Uniikki pikatatuointi - Cameleon Time Tattoo

Saara Sarvas

Cameleon on hollantilainen vartalomaaleja ja erikoisefektitarvikkeita valmistava yritys, jonka rantautumista Suomeen olen seurannut ilolla! Hintalaatusuhteeltaan voittamattomat maalit lisääntyvät viikko viikolta, kun nuori brändi lanseeraa uutuustuotteita heti kun ne ilmestyvät tehtaan luukuista. 

Tällä kertaa mieleeni tuli esitellä teille yksi uusimmista tuotteista, Time Tattoo -väri. Kyseessä on vedenkestävä ja pitkäkestoinen maali, jolla olisi tarkoitus imitoida tatuointimaista lopputulosta, joka kestää mallin tai asiakkaan iholla useita päiviä.

 

Yksi paketti sisältää pienen purkin itse maalia - joka on siis superriittoisaa - kiinnityspuuterin, alkoholin maalin ohentamiseen ja puhdistamiseen, sekä synteettisen kabuki-siveltimen.

Maalin loppuessa ei koko settiä tietenkään osteta uusiksi, vaan maalia löytyy myös suurempana, 50ml vetoisena re-fill-versiona.

 

Maalausprosessi on hieman tavallisista maaleista poikkeava. Oikeastaan nämä maalit ovat hieman kuin akvarellit! Jos yrität levittää huokoiselle paperille liian juoksevaa maalia, se leviää välittömästi. Liian kuiva maali taas jättää ruman ja rikkonaisen jäljen. Oikean tuntuman oppii nopeasti. 

Maalausalusta pyyhitään ensin huolellisesti alkoholin kanssa ennen aloittamista. Kevyesti ohennettu maali sopii rajaukseen sekä tarkkoihin yksityiskohtiin, reilummin lantrattu varovaiseen varjostukseen. Väri aktivoituu uudestaan helposti, joten voit myös häivyttää suoraan aiemmin maalaamiasi viivoja alkoholilla kostuttaen.

 

Pelkällä mustalla saa aikaan erittäin uskottavia luomuksia, mutta valkoinen väri inspiroi ainakin itseäni vaihtoehtona aika usein.. Ensimmäisenä kannattaa hahmotella työn ääriviivat ja käydä yksityiskohtien kimppuun hiljalleen. 

Kun kuva on valmis, ripotellaan päälle puuteri, joka buffataan ihoon kabuki-sudilla reilusti painaen. Tatuointi kestää suihkua, mutta ei hankaamista. 

Maalauksen keston maksimoimiseksi tatuointia kannattaa puuteroita joka päivä ainakin kerran. Mikä tahansa irtopuuteri ja pehmeä sivellin sopivat tähän työhön. Minä ja useat muut kaltaiseni ovat tuotteesta todella innostuneita, mutta yksi mieleeni nouseva asia on silti se, kuinka usein näille maaleille tulee käyttöä? 

Saisiko jonkinlaisista "morsiustatuoinneista" irti jotain? Valkoisia koristeita, joita voisi viimeistellä strasseilla.. Ajatuksena jotenkin 2001, mutta sitä kohtihan tämä muoti on hiljalleen vyörymässä, ei siitä pääse minnekään :D

Tällaisten "realististen" pikatatuointien tekeminen tosin voisi olla hyvä tapa monille tatuointia pohtiville testata, miltä ihossa pysyvämmin pysyvä kuva tuntuisi. Ammattikäytössä tuotetta tulee varmasti käytettyä vedenkestäviä tilanteita kohdalle sattuessa.

Time Tattoo -aloituspaketti maksaa kuluttajille 30€, ammattilaisille hieman vähemmän. Tuotteita saa tilattua laskulla postin kautta, yhteystiedot ja ohjeet löytyvät firman Facebook-sivulta.

 

Seurataan instagramin puolella, miten tämä pulu pysyy kädessäni! En puhdistanut kättä kunnolla ennen maalausta, joten en odota paria päivää enempää kestoa.. Katsotaan miten käy :)

 

 

 

Kommentit

Millaaur (Ei varmistettu)

Ihanat kynnet! :) Miten oot tehny noi kultaset koristelut niihi? :)

Haha, mäkin olin tulossa kysymään et kuinka noin hienot kynnet luodaan :-D Mutta tuo itse tatuointimaalikin kuulostaa ihan tosi mielenkiintoiselta! Hinta paketille ei vaikuta kovin pahalta, jos maali kuitenkin on riittoisaa? o_oSaatoin alkaa harkita tätä parturi-kampaaja-pikkusiskolleni joululahjaksi...

Vierailija (Ei varmistettu)

Voisi olla Essien kausilakka, Rock at the Top?

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi Saara! Yritän panostaa kulmakarvoihin vähän entistä enemmän ja törmäsin jossain päin nettiä vinkkiin laittaa kulmaluulle vähän vaaleaa väriä korostustarkoituksessa. Toimiikohan se äskettäin suosittelemasi Isadoran silmänrajauskynä sävyssä 56 tuohon tarkoitukseen?

aaras (Ei varmistettu)

camel toe tattoo o_o

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Nyt voisin jossain sopivassa tilanteessa lunastaa sen minulle siskojesi kanssa lupaamanne tatskan. Sinä teet tuolla maalilla ja minä järkytän tovin ystäviä ja tuttuja :)

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Siis jäi sanomatta että hieno lintu. Olet taitava<3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.