Uudistunut Biozell - Positiivinen yllättäjä

Saara Sarvas

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Biozellin kanssa

Hertta nostalgisoi Biozell-postauksessaan teinivuosien hiuslakkailua ja bileisiin valmistautumista. Muutaman vuoden ikäeromme on tipauttanut minut Biozell-kelkasta täysin, ja itselleni muistoja herää lähinnä mökille unohtunu Biozellin hiusgeeli! Se pinkki-sininen läpinäkyvä tuubi, todellinen klassikko. Sen kanssa mä olen yrittänyt pistää hiuksiani painovoimaa uhmaaviin asentoihin kesäloman tylsinä mökkihetkinä :D

Geelit ja muutkin sarjan tuotteet ovat kokeneet aikamoisen makeoverin 70-vuotisen taipaleensa kunniaksi, ja toivottavasti tekin onnistutte ravistamaan menneisyyden jättämät mielikuvat. Uudistetut tuotteet kehtaa jättää kylppärin hyllyyn, kas kun ne toimivat - paremmin kuin odotin.

 

Ajatuksena uudistusten takana on ollut tuoda ammattilaatuisia erikoishoitotuotteita ihan kaikkien saataville.

Enää ei tarvitse lähteä kampaamoon tai "isolle kylälle" syväpuhdistavan tai hiusväriä korjaavan tuotteen perässä, vaan pulloja löytyy pienimmiltäkin paikkakunnilta. Mun mielestä tämä on älyttömän hieno juttu, koska välillä ärsyttää kertoa jostain uudesta ja ihanasta tuotteesta, mitä saa tasan tarkkaan Helsingin Stockalta, eikä mistään muualta.. 

Toisena lähtökohtana on ollut pitkä tuntemus nimenomaan suomalaisesta hiuslaadusta.

Suomalainen elovenaletti, ihanat skandinaaviset haituvamme, jotka kevyen kärjistettynä ovat terveenä ja hyvinvoivana yhtä tuuheita ja jänteviä kuin ylikypsä spagetti..  Hiukset, jotka kuitenkin räjähtävät vähänkin rajummasta kemiallisesta käsittelystä rutikuivaksi ja harottavaksi pehkoksi.

Kuulostaako tutulta?

Tuotteiden INCI-listat eivät ole pitkänhulppeita, koska turhat silikonit, väri- ja säilöntäaineet on karsittu pois. Jäljelle on jäänyt vain tehokkaita ja tarkoituksenmukaisia raaka-aineita, joilla on selkeä tehtävä. Tuotteista on jätetty pois myös turhat allergeenit ja hajustamisessa on käytetty ainoastaan hypotuoksuja. Tämä tarkoittaa siis sitä, että myös suurin osa herkkänahkaisista ja hajuallergikoista voi käyttää niitä huoletta.

Mun alati kasvavaa maailmantuskaa helpottaa myös ajatus siitä, että tuotteet on kehitetty ja valmistettu täällä Suomessa, eikä hiilijalanjälkeni niistä  juurikaan kasva. Niin ja ei tuo suomalaisen työvoiman käyttö ole huono juttu sekään! Alkaa kuulostaa aikamoiselta markkinointihöpinältä, mutta mikäs tässä höpöttäessä, kun tuote ja brändi on monelta kantilta mainio.

Muhun iski Biozellia tutkiessa pieni "brändi-ihastus". Tiedättekö mistä puhun? Se on sellainen, mikä iskee kun jokainen löydetty lisäinfo on vain positiivinen ja jokainen brändin takana työskentelevä tyyppi on niin sydämellä mukana, että alkaa oikein harmittaa se, etteivät mielikuvat aiemmin yltäneet sitä pinkkiä geelipurkkia pidemmälle! 

Sain Biozellilta jo viikkoja sitten testiin sarjan uudet hiustenhoitotuotteet ja testasin, mihin on 70 vuoden jälkeen tultu. Sain käytännössä täysin vapaat kädet sekä postauksen sisällön, että kokeilemieni tuotteiden suhteen. Mitäpä muutakaan mä tosin olisin tehnyt, kuin kokeillut vähän kaikkea? ;)

 

Hopeashampoo & Hoitoaine

Koska omat hiukseni ovat jo melkoisen hopeanhohtoiset, en halunnut vääristää väriä tippaakaan. Multa löytyy kuitenkin laatikoista irtohius jos toinenkin ja testitupsuksi päätyi tämä vaalea teippihiuspätkä. Alkutilanne oli jo melko hiekkainen ja kaunis, joten olin hieman epäileväinen siitä, saako ns. markettisarja oikeasti mitään muutosta aikaan.

