Testissä: Guerlain Fall 2014

Saara Sarvas

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Koska innostuin viime viikon Dior-postauksista ja palettikohtaisista meikeistä, päätin tehdä ainakin yhden lisävedoksen. Tällä kertaa testiin pääsi yksi Guerlainin syksyn uutuuspaletti, sekä muita sarjan uutuustuotteita. Lookin tarkka julkaisuajankohta on hintatietojen kanssa hukkateillä, mutta osaisikohan joku teistä kertoa, löytyvätkö tuotteet jo kaupan hyllyiltä?

Klassisista ja ylellisistä hajuvesistään tunnettu ranskalainen Guerlain on yksi niitä brändejä, jonka meikeistä saa pulittaa hieman enemmän rahaa, mutta jokaista tuotetta käsissä pidellessään sen tavallaan ymmärtää. Rasiat ovat painavia, tyylipuhtaan glamorööseja ja niin kauniita, että monet testituotteina saadut pakkaukset ovat jääneet itseltäni käyttämättä, koska..... ne ihan oikeasti ovat niin kauniita.

En yksinkertaisesti ole raaskinut avata tiettyjä tuotteita laisinkaan, vaan siirtelen niitä joka kerta meikkivarastoa inventoidessani paikasta toiseen kuin mikäkin oman elämäni Klonkku :D Nyt siihen kuitenkin tuli stoppi, koska näiden purkkien ja tuubien sisältö on yhtä ihanaa, kuin niiden pinta antaa odottaa! I must share this information..

 

Katsokaa nyt.. Niin kauniita kaikki... Myyy preeecioouussssss. Krhm siiiiis aloitetaan luomiväristä!

 

Syksyn 2014 vedos Écrin 4 Couleurs -paleteista sisältää kolme eri sävyvalikoimaa. Kaikissa paleteissa on kolme supermattaista väriä ja yksi pehmeä shimmer-sävy. Itselläni on testissä kolmikon "helpoin" paletti sävyssä 15, Les Sables. Tuo alin mustaa ja erilaisia murrettuja harmaita sisältävä paletti kyllä alkoi houkutella, nyt kun pääsin käsiksi Guerlainin luomivärien ihanaan koostumukseen.. 

 

Tuote- ja mainoskuvissa palettien sävyt tuntuvat aina olevan todellisuutta lämpimämpiä. En sano, että tämä on huono juttu, sillä hieman neutraalimmat sävyt sopivat useammalle käyttäjälle. Annan pienet sävyerot myös anteeksi kun vain katsahdankin tuota nappien pintakuviointia. Niiiiiiin kaunis.

Kuten tästäkin kuvasta hyvin näkee, kolme alinta sävyä ovat todella mattaisia. Mattaisuus voi tarkoittaa helposti ikävän jauhoista ja varisevaa koostumusta, mutta onneksi tämä ei ole ongelmana Les Sablesin kohdalla:

Kaikki neljä sävyä ovat runsaspigmenttisiä ja levittyvät samettimaisesti iholle ilman turhaa varisemista. Siveltimellä työskennellessä varisseilta värihipuilta ei voine säästyä juuri koskaan, mutta uskaltaisin tarpeen vaatiessa tehdä tällä paletilla silmämeikin vasta pohjan jälkeen. Se on paljon sanottu se ;)

Tämä sävyvalikoima on 1:1 päivittäiseen käyttöön sopiva, mutta upean värinen tummanruskea mahdollistaa variaatioiden tummentamisen myös tummempaan iltameikkiin.

Alla myös swatch kulmakynästä, joka on mukavan kova ja pysyy siksi pitkään terävänä - tykkään!

Fiilistelin taas meikkikokoelman mainoskuvaa ja kopioin sen silmämeikkiä hieman omia mieltymyksiäni mukaillen. Tässä siis päivämeikki mattaisempaan makuun:

 

  • Tässä on vain puhdas luomi.. Kuvia oli yksi liian vähän, kai.. Kuinkakohan pitkän virkkeen voisin tästä turhasta tilanhaaskauksesta kirjoittaa?

