Testi & Tutorial: Lorac PRO

Saara Sarvas

Kuten aiemmin kerroin, hurahdin tovi sitten oikein kunnolla.. Tilasin kolme erilaista Lorac-luomiväripalettia, joista jokaiseen olen ollut aivan äärettömän tyytyväinen. Näiden luomivärien koostumus on täysin erilainen, kuin muiden käyttämieni. Värit irtoavat nappien pinnasta huolestuttavan jauhemaisina, mutta jokainen hitunen on kuin puhdasta pigmenttiä.

Jos Smashboxin Full Exposure oli suositukseni hieman hillitympää värikylläisyyttä kaipaaville aloittelijoille, ovat Loracin luomivärit sen asteikon toisessa ääripäässä. Ymmärrätte, kun näette swatchit.. 

Koska tämän paletin värimaailma muistutti minua suuresti Full Exposuresta, päätin tehdä teille nopean esittelyn lisäksi tutorialin mattaisesta ruskeasta arki meikistä, jonka voi kyllä helposti soveltaa mihin tahansa muuhunkin väriin.

 

16 värin PRO on hyvin perinteinen neutraali perusväripaletti ja se lukeutuu samaan kategoriaan kuin hmm.. No, aivan kaikki muutkin yli 5 sävyn perusväripaletit :D Ihminen ei tarvitse 10 erilaista palettivaihtoehtoa, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö niitä voisi omaan kokoelmaansa himoita ja hankkia! 

Loracia saa tällä hetkellä Suomeen melko näppärästi Amazonin kautta, jos on valmis maksamaan itsensä hieman kipeäksi postikuluista.. Palvelu myös laskee ja veloittaa tullauskulut etukäteen, mutta ne nyt joutuisi maksamaan joka tapauksessa - tämä toiminta lähinnä nopeuttaa lähetyksesi saapumista. Kannattaa siis palettihimon iskiessä harkita lähipiirin meikkitarpeiden kartoittamista ja jakaa kulut useampaan osaan.

Tästä paletista löytyy lähinnä lämpimiä neutraaleita, sekä aina kätevät musta ja valkoinen perusväri. Kaikki sävyt sopivat käyttöön, mutta mielestäni näiden luomivärien nerokkuus paljastuu vasta, kun väreihin pääsee kunnolla käsiksi.. Tsekatkaapa tämä:

 

Yhden pyyhkäisyn swatchit puhtaalle kämmenselälle.. Siis, yhden ainoan! Sormeeni jäi väriä vielä pyyhkäisyn jälkeen vaikka ja kuinka. Älyttömiä.
 

Sama homma mattasävyjen kohdalla. Valkoinen ja kerman sävyinen luomiväri ovat hieman turhan talkkisen oloisia, mutta kaikki muut värit toimivat loistavasti.

 

Tässä rivissä toisiksi viimeisenä swatchattu musta ei tosin ole kovinkaan musta, vaan pikemminkin tumma grafiitti. Viimeinen musta viiva on M.A.C.:in Carbon vertailun vuoksi.

Neutraaleista paleteista voi olla vain tietyn verran sanottavaa, joten turhien jaarittelujen sijaan siirryn tutorialin pariin:

  • Aloita levittämällä pohjustetulle iholle vaaleaa mattaväriä (Cream) ja häivytä väri koko kulmaluun alueelle
  • Levitä luomivakoon ja liikkuvalle luomelle neutraalia ruskeaa (Taupe)
  • Häivytä ruskea väri vaaleaan luomiväriin
  • Lisää tummempaa ruskeaa (Sable) koko liikkuvan luomen alaosaan ja häivytä se aiempaan ruskeaan

 

  • Vaikka häivytät kaikki värit toisiinsa, pidä huolta, että luomesta ei muodostu yksi tasaisen ruskea alue, vaan pidä jokaisella sävyllä oma sektorinsa.
  • Lisää vielä tummempaa ruskeaa aivan ripsien tyveen ja häivytä se taas edelliseen väriin
  • Levitä alaluomen ripsien tyveen ensin vaaleinta ruskeaa (Taupe) ja sen jälkeen tumminta sävyä rajaamaan silmää hieman
  • Kirkasta kulmaluu ja tarkista, että kaikki rajat on häivytetty pehmeäksi.
     

