Vauvamaha, Mäyrä ja Koira

Saara Sarvas

Delfiiniystäväni Aino on yksi niistä tyypeistä, joka varastaa ajatukset päästäni. Kevyesti raskaana oleva nainen junaili eilen itsensä luokseni Helsinkiin, koska a) meidän piti päivittää kuulumisia ja b) tahdoin maalata mahaa. Tämä masu oli ehkä suurin maalaamani, tai ehkä se vain näytti siltä, koska Delfiinisisarellani on mittaa noin 150cm :D

Mahaan maalattavasta kuvasta ei aluksi ollut minkäänlaista mielikuvaa, mutta kun tajusin yhdistää muutaman tulevia vanhempia yhdistävän tekijän, olivat sävelet selvillä. Lopputuloksesta tuli parempi kuin osasimme kumpikaan ajatella, ja Aino suojeli mahaa ja maalausta koko automatkan Tampereelle, näyttääkseen teosta myös aviomiehelleen.

Mäyrä, koira ja maha. Tämä oli yksi parhaista keskiviikoista miesmuistiin.

 

 

Pensselit kouraan ja hommiin! Mahamaalauksen tekemiseen kuluu yleensä 1-3h, yksityiskohdista ja maalauksen aikana tapahtuvan rupattelun ja oheistoiminnan määrästä riippuen.

Maalit ovat iholle tarkoitettuja bodypainting-maaleja, eivätkä ne ole äidille tai vauvalle millään tapaa vaarallisia. Tällä kertaa käytin maalaamiseen lähinnä Cameleonin ja Mehronin värejä, joilla työskentely on ihanan vaivatonta.

Ajatuksenani oli ottaa teille vaihekuvia vähän joka välissä, mutta lopulta muistamiseni jäi näihin kolmeen:

Näiden jälkeen sitä vasta alkoikin tapahtua, ja lopputulos puhunee puolestaan:

 

Voi pieni mäyrä, kömmi jo pian ulos, että voin kertoa miten hölmö tyyppi sinulla on äitinäsi!!

Kommentit

Katrii (Ei varmistettu) http://loveleave.blogspot.com

Voi, odotin koko päivän että pääsen näkemään tuloksen ja oli kyllä sen arvoista!!!! Mäyrä & Uno <3 Aino lupas, että saan kutsua bebeä Mäyräksi vielä sillonkin kun se on 17-vuotias.... t. Katri-täti

Saara S.
Saara Sarvas

Jessss, team-mäyrä!!! Hyvä siis, että jaksoin pistää kuvat tänne vielä tänään :D

Salla-Maaria (Ei varmistettu)

Voi miten hän oikein hehkuu viimeisessä kuvassa!

sonjah (Ei varmistettu)

apua mikä ihana maalaus ja ennen kaikkea aivan UPEA malli! <3

Saara S.
Saara Sarvas

Ainoa ei varmaan yhtään hymyilytä huomenna aamusta, kun lukee näitä kommentteja - tai tänään illalla pedissä ;))

Flipper (Ei varmistettu)

Heh, eipä juu yhtään. ;) Posket punaisena luen piristyksiä raskausarpien ja turvonneiden pötkyläjalkojen keskelle! :*

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnistuuko maalaaminen siten, että värittää ensin pohjan ja sen päälle maalaa hahmot? Vai toisinpäin tekemisen helpommaksi? Miksi? Kiinnostaisi itseänikin kokeilla :D

Saara S.
Saara Sarvas

Riippuu vähän väreistä ja siitä, mitä tahtoo tehdä.. Itse tykkään tehdä homman tähän tyyliin, tosin yleensä hahmottelen ensin hahmojen ääriviivat, teen sitten taustan ja viimeisenä yksityiskohdat. Tänään tuntui tältä :D Kaikki maalaukset ja halutut lopputulokset tosin ovat omia tapauksiaan, ja siksi painotankin monien valitsemieni tekniikoiden olevan tapauskohtauksia :P

Suurin syy tähän työjärjestykseen on maalien vesiliukoisuus ja pehmeä rakenne. Varsinkin pohjassa käyttämäni vihreä on voimakaspigmenttistä, ja sen päälle esimerkiksi valkoisella tai pinkillä maalaaminen olisi ollut todella haastavaa ilman värien sotkeutumista tai vääristymistä. On myös ajankäytön kannalta fiksumpaa maalata alueet kerralla sen värisiksi, kuin pitääkin :) 

