Unicorns gonna Unicorn

Saara Sarvas

Instagramia seuraavat sen jo tiesivätkin. Sanni liittyi My Little Pony -klaaniin viime viikonloppuna ihan tosissaan, kun duunattiin hiusten latvoihin vanha kunnon dippivärjäys liukuefektillä.

Asiaa makusteltiin jo pari kuukautta sitten promokuvauksissa, mutta sanoista tekoihin päädyttiin musavideokokeilun jälkeen. Hauskinta oli, että kuvauksissa pohdittiin mikä on se hetki, jonka jälkeen vain tietää mitä hullua hiuksilleen haluaa tehdä. Räväkämpiä värejä ja leikkauksia sporttaavat tietävät varmasti mistä puhun! 

Jotain väriä tai leikkausta makustelee vähän pelokkaasti, muttta jotenkin se vain houkuttelee ja palaa taas mieleen. Itse värjäyksen aikana pelottaa aivan hitosti ja päässä vilisevät kauhuskenaariot tilanteen lopullisuudesta ja kaikesta mikä voi mennä pieleen. Pesupaikalta takaisin penkkiin palattaessa ensimmäinen vilkaisu peiliin kuitenkin kertoo totuuden:

Tältä mun hiusten on aina pitänytkin näyttää!

Mulla ei ole ikinä ollut kotoisampi olo, kuin sinisten hiusteni kanssa. Poikaystävä tosin ei ole vieläkän ihan sinut väritykseni kanssa ja näen hänen silmiinsä syttyvän toivonkipinän aina, kun kerron värjääväni hiukset. Se kipinä sammuu heti, kun kerron että väri tulee edelleen olemaan sininen :D. Mutta minkäs teet. Onneksi musta löytyy satoja muita huikeita ominaisuuksia, jotka jättävät hiukset varjoonsa ;).

Tässä vielä muutama kuva ihanan värikkään projektin vaiheista:

 

Haters gonna hate, unicorns gonna unicorn.

Kommentit

PiritaV (Ei varmistettu)

Aivan ihanat!!! Mie haluun kans jotain uutta tukalle :) :)
Just nyt ainakin olisi tuuhea letti, mitä työstää - koko 9kk raskausaikana ei oo lähtenyt hiuksen hiusta.
(niin.. sitä sitten odotellen, että mitä seuraava puoli vuotta tukalle tekee.. jaiks..)

idaelisa (Ei varmistettu) http://elisse-cheers2that.blogspot.fi/

Ihanat! Itse makustelen ideaa pitäiskö pinkkiin tukkaani värjätä liukuvärillä latvoihin vähän turkoosia ja lilaa :)

Victory (Ei varmistettu)

Nomnom ihanat hiukset! Just taisin itekkin tänä aamuna tehdä jonkinlaisen liukuvärjäyspäätöksen. Ei ihan noin My Little Pony -meininki, mutta aattelin jos mun RR@all muuttuis ihan latvoissa Pk@all:iksi. Vähän samalla tavalla ku sulla, että se ei oo noin huutava se ero ku esim Sannille tuli. Oikein kunnon pinkit kunhan ovat latvat. Pitää tiedustella kampaajalta aiheesta.

Suvi55

Nää on NIIIIIIIIIIIN siistit! <3____<3

Mi Mi Mendine
Mi Mi Mendine

aaw<3 unicorns gonna unicorn!

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissaamma.blogspot.fi

Pure love.

minttuu (Ei varmistettu)

Oih! onko nää elumenilla tehty vai millä? :)

soodaa (Ei varmistettu)

IHANAT! &lt;3 &lt;3 Hei, osaatko sanoa, onnistuisiko latvojen värjäys my little ponyksi myös jos on alleginen hiusväreille? Kun tuossahan väri ei ole päänahan kanssa suorassa kosketuksessa?

soodaa (Ei varmistettu)

IHANAT! &lt;3 &lt;3 Hei, osaatko sanoa, onnistuisiko latvojen värjäys my little ponyksi myös jos on alleginen hiusväreille? Kun tuossahan väri ei ole päänahan kanssa suorassa kosketuksessa?

pauliina k. (Ei varmistettu) http://nastylittleugh.blogspot.fi/

oii tajuttoman ihanat!

Jenni H.
Terävät hampaat.