  • Levitä luomelle pohjustusvoide. Testasin tällä kertaa Diorin versiota, josta jutellaan myös lisää myöhemmin.

  • Aloita luomivärien levittäminen häivyttämällä vaaleanruskeaa sävyä luomivakoon ja ennen kaikkea sen yläpuolelle melko suurpiirteisesti.

  • Häivytä vaaleanruskea luomiväri kohti kulmakarvoja käyttämällä vaaleaa persikan sävyä joka sulautuu ihoon helposti.

 

  • Käy luomen sisäkulma ja liikkuvan luomen alkupää läpi vaalealla helmiäisvärillä

  • Taputtele sitten varovasti tummempaa ruskeaa luomen ulkokulmaan ja muotoile sen ulkokulma omaan makuusi sopivaksi.

  • Lisää persikkaista luomiväriä liikkuvalle luomelle ja häivytä tummanruskea luomiväri persikkasävyä käyttäen kaikilta reunoiltaan pehmeäksi.

  • Häivytä ruskea luomiväri myös alaluomelle. Lisää ripsiväriä, piirrä kulmien aukot täyteen ja olet valmis!

 

 

 

Nämä luomivärit oli aivan luvattoman helppoa häivyttää iholla. Pidin niiden koostumuksesta ja jälkeensä jättämästä pinnasta ihan äärimmäisen paljon! Tämä saa jatkossa olla mun oma epävirallinen Naked Basics -paletti ;)

Sitten pohjameikkiin!

Pohjatuotteita testasin kaksin kappalein ja molemmat ovat osa uutta Lingerie de Peau -linjaa, joka taipuu näppärästi suomeksi malliin: ihon omat alkkarit.

Kutsuvaa, eikö? ;) On se, jos minulta kysytään! Tässä yhteydessä kieltäydyn ajattelemasta tuskaisia spanxeja, gaalatilaisuuksissa selkänahkaani pureutuvia rintaliiveja ja farkkujen alla puristuneita stringejä, jotka jättävät ihoon punaiset jäljet tunneiksi - ehei. Kuten meikkivoiteita, on alusvaatteitakin niin moneen junaan.

Tämän sarjan tuotteet ovat kuin parhaasta puuvillasta ja silkistä punotut, täydellisesti istuvat ja hengittävät, ihon pintaa hivelevät alusvaatteet. Sellaiset, joita tekisi mieli käyttää joka päivä, mutta pihinä suomalaisena ei kuitenkaan ihan raaski ;)

Guerlainin versio BB-voiteesta on nimeltään Lingerie de Peau Beauty Booster. Monien mielestä BB-voiteet ovat so last season, mutta kamoon, kuka meistä ei edelleen kaipaa vähintäänkin viikoittain näiden näppärien voiteiden kosketusta?

Beauty Boosterin kaverina testasin puuterimaisen meikkivoiteen Nude Powder Foundationin, joka tosin sopii omassa käytössäni enemmänkin todella loistavaksi kivipuuteriksi.

 

Beauty Boosterin koostumus hivelee täydellisyyttä. Se on BB-voiteeksi todella peittävää, mutta maskimaisen tunteen sijaan se tuntuu ennemminkin sulautuvan ihon pintaan jopa iänikuisia ongelmakohtiani, kuten nenänpieliä ja silmänalusryppyjä syleillen. Tuote on siis viime viikolla esittelemäni Star -meikkivoiteen ja -peiteaineen tavoin todella joustava, mutta peittävämpi ja hieman paksumpi. BB jättää iholle kuitenkin hieman Dioria kuultavamman pinnan.

