Testissä: Lorac MegaPRO

Saara Sarvas

Koska olen tänä syksynä menettänyt sydämeni luomiväripaleteille, oli vain ajan kysymys, milloin Loracin versiot päätyvät hyppysiini. Lorac on yhdysvaltalaisen Carol Shawn perustama brändi, jonka nimi on perustajansa nimi nokkelasti nurinperin käännettynä. Pitäisiköhän minun perustaa brändi Araas, tai Savras? Kuulostavat vähän loitsuilta..

Loracin alkuperäisenä ideana oli luoda meikkitaiteilijana toimineen Shawn asiakkaille mahdollisimman vähän ihoa ärsyttäviä tuotteita, jotka toimivat kuitenkin ammattituotteiden veroisesti. Trendisävyt ja kokoelmat suunnitellaan punaisen maton trendit mielessä - muotimaailman hupsutukset Lorac jättää suosiolla muille.

Neutraalien palettien luvattuna aikakautena sarjan laajemmat paletit PRO 1 & 2 ovat alkaneet niittää omaa kulttimainettaan, enkä nyt niiden sisältöä hiplailtuani ihmettele voittokulkua laisinkaan.

Koska brändi on vielä melko pieni, on saatavuus teoriassa huono. Amazon kuitenkin pelastaa ja hei, jos rahaa löytyy, meikit kulkevat kotiovelle kahdessa päivässä!

 

Olin jo aivan varma, että tilasin pysyvässä valikoimassa olevan PRO 2:n eräänä unettomana yönä ja närkästyin syvästi, kun palettia ei alkanut kuulua.. Tarkastin pikavauhtia tiliotteen toisensa perään, mutta ei, mistään ei löytynyt merkkiäkään paletin ostamisesta.. 

Hyväksyin tappioni, hellitin vihastani ja koin koko sekoilun olevan osa suurempaa johdatusta, sillä bongasin muutama viikko sitten juhlakauden kokoelmassa julkaistun MegaPRO -paletin. Se on yksinkertaisesti monipuolisin ja herkullisimman näköinen paletti pariin vuoteen - siis minun mielestäni. 

Kaiken muun ihanuuden lisäksi tämän 32 sävyn paletin hinta oli 59 dollaria, eli alle 50€!

Äh ja niin, sitten ne ikävämmät uutiset. Paletit näyttävät olevan toistaiseksi täysin loppuunmyytyjä....

 

Paletti tuli myyntiin Loracin verkkosivuilla ja Amazonin kaupassa tiistaina 7.10. ja päivitin sivua aamupäivästä asti noin 10 minuutin välein iltapäivään asti, koska tarkempaa kellonaikaa ei jenkkilän päästä irronnut. Illalla se vihdoin ilmestyi, ensin sarjan kauppaan ja noin tuntia myöhemmin Amazonin puolelle. Olin alustavasti ajatellut vain MegaPROn ostamista, mutta jotenkin siinä töistä hullaantuneena klikkasin myös peruspaletit ostoskoriin...... Ja pikapostituksen.... :B

Naurettavat kaksi päivää myöhemmin paletit saapuivat hyppysiini ja olen edelleen hieman hämmentynyt koko tapahtuman vaivattomuudesta. Kaltaisekseni kosmetiikkafriikiksi olen todella harvoin juossut minkään uutuuspaletin tai muun lanseerauksen perässä. Jokin tässä vain kolahti!

Tänään ajattelin esitellä vain tämän uuden MegaPRO:n, mutta tulevina viikkoina (tai jopa päivinä) keskityn myös alati saatavilla olevien PRO 1 & 2 esittelyyn. 

 

32 sävyä yhdessä paletissa on paljon, varsinkin kun jokainen väri on vielä inhimillisen kokoinen! Seassa on muutama hassu perussävy, kuten musta, valkoinen, kerma ja tumma ruskea, mutta muuten värit ovat sarjan sisällä uniikkeja. Ja ihania.