Oijoi, kuules respect! Yksisarviset 4evör. :''D

Vierailija (Ei varmistettu)

Eiks tollasen värin pois saamine oo sit iha törkee urakka?

maawo (Ei varmistettu)

Osaatko muuten neuvoo mitä pitää tehä kun ellu ei kertakaikkiaan tartu tyveen kunnolla? Kun tukkaan menee väriä toista kertaa aina seuraavassa värjäyksessä ni ei huomaa enää eroa mut kertakaikkiaan jää semmoisia hailakan värisiä hiuspätkiä "uuteen" tukkaan :D pyörittelin prepiä käsissä mutta purkin mukaan se auttais vaan käsitellyn hiuksen kanssa. Pesen syväpuhdistavalla shampoolla ennen värjäystä ja värissä uittaminen ei auta. Muuten on kyllä maailman paras väri, punapäiden ei pitäs muuhun vaivautuakaan :D

Victory (Ei varmistettu)

Mitä tuohon Elumeniin tutustunu, nii se ei tosiaan kaikilla tartu käsittelemättömään hiukseen. Et ole siis ongelmasi kanssa yksin. Yhtenä ratkasuna siihen on värjätä tyvi ensin jollain muulla ja sit Elumenilla päälle. Itselläni ei ole tätä ongelmaa, joten en nyt muista ulkoa kaikkia kikkoja, mitä ihmiset käyttäneet. Prepare ei tainut kuitenkaan olla ratkaisu siihen, sillä ymmärtääkseni sen on tarkoitus hieman korjata rajusti käsiteltyä hiusta vastaanottamaan väri paremmin tai jotain vastaavaa. Juurikasvu.org sisältää parasta keskustelua aiheesta.

maawo (Ei varmistettu)

Musta tuntuu että oon jokaisen juurikasvun elluketjun kolunnut mut kurkkaanpa uudelleen! Tyven värjääminen muulla värillä ei valitettavasti ole vaihtoehto :c toivotaan että löytys jotain vinkkiä, vaikka ei tää nii pahan näkönen oo et haittas ihan järkyttävästi :D

Victory (Ei varmistettu)

Oisko sit ideaa vaik tehä ns. tuplatyvi värjäys? Siis jos tokalla kerralla tarttuu ongelmitta. Et ensin vaikka jopa ihan vaan clearilla (tai ihan värilläkin) kokeilla vetää siihen semmonen pohjustus tyveen ja sit päälle se väri sit joko pelkkään tyveen tai koko mittaan. Vaikee tosiaan spekuloida ku ei ite tarvi tehä tommosii.

mää taas (Ei varmistettu)

noin olenkin joskus jaksaessani tehnyt.. voishan sitä kokeilla cleariakin, tai kun ellu tarttuu niin mainiosti päänahkaan niin en jaksa ees ajatella sitä kuinka hienosti sitä tarttuu kun kahteen otteeseen laittaa. :D en tullut ees aatelleeks että silläki vois toki kokeilla, kiitos! :)

Victory (Ei varmistettu)

JOs mitenkään saat raportoitua siitä, miten onnistui, niin olisi mahtavaa :D

Hosuli
Hömppäblogi

Vau. Ei muuta.

Sarrra (Ei varmistettu)

Ei oo totta! Just viime viikolla värjäsin oman tukkani samalla tavalla mutta värit toisinpäin, eli pinkkiä/luumua ylös ja violettia/sinistä latvaa kohti. On kyllä maailman ihanimmat ponihiukset ja etenkin kun ekaa kertaa on mitää näin räikeetä päässä niin kunnon ensihuuma &lt;3

bubblegumbitch

EN KESTÄ IHANA AAAA HALUAN.

tosin, tilasin just aikaisemmin valtavat hattaranvaaleanpunaiset hiukset itselleni, ja taidan haluta ne vielä enemmän. liukuvärjäyksen aika olkoon joskus toiste. mutta kyllä mäkin vielä...

 

PS. aikuisuudessa (tai siis "aikuisuudessa") ehdottomasti parasta on se, että ei tarvitse jäädä vain haaveilemaan hattarahiuksista tai ihan mistä tahansa vastaavasta hullusta niin kuin ala-asteella, vaan voi tehdä omalle päälleen ihan mitä haluaa. kyllä pikkulikat kattoo kateellisena, fuck yeah! :D

Mirtsu (Ei varmistettu)

Kylläpä luin tämän postauksen hyvänä hetkenä! Oon kuukauden pähkäillyt uskallanko värjätä hiukseni pastellin pinkikeiksi ja tämän postauksen luettuani vakuutuin ja ensi viikolla kampaajalta kävelee ulos pastellipää. Kiitos siis! :)
Kiteytit muuten myös hyvin nuo tuntemukset siitä miten ajatukset menee siitä hetkestä, kun jotain räväkkää on tekemässä tukalleen, siihen hetkeen kun on ihan rakastunut uuteen kuontaloonsa.
Kiitos muutenkin ihanan ammattitaitoisesta, mutta rennosta ja koukuttavasta blogista. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.