Maalaamista kannattaa ehdottomasti kokeilla, ja suosittelen sitä silmälläpitäen tsekkaamaan postauksen siitä, että Suomestakin saa vihdoin maaleja joita ei tee mieli heittää päin seinää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta :) Ajattelinkin, että maalin rakenteella saattaa olla vaikutuksensa maalausjärjestykseen. Itse olen maalannut siis aina vain elottomille pinnoille, joissa tietenkin maalit (ja täten myös tekniikat) ovat erilaiset.

Sä olet kyllä taiteellisesti monilahjakas. Hienoa :)

neonn (Ei varmistettu)

Pakko ihan kommentoida että hurjan kaunis malli ollut sinulla! :)

Saara S.
Saara Sarvas

No sitä hän kyllä on, sekä sisältä että ulkoa! ^_^

Silkkitassu

Aivan ihana!

Pepa (Ei varmistettu)

Äiti on kyllä melkonen kaunotar :O

Satu-Marja (Ei varmistettu)

Nyt en kestä! <3 Aino on hirveän ihana, tyypeistä parhaimpia ja niin mahdottoman suloinen! Maalauskin on hieno.

Annieveliina (Ei varmistettu) http://annieveliinaa.blogspot.fi/

Siis vau! Vetää ihan sanattomaksi. Aino näyttää niin mahottoman onnelliselta ja oikein hehkuu! Ihan melkeen alkaa itkettään apua :D Voin vaan kuvitella miten hyvä äippä Aino sitten on ja toinen puoliskokin myös :') Että terveisiä vaan Ainolle jos luet nää kommentit, että näytät ihan mahtavalta ja onnea teille molemmille pikkusesta!!<3 Ja tuo maalaus myös, aivan käsittämättömän hieno.

Flipper (Ei varmistettu)

Kiitos ihana Anni, kerron terveiset myös isille! <3

nipe (Ei varmistettu)

Iha mielettömän upea !

Sanni Karkkipäivä (Ei varmistettu) http://karkkipaiva.indiedays.com/

Milloin olen viimeksi nähnyt jotain näin hellyttävää? <3 <3 <3 Aaww X 1000. Olet kyllä mielettömän taitava, Saara.

Sope (Ei varmistettu)

Heippa Saara :) Oon aatellu värjäyttää hiukseni lähelle omaa väriä. Eli sävy olisi sellainen kuin ystävälläs Juulialla. Muistaakseni hän on maininnu sinun värjänneen hiuksiaan nii kysyisinkin, että mitä sävyä pyydän kampaajalta? Sekä sanoin että numeroin. :D Haluun selittää tarkasti sävyn ettei mene taas liian tummaksi.

Laitoin tän uudestaan varalta jos et huomannu tuolla vanhemmassa postauksessa :D

Oonaelina (Ei varmistettu) http://oonaelinav.blogspot.fi

Ihan mahtava masumaalaus! Muutama kuukausi takaperin maalattiin kans ystävän kanssa itelleni Kiss-hahmo pienellä twistillä, tutti suussa. Osallistuttiin siis Putouksen Kiss-hahmo-kisaan. Hauskaa puuhaa kyllä ja tämä ihan mielettömän hauska kans :D

NinaEmilia (Ei varmistettu)

Ihana Aino :* Kauniin Mäyrä-Uno masun Saara maalasi sulle, mutta mitäs muutakaan ammattilaiselta voi odottaa<3 En malta, että saan nähdä Mäyrän ;) Toivottavasti nähdään pian. :)
T. Ninsku-Binsku

hennaeve (Ei varmistettu)

Oi miten upea taideteos! Olet taitava!! :)

Pumpuli
Pumpulielämää

Moi Saara! Kiitos kun kirjoitit Cameleon-maaleista, sillä näin kävi: http://www.lily.fi/blogit/pumpulielamaa/muusasta-maatuska

 

Ja kiitos vielä kerran ihanasta blogista, tuot paljon inspiraatiota myös kolleegoillesi!

Bisous,

Pumpuli

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.