Monesti vastaavissa tuotepareissa hoitoaine on se, johon värjäystehoa ympätään reilusti, mutta Biozellin shampoo on todella pigmenttistä. Shampoon väriksi on sekoitettu loistava sinivioletti, joka taittaa vaalennettuun päähän muutama viikko värjäyksen jälkeen hiipivää ärsyttävää kellertävyyttä.

 

Levitin hopeashampoota testihiusten määrään nähden reilusti ja vaahdotin ne aluksi vain kevyesti. Samaa tekniikkaa käytän kaikkien hopeashampoiden kanssa, koska pigmentit tuntuvat nappaavan hiukseen paremmin, kun vaahto on sellaista "löysää" ja massa pysyy selkeästi violettina.

Tuote on todella täyteläistä ja riittoisaa levittäessä ja väri tarttui hiukseen silmämääräisesti saman tien! Vähempikin olisi tosiaan riittänyt. 

Levittämisen jälkeen annoin shampoon muhia hiuksissa muutaman minuutin ajan ennen kunnon vaahdotusta ja huuhtelua. Vaahto on emulgoimattoman tuotteen tavoin täyteläistä ja jopa kermaisen tuntuista - nam. Miedomman värisen hoitoaineen annoin vaikuttaa reilun 5min ajan.

Hiukset kannattaa värjäys- ja hoitotehon maksimoimiseksi taas kerran kammata varovasti, esim. tangle teezerin kanssa. Tässä kuvat hiustupsusta ennen ja jälkeen käsittelyn:

Kuvat on otettu tismalleen samalla valkotasapainolla ja samoissa valoissa. Jouduin peittämään kuvista hiukset kokonaan ja vertaamaan tuota taustan väriä, ennen kuin uskoin sävymuutoksen oikeasti noin suureksi!

Näin tujun hopeashampoon suoraväripigmentit kerääntyvät hiukseen pesukerta toisensa jälkeen, eli sitä voi hyvin käyttää vaikka kerran viikossa kirkastamaan sävyä - tai joka pesussa, jos haluaa lopputuloksesta todella kylmän. Platinablondeja hiuksiaan taittavien kannattaa muistaa myös se, että vaikka hiukset näyttäisivät pesun jälkeen kosteina jopa haalean violeteilta, on sävy kuivana täydellisen puhtaanvalkea.

Vaikka hopeashampoo mielletään usein blondien jutuksi, kannattaa muidenkin liian oranssista tai muuten vain lämpimästä värisävystä kärsivien kokeilla hiusvärin taittamista tällaisella tuotteella. Joskus ärsyttävä sävyvirhe on juuri niin pieni, että se korjaantuu muutamalla taittopesulla.

Muista, että myös vaikutusajalla on suuri merkitys taittotehon vahvuuteen. 

Vaaleahiuksiset ilahtuvat tuotteen sisältämästä UV-suojasta, joka tulee kesällä tarpeeseen! UV-suoja löytyy myös värjättyjen hiusten hoitosarjasta, sekä arganöljyeliksiiristä, mutta jos käytät vain jälkimmäistä, muista että UV-suojan saat vain niihin kohtiin, mihin tuotetta levitetään.

Hopeashampoosta ja -hoidosta tykkäävät erityisesti:

 • Kaikki vaaleahiuksiset ja raitapäät
 • Oranssisuudesta kärsivät ruskeahiuksiset

Hintaa molemmilla tuotteilla on n. 9€/pullo.

 

Syväpuhdistava Shampoo & Syväkosteuttava Hoitoaine

Hiuksiin on silloin tällöin hyvä tehdä syväpuhdistava pesu, ainakin jos käytät muotoilutuotteita. Itselläni on treenimäärän takia päässä aina enemmän tai vähemmän kuivashampoota, hoitosuihkeita, hiuslakkaa ja samat kolme uudestaan muutamassa kerroksessa.... Nam? Tämän takia saan usein vaahdottaa hiukseni vähintään kaksi kertaa pesun yhteydessä, enkä tosiaan ole noudattanut omia neuvojani ja syväputsannut päätä aikoihin..

Syväpuhdistava shampoo kuitenkin puhdisti kuivashampoisen tyveni jo yhdellä vaahdotuksella putipuhtaaksi - mikä raikkauden tunne!! Tuote vaahtoaa hyvin ja se kannattaa ehdottomasti vaahdottaa myös latvoihin, toisin kuin tavallinen shampoo. Pesuaine saa muhia ja irrottaa viimeisetkin muotoilutuotejäämät latvoista, jotta hius on vastaanottavainen uusille hoitotuotteille.

 

Hoitoaineeseen on pakattu reilusti hiuksen pehmeyttä ja kosteustasapainoa parantavia ainesosia ja onpa mukana myös tuota kauden trendiöljyä - argania. Tuote levittyy narskean puhtaisiin ja todella karhean tuntuisiin hiuksiin kuin unelma ja hiukset siloittuvat pelkkien sormien avulla haroen. 

