieni että ei jää kauheesti harmittamaan jos näin ei käy.. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

kerro hyvä kajaalikynä/tai aine, millä ei voi mennä pieleen :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos Saara tästä!! Meen ostamaan ton. Kerron jos toimii itselläkin.

Saara S.
Saara Sarvas

Vierailija, Hyvä juttutoive, pistän korvan taakse! :) 

 

Vierailija, Mä testasin sitä Kevin Murphyn color bugia kaverin kampaamossa, mutta omani olisin varmaan hakenut suoraan maahantuojalta.. Yritäpä etsiä kampaamoita, missä myisivät Kevin Murphyn tuotteita muuten, tai tilaa ihmeellisestä internetistä! :)

 

Vierailija, Tottakai se on combo sekä ulkoisia että sisäisiä tekijöitä, kaikki kun vaikuttaa kaikkeen :) Toisille rasvainen ruoka tai epäsäännöllinen elämä ei aiheuta epäpuhtauksia ja toisille riittää kaverin ranskisten maistaminen ja toiset voivat nukkua meikit päällä koko elämänsä kun toisen naama räjähtää jos kerran sammuu puuteria nenässä. Me ollaan yksilöitä ja siksi kaikkea pitääkin kokeilla ihan itse.

Itse söin koko tuon ajan normaalin ruokavalioni mukaan, stressitasot eivät muuttuneet ja kaikki oli muutenkin ihan tasapainossa.

Silloin kun peruspalikat elintavoissa ovat kunnossa, kärjistyy ulkoisten hoitotottumusten merkitys!

Niin ja sinne ihotautilääkärin pakeille pitää uskaltautua mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, jos nassu oikeasti vaivaa :)

 

jennyjen, Jees, juuri näin :)

 

Mindeka, Olen aivan samaa mieltä! Varsinkin kun kerrankin ei ole ainakaan hinnalla pilattu! :D

 

Edit, Jos ei toimi naamassa, niin voi käyttää myös kevyenä deodoranttina, kuorintana tai vaikka keittiössä raastettuna ruoan kanssa! :D

 

Vierailija, No sehän riippuu ihan käyttötarkoituksesta :) Viime aikoina oon tykännyt rimmelin scandaleyes waterproof -kynistä. Ovat hintansa arvoisia!

 

Vierailija, Jee raportoi kun olet testaillut vaikka pari viikkoa!

MP-Vierailija (Ei varmistettu)

Haa, suolahoito on parasta! :) Minä olen käyttänyt suolaa vähän eri tavalla, taputtelemalla merisuola-vesi-mössöä naamalle, ja sitten tämä "valkonaamio" saa vaikuttaa 10-30 minuuttia. Alunperin niksi löytyi Trendin sivuilta, Virpi Mikkosen blogista (http://archive-fi.com/page/58601/2012-06-18/http://www.trendi.fi/blogit/...).

Rauhoittaa ainakin minulla atooppista ihoa, tasoittaa väriä ja pehmentää, tämä naama kun ei kelpuuta mitään purkista tulevaa kuorintavoidetta, oli se miten "for sensitive skin" tahansa. :/ Halvaksikin tämä suolaläträys kyllä tulee! Suosittelen.

jenduuu (Ei varmistettu) http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

Olipa kiva vinkki tämä, täytyy ehdottomasti kokeilla!:)

http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

HH (Ei varmistettu)

Jes, joku muukin on löytänyt suolasaippua :) Itse käsittäisin, että suolan myönteiset vaikutukset ihonhoidossa perustuvat sen desinfioiviin ja kosteuttaviin ominaisuuksiin. Toisin kuin ensin ajattelisi, suola kerää ilmassa olevaa kosteutta iholle, ei suinkaan kuivata sitä (vrt. janon tunne suolaisen ruoan nauttimisen jälkeen). Lisäksi kristallisuola sisältää mineraaleja, jotka ravitsevat ihoa.

Itse pääsin suolasaippuan avulla eroon jopa pitkäaikaisesta ja vaikeasta atopiasta. Satoja euroja lääkevoiteisiin tuhlanneena voin sanoa, että suolasaippua oli tosi nopea ja tehokas apu kutisevaan ihottumaan. Lisäksi olen käyttänyt sitä täsmähoitona näpyille jättämällä suolan vaikuttamaan yön yli ja aamulla näpyt ovat poissa :) Kuulostipa mainospuheelta, mutta oikeasti en voi olla hehkuttamatta tätä tuotetta, niin ison avun se toi verille raavitulle iholle! Ekojen käyttökertojen aikana iholla tuntui kyllä kirvelyä, mutta oli se parempi kuin se ainainen kutina...