Puuterimainen meikkivoide puolestaan on äärimmäisen jännä pikku toveri. Ehkä jonain päivänä herään ja koen ahaa-elämyksen siitä, miten täydellinen asia tällainen kiinteä ja puuterimainen meikkipohja on, mutta siihen asti aion nauttia Nude Powder Foundationin ominaisuuksista meikkini korjailun suhteen. Reilusti hyaluronihappoa koostumukseensa haukannut puuteri on henkäyksen ohut, eikä jätä iholle puuteroitua tunnetta, vaan pelkän mattaisen pinnan. 

Lopullisissa kuvissa puuteria on nenän, leuan ja silmänalusten kohdilla. 

Käytetään näissä rajuissa vertailukuvissa hyödyksi ihanaa katastrofi-ihoani niin kauan, kuin se on minua arpineen ilostuttamassa:

Tässä ihollani on pelkkä Beauty Booster -voide runsaahkosti levitettynä. Kuten kuvsta näkyy, ihon sävy tasoittuu todella dramaattisesti, mutta jopa näin tarkassa lähikuvassa ihon pinta jää silti ihon näköiseksi. Tuotteen peittävyyttä voi luonnollisesti säätää oman tarpeensa mukaan ja ohuemmin levitettynä lopputuloksesta saa yllätys yllätys - vielä luonnollisemman.

Kasvot eivät tunnu voiteen kanssa ikävän pakkeloiduilta ja tuote on kestänyt ihollani kolmena testipäivänä jopa helpon oloisesti 8-12h, melko maltillisella kulumisella! Tämä oli iloinen yllätys. 

Viimeistellään lookki vielä huulipunalla:

Kiss Kiss -huulipunista tulee minulle aina mieleen Kylie Minogue.. En tiedä miksi, mutta yhteys on tehty joskus yläasteen aikana ja se kantanee hautaan saakka.

Tunnistettavaan hylsyyn pakatut punat ovat Kyliestä välittämättä kosteuttavia ja kiiltävähköjä mutta silti huulipunamaisia. Ohuella levityksellä aikaan saa pehmeän ja kiiltävän sävyn, joka kestää huulilla seuraavaan vesilasilliseen saakka. Hieman tukevampi kerrostus kestää huulilla pidempään, mutta mistään kestävästä tuotteesta ei nyt ole kyse.

Itse valitsisin Kiss Kiss -punan ennen kaikkea käyttömukavuuden takia. Harva huulipuna oikeasti pitää huulet kosteutetun tuntuisina ja pehmeän näköisinä yhtä pitkään!

 

Tässä huulillani syksyn trendisävy 325 Rouge Kiss.

Ja sitten siihen kokonaisuuteen:

Oloni oli tässä lookissa todella kotoisa! Erittäin hyvä ensiaskel minulle ja Guerlainille tässä blogissa - katsotaan saako saaga jatkoa, vai piilotanko tuotteet taas tulevaisuudessa pois sormieni ulottuvilta :D

p.s. Pakko ehkä kokeilla tuota puuterimeikkivoidetta ihan itsekseen... Ajatus väärinkäytöstä jäi vaivaamaan.

p.p.s. Pahoittelut hintatietojen puuttumisesta, lisäilen ne jälkikäteen, kunhan saan ne jostain käsiini.

Kommentit

Morsio
Mennään vaan!

IHANA! Siis ihan jumalaisen kaunis meikki ja nainen. Tuo luomiväripaletti menee kyllä vakavaan harkintaan. Upea!

Tuumummi (Ei varmistettu)

Voisitko joskus neuvoa, miten 50+nainen saisi meikattua silmänsä kauniisti? Kun yläluomi jo on veltostunut ja silmälasitkin ovat välttämättömät, ja kaiken lisäksi meikkaamisen apuna on pakko käyttää suurentavia peilejä ikänäön vuoksi ;)

Molla (Ei varmistettu)
OonaV (Ei varmistettu)

Hyvänen aika, eihän noita luomivärinappeja raaskisi käyttää kun ne näyttävät ihan piparkakkutalolta!