Kampasin kuontalon kuitenkin tottuneeseen tapaani Tangle Teezerillä, jotta jokainen puhdistettu hiussuomu saisi oman osansa kosteutuksesta. 

Pyyhekuivasin hiukset huolellisesti puristellen, ja ne jäivät silti miellyttäviksi käsitellä. Placeboa tai ei, hiukset tuntuivat kuivuttuaan kevyiltä ja ilmavilta, mutta latvat eivät silti harottaneet tai sotkeutuneet.

Taidan ottaa itseäni niskasta kiinni ja syväpuhdistaa pääni vähintään kerran viikossa! Tällä tuotemäärällä ei oikeastaan ole mikään ihme, että hiukset tuntuvat välillä latistuvan jo pesusta seuraavana päivänä.. Never more!

Syväpuhdistavasta sarjasta tykkäävät erityisesti:

 • Tuotehamsterit ja himotestaajat
 • Öljyillä ja latvasuojilla läträäjät
 • Kuivashampoon suurkuluttajat
 • Kaikki, jotka käyttävät hiuksiinsa viikoittain muutakin, kuin shampoota ja hoitoainetta
 • Kaikki, joiden hiukset tuntuvat elottomilta. Syväpuhdistus ja -kosteutus tekevät veltolle hiukselle todella hyvää!

Näidenkin pullojen hinta on n. 9€.

 

Arganöljyeliksiiri

Viimeisenä, muttei laisinkaan vähäisimpänä, testiin pääsi lempeän tuoksuinen arganöljyeliksiiri. Teen edelleen vertailua hiusöljyistä ja erilaisia tuotteita on tullut testattua paljon. Tässä, kuten lähes kaikissa muissakin öljyn tehoon vetoavissa tuotteissa on mukana myös silikonia. Silikonit toimivat öljyjen keventäjinä ja niiden avulla tuotteet leviävät ja kulkeutuvat paremmin sekä hiusten pituuksiin, että suomukerroksen alle. Öljyt pääsevät siis vaikuttamaan ja kosteuttamaan hiusta, ja silikonit silottavat hiuksen pintaa siinä ohessa. Win-win, kuten joku voisi sanoa.

Kai muistatte, että silikoni on kuin hiuksen meikkivoide, eikä niitä pidä pelätä? Nykytuotteissa käytetyt silikonit peseytyvät kyllä pois vaikka niitä läträisi hiuksiin kuinka, ja ihan vihoviimeistään syväpuhdistavalla pesupläjäyksellä.

Arganöljyn ja silikonien lisäksi INCI-lista paljastaa tuotteesta löytyvän myös manteli- sekä jojobaöljyä. Tämänkin tuote on täyttä tavaraa, eli vähemmän on varsinkin hentohiuksisille enemmän. 

 

Omiin latvoihini riittää mainiosti kuvassa näkyvä vajaa pumppaus, ja saan siitä tarpeeksi tuottetta kaikkialle latvojen vaurioituneille alueille. Kuivuttuaan hiukset ovat helposti hallittavat, eikä latvojen sileys katoa edes puuvillalakanoissa nukutun yön jälkeen. Monesti hiukseni hankaavat tyynyliinaa vasten ja ovat aamulla ties minkälaisilla rastoilla, vaikka pidän niitä öisin kiinni.. Pitäisi varmaan panostaa ylelliseen silkkityynyliinaan!

Maltillisella annostelulla pääsee siis pitkälle, sillä kaksi pumppausta on omalle ohuelle karvoitukselleni liikaa. Tätä tuotetta en vertaisi ainakaan suoraan hiusöljyihin, mutta kyseessähän onkin eliksiiri ;)

Arganöljyeliksiiri on käytännössä latvasuoja, silkkitippojen tyyppinen silottaja joka vie samalla vaivalla hiukseen tehokkaammin hoitavaa öljyä. Tästä tykkäävät varmasti kaikki joilla on:

 • Luonnonkiharat hiukset
 • Paksut hiukset
 • Karheat hiukset
 • Käsitellyt hiukset
 • Kiiltoa kaipaavat hiukset
 • Hiustenkasvatusprojekti, joka vaatii latvojen tarkkaa hoitamista

Hintaa pullolla on n. 10€.

 

Biozell on tehnyt todella hyvää työtä tämän uudistuksen kanssa ja mä voin hyvillä mielin suositella tuotteiden testaamista myös teille. Varsinkin kaikki te edullisten ja laadukkaiden tuotteiden perässä juoksijat, nämä ovat oikeasti aikamoinen löytö! Kumpikin testaamistani hoitotuotesarjoista haastaa helposti selektiivisemmät kampaamosarjat hintalaatusuhteellaan. 

