Työlaukun päivitys!

Saara Sarvas

Onnen päivä on saapunut asuntooni ties kuinka monetta kertaa tällä viikolla. Onneni ei ole kiinni materiassa, mutta tällä viikolla olen tehnyt yhden jos toisen elämääni helpottavan sijoituksen työtavälineisiin ja voi veljet voi veljet! 

Viimeisin ostokseni oli jo kuukausia työn alla ollut meikkilaukun päivitys, koska vanha, ehkä nelisen vuotta sitten ostettu Make Up Storen kassi alkoi repsottaa jo saumasta jos toisesta. Sitä on käytetty rakkaudella ja olen ollut siihen äärimmäisen tyytyväinen. 

Muistan, kun hipelöin silloin Citykäytävässä sijaitsevassa MUS:in liikkeessä kiiltäväpintaista mustaa laukkua ja mietin, kuinka ammattimaiselta se olallani näyttäisinkään.. Yli 200€ hinta tuntui todella karulta, mutta en ole katunut ostosta päivääkään - enkä usko katuvani tätä uuttakaan.

 

Tässä kuvassa näkyvässä, vanhassa laukussani, oli kolme vetoketjullista osiota. Toiselta puolelta löytyi tilaa meikkisiveltimille tai kynille, sekä neljä suurta vetoketjullista läpinäkyvää muovitaskua.

 

Keskiosasta löytyi vain suuri tyhjä tasku ja toinen puoli puolestaan oli täynnä korkeita ja litteähköjä taskiuja, sekä vetoketjullisia verkkotaskuja.

 

Laukkuun mahtui todella paljon tavaraa, mutta sen ongelmana oli hieman epäkäytännöllinen malli. Toisen lokeroja täynnä olevan puolen tavarat piti tietysti joka kerta ottaa ulos laukusta, että toinen puoli saattoi olla käytössä. Muuta kritisoitavaa en muotoilusta oikeastaan keksi! 

 

Neljän vuoden käytön jäljet alkoivat näkyä rakkaassa kassissa, jonka siirrän nyt hyvillä mielin ajasta iäisyyteen. Kun ensimmäiset ratkeilun merkit alkoivat vaivata, bongasin uudenkin laukkuni MUSin valikoimasta.

Oikeasti se löytyi jo viime syksynä, kun selasin läpi Make Up Storen lehdistötiedotteita, mutta nyt me olemme vihdoin saman katon alla. 

 


Uutuudenkarhea laukkuni on selkeästi kehittynyt vanhasta designista ja se koostuu nyt kahdesta vetoketjun yhdistämästä moduulista, jotka saa täysin erilleen toisistaan ja kätevästi pöydälle makaamaan. 

Laukun ulkopinta on keinonahkaa, joka on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Oikeastaan kaikki muukin laukussa on toiveideni mukaista. 

 

Molemmat moduulit ovat saman kokoisia ja niiden sisukset ovat lähes identtiset. Tai siis, pohjamoduuli on sama, mutta toisella puolella on hieman enemmän taskuja.

 

Laukun sisäosa on jaettu vielä pienempiin osiin tarrakiinnitteisillä, kangaspäälysteisillä seinillä, joiden paikkaa ja kiinnityksiä voi muokata omiin tarpeisiin sopiviksi.

 

Pienten karsinoiden täytteeksi on mahdollista asettaa vielä pienempiä lokerikkoja, joihin mahtuu esimerkiksi huulipunia, kynsilakkoja tai muita pienikokoisia tuotteita. Sisäosat ovat siis erittäin hyvin muokattavissa omien tarpeiden mukaisiksi.

 

Toiselta puolelta laukusta löytyy muutama erillinen vetoketjutasku, sekä neppareilla kiinnitettävä siveltimille tarkoitettu osio, jonka kyllä nakkaan helvet..  kierrätyskoriin heti.

 

Todella jäykästä keinonahasta valmistetussa taitoksessa on tilaa vain muutamalle siveltimelle ja se tulisi litistämään sinne säilöttyjen sutien karvat todella epämiellyttävästi. Miksi tähän on edes tuhlattu muovia!? Muilta osin olen laukun sisälmyksiin äärimmäisen tyytyväinen :D

 

Ja sitten niihin ikäviin uutisiin.. Freelancer-laukku on tällä hetkellä jäämässä pois storen valikoimista, mutta sen tilalle on mahdollisesti tulossa jokin vastaava tuote - katsotaan ostanko sen freelancerin kaveriksi, koska tarvitsen joka tapauksessa hieman lisää tilaa mm. muotoilurautojen, siveltimien ja muiden tuotteiden kuljettamiseen.

Katsotaan siis, saako tämä laukkusaaga jatkoa pikemmin kuin luulinkaan. Jos halajat tällaisen laukun itsellesi, kannattaa ottaa yhteyttä suoraan johonkin Make Up Storen liikkeeseen ja kysellä, onko laukkuja vielä saatavilla!

Tahdotteko nähdä kuvan laukusta ja sen sisällöstä työkeikkaa varten pakattuna?

Kiinnostaako ketään nähdä, mitkä tuotteet kulkevat mukanani aina?

Kommentit

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Uuu, tää on nyt se! Onpa hieno! Jos en omistaisi sitä MACin olkalaukkua, kadehtisin isolla kädellä. Nyt tyydyn kadehtimaan vain noita pikkuesinetaskuja. Menisikö niihin siveltimiä pystyyn, vai onko liian matala? (Jos menee, niin voit silti sanoa, ettei mene - jotta saan ensi yönä unta.)

Ja kyllä kiitos, kuvaa täyteen pakatusta laukusta erittäin mielellään. Ja että kiinnostaako? Sä olet kyllä semmoinen huuliveikko! :D

Saara S.
Saara Sarvas

Aaaivan liian matala! Laukku on luonnossa paljon pienempi, kuin miltä se kuvissa näyttää. Yhden moduulin syvyys on ehkä reilun 10cm, eli siveltimet saavat jatkossakin kulkea mukana matkoilla omissa purkeissaan.

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Onnea uudelle laukulleeeeeeeeeee!(sävelen muistat varmaan)

JennaMK (Ei varmistettu) http://terksulife.blogspot.fi/

Ihana laukku!! Innostun aina moisista lokerikkosysteemeistä toden teolla, vaikka tarve moiseen ei ole läsnä lainkaan ;))

Ja allaoleviin kysymyksiisi: Joo ja JOO!

T. Lokerikkofani!

Blondi (Ei varmistettu)

Kiva postaus :) ja tottakai kiinnostaa tuo laukun sisältö... Saatko kaikki tarvittavat meikit tuohon yhteen laukkuun? Mitkä ovat laukun ulkomitat?

Nata - White Trash Disease

kiinnostaa!!! tuohan on perinteinen laukkuni sisältö -postaus, mutta saara-twistilla!!

titti (Ei varmistettu)

Kiinnostaa, kaikki! Näytä näytä :) Ihmelaukut on aina ihania :)

Santeri (Ei varmistettu)

Kiinnostaa kiinnostaa :D

glitterpony (Ei varmistettu)

Laukun sisältö ja luottotuotteet kiinnostaa ehdottomasti! :--)

mellis (Ei varmistettu)

Heippa,
Tämä ei nyt liity ylläolevaan aiheeseen mitenkään mutta olihan se pakko tulla jakamaan linkki paitaan josta tuli heti Saapra mieleen. ;)

Täältä pesee. :p
http://www.inthestyle.com/nostalgia-black-unicorn-slogan-tee/

charlie123 (Ei varmistettu)

minkä hintainen toi uus laukku on? aivan ihana!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.