Venus Naked Skin - Välikatsaus

Saara Sarvas

Vihdoinkin olisi kaikille kiinnostuneille pientä fiilisten tunnustelua tähän karvaprojektiin. Kaikki söpöt kundit lopettakaa lukeminen nyt. Mun piti päivittää tästä jo sata kertaa, mutta aina kun oon sitä tekemässä, itse laite on toisessa osoitteessa ja päivittäminen ilman kuvia ankeaa.

Olen käyttänyt Braunin ja Venuksen yhteistyössä luomaa laitetta kokonaisuudessaan neljä kertaa (yksi kerta jäi täysin välistä...) ja pian se olisi taas edessä.

Aivan ensimmäisellä kerralla käsittelin molemmat jalat läpi, mutta seuraavalla kerralla se jostain syystä sattui edellistä enemmän (iho oli ehkä vaalentunut?) ja tuskastuin hommaan yhden säären jälkeen.

Kipu ei ollut taaskaan millään tapaa kestämätön, vaan ärsyttävä. Oikeutin luovuttamisen, sillä mikä olisikaan parempi vertailukohta, kuin toinen koipi?

Aikaa kului oletetusti aiempaa vähemmän, mutta hoitoikkunan koko on silti tuskastuttavan pikkuruinen.. 

 

Nyt useamman käyttökerran jälkeen toisen säären karvankasvu on tosiaan heikentynyt ja hidastunut, muttei vielä kokonaan loppunut. Toinen jalka pysyy karvojen ajelun jälkeen sileänä useita päiviä pidempään ja kasvavien karvojen määrä on pienempi, kuin verrokkisääressä.

Mua harmittaa nyt lähinnä oma laiskuuteni, sillä jos olisin alusta asti jaksanut käsitellä molemmat jalat, voisin kohta unohtaa koko jutun muutamaksi kuukaudeksi.. Nyt taidan nimittäin aloittaa hoitokuurin toiselle säärelle ihan alusta asti :D

Geeliä muuten kuluu omien koipien koosta riippuen vajaa puoli purkkia / jalka. Se ei onneksi ole kamalan hintavaa, vaikka varastoa pitäisikin täydentää.

 

Valoimpulssihoito on mun mielestä edelleen loistava idea ja olen tyytyväinen tähänastisiin tuloksiin, mutta olisikohan vaikka tuplasti suuremman käsittelyikkunan tekeminen oikeasti ollut niin paljon kalliimpaa tai vaarallisempaa?

Käyttäisin laitetta paljon suuremmalla innolla, jos käsittely olisi piirun verran näppärämpää :)

Kommentit

Sannl (Ei varmistettu)

Multa löytyy Remingtonin vastaava laite, ja törmäsin just samaan ongelmaan kun sinä. Yhdenkin säären käsittelyyn menee pieni ikuisuus ja pikkuruinen käsittelyikkuna on vaikee kohdistaa niin, että oikeesti sais joka paikan käsiteltyä. Ja kun sama rumba pitää toistaa kuitenkin kohtuu usein, jotta tuloksia tulee.. Mutta ideana tosiaan loistava, käytettävyydessä on kyllä vielä petrattavaa.

Noora Heinonen (Ei varmistettu)

Tässä tulee taas sekin eteen, että laite on niin kallis normaalille pulliaiselle käyttösuhdetta kohden (IMO). Pitäis olla jo jokin keino mikä ei sattuis ollenkaan, olis helppoa ja maksaisi vähän. :D

Saara S.
Saara Sarvas

Sanni, Siinä remingtonissa mitä olen itse tutkinut on VIELÄ pienempi kuin tuossa braunissa. Olenpa kuullut sellaisestakin, missä ikkuna on YHDEN karvatupen kokoinen?! :D

 

Noora, Ihan totta! Mun mielestä parhaan hyödyn saisi oikeasti kaveriporukan kesken ostamalla, jolloin hinnaksi tulisi vaikka 100e/naama, mikä itsellä vastaa jotain reilun puolen vuoden höyläostoksia.. Miksi tykkään niistä kaikista kalleimmista? :BB

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Saara,

karvanpoistosta päästäänkin aasinsillalla postaustoiveeseen :P Olisi mahtavaa jos tekisit postauksen aiheesta miten näyttää hyvältä rannalla? Eikä siis mitään laihduta 5 kiloa lentoemodieetillä ja löträä selluvoidetta :D. Vaan miten kannattaa ehostaa ja laittaa tukka kun itse näytän aina ihan kamalalta punakalta kiiltonaamalta (kiitos 50 SPF aurinkovoiteen naamassa) ja tukka tylsällä nutturalla "ettei se hiosta". Nimim.rantalomalle uudeksi vuodeksi! Luotan suhun täysin, enkä keksi kuka voisi täskään aiheesta paremmin kirjoittaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuvia Kuvia! Olisi kiva nähdä konkreettisesti muutos :)

Saara S.
Saara Sarvas

Vierailija, Hmm.. Katsotaan saanko tätä nyt tähän talvilomakauteen duunattua, mutta keväällä ehdottoman loistava juttuidea!!

 

Vierailija, Syvät pahoittelut, mutta mä valitettavasti vedän ainoan rajan itseni kuvaamisessa tuohon karvankasvun esittelyyn :D Jos muhun törmää kaupungilla, saa kyllä tutkia ja vaikka kokeillakin! ;)

parsa81 (Ei varmistettu) Https://kriisistakriisiin.wordpress.fi

Moikka! Törmäsin tähän postaukseen kun googlasin ipl-hoitoja. En löytänyt mitään loppukommenttia koneen käytöstä, elikkäs oletkos sellaista kirjoitellut? Vai mitkä oli mielipiteet laitteesta?

Kommentoi