Erikoismaininnan ansaitsee hopeashampoo, joka on selkeästi tehokkaampaa, kuin useat tuplasti kalliimmat verrokkinsa! 

Biozellin kampanjasivuilla on vielä tovin verran käynnissä arvonta, jonka pääpalkintona on Lumi Accessories -laukku.

Laukun lisäksi arvotaan 10kpl tuotepalkintoja, joiden arvo on 40€/kpl. Jos siis haluat testata tuotteita, muttet vakuuttunut näistä testauksista, käyhän klikkaamassa itsesi mukaan arvontaan vaikka tästä!

 

p.s. Kuvat on otettu aukinaisilla hiuksilla nukutun yön jälkeen, jolloin niissä on sellaista boheemia huolettomuutta, mihin olen tykästynyt!

Kommentit

nansk

Mitä veikkaat, mahtaako hopeashampoosta olla taittamaan punaisia hiuksia kylmempään päin? Ihan mielenkiinnosta, vaikka tällä hetkellä itselle iskee enemmän nimenomaan ne lämpimät punaiset, mutta olis kiva tietää silti :D

Täytyykin käydä hakemassa tuollainen syväpuhdistava shampoo omaan hyllyyn. Tulee vähän läträttyä kaikkien aineiden kanssa ja täytyy tukka vaahdottaa aina kahdesti shampoolla, mistä väri ei kyllä yhtään ilahdu.

Saara S.
Saara Sarvas

Oi miten hyvä pointti, en näe yhtään syytä, miksei se tekisi punaisestakin kylmempää! Hommahan on iha puhdasta väriteoriaa ja kun punaisesta tehdään lämpimämpää lisäämällä keltaista, tekee sinivioletti vastakkaisen  reaktion ^_^ Siitä, kuinka vahva efekti on, en osaa sanoa. Pitääkin pistää testauslistalle.

Mua pelotti sinisen tukan kanssa tuo syväpuhdistava, mutta niin vaan on väri tiukasti päässä ja tukka ihanan kevyt.

iam (Ei varmistettu)

Pesin pinkkiä tukkaa säännöllisesti hopeasampoolla, kun se alkoi taittaa liikaa oranssiin. Toimisi varmaan siis punaiseenkin.

Saara S.
Saara Sarvas

Jee, kiitos hypoteesin tukemisesta!

LittleB (Ei varmistettu)

Ehdottomasti lähtee tuo hopeashampoo kokeiluun! Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! :)
Ihana muuten tuo uus sivupalkin kuva susta! :)

Saara S.
Saara Sarvas

Se yllätti mutkin voimakkuudellaan ihan 100%! Monet hopeashampoot jotka näyttävät pullossa hyvän sävyisiltä vaahtoutuvat saman tien valkoiseksi vaahdoksi joka ei tee mitään, ja sitten ärsyttää...

Ja kiitos! Se onnistui kyllä kerrankin paremmin kuin hyvin :)

liinamaija3 (Ei varmistettu)

suhtaudun vähän epäilevästi näihin mainospostauksiin,jossa ylistetään tuotteita. tuntuu hassulta että hehkutat näin halpaa markettihiussarjaa, vähän niin kuin ihminen joka käyttää kerastasen hiustuotteita hehkuttaisi maksusta mäntysuopaa. luin aikanaan jonkun jutun, että Me naiset (Trendikin taisi olla) ja muut naistenlehdet eivät arvostele tuotteita lehdessään negatiivisesti. onko sun sallittua kertoa negatiivisesti tuotteista?

Saara S.
Saara Sarvas

Hyvä kysymys, ja olenkin odottanut milloin joku tätä kysyy! Vastaankin siis oikein perusteellisesti, että voin viitata tähän jatkossakin ;)

Mun on ehdottoman sallittua ja toivottavaa kertoa tuotteista juuri niin, kuin itse asian näen. En ole kertaakaan bloggaukseni aikana kokenut painostusta maahantuojilta, tai ainakaan kirjoittanut yhtään sanaa tahosta, joka on postausta jostain tuotteesta "vaatinut". Se ei mene yksiin oman moraalikäsitykseni kanssa. Joskus kyllä pyydän tietoisesti testiin kiinnostavia tuotteita, mutta jos ne eivät ole niin hyviä kuin oletin, juttu jää kirjoittamatta. Tämä on varmaan yksi niistä syistä, miksi monet tuntuvat arvostavan mun vinkkejä ja suosituksia.

