Testi & Tutorial: Inglot AMC Eyeshadow

Saara Sarvas

Taannoisella visiitilläni Inglotin liikkeeseen, ihastuin myös jauhemaisiin pigmenttiluomiväreihin. Koska jauhemaisten tuotteen todellisen luonteen näkee vasta käytössä (kuinka monen tuotteen ei.... :D), päätin ostaa vain eniten himottaneen värin testiin. Se oli numeroltaan 86 ja selaimeni on taas päättänyt vääristää värit huomattavasti todellisuutta pliisumpina. 

Päätin kokeilla luomiväriä tummassa syysmeikissä sen upean punaiseen ja pronssiin taittavan sävyn vuoksi, mutta ennen sitä keskitytään hetki tuotteen koostumukseen.

 

Koostumukseltaan AMC, eli Advanced Makeup Components -luomivärit ovat melko raskasta ja purkissa könttisen näköistä jauhetta, joka hajoaa äärimmäisen ohueksi ja kimaltavaksi pinnaksi iholla. Tuotetta on koostumuksen takia kuitenkin hieman hankalaa työstää siveltimeen. Tarpeeksi suuri määrä tuotetta aiheuttaa silmänalusille pakostakin todella rajua varisemista, mutta pienemmällä määrällä lopputulos ei ole yhtä kaunis. 

Näitä värejä ei muutenpidä sekoittaa Inglotin kirkkaisiin ja mattaisempiin Pure pigments -jauheisiin! Ne ovat todella hienojakoisia, ja niitä voi käyttää samalla tavalla, kuin mitä tahansa pigmenttijauheita: kynsilakoissa, huulipunissa, vartalomaaleissa - you name it.

 

Vasemmalta oikealle swatchin alla on tuotetta: Fyrinnae Pixie Epoxy - ei mitään - NARS Primer

Sävy 86 on luonnossa huomattavasti tätä kuvaa upeampi ja suosittelen Inglotin ohi tallustavia kokeilemaan sitä liikkeessä. Siinä tosin on pieni vaara löytää melkoinen kasa muitakin upeita värejä ja syytää itsensä vararikkoon.. Väri on kevyesti duochrome ja shiftaa väriään upeasta lämpimästä punapronssista keltaisempaan ruusukultaan, kuten kuvassakin näkyy.

Koska tämä luomiväri antaa iholle niin upean foliomaisen pinnan varsinkin pixie epoxyn kanssa, käytän sitä todennäköisesti jatkossa eyelinerina erilaisten nestemäisten kiinnittäjien kanssa. Pelkkänä luomivärinä se on omaan makuuni aivan liian variseva, vaikka kokeilin sen levittämistä eri jäykkyisten ja mallisten siveltimien kanssa.

Jos mainitsemani Pixie epoxy ei ole tuttu tuote, ei hätää. Siitä ja muista Fyrinnaen tuotteista tulossa juttua lähiviikkoina! 

Seuraavaksi pieni tutorial, josta saatte tuotteesta vielä paremman käsityksen.

 

 

  • Aloitin pitkästä aikaa rajummalla pohjalla ja levitin M.A.C.:in Paint Pot Blackgroundia koko liikkuvalle luomelle
  • Häivytinyläluomen rajoja kevyesti ja piirsin samalla siveltimellä luomivärin myös alaluomelle
  • Koska efektisävyni on lämpimän sävyinen, häivytin koko meikin rajoja lämpimän sävyisellä tummanruskealla luomivärillä ylä- ja alaluomelta
  • Ennen AMC-leikkejä rajasin vielä sisäluomen vedenkestävällä mustalla kajalilla

 

  • Kokeilin ensin luomivärin levittämistä suoraan groundworkin päälle, joka nappaa jauhemaisten luomivärien pigmentit yleensä huippuhyvin.
  • Koska en ollut lopputulokseen tyytyväinen, taputtelin luomelle ohuen kerroksen Pixie Epoxya ja levitin uuden kerroksen AMC-luomiväriä pehmeämmällä siveltimellä
  • Taputtelin luomivärisiveltimestä loput hippuset alauomelle sitomaan meikkiä yhteen ja pyyhin sen jälkeen koko poskeni misellivedellä, koska se kimalteli häiritsevän paljon...
  • Lopuksi levitin ripsiin mascaraa ja liimasin niiden jatkoksi nauhallisen uusia ripsiä, jotka sain muutama päivä sitten haettua postista.

 

Pidän lopputuloksesta ja todella ohuesta, mutta peittävästä foliopinnasta luomillani. Se, onko lopputulos kaiken sen varisseen hileen puhdistamisen arvoista, on vielä hieman epävarmaa.. 

Harvalla luomivärillä kuitenkaan saa näin pienellä vaivalla näin näyttävää lopputulosta, joka on varsinkin luonnossa todella pysäyttävä! Luomivärit ovat myös pysyneet luomillani täysin rullaamatta ja ilman kiillon himmenemistä pian 6h. Se saattaa tosin olla lähinnä Pixie Epoxyn tekosia. Oli miten oli, pohjustus on näiden luomivärien kanssa elintärkeää!

Ihollani on kuvissa Diorin Star -meikkivoide ja varjostukset on tehty Make Up For Everin Sculpting Kitin sävyllä 2. Kulmat on harjattu läpi värillisellä kulmageelillä.

 

Onko teillä takataskussa kikkoja, joilla AMC-jauheluomivärit saisi levitettyä ilman koko naaman glitteröintiä?

