Tutorial: Sleek Ultra Matte v1 - Arkisempi sateenkaari

Saara Sarvas

Ajattelin tällä viikolla yhdistää kaksi kärpästä! Sleek-meikkitutorialit, ja valmistujaismeikit ^_^ Todella poikkeuksellisesti julkaisen siis jo tänään keskiviikkona kolme erilaista, melko kevyttä ja kesäistä silmämeikkitutorialia, jotta kaikki halukkaat ehtivät treenailla jo hyvissä ajoin ennen perjantain ja lauantain pippaloita. Tämä sama alku-disclaimer löytyy tylsästi jokaisesta postauksesta, jos joku lukee juttua syötteen kautta eikä huomaa että niitä on zomg - KOLME!!

 

Tein kaikista meikeistä melko kevyitä, koska a) nyt on kesä!!! b) valmistuvat nuoret naiset (ja mikseivät myös miehet) ovat aina niin kauniita että siihen on turha sutia liikaa tavaraa päälle. 

Ensin ajattelin, että skippaan tämän Ulta Matte paletin tutorialin kokonaan, mutta sitten päätin ottaa härkää sarvista. Miksei valmistujaisissa voisi olla vähän kreisinä? Ja mikä sopisi kesän aloitukseen paremmin, kuin kirkkaat värit?!

Yllättävää kyllä, lopputuloksesta tuli todella hillityn näköinen, enkä arastellut julkisilla paikoilla kulkemista hetkeäkään. Tämän meikin voi tietysti tehdä myös harmonisemmilla väreillä, jolloin kyseessä on erittäinkin klassinen, avointa banaanivarjostusta mukaileva silmämeikki.

Meikin käytettävyys saattaa hyvinkin johtua käytettyjen sävyjen mattapinnasta, joka antaa väreille tilaa loistaa.

 

Palettiin on taas merkitty käytetyt sävyt levitysjärjestyksessään :)

 

 • Aloita pohjustamalla luomet hyvin
 • Levitä mattaista valkoista luomiväriä liikkuvalle luomelle ja sisänurkkaan, ja häivytä reunat pehmeiksi.Valkoinen luomiväri pitää muut sävyt hieman kevyempinä, ja ne toistuvat kirkkaina.
 • Levitä kirkasta keltaista luomen keskiosaan valkoisen, ja ihonvärisen alueen rajapinnalle.
 • Häivytä silmän sisäkulmaan lämpimän sävyistä pinkkiä, ja koeta liu'uttaa väri myös keltaiseen rauhallisesti häivyttämällä.

 

 • Häivytä pinkki sisäkulmasta haaleaan persikkaan, jonka voit levittää myös silmän sisäkulman kautta alaluomelle.
 • Jatka sateenkaaresi luomista värittämällä luomen ulkonurkka vaalealla turkoosilla, jonka voit taas häivyttää keltaiseen.
 • Syvennä katsetta taas tummentamalla sinisen alueen alareunaa tummemmalla turkoosin sävyllä.
 • Kun olet tyytyväinen liikkuvan luomen väriliukuun, hahmottele luomivako esiin oranssilla, kuten kuvassa. Käytä väriä hennosti, koska varsinkin tällä merkillä pigmenttiä riittää.

 

 • Häivytä oranssi kohti kulmakarvaa käyttämällä avuksi samaa vaaleaa persikkaa, kuin silmän sisäkulmassa! Pidä oranssin alareuna kuitenkin melko skarppina, kuten kuvista näkyy.
 • Rajaa silmät ihon sävyisellä kajal-kynällä, jotta katse aukeaa lisää.
 • Taivuta ripset ja levitä niihin ripsiväriä, ja muotoile kulmakarvasi.
 • Sitten voitkin käydä meikkipohjan kimppuun, vaikka tästä postauksesta löytyvillä ohjeilla!

Melkoisen värikästä, eikö? Mutta silti yllättävän käytännöllisen näköistä ja leikkisää.. 

 

Iskeekö sateenkaarihulluttelu kenenkään suunnitelmiin??

 

Kommentit

Annemaris

Jossei valmistujaisiin mut ainaki Pridebileisiin just hyvä :D

Torey
Näissä neliöissä

Niin siisti! Ihan festarimeininkiä! :)

Heynin (Ei varmistettu)

Voi tää on niin ihana! En ehkä uskalla tehdä tätä serkun ylpääreihin, jonne tulee lauma vanhempia sukulaisia, mutta muihin kesäpippaloihin voisi kokeilla :)
Onko muuten mitään vinkkiä siihen, että kun laitan vaalea sisäkajalia, niin silmät alkaa aina punoittaa ja sitten se vaalea rajaus oikein vielä korostaa sitä? Onko mulla vaan herkät silmät, vai onko tekniikka väärä ja raavin jotenkin silmää? Kaikkiin muihin meikkipulmiin oon sun blogista löytäny vastauksen tai ensiapua, mutta tää on yks ikuisuusongelma..

Helissa (Ei varmistettu)

Ihanat värit! Mutta sitäkin enemmän kiinnostaa nyt tuo sinun hiusten väri! Onko juurikasvu ihan oikea juurikasvu vai oletko värjänny sen jollain? Jotenkin en löydä nyt mistään mitään hiusjuttua missä olisit sen selittäny... Tuo sävy sopis just häivyttämään mun maantienharmaata juurikasvua :D

TanjaL (Ei varmistettu)

Kahdessa ensimmäisessä kuvassa näyttää vähän siltä, että sulla olis lyhyt tukka - ja tollanen lyhyt malli sopis sulle NIIIIIN HYVIN! :)

Tessarosa (Ei varmistettu)

Aivan ihana, pakko kokeilla itekkin!

IHANA!! Harmi vaan ettei itsellä ole rohkeutta lähteä kokeilemaan. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.