Sarppa (Ei varmistettu)

Ei hitsi, pitäis varmaan kokeilla ni sais ajoittain pukkaavat stressialienit nitistettyä heti eikä vasta kahden viikon päästä... :D

Vitsi, kuulostaa hyvältä. Mitenköhän toi toimii rasvoittuvan ihon kanssa?

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtaiskohan tuo sopia myös iholle joka ärtyy mineraalikiven käytöstä deodoranttina?

Hosuli
Hömppäblogi

Mää oon kans harrastanut tuota Virpi Mikkosen suosittelemaa valkonaamiota, mutta vähän epäkäytännöllistä se on, kun suola ei täysin liukene veteen ja mössön levittäminen naamalle on vaikeaa. Eli suolasaippua vois hyvinkin olla ratkaisu, kiitos!

Alva (Ei varmistettu)

Mulla on suolasaippua ollut ostoslistalla jo monta viikkoa, ja tän postauksen innoittamana kävin vihdoinkin ostamassa sellaisen kokeiluun :) Oon ihanteellinen "koe-eläin", koska ihosta löytyy kaikennäköisiä ongelmia. Palaan myös raportoimaan tuon toimivuudesta ihan taatusti!

maito (Ei varmistettu)

Oletko kokeillu teepuuöljyä? mitä mieltä? Olen nimittäin ajatellut hankkivani sellaista tällaiseksi "spot treatment:ksi". Vai pitäisikö mielummin kokeilla jotain muuta... Tätä suolasaippuaa myyviä kauppoja kun ei täällä ole.

ssofia (Ei varmistettu)

no tällä postauksella mä olen ainakin ihan myyty ja marssin huomenna suoraan ruohonjuureen etsimään suolakimpaleita :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana tapetti, täällä samanlainen! Kutsun sitä häätapetiksi kun on niin romanttinen ja juhlava ;)

esssijo (Ei varmistettu)

Mulla ilmestyi yhtäkkiä syyskuussa naamaan paljon pieniä finnejä etenkin leukaan ja otsaan ja tuntuu ettei ne parane millään.. koko ajan tulee vaan lisää. Uskoisin, että suurin syy tähän on opiskelijaelämän alettua lisääntynyt alkoholin käyttö ja se kun muutin toiseen kaupunkiin ja vesi on erilaista. Inhottavaa, kun on aina ollut tosi hyvä iho ja yksi näppy jossain hyvin harvoin. Olen kokeillut pesun lisäksi säännöllistä ihon kuorimista ja teepuuöljyä, mutta ainakaan vielä ei ole auttanut. Ehkä pitää mennä ostamaan tämä ihmesaippua ja lopettaa sen alkoholin kanssa läträäminen :)

marsku (Ei varmistettu) http://marsqn.blogspot.fi

Kuulostaa aivan loistavalta!! Jee kiitos vinkistä!:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Millään ruualla ei kyl oo mitään tutkittua vaikutusta finnien lisääntymiseen...Ja kun on kunnon Roacuttanit päällä ni ihan sama miten paljo saippuoiden kaa läträä tai on läträämättä. Sillon huomaa helposti et tommoset mitään vaikuta.

Sharleen
Tulppaani

Kaikki vastaavanlaiset neuvot ovat kovin tervetulleita! Tänks!

stellanen (Ei varmistettu)

Kiitti vinkistä!! t. sydämenmuotoisen suolakimpaleen onnellinen omistaja<3

Sun (Ei varmistettu)

Täähän tulikin sopivaan rakoon, just oon parin viikon ajan pessy kasvoni madaran putsarilla ja kosteuttanu manteliöljyllä ja olen jo näin lyhyessä ajassa huomannut eron! Syksyllä ja talvella kasvojani aina riivaavat näppylät on nyt melkeen kokonaan jo hävinneet, käyn ehdottomasti tommosen suolan vielä lisäksi hankkimassa :) Kyllä vaan näköjään noissa luonnonmukasissa tuotteissa on se oma juttunsa :)

Jade (Ei varmistettu)

Täältä löytyy kans yksi atopiasta pitkään kärsinyt! Sain viime vuoden puolella suolasaippuan lahjaksi ja ihmettelin, että mitäs tää nyt on.. Ei mennyt kuitenkaan kauaa, kun huomasin, että se auttoi todella paljon; rauhoitti ihoa ja helpotti kutinaa. Auttoi selvästi ihottumaa paranemaan ^^

hanska
Heppatic

auttaiskohan tämä myös kuivan ihon hoitoon? varsinkin näin syksyllä/talvella oon kuiva kuin korppu vaikka käytän mahdollisimman hellävaraisia putsareita jne. monet atopiakommentit vihjaisi ainakin siihen suuntaan?