Levitä lopuksi ripsiväriä (jota tässä kuvassa siis ei ole, mutta meikki näkyy muuten mainiosti ;)) ja muotoile kulmat, niin olet valmis!

 

 

Onpa muuten aika mainion näköiset ripset, eikö? Jos olet samaa mieltä, kannattaa tsekata blogi ensi viikolla, koska olen ehkä vaihtamassa suosikkiripsivärini tittelin uudelle haastajalle..

 

Kommentit

Janet Fantazya (Ei varmistettu) http://my-fantazya.blogspot.fi

ÄÄä, Saara! Nyt mä himoitsen näitä kaikkia esittelemiäsi paletteja. Mä olen luomiväri hullu. Hullu siis kirjaimellisesti! Kosmetiikka, jota janoan ihan liikaa :D Ja nyt, himotuslista senkun pitenee... :D

mylittleme (Ei varmistettu)

Näin tämän paidan ja tulit heti mieleeni :D

http://www.hm.com/fi/product/31041?article=31041-A

Blondi (Ei varmistettu)

Ihanaa! Tota meikkiä voiskin kokeilla! Odotan innolla tietoa mikä kapuaa lempiripsariksesi... Minä olen luultavasti lempiripsarin löytänyt ja se on illegal definition :)

venlaalaa (Ei varmistettu)

Moiks Saara! Sanonpa vaan että SOKOLAATI <3<3<3<3<3<3<3<3 Vaikka ei liittynyt tähän. Sanoin kuitenkin.

ps. Olen lukenut sun blogia jo joitakin vuosia, mutta en muista ootko koskaan tehnyt silmämeikkitutoa syvällä päässä oleville silmille. Jos oot niin mistä löytyy? Jos et niin pliis tee :D

yst.terv. nimim. Hyvin voimakkaan kulmaluun varjossa

Cartsu (Ei varmistettu)

Aivan ihania luomiväri sävyjä!
Minulla olisi muuten kysyttävää meikkauksen suhteen. Olen tullut epätoivoiseksi silmänalusteni kanssa. Ne ovat hyvin tummat ja minulla näkyvät hyvin selkeästi verisuonet. Näitä suonio on sekä ylä että ala luomella ja ne saavat silmäni näyttämään siltä kuin minua oli lyöty turpaan : D Olisiko vinkkejä kuinka peitellä punertavia, sinertäviä ja tummia silmiä?

idasofia (Ei varmistettu)

Mistä näitä Loracin tuotteita voi saada? Myydäänkö näitä Suomessa jossain kaupassa? Ja paljonko tuollainen paletti kustantaa? :o

Ripsivärisuositusta odotellen! Kävin juuri eilen ripsarikaupoilla, ja mukaan päätynyt yksilö oli sellainen pettymys että vähän pääsi itku sitä kokeillessa. Mun suosikkiripsarit on Helena Rubinsteinin Fatal Black ja Benefitin They're Real, mutta toiveissa olis löytää joku hieman edullisempi vaihtoehto noiden korvikkeeksi ettei kolmen kuukauden välein tarvis maksaa itteään kipeeksi ripsivärin takia :/

merika (Ei varmistettu)

Kiitos kovasti tästä tutorialista! Mä tätä toivoinkin Full Exposure -postauksen yhteydessä ja ihanaa, että toteutit! Jos tässä nyt vielä kehtaa toivoa, niin olisiko mahdollista saada joskus vinkkejä miten meikata raskaat silmäluomet? Mut anyway, iso kiitos ja kivaa viikkoa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.