Kommentit

kurre (Ei varmistettu)

Laittamalla wc-paperi alaluomelle ripsien alle, kaikki glitter varisee vaan paperille:)

Saara S.
Saara Sarvas

Kyllä kyllä, tuo on oikein hyvä kikka! Saman tekevät tarvittaessa ihan brändätty eyeshadow guard tai suojaava puuterikerros silmän alla, mutta minä olen ikävä ja vaativa ja tahtoisin eliminoida sen samperin varisemisen ihan kokonaan >:D

Ellam (Ei varmistettu)

Ihanan näköinen lopputulos! Onkohan maallikolla mitään mahdollisuutta saada aikaan vastaavaa..? Minkä värisille silmille suosittelisit tuotetta/mitkä ovat ehdottomat nou-nout?

Saara S.
Saara Sarvas

No kyllä ehdottomasti on! Sitähän varten tämä pieni tutorialkin on olemassa ^_^

Nämä omat siniharmaat silmäni ovat ehkä "vaikein" yhdistelmä tämän nimenomaisen sävyn kanssa, mutta varsinkin ruskeat ja vihreät silmät näyttävät varmasti todella upeilta. Kannattaa kyllä tsekata myös muut Inglotin vastaavat luomiväripurkit, sillä sama kimaltava lopputulos löytyy useasta eri sävystä! Ehkä tuo variseminen täytyy vain hyväksyä pienenä miinuksena..

Suosittelisin ehkä levittämään luomivärin Inglotin oman Duralinen, eli nestemäisen kiinnitysaineen kanssa ja taputtelemaan päälle vielä samaa seosta toisen ohuen kerroksen.

 

mmaija (Ei varmistettu)

Aapuaaa! Ihanan näköstä! Sun blogi ei oo hyväks köyhälle opiskelijalle…Liikaa himotuksia:D

Saara S.
Saara Sarvas

Kuulin juuri saman eräältä koemeikissä käyneeltä morsiamelta :D

-klaudia (Ei varmistettu)

Ei ole vinkkiä ei mutta postausta olisin kinuamassa :D. Tuosta Diorin Star-meikkioiteesta nimittäin! Meikkipohjia kyllä itseltä löytyy, että varsinaista tarvetta ei olisi mutta kun. No, kaikki uusi aina kiinnostaa, jos vaikka olisi se maailman paras :P

Ja hirmu kaunis luomiväri! Innostuisin heti, jos sen käyttäminen ei vaatisi noin paljon präkkäämistä.

Saara S.
Saara Sarvas

Tästä jutusta löytyy arvioni meikkivoiteesta. Se on kyllä äärimmäisen ihana :)

-klaudia (Ei varmistettu)

Hyvänen aika! Olen jopa lukenut tuon postauksen mutta jotenkin onnistunut missaamaan täysin peite- ja meikkivoiteen arviot! Silmät päähän? Kiitos vinkistä ;)

emne (Ei varmistettu)

Ite käytän saman tyyppisiä pigmenttejä aina M.A.C Fix+:n kanssa. Sekotan niistä semmosen tahnan ja sitten työstän luomille melko nopeasti ennen ku se pääsee kuivahtamaan. Muuten tosi toimiva ja siisti ratkasu, mutta sitten häivyttäessä helposti pääsee varisemaan vähän tuota väriä poskille :/

Saara S.
Saara Sarvas

Jep, foliointihommiksihan se menee. Itseäni monesti ärsyttää tällä tavalla työstettyjen luomivärien kestävyys, joka ei ole yhtä hyvä kuin hieman tahmean pohjan päälle kiinnitetty väri.. Juuri se jälkikäteen variseminen on raskasta.

Piiiiu (Ei varmistettu)

wow. much fine. <3___<3

Eberii (Ei varmistettu) http://selectfilter.blogspot.fi

No nyt on upea silmämeikki <3__<3 Ei siis sillä että aiemmat meikit ei olisi haha :D

spööf (Ei varmistettu)

oijoijoijoi niin ihana niin kimaltava niin glitterinen tahtooooooo <3____<3

Hanna K
Sunday Blondie

Kikkoja ei löydy, mutta toi silmämeikki - wow girl! Ihan mielettömän upea!

Lullah

Mulla toimii vähän vastaavalnaisen tuotteen kanssa se, että mulla on ensin voidemainen luomiväri pohjalla. Kostutan ihan kevyesti littanaa sivellintä, siis ihan vaan sen verran, että siinä on kostee pinta ja sillä otan väriä. Ei varise NIIN pahasti, vaikka ihan ilman varinaa ei oo tainu onnistua vielä :D Mutta periaatteessa sivellin ja luomi molemmat tarjoavat tartuntapinnan, niin eivät ihan heti karkaile :)

Tiiäkkö ku sä oot niin paljon noita seerumeita hehkutellu, nii mulla iski silmään L'Orealin uutuus. Kovasti kiinnostais näkemystä, että onko siitä mihinkää seerumina. Ku täysin konseptiltaan uuden tuotteen käyttöönotossa tykkää lähtä vähän fiilistelemään edullisempien ja tutumpien kanssa, ennen kun lähtee kokeilemaan kalliimpia ja itselle täysin vieraita merkkejä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan upea meikki! Wau! Olisi ihana wanhojen tansseissa.

maawo (Ei varmistettu)

colourpop.com kato tää!! Katoin grav3yardgirlin videoo ja oli pakko käydä kurkkaamassa, pienehköt himot iski :D tuli heti yksi ihminen mieleen, joka saattaa arvostaa.. 8)

Sissie (Ei varmistettu)

Opin jostain kauneusvlogista, että glitterluomiväriä pitää levittää painellen, ettei se varise koko naamalle.

Myyti

Mä taputtelen tämmöiset paikalleen sormella. Siveltimet vaan varistaa, vaikka kuinka olisi varovainen.

K@ti (Ei varmistettu)

Wau! Siis ihan kertakaikkisen upea silmämeikki!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.