_Lawra (Ei varmistettu)

Mulle tulee Kiss Kiss -sanayhdistelmästä mieleen vaan toinen aussitar ja sen musavideo....: https://www.youtube.com/watch?v=XAkUtig5iG4

Tiger Twist

Mitä ripsiväriä sulla on näissä kuvissa? Todella kaunis meikki!

Heynin (Ei varmistettu) http://heyninblogi.blogspot.fi

Mä olen käyttänyt Max Factorin puuterimaisia meikkivoiteita (joita kutsun meikkipuutereiksi) ja oon ollu niihin ihan rakastunut. Ne peittää ja tasoittaa ihon pinnan nopealla sipaisulla tasaväriseksi ja piilottaa punoitukset. Ne on just passeleita, kun aamulla on kiire, eikä aikaa levitellä ensin meikkivoide ja sitten vielä puuteri. Lisäksi meikkipuuterit voi levittää vaikka pimeässä bussissa ilman peiliä, kun ne levittyy yhtä kevyesti kun puuterit, niin ei tarvi pelätä laikkuja tai läiskiä joissain kohti. Oma ihoni tosin on pintakuiva kesäisin ja rutikuiva talvisin, joten ehkä meikkipuutereiden peittokyky ei riitä rasvoittuvimmalle ihotyypille?

jennymariae (Ei varmistettu)

Oi nuo huulet ja tuo huulipuna! Näyttää ihanalta! Pidätkö edelleen huulesi kunnossa Estelle & Thildin huulivoiteella vai onko muita kikkakolmosia? :)

Ihana meikki!

Mä innostuin kevättalvella vähän yllättäen Guerlainista, kun ostin Maxi Lash -ripsarin hätäisesti jostain alennuksesta (olin menossa työhaastatteluun ja hävittänyt luottoripsarini). Noh, siinä samassa meni luottoripsarikin vaihtoon, sillä tuote osoittautui ihanaksi! Ja tosiaan: eipä se kaunis pakkauskaan haittaa, kun silmät siihen osuvat milloin käsilaukun ja milloin meikkipussin pohjalla :D Kiva kuulla siis muistakin tuotteista!

A´´J (Ei varmistettu)

Aivan ihana huulipuna! Sopii täydellisesti sulle :) Luomivärit houkuttelee todella paljon,perfect <3

Tia... (Ei varmistettu)

Todella kaunis meikki! Tulisiko sinulle mieleen jotain halvempaa - mutta tietenkin mahdollisimman hyvin toimivaa - versiota tuosta käyttämästäsi luomiväripaletista? Etsin juuri tuon tyylisiä, mielellään suurimmaksi osaksi mattaisia sävyjä sisältävää palettia, mutta budjetti ei oikein taivu Guerlainiin :)

annis (Ei varmistettu)

AH MIKÄ HUULIPUNA!!! Äkkiä tilaukseen<3

EQ (Ei varmistettu)

Oli pakko linkata sulle tällänen kun etin Halloweeniks asua luottoksi muodostuneelta Leg Avenuelta ja tää on vaan niin sinä :D
http://www.legavenue.com/costumes/animals/3-pc-fantasy-unicorn-includes-...

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Yht'äkkiä yksisarvistyttösen tilalla on kaunis nuori aikuinen nainen. Maagista. Olet velho. Tai haltia, Tai , tai, tai - Saara <3

vivitsu (Ei varmistettu)

saara auta mua!