Blogiin siis päätyy negatiivisia arvosteluja todella harvoin, jos koskaan, koska niitä kauniita sanoja ansaitsevia tuotteita on niin paljon jonossa jo nyt. Olen muutenkin sellainen ärsyttävän positiivinen tyyppi, joka keskittyy elämän hyviin juttuihin.. En siis ole jaksanut/halunnut antaa palstatilaa tuotteille, jotka eivät syystä tai toisesta sopineet minulle. Jollekin toiselle ne saattavat nimittäin olla täydellisiä, enkä tahdo että mahdollisuus menee ohi suun minun sanojeni vuoksi. 

Ehkä pitäisi joku kerta tehdä postaus niistä hutiostoksista ja muista jutuista, jotka eivät syystä tai toisesta ole ylittäneet kirjoituskynnystä? Kyllä niitä huteja ja inhokkejakin löytyy - eikä vain muutamia ;)

Biozellin kanssa tehty yhteistyö on itseasiassa tämän blogin ihan ensimmäinen kamppis, jossa tehdään ihan virallista yhteistyötä brändin kanssa, kuten postauksen alussa lukeekin.

Ennen kamppikseen suostumista otin selvää sekä yrityksestä että tuotteista, ja kuten postauksessakin sanoin, yllätyin ihan oikeasti niiden toimivuudesta ja sen takia tuotteet tuli kokeiltua läpi yksi toisensa jälkeen. Tämän innostuksen takia kamppispostauksesta tulikin pitkä kuin nälkävuosi :D 

Kiitos siis hyvästä kysymyksestä ja toivottavasti sait tästä vastauksia!

Saara S.
Saara Sarvas

Ja pitää vielä lisätä, että kallis ei aina ole yhtä kuin hyvä!

Kosmetiikan parissa parasta on bongata edulliset tuotteet, jotka toimivat yhtä hyvin kuin tupla- tai triplahintaiset verrokkinsa. Monen tuotteen hinnassa on puolet ilmaa ja brändilisää, vaikka lähtöpaikka olisi tismalleen saman tehtaan tismalleen sama kone ja erona vain yksi raaka-aine.

Suurella osalla meistä ei lopulta ole halua pistää 80€ kiinni yhteen kuultopuuteriin, meikkivoiteeseen tai hiusnaamioon, olivat ne miten ihania hyvänsä. Sen takia mä testaan vähintään yhtä ahkerasti näitä "markettituotteita", joiden seasta löytyy ihanan paljon helmiä ja kalliimpien tuotteiden haastajia ^_^

Itse rakastan silti aina ja ikuisesti juuri sitä selektiivisen puolen brändäystä, pakkauksia ja aivan hölmöjä erikoistuotteita, jotka on vaan kerta toisensa jälkeen aiheuttaa mulle reaktion: SHUT UP AND TAKE MY MONEY!!! :D 

Miss T (Ei varmistettu)

Oi, kiitos vinkeistä! Jälleen kerran, tosi hienosti kirjoitettu arvostelu! Kaikki lähtee kokeiluun! t. platinablondi kuivilla käsitellyillä hiuksilla

Saara S.
Saara Sarvas

Ouuu tiedän ton combon NIIN hyvin!! Platinan kanssa kannattaa miettiä, että otat myös jonkun toisen shampoon käyttöön, ettei sinipigmentti lähde kerääntymään liiaksi ja aloita latvasuojan lisäys pieni määrä kerrallaan. Tosin, kerrasta sen oppii, kun läväyttää liikaa mönjää päähän ja joutuu saman tien uudelle suihkureissulle ;)

Anniak (Ei varmistettu)

Moi! Osaisitko sanoa, että vaikuttaako hopeashampoot erilailla värjäämättämään tyveen ja värjättyihin pituuksiin? Mulla on oman oman värin kasvatusprojekti käynnissä (ja pituudet siis värjätty mahdollisimman lähelle omaa vaaleahkoa maantiesävyä), ja varsinkin talvisaikaan, kun tukka ei saa auringosta raitoja, olisi kiva saada vähän kirkkaampaa sävyä jostakin ei-niin-pitkäkestosesta ratkaisusta. Oon miettiny, että hopeatuotteet vois olla oiva ratkaisu, mutta toistaiseksi en oo vielä uskaltautunut kokeilemaan.. :)

Upea uusi ulkomuoto sun kivalla blogilla!

Saara S.
Saara Sarvas

Onkos latvoissa siis pohjalla vaalennuskäsittely, vai jotain ihan muuta? Täysin käsittelemättömään ja hyväkuntoiseen hiukseen pigmentit eivät tartu ihan samalla tavalla, eli jos latva on selkeästi huokoisempaa ja huonokuntoisempaa niin joo, hopeashampoon pigmentit voivat napata siihen hanakammin kiinni.

