Testissä: IsaDora Flashing Volume

Saara Sarvas

Tuote saatu testiin maahantuojalta

Tajusin juuri, että en ikinä tee ripsiväripostauksia. Syynä tähän lienee lähinnä se, että ripseni ovat melko vaatimattomat.

Julkisissa liikennevälineissä tai muissa ihmisiä yhteen kokoavissa tilanteissa huomaan monesti tuntemattomien ihmisten pitkät ripset nopeammin, kuin muut  paljon määrittävämmät ulkoiset tekijät. En millään muotoa vahtaa niitä silmä kovana, vaan päädyn ihastelemaan erityisen kauniita ripsiä joskus kiusallisenkin pitkään huokaillen.

Jos joskus joudun kuvailemaan rikoksesta epäiltyä henkilöä poliisin taiteilijalle, kuluu pelkkien silmien hahmotteluun ikuisuus..

Taisin päästää poikaystävänkin aikanaan jatkoon lähinnä tajuttomien räpsyttimiensä vuoksi.. Ehkä seuraava Sarvas-sukupolvi saa joskus nauttia pitkistä ripsistä? :D 

No, pointtini kuitenkin oli se, että jos ja kun minä löydän ripsivärin, jota tahdon käyttää kokonaisen tuubin, täytynee siitä nyt ja myös jatkossa kertoa myös teille! Kun kohdalleni siis osuu jatkossa ripsien kaunistamiseen tarkoitettu tuote, joka saa minussa aikaan kohahduttavan reaktion, jaan sen aina teidän kanssanne

Tänään sellainen tuote on IsaDoran Flashing Volume, jota en ensisilmäyksellä pitänyt juuri minään.

 

Muistan sen päivän kun kaikkien klassikkobloggaajien bestis, postimies, toi tämän ripsivärin ovelleni. Kuulin kolahduksen, joka saattoi merkitä kolmea eri asiaa:

  1. Perkeleesti tosi paljon laskuja
  2. eBaysta tilaamani Harry Potter -taikasauva on vihdoin saapunut
  3. eteisen lattialla odottaa joku ihana yllätystuote

Vaihtoehto 3. vaikutti todennäköisimmältä, mutta avatessani pehmustettua kuorta tein klassisen "epätyytyväinen teini" -mutristuksen. Saatteena todella geneeriset PR-lätinät, tylsän näköinen hylsy ja vielä tylsemmän näköinen harja. Miten tuolla muka saa aikaan mitään erikoista?

Hautasin ripsarin varmaan kuukaudeksi eteisen penkille erinäisten tavaroiden alle, kunnes sattumalta törmäsin siihen kovassa ripsivärin tarpeessa. Loppu onkin historiaa, sillä minä ja tuo mitättömän näköinen harja olemme olleet siitä asti erottamattomia. Flashing Volume todisti taas kerran että:

Tärkeää ei ole koko vaan se, mitä sillä saa aikaan.

 

Tässä rakkaat räpsyttimeni luonnontilassaan, kevyesti taivutettuina. Näkeekö joku niitä muuallakin, kuin alaluomella? Good for you, that makes one of us. 

 

Lisätään yksi kerros Flashing Volumea ja kas! Ripsiä!!

 

Ripseni eivät edelleenkään ole maailman pidimmät, taipuisimmat tai tuuheimmat, mutta nyt ne sentään näkyvät yli metrin päähän! Pieni ja maaginen harja pääsee helposti aivan ripsien tyveen, sekä silmän sisä- ja ulkokulmiin sotkematta luomia silti laisinkaan. Ripset pysyvät muovisten pikkien avulla myös hyvin eroteltuina, eikä klimppejä pääse syntymään ellet sitten kurota liian korkealle ja kokeile lisätä useampia kerroksia. 

Nopea, tehokas ja vielä suhteellisen edullinen - Flashing Volumen ovh on hieman vajaa 20€, eikä se ole lainkaan liioiteltu pyyntö tästä tuotteesta.

Saapra approves!

Kommentit

Eilisen lupaukset

Mulla on kohtuullisen pitkät, mutta ei erityisen tuuheat silmäripset. En ole ikinä itse tykännyt noista muoviharjoista, vaan kaikkein pulleimmalla harjasosalla varustellut toimivat mielestäni parhaiten. Haksahdan kokeilemaan usein uutta, mutta palaan samoihin vanhoihin edullisiin tuotteisiin. Ehkä tämäkin on "oikea harja oikealle ripsityypille" -juttu.

