Tutorial: Sleek Ultra Matte v2 - Pientä ja sievää

Saara Sarvas

Ajattelin tällä viikolla yhdistää kaksi kärpästä! Sleek-meikkitutorialit, ja valmistujaismeikit ^_^ Todella poikkeuksellisesti julkaisen siis jo tänään keskiviikkona kolme erilaista, melko kevyttä ja kesäistä silmämeikkitutorialia, jotta kaikki halukkaat ehtivät treenailla jo hyvissä ajoin ennen perjantain ja lauantain pippaloita. Tämä sama alku-disclaimer löytyy tylsästi jokaisesta postauksesta, jos joku lukee juttua syötteen kautta eikä huomaa että niitä on zomg - KOLME!!

Tein kaikista meikeistä melko kevyitä, koska a) nyt on kesä!!! b) valmistuvat nuoret naiset (ja mikseivät myös miehet) ovat aina niin kauniita että siihen on turha sutia liikaa tavaraa päälle. 

Tämä valmistujaismeikkiehdotus on tavallaan erittäin kevyt smoky eye, jonka voi kustomoida omaan sävymaailmaansa sopivaksi yhden värin avulla. Itse tein meikin Sleekin Ultra Matte v2 -paletilla, mutta halutessaan tähän voi käyttää myös helmiäissävyjä, jolloin meikki on hieman "bileystävällisempi". Kokeile myös vaihtaa vain efektiväri kimaltavaan, tai johonkin todella kirkkaaseen sävyyn, niin saat tähän silmämeikkiin aivan uusia ulottuvuuksia.

Tekniikka on helppo, ja lopputulos erittäin sievä - tämä onnistuu kaikilta!

 

Tuttu juttu, käytetyt sävyt on taas merkitty käyttöjärjestyksessän. Typerä tummansininen oli murtunut jo ostohetkellä.. Pidän sormia ristissä sen selviämisen suhteen.

 

  • Aloita pohjustamalla luomet hyvin.
  • Levitä lähes koko liikkuvalle luomelle ja silmän sisäkulmaan vaaleanruskeaa mattaista luomiväriä. Valitse omaa silmääsi miellyttävä sävy! Vaaleammalla värillä meikistä tulee "meikatumman" näköinen, ja tällainen neutraali väri pitää kokonaisuuden huolitellun näköisenä.
  • Aloita silmän varjostaminen häivyttämällä harmaata luomiväriä silmän ulkokulmaan banaanin, tai kuunsirpin muotoon. Pidä huolta, että häivytys pysyy silmäkulman yläpuolella, tai katseesi voi lurpsahtaa alakuloiseksi.
  • Tummenna meikkiä lisäämällä silmäkulmaan tummaa harmaata väriä. Tästä kuvasta näät meikin muodon hyvin!

 

  • Levitä kuunsirppisi sisäpuolelle valitsemaasi efektiväriä, ja häivytä se kiinni tummanharmaaseen.
  • Häivytä valitsemasi väri sitten pehmeästi neutraaliin pohjasävyysi. Tämä häivytys on ehkä kriittisin, koska vaaleaa pohjaa vasten epätasaisuudet näkyvät helposti. Voit pehmittää häivytystä lisäämällä vaaleaa väriä violetin reunan päälle pehmeällä häivytyssiveltimellä.
  • Rajaa silmät valkoisella tai ihonsävyisellä kajal-kynällä.
  • Taivuta ripset ja levitä niihin mascaraa. Itse jätin alaripset kokonaan ilman väriä raikkaamman näköisen lopputuloksen toivossa. Meikki on tällä tavoin painottunut vain yläluomelle.

Viimeistele tämän jälkeen kulmat, ja siirry meikkipohjan kimppuun esim. tämän postauksen vinkkejä noudattaen. Sitten oletkin valmis!
 

 

Mitäs pidätte tästä "barely there" -savusilmämeikistä? Sopii valmistujaisten lisäksi hyvin moneen arkirepertuaariin, ja kun sen kerran treenaa, on silmämeikki valmis reilusti alle kymmenessä minuutissa!

 


Mikä meikeistä on suosikkinne?

p.s. Kai muistit katsoa myös kaksi muuta? ;)

Kommentit

Maddele
Ikuinen Vaimoke

Ihana silmämeikki! Sun vinkin takia ostin itselle myös viikon takaiselta lontoonreissulta mukaan kolme sleek-palettia, ja olen tykännyt. Nyt sitten vaan mattapalettia kokeilemaan! Yksi kysymys kuitenkin, minkälaisella siveltimellä levitit violetin luomivärin, kun on sopivan erottunut eikä yhtään suttuinen? 