Jos latvojen värjätyt osuudet eivät ole selkeästi huonokuntoiset ja hauraat, on ero todennäköisesti siltikin niin pieni, ettei sitä edes huomaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä näitä saa ostaa (Tampereella)? Mulla alkaa olla latvasuoja loppu ja tuo Arganöljyeliksiiri kuulostaa aika hyvältä :)

Saara S.
Saara Sarvas

Mää uskaltaisin väittää, että monestakin paikasta. Tsekkaa ekana vaikka sokos, stockmann, isommat marketit, monet "sekatavarakaupat" jne. Levikki on oikeasti laaja! :)

Laura--- (Ei varmistettu)

Ite oon törmänny näihin ihan Tammelan vapaa valinnassa!! :--)

http://meanwhileintre.blogspot.fi/

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitti vinkistä, käyn tänään hakemassa oman purkkini :)

Tiltu Kultu (Ei varmistettu)

Näillä mainospuheille lienee minunkin pakko testata josko ikuisesti leijailevat haituvani saisi kuriin Biozellin tuotteilla :S Kaikki mahdolliset mieleen tulevat kikat on jo kokeiltu; niin erikseen kuin yhtäaikaakin.

Saara S.
Saara Sarvas

Pöh, miten ne nyt niin leijailee? :D Jos testaat arganöljyeliksiiriä, kannattaa tosiaan aloittaa pienestä määrästä ja kokeilla oman kuontalon paksuuden ja pituuden mukaan, mikä määrä toimii parhaiten ^_^

Tiltu Kultu (Ei varmistettu)

Sen kun tietäisikin. Ne vaan on sähköiset kesät talvet ja niitä on mahdotonta pitää auki, koska takertuvat naamalle jatkuvasti. Kokeilin kerran jopa uittaa latvat avokadoöljyssä ennen shampoopesua, sen jälkeen huolelllisesti pyyhekuivattuihin hiuksiin kosteuttava hoitoaine ja lopuksi Bonacuren Miracle Oilia ensin kosteaan tukkaan ja aamulla vielä kuivaan tukkaan. Ei vaikutusta. Marssin heti kampaamoon ja kerroin ja näytin ongelmani sekä toimenpiteeni ja myivät mulle Goldwellin Satin Guardin. Ei auta. Tekee lähmäiseksi (vaikka suihkuttaisikin vain kevyesti) muttei poista ongelmaa (vaikka olisi lähmäinen). Tukka on just sellainen suomalaisen hento, paljon mutta ohuita hiuksia ja suht liukas sekä olkapäämittainen. Värikäsitellyt en ole sitten vuoden -11 joulukuun
Jos sinulla on antaa kullanarvoisia vinkkejä ongelmani poistamiseksi, olisin ikionnellinen :D

JonnaH. (Ei varmistettu)

Kerrankin joku hopeashampoo, jossa näyttää olevan yhtä paljon pigmenttiä kuin suosikissani Fudgessa!

Vähän mietin, että onkohan Biozell vähän hinnoitellut itsensä yli uuden muutoksensa myötä... No joillanhan se uusi ulkoasu täytyy maksaa... Kysyisen merkin monet mieltää edelleen halppissarjaksi. Itsestäni tuntuu aikamoiselta maksaa Biozellista 10 € (vaikka onkin kotimainen), jos saan tilattua netistä Paul Mitchelliä samaan hintaan.

http://keyword-love.blogspot.fi/

Saara S.
Saara Sarvas

Jos puhut siitä fudgen tuubista, niin joo, ja tämä on koostumukseltaan jopa miellyttävämpi!

Ja ihan hyvä hintakysymys! Uskon, että kun porukka uskaltautuu kokeilemaan, ei tuo 9€ ole mikään kynnyskysymys. Pullokoot ovat kuitenkin runsaat ja tuotteet ovat paljon riittoisampia, kuin monet muutamia euroja edullisemmat vetisiksi lantratut tuotteet. 

Aika näyttää, mutta itseäni ei harmittaisi esim. uusia tuota syväpuhdistavaa shampoota vajaalla kympillä puolen vuoden välein, jos nyt saan sitä siinäkään ajassa tyhjentymään :)

JonnaH. (Ei varmistettu)

Just sitä! Kiva tietää, jos tuon koostumus on parempi! :)

Elsa / oimutsimutsi (Ei varmistettu)

Itse testasin just Biozellin blondausta + hopeatuotteita http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/2013/05/15/biozell-rial-uhka-vai-mahd... ja oli oikein hyviä. Mut jos vertaa siihen Fudgen silver shampooseen, nää on kyllä silti kevyempiä ja mielestäni parempia. Fudgella joka paikka on sininen käsistä lähtien, tässä hopeeshampoossa ei oo sitä ongelmaa (ellei haluu sinisiä hiuksia, hihi), antaa vaan vaikuttaa pidempään. Se fudge on kyl vieläkin tehokkain mitä tiedän, mut sen tehoista hopeeshampoota harvoin tarvii normaalissa kellertävyys-ongelmassa.