Yleensä en kyllä pidä meikkiä, on ihanaa hieroa silmiä kun siltä tuntuu. Kun on ripsaria, ei kyllä aina muista ettei silmiä saanut hieroa. Eli jos joskus keksitään ihmetuote joka taivuttaa, paksuntaa, pidentää ja värjää ja on silti pehmeä ja varisematon, niin varmasti kokeilisin. 

Eipä silti, olen ehkä kerran törmännyt silmiin, joissa oli niiiin paksut, tuuheat (tummat) ripset, että se oli jo liikaa, mietin että näkeekö niistä silmistä enää esteettömästi. Enkä olisi voinut kuvitella, että sellaisia silmiä onkaan, missä voisi olla liikaa ripsiä (paitsi jos ne kasvaa väärässä paikassa tai kyseessä ripsien pidennykset gone bad).

Saara S.
Saara Sarvas

Mä olen kyllä muoviharjojen fani, mutta tämä on aivan erilainen, kuin sellaiset erottelevat ja tiheät harjapäät. Nuo välit ovat niin paksuja, että ripsiin pakkautuu todella paljon väriä, mutta sopivan erotellusti! 

Ja hei, tiedän tunteen :D Yllätys yllätys, en käytä juurikaan meikkiä arkisin ja kun kerran unohtaa, että silmissä onkin ripsiväriä/muuta mustaa töhnää ja hieraisee niitä oikein kunnolla on lopputulos hmmm...... Eksoottinen :D

Monsteriripset jäivät myös kiinnostamaan.. Monet pidennykset voivat kyllä olla aika heavyt! Hyvin tehtyjä ei juurikaan edes huomaa.

ElinaTammi (Ei varmistettu)

Koen velvollisuudekseni vinkata sulle kahta mun all time favoritea. Omistan itse myös pitkät ripset, mutta kaipaan tuuheutusta ja taivutuskykyä. Sen lisäksi vaadin hyvää pysyvyyttä (silmäni vuotavat todella herkästi esimerkiksi tuulella), eikä variseminenkaan ole vaihtoehto. Kaksi tuotetta johon palaan jokainen kerta, on Benefitin They're Real ja Yves Rocherin Sexy Pulp. Näistä kahdesta Benefit on vielä enemmän minulle suunniteltu, mutta molemmista pidän hyvin paljon.
Benefit on toki kalliimpi, mutta kaiken hintansa arvoinen - ja kannattaa ehdottomasti tilata se jostain UK:n nettikaupasta, esim. Lookfantasticista. Yves Rocherin ripsaria saa tällä hetkellä alle kympillä - eli sillä kannattaa aloittaa!Toivottavasti näistä vinkeistä on apua:)

Eilisen lupaukset

Okei, pitää muistaa noi kun hankin seuraavaa ripsaria. Inhoan paakkuja, mutta väri saa kyllä tarttua. Olin just ajatellut Benefitiä ensin, mutta aika harvoin tilailen meikkejä netistä, joten ehkä pitää aloittaa sillä Yvesillä. Kiitos vinkistä!

ElinaTammi (Ei varmistettu)

En oo kummallakaan saanut paakkuja aikaiseksi ripsiin, eli uskon että tykkäät:)

No voi helvata. Tässähän joutuu ostoksille.

Jos tuo tekee sun ripsille tuon, niin mä voisin saada jopa tuommoset sun lähtötilanteen ripset!

Tähän mennessä on menty kolmen eri ripsivärin yhdistelmällä että saa ripsiä edes näkymään.

Saara S.
Saara Sarvas

Kerro miten kävi! Taivutusta tämä ripsari ei pidä mitenkään megahyvin, mutta kun tuota volyymia on reilusti, pieni suoristuminen ei juurikaan haittaa, vaan jäljelle jää luonnollisen näköinen lopputulos.

Lullah

Siltikään en luota tuohon harjaan. kunnon tuuhee harja on jotenki mun makuun. Oonkin rakastunut L'Orealin Miss Manga ripsariin. Se on paras kun haluaa isot räpsyripset.