Annalie (Ei varmistettu) http://ootmeikannut.blogspot.fi

Ah, V2 on yksi mun isoista lempparipaleteista kyllä! Loisto meikki (:

Nappa (Ei varmistettu)

Se on täydellinen! Nyt ei tarvitse enää hermoilla siitä miten meikkaan valmistujaispäivänäni! Täydellistä ^^

Ppauliina (Ei varmistettu)

Saara! Törmäsin tässä Youtuben meikkiaiheisia videoita selatessani kohtalaisen hämmentävään mutta yhtälailla kiinnostavaan ilmiöön: magnesiamaito ihon rasvaisuutta ehkäisevänä "primerina". En ollut ennen kuullutkaan "milk of magnesiasta", mutta pikaisen googlailun jälkeen selvisi, että se on ilmeisesti laksatiivivalmiste (jep), joka kasvojen rasvoittuville alueille meikkivoiteen alle siveltynä auttaa pitämään ihon mattaisena tuntien ajan. Magnesiamaitoa saa myös Suomen apteekeista aika edulliseen hintaan. Ajattelin, että sua ehkä kiinnostaisi perehtyä aiheeseen ja mahdollisesti (toivottavasti!) myös testailla sen toimivuutta. :)

Ai niin, ja oli mulla vielä kysymyskin! Mistähän kannattaisi lähteä etsimään MUFE:n Face&Body -meikkivoidetta?

Kiitos ihanasta blogista ja kivaa kesää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olitko sä tänää Espoon Sellossa? :D Tai sit se oli joku ihan sun näkönen tyyppi :D

llppå (Ei varmistettu)

saara! tarvitsen kipeästi sinun apua!
minua on alkanut häiritsemään mun ylähuuli karvat , oisko sulla jotain vinkkiä kyseiselle ongelmalle?

tinttilii (Ei varmistettu)

Hipsippä kosmetologille :)

Kojootti (Ei varmistettu)

Kommenttini liittyy BB-voidepostaukseesi. Itselläni on Iroisien voide, mutta en saa sitä levittymään kunnolla. Laitan aamuisin ensin Neal's Yard Remedies -kasvorasvaa. Kun levitän Iroisien voidetta (en koskaan ihan heti kasvorasvan jälkeen, tilanteesta riippuen puolen tunnin tunnin jälkeen), se levittyy osin hyvin, mutta jää monin paikoin sellaiseksi kökkäreeksi, jota sitten yritän kynsillä kaapimalla tms. poistaa, jotta kasvoille ei jäisi sellaisia rasvamöykkyjä. En oikein ymmärrä, mistä tämä voisi johtua, ja ärsyttää, kun rasvaa on mennyt hukkaan (monesti olen pessyt kasvot uudestaan ja laittanut vain rasvan). Useimmiten jätän vain voiteen laittamatta.

Muutaman kerran olen huomannut, että jos levitän voiteen vasta illalla, esimerkiksi iltamenoon lähtiessä, se levittyy paremmin. Ei kai kasvorasvan imeytymistä pitäisi odotella vähintään puolta päivää, vai? Muutaman kerran olen koittanut laittaa BB-voidetta suoraan ilman rasvaa, mutta se taas tuntuu todella kuivalta, ja silloin voidetta myös kuluu enemmän. Itse olen siis ollut hieman pettynyt, kun noin kallis voide ei tunnukaan toimivan. Olisiko sinulla vinkkejä?

Emmi L. (Ei varmistettu)

Tää on kyllä aivan ihana! Samoin oli kyllä ne kaks muutakin, mutta ehkä suosikiksi nousi kuitenkin se persikkainen meikki :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Reduaar (Ei varmistettu)

Huomioni tais keskittyä epäolennaiseen, mistä saa noin hienoja nimikoruja!? :-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan upeaa, tämä on suosikkini, sekä yleensä että näistä. Ja juuri siksi minäkin haluaisinkin tietää, millaisella siveltimellä saa 3. ja 4. kuvan täsmälisäyksen? Olen pitänyt Benecosin siveltimien jäykkyydestä, mutta eihän niin isoilla saa noin tarkkaa jälkeä. Kulmakarvasiveltimiin tai perusluomivärikarvaversioihin ei taas oikein väri tartu riittävästi tai terävästi, tosin käytän ekomeikkejä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.