Eri koostumuksia löytyy mattaisesta ja kevyestä helmiäisestä vahvoihin metalleihin asti ja sama kirjo löytyy myös väreistä. Periaatteessa jako on mallia 16 mattaa, 16 shimmeriä.

Paletissa värit näyttävät aina täydellisiltä, mutta entäs iholla? Swatchasin muutaman suosikkisävyni, mutta jos tarkemmat swatchaukset kiinnostavat, suosittelen klikkaamaan esim. Temptalian puolelle.

 

Apricot, Maroon, Granite, Indigo, Deep Teal

 

Cashmere, Khaki, Stone, Dusty Plum, Mulberry

Vaaleimmat mattasävyt ovat ilman pohjustusta melko jauhoisia, mutta pidän näiden värien koostumuksesta, koska se poikkeaa muista omistamistani täysin.  

Väriä irtoaa reilusti ilman kovaa työstöä, mutta se tarkoittaa myös suurempaa mahdollisuutta varisemiseen. Reilusti glitteriset sävyt ja mattapintaiset tummat värit ovat aina suurin riski, mutta vanhaa kunnon "silmät ennen kaikkea" -sääntöä noudattamalla ongelmia ei muodostu!

Tarvitsen muutaman lisätestin muodostaakseni lopullisen mielipiteeni sarjan luomiväreistä, mutta toistaiseksi ajatukseni ovat melkoisen positiiviset.

Sitten taas suosikkihetkeeni, eli meikkilookkien fiilistelyyn. Yritin käyttää paletin rajumpia sävyjä, koska neutraaleja meikkejä on viime viikkoina nähty aivan tarpeeksi - vai onko sittenkään?

Melko törkeän näköinen miksaus muuten tuo lämpimän nude huulikiilto näiden silmien kanssa :D

 

Bongasiko kukaan muu MegaPRO:ta ennen sen julkaisua? 

p.s. Jos MegaPRO:ta tulee myyntiin lisää, kerron ^_^

 

 

 

 

Kommentit

H6556 (Ei varmistettu)

Ois aivan mahtavaa jos tekisit jonkinlaisen meikin tosta Indigo -sävystä! Näyttää niin kivalta :3

Rosku (Ei varmistettu)

Hei mitä rajaukynää suosittelisit silmän limakalvolle tehtävään rajaukseen? Olen kokeillut muutamia kyniä, mutta aina ne vain leviävät pois. Joten mikä olisi sellainen rajauskynä/-tussi mikälie joka kestäisi limakalvolla? :) Ei nyt liittynyt oikein tähän postaukseen, mutta..... :D

Goldie (Ei varmistettu)

Kurkkasin juuri Amazonin valikoima ja ainakin Saksasta ja Briteistä Loracin tuotteita saa tilattua. Tämän paletin hinta oli 149 euroa... Jaiks! Mitenkähän tuo hinta on niin huima Euroopassa? Pakko päästä reissuun jenkkeihin niin voi hamstrata vaikka mitä kosmetiikkaa niiiin paljon edullisemmin :)

Ilona/Eyeshadow and Flame (Ei varmistettu) http://eyeshadowandflame.blogspot.fi/

Äää-ää-ääää. On se vaan ihana. Oman paletin toimituspäivä on ensi viikolla-yritän pysyä pöksyissäni siihen saakka!

Hem Buggah

Miten sä oikein onnistut tekemään hyvännäköisen punertavan silmämeikin??? Mulla se näyttää aina silmätulehdukselta, tai jos innostun jostain luumu-liila-pinkki-yhdistelmästä, näytän yleensä siltä et oon ollut pahemmassakin tappelussa.

airaM (Ei varmistettu)

Deep Teal-sävy!! Pyydän tee sillä joku ihanainen meikki! <3 Julmetun upea väri, ehkä joskus voitan lotossa ja se muiden ihanuuksien kanssa on minun..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.