Saara S.
Saara Sarvas

Haha mää haastan sut kokeilemaan! Mun suosikkiharjoja on vuosikausia olleet sellaiset tuuheat diorshow-tyyppiset harjat, mutta tää on sarjaa: so wrong it's right.

IMO tämä on parempaa kuin Miss Manga, mutta meistä ei kyllä koskaan tullut sen ripsarin kanssa kavereita, joten mielipiteeni on hyvin subjektiivinen ;D

Lullah

Palaan asiaan, kunhan tuota tuo False Lash Effect loppuu ja tarvin toisen ripsarin Miss Mangan rinnalle :D Mä en nyt suostu luopumaan Miss Mangasta, koska se on vaan mun ripsille kaikkea mitä olen haaveillut. Mä en oo koskaan tarvinnu pidennyksiä ja kolmesti minulla on ollut tekoripset: kahdesti kuvauksiin ja yhdet kreisiöverit grimasit bileisiin. Edes wanhojentanssi meikkaajani ei suositellut tekoripsiä minulle, kun omat on jo hyvät :D

Lullah

Aarrgghhhh tuplakommentti, MUTTA ripsaripostaus ehdotus. Olisi kivaa nähdä postaus useammasta ripsiväristä, jossa esitellään eri tuotteita, jotka myös lupaavat eri asioita. Siis kaikki yhdessä postauksessa ja pistää kuvia vierekkäin, jotta jokainen voi katsoa mikä on itselleen mieluisin lopputulos. Tai jopa voisit pyytää erilaisilla ripsillä varustetuista henkilöistä paneelin! Ripsareita kun on niin paljon ja kaikki lupaa samaa ja huono ripsari ärsyttää (esim lumenen ripsareiden harja on tympein ikinä minun mielestäni ja jäi kallis ripsari tosi vähälle käytölle). Vertailtavia asioita voisi lopputuloksen lisäksi olla kesto ja puhdistus. Itse en ainakaan tykkää maybellinen ripsareista, kun niiden puhdistaminen ei onnistunut käyttämilläni puhdistusmenetelmillä. Nykyään en ole kokeillut, mutta kehitin jo asennevamman :DD

Saara S.
Saara Sarvas

Katoha, tuplavastaus!

Tällainen juttu on ollut tekeillä pitkään, mutta toteutus hakee vielä vähän muotoaan :D Loistava lisäys tuo puhdistushelppous, nappaan sen listaan heti.

Mun pitää varmaan alkaa meikata, että saan testattua muidenkin kuin suosikkiripsarien kestoa.. Kaikkea sitä joutuukin työnsä vuoksi tekemään ;)

Jessii (Ei varmistettu)

Kestääkö ripsiväri päivänmittaan? Variseeko tai pysyykö jos rasvaiset luomet. Entä onko vedenkestävä tai onko helppo pestä pois?

Saara S.
Saara Sarvas

Kestää hyvin päivän läpi ja omissa silmissä pitää sen kevyen taivutuksenkin hengissä! Rasvaisten luomien kanssa varmasti sama ongelma kuin aina, oli vedenkestävää tai ei - niin ja tästä tuotteesta ei taida ainakaan vielä löytyä vedenkestävää versiota.

Pois peseytyy helposti, mikä oli jopa yllättävää, koska tuote tuntuu olevan "säänkestävä".

millal (Ei varmistettu)

Heh, muistan muutama vuosi sitte sanoneeni kaverille ku oltiin jefua kattoos et ei juma kato ton yhen silmiä, loisti kentältä katsomoon asti :D

Saara S.
Saara Sarvas

Vaikuttavaa, varsinkin jos pelaajalla on ollut kypäräkin päässä  ;D 

Saara S.
Saara Sarvas

Vaikuttavaa, varsinkin jos pelaajalla on ollut kypäräkin päässä  ;D 

lerppa (Ei varmistettu)

"klassikkobloggaajien".. wou, aikamoista nimittää itsenään klassikoksi.

Saara S.
Saara Sarvas

Heh, nappasitpas postauksesta kyllä sen kaikista oleellisimman osan. Harmi, että analyysisi meni hieman pieleen! :D

Pointtinihan oli hieman naureskella sille ilmiölle, jota blogilahjojen ja testituotteiden ilmoitusvelvollisuus on laajasti ruotinut. Tiedäthän, se useiden pitkän linjan bloggaajien käyttämä klassinen "postisetä toi" -ilmaisu, mistä ei millään tavalla käy ilmi onko tuote a) saatu vai b) tilattu. 

