Testissä: TBS 4-step Smoky Eyes

Saara Sarvas

Postilaatikosta tupsahti pikkujoulukautta enteilevästi tällainen paketti! No pitäähän se nyt kokeilla, kuinka helppoa smokey eyesien tekemisestä onkaan taas tehty ;)

 

Paketin sisältö asettui näppäräksi paketiksi. Plussaa isosta peilistä!!

 

Pahvin takana oli ohjeistus meikkilookin luomiseen. Tein seuraavien kuvien meikin seuraamalla ohjeita ja käyttämällä pelkästään paketin sivellintä. Pohjustuksena on pelkästään meikkipuuterilla läpikäydyt luomet.

 

Värit levittyivät aika hyvin, joskin musta häivyttyi helposti hieman epätasaiseksi tummimmista kohdista. Paljon plussaa luomivärien koostumuksesta yhtä pientä poikkeusta lukuun ottamatta..

 

Nimittäin voimakas hopeinen luomiväri oli niin voidemaista ja pigmentti suurirakeista, ettei sitä oikein voi häivyttää mitenkään. Tämä toimisi varmasti paremmin oikein ohuella siveltimellä levitettynä...

 

Näyttääpä silmät vihreiltä :O Noh! Vasemmalla meikki ilman viimeistä askelta ja oikealla se kirottu hopeinen.... Toimii!

 

Tässä värit vielä swatchattuna. Ylärivissä kädellä sama pohjustus kuin luomilla!

Jos et vielä omista yhtäkään yleispätevää tummien sävyjen palettia, voin suositella tämän kaupasta poistamista! Pehmeämmistä sävyistä pitäville tämän sisarpaletti saattaa sopia paremmin, sillä siihen on valikoitu ruskean ja pronssin sävyt!

 

Hintaa paletilla on 24,50€.

Kommentit

MiaC (Ei varmistettu)

Hei,
täysin asiaan liittymättömästi, kyselisin osaisitko suositella Helsinki-Vantaa alueelta kampaajaa (oletan, että itse olet liian kiireinen)? Jolla olisi vielä hintalaatu suhde kohdallaan ja josta opiskelijakaan ei menisi vararikkoon. Minulla on siis pitkät vaaleaksi värjätyt hiukset, joista tarvitsisin jäätävän juurikasvun piiloon, lisää syvyyttä tummemmilla raidoilla ja ehkä latvojen napsimista.

Kiitos tuhannesti!

Vierailija (Ei varmistettu)

NO: BHA, BHT, mineral oils, parabens, EDTA, phtalates, silicons.. and the list goes on.. joo tiedetään parabeenit ei ole hyvästä yms, mutta mites nää muut? Itse en ainakaan ymmärrä hölkäsenpöläystä wikipedian kemian opetuksista, kun laittaa hakusanaksi esim BHT.. oisaisitko kertoa jotain näistä ns. huonoista aineista? Ja puhun nyt siis kasvovoiteen muodossa asiasta. Olisi mukava tietää miltä näyttää laadukas inci-lista, esim korresilla on ihan lupaavat ainesosat kasvovoiteissaan, mutta onko näin? sen sijaan, että purkin kyljessä luetellaan, että EI sisällä näitä ja kun rupeaa incilistaa selailemaan, niin huomaa että ko. voide sisältääkin sitten tuhat muuta "huonoa" juttua, esim tocophery acetate, hyvä vai huono asia? benzyl benzoate, acrylate, polymethacrylate, phenoxyethanol... jne jne.. postaus tästä olisi hyyyyvin mielenkiinoinen ja ajankohtainen :) kiitos jos jaksat sellaisen tehdä!!!

MillaH (Ei varmistettu)

Täytyypä pitää mielessä tämä tuote!

<a href="http://millamainen.blogspot.com" rel="nofollow">millamainen</a>

Vierailija (Ei varmistettu)

Inci-listoista kiinnostuneelle hyvä työkalu on esim. Paula Begounin hakemisto: http://www.cosmeticscop.com/cosmetic-ingredient-dictionary/A.aspx

On kuitenkin vähän lähteestä kiinni, mikä aine määritellään "huonoksi". Esim. Paulan mielestä phenoxyethanol on ok, mutta luomusertifioidut merkit ovat poistaneet sen sallituista aineista. Itse en kelpuuttaisi sitä enää kasvovoiteeseen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Thänks :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Näin ammattilaisena itsekin kiinnitin huomiota ensimmäiseen kuvaan jossa kynnet jääneet huolittelematta..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.