Vierailija (Ei varmistettu)

et vastannu tohon yhden postauksen kommentteihin, joten laitan tämän kysymyksen uudestaan tähän :) jos vain osaat vastata :)

" oot semmonen kaikkea kokeillut mitä tulee kosmetiikkaan, ja jos et kokeillut niin tiedät ainakin paljon :-) siksipä ajattelin kysyä sinulta, oletko tietoinen cutrin bio+ energen-sarjasta, jonka väitetään kasvattavan hiuksia nopeampaa? mm. cava sitä on käyttänyt, ja vannoo sen nimeen. uskotko että hiukset voivat kasvaa semmoisten mömmöjen avulla nopeampaa? oletko ikinä kokeillut mitään tabletteja tai tuommoista vastaavaa kuin bio+ energen jonka olet todennut toimivaksi? olis kiva kuulla muutakin hiusten kasvatuksesta :-)"

Pieni Nasu-possu (Ei varmistettu)

Mä voitin kerran tollasen suolasaippuan Jalokivigallerian arvonta-hommelista, enkä ole käyttänyt sitä kertaakaan :P Jotenkin se vain unohtui kaapinpohjalle lojumaan... Mutta tänään aion kyllä testatata sitä! Olis huippua jos toi rauhottais mun ihon.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvä vinkki jonka muutkin löytäneet-oli kimpaleet meinaan ruohonjuuresta loppu suuren kysynnän vuoksi! :D

Mahdoton Nainen

Mitä muita mahdollisia hyötyjä suolahoidosta voisi olla jos ei omista varsinaista ongelmaihoa, ja kuinka usein sitä kannattaisi normaalille/sekaiholle käyttää? Itselläni on nykyään harvoin varsinaisia finnejä, mustapäitä, karheutta, sameutta ja muuta pientä esiintyy kyllä ja tuntuu ettei tavallisilla kuorinta-aineilla tai maskeilla iho pysy montakaan päivää pehmeänä.

Janska (Ei varmistettu)

Vilautin blogias ruohonjuuren myyjälle ku olivat ihmetelleet että mistä yhtäkkinen suuri kysyntä johtu :) en kerenny vielä saaha omaani, harmi

TarjaTäti
Villa Tarja

Ostin suolasaippuan jo muutama vuosi sitten, mutta huomasin käyttäessäni sitä vartalolle että siinä oli teräviä särmiä, joista tuli naarmuja. Onkohan näitä useamman laatuisia? Onko joku muu kokenut samaa?

Elisam (Ei varmistettu)

En suosittele suolasaippuan hieromista suoraan ihoon, vaan käsien kautta. Saattaa raapia ihoon kunnon naarmuja. Aina käsien kautta!! :)

eb (Ei varmistettu)

Ruokakaupasta saa myös himalajansuolaa, jota voi laittaa esim johonkin kuppiin veden kanssa ja heitellä kohti naamaa ja sitten painella naama pyyhkeellä kuivaksi ja kosteusvoide päälle nii avot !

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä ainakin kerroin jokunen kuukausi sitten, kun teit postauksia ihon puhdistamisesta, että tämä kyseinen suola auttoi minua finnien kanssa. :) Ihan loistava tuote! Oman suolapalani ostin muuten kesällä kärkkäiseltä ja hintaa oli 4,90e. ;) Palanen ei kyllä ole kauheasti pienentynyt, vaikka sitä melko säännöllisesti olenkin käyttänyt. Tämä on yksi niistä tuotteista, jota ilman en enää pärjää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei missään nimessä kannata kuoria ihoa jokapäivä tai edes muutamaa kertaa viikossa, sillä seurauksena on miltei väistämättä couperosaiho tulevaisuudessa!