Tuo ja monet muut kiertoilmaukset aiheuttivat taannoin paljon polemiikkia ja nousivat mielestäni blogimaailman klassikkoaiheiden joukkoon selkeämpien yhteistyö-ohjeistuksien astuessa laajalti käyttöön.

Mutta hei nyt kun mainitsit, niin ehkäpä otankin tuon termin käyttöön. Kyllähän minä ja tämä blogi aletaan kohta olla Internet-ajanlaskun mukaan melkoista museotavaraa ;)

iitapiita (Ei varmistettu)

Voin muuten suositella kansainvälisten bloggaajienkin suosittelemaa ripsaria- Benefitin They're real! Jeesus, just perjantaina tuli ostettua kolmas putkilo feeluniquesta, peräkkäin. Tajuttoman hyvää kamaa. En kyllä aio ruveta edes enää ikinä testailemaan muita! :--D

Saara S.
Saara Sarvas

Mä onnistun aina vahingoittamaan itseäni They're realin harjalla, se on jotenkin aivan pirun tökkäilevä :D Ehkä mun pitää antaa sille vielä uusi mahdollisuus..

Hallahalla (Ei varmistettu)

Oli pakko kommentoida tähän sillä ostin kyseisen ripsivärin vähän aikaa sitten ja kokeilin ensimmäisen kerran tänään. Petyin karvaasti... Yksikään ripsiväri kampa ei ole saanut ripsiä vetämään niin pahaan klimppiin. Harja keräsi ripsiväriä jokaisella kerralla aivan liikaa. Päädyin siis paniikkiratkaisuna kaivamaan cocktailhaarukalla ylimääräiset harjasta pois että saisin kiireessä edes edustus kelpoiset ripset. Alaripsiin toimi ihan kohtalaisen hyvin kaivuuoperaation jälkeen. Mulla on kyllä ihan erilaiset ripset kuin sulla. Ripseni ovat pitkät, mutta lähes läpinäkyvät. Lisäksi haluan ripsieni olevan mahdollisimman erotellut enkä ole vielä tavannut kumiharjaa mikä tuottaisi tarpeeksi luonnollisen tuloksen. Voi tietty johtua käyttäjästäkin, mutta meille on opetettu koulussa, että välineitä syytetään aina ensin :D taidan siis suosista pitäytyä niissä pulloharjoissa, joista saa ylimääräiset ripsarit pyyhittyä pois tarvittaessa. Tällainen kokemus mulla samaisesta ripsiväristä, toisilla toimii ja toisilla ei yms kliseitä :D

Hallahalla (Ei varmistettu)

P.S. Kannatan ripsiväripaneelia! Mahdollisimman erilaisille ripsimalleja mukaan :) Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi :D

Lullah

Kokeileppas Max Factor False Lash Effect Fusion ripsaria. Mulla se erottelee tosi hyvin. Pituutta ja tuuheutta ei hirveästi tuo, mutta erottelee kyllä :) 

Minäkin ilmottaudun vapaaehtoiseksi paneeliin!

Hallahalla (Ei varmistettu)

Kiitti vinkistä! Taidan nakata kyseisen putelin ostoskoriin ens kerralla :) Kävin tänään hakemassa luottoripsivärini Rimmelin Volume Flash Scandaleyes mascaran (hyvä luoja näitä nimiä). Tuo mielestäni siististi volyymiä hieman jopa vahamaisella koostumuksella ja erottelee ihan ookoosti. Hinta- ja laatusuhde kohdallaan mielestäni. Miinuksena Se että harja alkaa olla jo niin iso ettei luomien suttaantumista voi välttää ilman ninja temppuja. Lisäksi väri kuivuu hitaanlaisesti, mutta toisaalta silloin on enemmän aikaa levittää ripsiväriä. Huh innostuin satuilemaan jälleen iltani ratoksi :D

Lullah

Tuo max factor on semmonen että sillä en ole saanut klimppiripsiä edes yrittämälläkään! Semmonen siistien ripsien ripsari ja käytän arjessa, silloin kun en halua näyttäviä ripsiä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.