Saara S.
Saara Sarvas

Hmm.. Onkohan fudge muuttanut koostumustaan mun ostaman purkin jälkeen, kun omat tassut eivät siitä kyllä muutu siniseksi millään? 

No, ei liene vakavaa, joskin lisäsinisyys ei yhtään haittaisikaan ;)

Elsa / oimutsimutsi (Ei varmistettu)

Ja vaikka tää asia ei maailman tärkein olekaan, jatkan vielä. Siis mulla on Fudgen pumppupullonen clear blonde parin vuoden takaa, se on IHAN HULLUA kamaa. Just viime viikolla laitoin sitä testiksi ton biozellin jälkeen ja mulla oli seuraavana päivänä kädet ihan sinertävät. En itsekään tiedä onko kostumus muuttunut vai mitä on tapahtunut jos sulla ei tartu käsiin, mä sain taannoin värjättyä epätasaisen pastellisiniseksi tukkani kun annoin sen olla liian kauan. Biozell oli itsestä tehokas, mutta ei ihan NOIN tehokas, mitä se clear blonde. Onneksi.

anonyymi (Ei varmistettu)

Voiko hopeashampoota käyttää ihan luonnonblondikin? Jos voi, miten se vaikuttaa värjäämättömään hiukseen?

Saara S.
Saara Sarvas

Voi ehdottomasti käyttää! Hopeashampoon väripigmentit ovat suoraväriä, eli ne tarttuvat hiuksen pintaan sähkömagneettisella varauksella.

Yleensä käsittelemätön hius on hyväkuntoisempaa, eikä tuotteen sävy tartu siihen niin voimakkaasti. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että vaihtoehtoina ovat pidempi vaikutusaika tai tiuhempi käyttötahti :)

anonyymi (Ei varmistettu)

Muuttuuko hiuksen väri sitten jollain tapaa? Esimerkiksi kylmemmäksi?

Saara S.
Saara Sarvas

Kyllä, ihan samalla tavalla, kuin käsitellyssäkin hiuksessa. :)

lawra (Ei varmistettu)

Siiiiis..lähteekö se kuitenkin sitten pesujen myötä pois värjäämättömistä hiuksista? Jos siis pesee muulla kuin hopeashampoolla :D

Saara S.
Saara Sarvas

Kyllä lähtee, muutamassa pesussa :)

Nuuskamuikkunen (Ei varmistettu)

Hei Saara (tai muutkin tuotteita testailleet)!
Millainen tuoksu näissä tuotteissa on? Olen aiemmin käyttänyt vain Biozellin kuivashampoota (myytiin ainakin aiemmin pienessä metallipurkissa, pinkki etiketti) ja siinä oli todella epämiellyttävä ja vahva tuoksu tähän herkkään nenään. :/

Ps. "Ehkä pitäisi joku kerta tehdä postaus niistä hutiostoksista ja muista jutuista, jotka eivät syystä tai toisesta ole ylittäneet kirjoituskynnystä? Kyllä niitä huteja ja inhokkejakin löytyy - eikä vain muutamia ;)"
Kannatan! :)

Saara S.
Saara Sarvas

Aika neutraalin tuoksuisia ovat kaikki, tai ainakaan omaan päähäni ei ole jäänyt mitään vahvaa "hyi olkoon" tai "oooh ihanaa" -muistijälkeä. Vain arganeliksiirin tuoksu on selkeästi muistissa, mutta se kuuluu ehdottomasti siihen ihanaa-kategoriaan. 

Hypoallergeeniset tuoksut tosin sopivat aika monelle. Käy nuuskimassa! :)

Tiltu Kultu (Ei varmistettu)

Mun mielestä se kuivashampookin on hypotuoksuinen. Mielestäni paras kuivashampoo tähän mennesssä. Mua se haju ei häiritse (toisin kuin Herbina! pakko suihkuttaa ulkona) mutta ehkä vähän se menee kuitenkin nenään.