tää ei nyt varsinaisesti kuulu tähän postaukseen mutta oli pakko ottaa yhteyttä suhun, nyt on hätä :D

onks sulla mitään niksiä, millä päästä eroon huulien kuivumisesta.. tai siis kun ne sillai repaloituu hetki sen jälkeen kun laitan huulipunaa. mulla on mielestäni tummanpunaset huulet luonnontilassa, ja tykkään käyttää aika nudeja punia.. mikään ohut ja kiiltävä nude ei peitä mun punaisa huulia. mun ihan lemppari tällä hetkellä on MACin puna, sävyssä myth. se opn tarpeeksi mattaa ja värikylläistä peittämään nämä puolukan punaset huuleni.
Kuitenkin vaikka kuinka rasvaan huulet ennen punan laittoa, rupee se hetken päästä kasautumaan tiettyihin kohtiin ja sittenhän huulet näyttää ihan kauhealle ja sellasille meikkivoide huulille.. auttaako tähän mikään?
olisko jostain huulten pohjustustuotteesta apua, se taitaakin olla ainut konsti mitä en oo koittanut! alan jo olla epätoivoinen.. Kiitos tuhannesti avusta jo etukäteen! Luotan sun tietotaitoon ;)

Sissie (Ei varmistettu)

Rakastan Guerlainin BB-voidetta, joka on ollut käytössä jo reilun vuoden. Ja joo, tosiaan reilun vuoden SAMA BB-voide, joka nyt alkaa pikkuhiljaa loppua. Tuote on erittäin riittoisa melko päivittäisessäkin käytössä. Oon tykännyt myös sen peittävyydestä ja luonnollisuudesta. Avainsanana voin paljastaa: lentokenttä. Sieltä voiteen saa jollain neljällä kympillä, kun kosmetiikkaosastoilla se on huimasti kalliimpi... Muutenkin yritän ajoittaa selektiiviset ostokset lentokentille, kun hintaerot ovat välillä oikeasti aika merkittäviä :) Ja nyt nähdessäni nämä kuvat on ehkä pakko saada lisää Guerlainia :)

amerikan tati (Ei varmistettu)

Ensinnakin, kiitos mielen rajayttavasta blogista!

Muutamia kysymyksia on herannyt..
- Mitenka tuon pohjustusvoiteen kanssa toimitaan luomilla? pohjustusvoide- meikkivoide- puuteri- luomivari? Vai pohjustusvoide- luomivari?
Enta jos kyseessa on geelimainen luomivari? Laitetaanko silloinkin meikkivoide ja puuteri alle?

Etsin blogistasi vastauksia suurtakin suurempiin ongelmiin.
Mulla on tulossa isot juhlat, siis ISOT red carper, salamavaloja jne jne ja mulla pitais tehda itse meikki ja kampaus ko. kokkareihin. Listaa olen kirjoitellu tuotteista, mita pitaa menna kapaloimaan Sephoralle ja tutustumaantarkemmin. (onneksi mekko ja spanxit on jo hankittu) :)

Kaipailisin silmameikkiohjeita silmalasien kanssa..

AuroraM (Ei varmistettu)

Noniin kiitos Sape! Nyt mulla on hirveä pakkomielle tosta huulipunasta. Aivan ihana väri, pakko saada aaaa! On vaan vähän eri hintaluokkaa kun yleensä ostamani Lumenet. Onko oikeasti kolminkertaisen hintansa arvoinen? Pakko se on varmaan ostaa hinnasta viis.... :D

sonjamaria (Ei varmistettu) http://sonjaslifestyle.blogspot.fi/

Ihana, ihana sävyltään tuo puna. Ootko muuten millään merkillä törmännyt johonkin malvansävyiseen huulipunaan? Perus pinkit löytyy jo, mutta tossa yhtenä päivänä keksin sen malvan. Haaveissa ois just se sellainen täydellinen sävy, mikä antaisi vain vähän sävyä huulille, mutta näyttäisi silti ihanalta... :D

neela1 (Ei varmistettu)

Moi!

Tuo huulipuna on musta maailman kaunein, mutta onko tuo sävy ihan varmasti se 325? Kun tilasin nimittäin punan tämän postauksen innoittamana netistä, ja omilla huulillani ja hylsyssäkin puna tuntuu kirkkaammalta ja oranssimmalta. Vai hämääköhän näyttö jotenkin...

Kiitos blogistasi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.