Suuseli (Ei varmistettu)

TARJATÄTI! Se on normaalia. Jos osaisin ni selittäisin hienosti mistä johtuu, mut jotenkin kun se kuluu ja ku suolassa on niit kiteitä ni siitä syystä se on noin. Normi saippua on tasainen tietysti, kun se on tehty sellasest mönjäst, mikä kovetetaan. Suolasaippua on tehty ottamalla suolakimpale ja hiomalla se haluttuun muotoon. Toivottavasti selitin, niin että tästä jotain ymmärtää:)

ps.suosittelen: http://kristallisuola.fi/

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen viime keväästä kuorinut ihoani hienolla merisuolalla ja lisäksi käyttänyt sitä naamiona. Ihoni on atooppinen, käytän horminikierukkaa, joka rasvoittaa ihoani paikottaisesti ja lisäksi urheilen paljon, joten epäpuhtaudet blokkiutuvat ja muhivat hyvin ihossa. Suola on auttanut sekä kuivuuteen että paikoittaisiin rasvaisuuksiin hyvin. Kuivat alueet rauhoittuvat ja kosteusvoiteet tai kookosöljy imeytyvät hyvin ja epäpuhtaat, rasvoittuvat alueet eivät ole tulehtuneita ja näpyt pysyneet poissa...

Ei voi kuin suositella. koko vartalonkin kuorinnassa hyvä ja kirvely menee nopeasti ohi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Täältäkin saa ja paljon halvemmalla:
http://www.jalokivigalleria.fi/advanced_search_result.php?keywords=saipp...
Helsingissä osoitteessa: YRJÖNKATU 8

Vierailija (Ei varmistettu)

Minulla tämä räjäytti naaman käsiin :( isoon tuloillaan olevaan finniin toimi ihanasti, hävitti sen nopeasti, mutta nimenomaan pienemmät finnit sai villiintymään. Tämä oli kai iholleni liian tujua, sillä se ikään kuin rikkoi ihon pinnan ja lopputuloksena oli suuria, punaisia, kipeitä aukkoja ihossa!! Harmi, sillä yksittäisiin suuriin patteihin toimi hyvin. Suosittelen siis suolasaippuan kanssa varovaista annostelua!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikös se ole melko epähygieenistä hoitaa akneihoa tuollaisella, kun tuo pala vain levittää akneihossa olevia bakteereja päivästä toiseen iholle uudestaan...?

Vierailija (Ei varmistettu)

minulla iho tuntuu hieman kuivalta suolasaippuan käytön jälkeen. Mietin juuri samaa kuin joku muukin yllä, että onkohan näitä monen laatuisia? Sillä lueskelin vähän tarinoita netistä ja heidän iho oli kuulemma pehmeä...

No-Drag-Queen-Wannabe (Ei varmistettu)

Heh, että ihon kuntoon ei voi vaikuttaa ulkoisesti...

Syön terveellisesti ja liikun paljon. Silti tulee finnejä! Lääkärin mielestä ihoni ei kuitenkaan ole "tarpeeksi paha", että saisin lääkkeitä ongelmaan. Ehkäisypillereitä en saa käyttää migreenin vuoksi.

Tätä voisi kokeilla, jos vaikka auttaisi.

Toivoisin muuten postausta huonolle iholle sopivista tuotteista ja lookeista - peittävät voiteet tuntuvat usein olevan niitä raskaimpia ja tukkivimpia, tai sitten sävyt ovat pielessä (naamani ei ole pinkki tai mudanruskea). Kun vielä lisätään aknesta johtuva ihon erivärisyys ja arvet, meikkaamisesta tuntuu tulevan vain aamun pahin painajainen.

Ja juhlameikki huonolle iholle! Huhhuh, se vasta harmaita hiuksia aiheuttaakin. Riskit näyttää drag queeniltä pompsahtavat tappiin.

helia / äitiyshousut (Ei varmistettu) http://www.kideblogi.fi/aitiyshousut

Moikka! Omaan ihovalitusvirteeni sain blogiini linkkiä tänne ja kuulostaa niin hyvältä, että kokeilla täytyy. Voi josko olisit oikea tuote mulle, suolasaippua <3

namas air (Ei varmistettu)

kaksi sanaa, joopa joo

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse olen käyttänyt jo vuosia merisuolaa ihonhoitoon ja iho tykkää, joten suosittelen :) -Jatta http://jattasdiary.blogspot.fi/2014/01/valkoista-kultaa.html

Pages

Kommentoi