Tuoksuvat suihkuhetkeni

Saara Sarvas

Jos se ei vielä ole tullut selväksi, mä rakastan tuoksuja! Bodysprayt, tuoksuvat  vartalovoiteet ja hajuvedet kulkevat mukana käytännössä aina. Ihollani on päivittäin vähintäänkin jäämät suihkusaippuastani, jotka ovat viime kuukausina vaihtuneet täysin näihin tuoksusarjojen versioihin.

Rakastan tuoksuvia suihkusaippuoita koska:

  • Niiden koostumus on yleensä ylellinen ja ihanasti vaahtoava
  • Ne täyttävät koko kylpyhuoneen huumaavalla tuoksullaan
  • Iholle jäävä tuoksu on hento, mutta kestävä
  • Pohjalla olevan tuoksun päälle voi rauhassa lisätä jotain aivan muuta, jolloin vanhatkin hajuvedet saavat uusia vivahteita

 

Tuotelahjana saamani Beyoncen heat vetelee aivan viimeisiään, eikä tätä taida löytyä enää kaupoista... Inhottavaa, sillä kevyesti kuoriva saippua on huumaavan ja mystisen tuoksuinen. Täytyy ottaa maahantuojaan yhteys ja kysellä, onko kaapin perukoilla vielä jemmapulloja :B

 

Uudehko tulokas on Juicyn Couturen Viva la Juicy. Tuote on todella paksua ja vaahto ihanan liukasta, mutta tuote tuoksuu oudohkolta vaahdotusvaiheessaan! Suihkun jälkeen iholle kuitenkin jää ihanan karamellisen hedelmäinen hyvin hento tuoksu.

 

Käytättekö ikinä tuoksusarjojen suihkusaippuoita ja vartalovoiteita, tai tuleeko niitä ostettua muuten kuin lahjapakkausten yhteydessä?

Kommentit

Suffel (Ei varmistettu)

Oi olen ihan myyty tuolle Juicy Couturen viva la juicy tuoksulle niin mistäs tuota suihkusaippuana saisi? (:

ela (Ei varmistettu)

toi beyoncen rush on hajuvetenä i-ha-na! sekä se alkuperäinen että kesäversio, omistan molemmat ja vaikka hyllyssä on n. 10 hajuvettä, tulee yleensä rushia käytettyä! <3

RiinaS (Ei varmistettu)

Kyselisin että olisiko sinulla halua esitellä erilaisia bb-voiteita kun niitä on Suomeenkin alkanut tulla? Itsellä käytössä garnierin bb-voide mutta kuuleman mukaan se ei lähentele oikeaa bb-voidetta millään tavoin.. Mistähän tälläisiä "oikeita" saisi sitten hankittua? Kiiitos :))

Vierailija (Ei varmistettu)

Saara! Toivoisin että esittelisit sen shiseidon sävyttävän päivävoiteen.
Olen miettinyt BB voiteen hankkimista mutta toisaalta jos tuo olisi parempi...
Kuin edellinenkin toivoi niin haluisin kuulla mielipiteitä tai vinkkejä paremmista kuin Garnier.
Muutenkin peilistä katsoo talvenkalpea kammotus ja olisi kiva saada jotain väriä ja raikkautta ilman varsinaista pakkelikerrosta..

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
Halusin vain pikaisesti kysyä sulta Saara neuvoa meikkien kanssa. Mun pitäisi saada mahdollisimman (veden)kestävä meikkivoide erityiseen tilaisuuteen, mutta en ole löytänyt vielä mitään hyvää. Mitä suosittelisit? Peittävyyttä ei tarvitse olla _tooodella_ paljoa, mutta kuitenkin sopivasti. Lisäksi, jos löytyy jotain luomivärivinkkejä samalta saralta, olisi ihana kuulla niitä! :)

RiinaS: mullakin on tuo garnierin bb, oon todennu että se toimii tosi hyvin sormilla levitettäessä, ei tarvi osteusvoidetta alle, tuo kauniin hohteen. tummia silmänalusia ei tosin peitä eikä satunnaisia finnejä, niihin peitevoide erikseen.

Estee lauderilla ja diorilla löytyy myös vastaavia, kiinnostais todellakin että miten eroaa esim tuosta garnierista! 

Vierailija (Ei varmistettu)

postaustoive: postaa useammin :)

vilmis (Ei varmistettu)

olis postausehdotus sulle saara! pacifiquen lähestyessä mikäs sen ajankohtaisempaa voisi ollakkaan kuin vedenkestävä bilemeikki :D olisin niin ton tarpeessa nyt!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tiiäkkös haluaisin semmosesta liukuvärjäyksestä postausta :)
oon sen edellisen lukenu mutta haluaisin tarkennusta!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.