Jennipenni (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää, pitää kokeilla tuota syväpuhdistavaa shampoota ja syväkosteuttavaa hoitoainetta :)

Osaatko muuten Saara sanoa, miksi hyväkuntoiset, lasimaisen liukkaat hiukseni takkuuntuvat auki ollessa? Ymmärrän että esim tuubihuivi ja kaulus aiheuttavat niskatakun, mutta jos ne suljetaan pois nii miksi, oi miksi? Harmittaa hiihtää aina tukka pompulalla. Olen kokeillut hiuksiin jätettäviä hoitsikoita ja Super skinny serumia, tuloksetta.

emilyinthesky (Ei varmistettu)

onko nää ihan normikauppatavaraa vai kampaamotuotteita? en tiedä iskikö mulle lukusokeus kun en löydä tekstistä vastausta :D

emilyinthesky (Ei varmistettu)

tai sitten ei vaan kuumehuuruissa uppoo tekstit tajuntaan kunnolla.. :D

Saara S.
Saara Sarvas

Hahah, ihan normikauppatavaraa! Enpä muista, olenko sitä oikein alleviivaavasti jutussa edes kertonut, kun itselle on jotenkin niin selkeää, että biozellia saa kaikkialta ^_^

Taisa (Ei varmistettu)

Oijoi, kuulostaa kyllä lupaavalta, etenkin tuo hopeashampoo ja -hoitoaine! Ompa hienoa, että vanhakin jaksaa uudistua!

Saara S.
Saara Sarvas

Äläpä muuta virka! :)

peeoo (Ei varmistettu)

hei
sopiiko tuo syväkosteuttava hoitoaine sekä tuo eliksiiri pidennyshiukseen?:) kiitos jos viitsit vastata

Saara S.
Saara Sarvas

Hei mahtava kysymys!! En kyllä nopealla silmäyksellä löytänyt hoitoaineesta yhtäkään syytä, miksei se sopisi pidennykselle ihan loistavasti, ja eliksiirin voin kertoa sopivan ilman huolen häivää :)

Saara moi, mulla ois nyt keväällä tulossa valmistujaiset ja en hommannu lakkia siks että saisin kivan kampauksen.. Nyt vaan kävikin niin ettei vakkari kampaajani pääsekkään mulle tukkaa väkertämään niin voitko kertoa vinkkejä miten saa blondiin pitkään tukkaan kivan kampauksen (lettiä yms.) :) Kiitos jo valmiiksi!! 

TämäOnMinunNimimerkki (Ei varmistettu)

Eiiikä! Kirjoittelin vaikka mitä ja käyttäjätunnus olikin jonkun käytössä ja tekstini katosi taivaan tuuliin!
No, kehuin kauniita pulloja ja pohdin hopeashamppoon menevät ostoslistalle. On varmasti hyvä aivan tummanruskeasta vaaleaksi liukuvärjättyihin hiuksiin :)
Mitä tuotteita suosittelisit Saara käyttämään pitkiin iuksiin ihan auki pidettäessä. Ettei menisi pörröön ja voisi silti haroa pitkin päivää niitä sormilla lisätuuheuden toivossa. Lakkaa laittettua jos erehtyy käsillä "pörrömmätään" on tulos todellakin noh. pörröinen. Käytän toki hiuspuuteria, mutta millä sitä tuuheutta saisi pitäen kiillon? Sellainen OC:n täydelliset naiset tukka olisi unelma, josta ei pöttörä ja törrötä hiuksia kovasti minnekään :)

ruskettavan perässä (Ei varmistettu)

Tämä nyt ei liity tähän postaukseen, mutta kysyisin että muistatko yhtään mikä oli se itseruskettava mitä joskus hehkutit täällä? olit kokeillut sitä muistaakseni jalkoihisi ja valokuvissa ero oli todella huomattava ja hyvännäköinen. kiinnostaisi kokeilla sitä ja yritin kamalasti etsiskellä tuota postausta vanhoista mutta en löytänyt mistään ://

Vierailija (Ei varmistettu)

voisitko tehdä jonkin meikkipostauksen yo/valmistujaismeikistä? ja kanssa jotain hiusvinkkejä!:)

minä vielä.. (Ei varmistettu)

niin ja sitten piti vielä kysäistä että oletko sinä kokeillut tätä monien bloggaajien hehkuttamaa dui-hoitoa?

Mariskuukkeli (Ei varmistettu)

Mistä kaupoista/netistä noita voisi ostaa/tilata edullisesti vaikka hintahan muutenkin on todella edullinen. Eilen kävin nimittäin sokoksella ja niillä ei vielä ole ollenkaan noita valikoimissa! Netistäkin voisin tilata mutta en haluaisi maksaa kamalasti miteen lähetys tai laskutuskuluja :)) Päädyin sitten ostamaan Four Reasonin silver shampoota, mutta ehdottomasti haluaisin kokeilla näitä Biozellin tuotteita!

tiiamaaritti (Ei varmistettu)

Prismassa oli shampoo ja hoitsikka, Maxi-Makasiinissä muita. Biozellilla on muuten PARASTA se vaalennusjauhe Ja hapetteenhan siihen saa ite ostaa, ite käytin 9%, vaikkei se välttämättä oo suositeltavaa.. Mut vaalee tuli! Ja hinta-laatu suhde on jees!

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.