Tutorial: Helppo solmunuttura

Saara Sarvas

Simppeli solmunuttura. Helppo tehdä ja pysyy päässä hyvin, kunhan sen pinnittää huolella! Tämä on kolmesta kampauksesta ehkä omalla tavallaan huolettomin, ja sorminäppäryyttä vähiten vaativa.

Sen kummemmitta puheitta:

Ja tältä se näyttää, kun kädet eivät ole koko ajan edessä:

 

 

Kommentit

TitiUu (Ei varmistettu)

Moikka Saara!

Olet muistaakseni joskus kirjoittanut kärsineesi liiallisesta naaman kiiltelystä, ts. talin tuotannosta. Oliko niin, että sait vaivaan jonkin suun kautta otettavan lääkkeen, joka hillitsi rasvoittumista?

Minä joudun painelemaan nassua puuteripapereilla jo kolmisen tuntia mineraalimeikkivoiteen laittamisen jälkeen. Myös meikittömänä varsinkin otsa kiiltelee kunnolla. Olisi hirveän helpottavaa löytää apu tähän ongelmaan!

E-pillereitä en valitettavasti voi alkaa syödä verenpaineeni takia. :/

Elsiee (Ei varmistettu)

Eikä, tein mun ystävälleni vanhojen tansseihin just tän näköisen kampauksen! ;D Oli aika haipakkaa se päivä, aamulla ite menin kampaajalle, sit laitoin koululla päivätansseihin kaverille kiharat liikkasalin pukuhuoneessa, sit iltapäivällä fiksasin kiharoita uudestaan ja tein sotkunutturan, joka oli sitten iltaa varten! pysyi hyvin tansseissakin! ite käytin pohjalla vaan vielä ponnaria, ettei vaa lähteny hiukset seilaamaan, mut pinnit piti kyllä:) ps. Saara rakastan sun unicornhiuksia:)

Neiti E (Ei varmistettu)

Hei, voisitko neuvoa, mitä tuotteita olet käyttänyt pohjalla? Mitä kannattaa laittaa kiharoiden tekovaiheessa ja entä sen jälkeen? Onko sinulla myös suositella jotain hyvää lakkaa kampauksille? Kiitos jo etukäteen!
T: tumpelo... :P

Saraaa (Ei varmistettu) http://littletwistedsara.blogspot.com

Näyttää tosi hyvältä! Jopa mäkin saattaisin onnistua tässä :D Täytyy ottaa kokeiluun uutenavuotena!

Kasikolmekasi (Ei varmistettu)

Voi että kun sä olet taas niin kaunis Saara! Ja niin symppiksen oloinen. :3 Näitä videoita on kiva katsoa ihan vaan sun valloittavan persoonasi takia.

Lusa (Ei varmistettu)

alkaa kiskoa :) ANTEEKS oli ihan pakko tulla sanomaan :< oon ehkä vähän grammar nazi ;)

Piiiu (Ei varmistettu)

Voi tää on niin ihana, mutta näen jo sieluni silmin kuinka tää lähtis mulla purkautumaan illan mittaan, varsinkin jos sataa ja pitää laittaa huppu päähän! En myöskään jotenkin vaan tajua tota punomispinnitystä, joka auttais paljon.

Mira P
As I See It

Nää on ihan parhautta nää sun videot :)

Ja tosi hyödyllisiä! Jopa mun kaltainen tumpelo saattaa onnistua näiden avulla :) Tää taitaakin olla mun uudenvuoden kampaus, ja nyt eiku tsekkaamaan tuo sun ihana kimalleluomi-postaus uudestaan :)

Kiitos että jaksat näitä meille tehdä <3

Siki (Ei varmistettu)

Kiitos tutoriaalista, tää pääsee huomenissa testiin. :) Hieman kyselisin vielä lisävinkkiä (ihan ettei tarvi kesken kekkereiden sitten alkaa kasailla läsähtänyttä nutturaa uusiksi). Mulla on siis n. puoleen selkään pisimmillään ulottuva, kerrostettu tukka. Hiuslaatu on tosi liukas (silti hiukan luonnonkihara). Tuo suolasuihke varmasti auttaa pysyvyyteen osaltaan, mutta kannattaako pidempi tukka jakaa useampaan osioon, auttaisko se noita solmuja pysymään paremmin? Vai pitäiskö tehdä pohjaksi tiukempi kihara? Kannattaako solmuja laittaa enemmän niin sitä "ylijäämähiusta" olis sitten lopussa vähemmän työstettävänä? Tai jos jotain muuta tulee mieleen miten tuo pysyisi parhaiten tämmösessä liehuletissä, niin kaikki vinkit otetaan vastaan. :)

laurac (Ei varmistettu)

moikka! ihanan väristä huulikiiltoa/punaa, mitä se mahtanee olla? :) kiiitos taas tosi hyvästä postauksesta ja neuvoista! oot huippu hyvä :)

Sirene (Ei varmistettu) http://paaasiaa.blogspot.com

Solmut on kyllä niin mahtavia tukassa! Meidän blogissakin oli just samasta aiheesta postaus ja tutorial :)

Terkuin. Kampaaja Turusta
www.paaasiaa.blogspot.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.