Vihdoin toimiva meikkipakki: Zuca Artist Flyer

Saara Sarvas

Züca on hauskasti nimetty firma, joka valmistaa erilaisia pyörillä kulkevia, alumiinirunkoisia ja muutenkin kestävistä materiaaleista valmistettuja laukkuja. En tosin tiedä, onko laukku oikea sana? Kyseessä on niin monipuolinen väline, että se taitaa ansaita ihan oman määritelmänsä. Eri malleista löytyy nimittäin vaihtoehtoja, jotka sopivat urheiluvälineiden kuljettamiseen, maskeeraajien ja kampaajien välineiden fiksuun pakkaamiseen ja ihan mihin tahansa paikasta A paikkaan B tavaroiden kanssa liikkumiseen.

Maskeeraajien suosiosta kertonee mm. se, että M.A.C.:in pro-valikoimasta löytyy ihan omanlaisensa Züca, jonka kansiläppään on kirjailtu kosmetiikkafirman logo. Siitä saa tietysti pulittaa hieman tavallista enemmän ;).

Jo edellisistä postauksista tuttu maaginen Naimie's oli myös minun Zücanin entinen koti ja tein ostopäätökseni heti, kun ymmärsin kuinka sssaaaaaakelisti paljon kosmetiikkaa olen kotiin matkalta raahaamassa. 

Koen, että maksettuani 300€ ylipainomaksuja ruumassa matkanneesta laukustani, oli ihan ok, että myös käsimatkatavarani paino ylitti muutamalla kilolla sallitut rajat.. Nyt joku lentäjä tai lentoemo tulee kertomaan, että olen vaarantanut kosmetiikka-addiktiollani koko lentokoneen turvallisuuden.. SORIII :BKäytettyäni Zücaa nyt yhden pitkän matkan ja usean työkeikan ajan, olen aika vakuuttunut siitä, että minulla on tällä hetkellä käsissäni täydellinen työpakki. Laukun mukana toimitetaan 5 läpinäkyvää pussia, joiden sisälle tällainen Tetris-mestari saa mahdutettua aivan järjettömän määrän tavaraa! 

Yleensä olen kuitenkin käyttänyt 3-4 pussia ja jättänyt niiden päälle tyhjää tilaa, mihin voin helposti pakata siveltimet ja muut irtonaiset palaset. 

Viime vuonna ostamani Make Up Storen kassi kulkee kätevästi Zücan päällä, mutta on pakko sanoa, että sen laatu sai minut pettymään melko pahasti.. En ole vielä ehtinyt olla yhteydessä maahantuojaan laukun vioista, mutta useamman satasen arvoisen laukun toisen puolen kantohihnat repesivät irti täysin varoittamatta reilun kuukauden käytön jälkeen ja yksi sisäpuolen verkko on täysin käsittämättömällä tavalla alkanut purkautua vetoketjun vierestä.. Onkohan minulle sattunut maanantaikappale?!

En tuomitse, ennen kuin keskustelen asiasta brändin edustajan kanssa - laukku on nimittäin edelleen käytössä, koska sen sisältä löytyvä säilytysjärjestelmä on niin hyvä. 

 

 

Zucan sisäosa on erittäin tilava, mutta muista käsimatkatavarahyllyyn mahtuvista laukuistani poiketen siinä on noin miljoona erilaista taskua ja lokeroa, joita käyttämällä jokaisen eri kategorian välineet löytyvät helposti - jos ne siis muistaa pakata oikeaan paikkaan :D

Yksi Zücan erityisominaisuuksista on se, että laukkua voi käyttää myös tuolina! Tämä se vasta onkin iloa aiheuttava ominaisuus kuvauspaikoilla, joissa tuoli on lähinnä salainen haave. Käytin kestävää runkoa hyväkseni myös lentokentällä, kun kaikki lähtöportin viereiset tuolit olivat varattuja. 

 

Tiedän monen tuttavani päätyneen hieman edullisempaan Pro Traveliin, eikä näiden kahden mallin välillä ole juuri eroa. Ulkomitoissa on muutaman sentin heittoa, Flyeriin mahtuu puoli litraa enemmän tavaraa ja värivaihtoehdoissa on laajempi skaala. 

Jos sielu on yhtä musta kuin minulla, ei erilaisten pinkkien ja violettien laukkujen puuttuminen haittaa ;). Käytännössä valinta näiden kahden välillä on vain fiiliskysymys. Itse varmaan päädyin kalliimpaan, koska kaikki kallishan on aina hyvää - eikun miten se meni?

Lentolaukuksi kehitelty Artist Flyer maksaa Zücan verkkokaupassa 359€ ja Pro-versio 295€. Molemmat saa muuten yleensä tilattua Euroopan sisällä ilman postikuluja, eikä niistä tarvitse maksaa mitään ikäviä tullimaksuja. JEE! 

 

 

Toinen työsettiin lisäämäni kassi on legendaarisen Alconen suuri OnDgo -kassi, joka on kaikkien unelmieni täyttymys!!! Setissä juostessa mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin yllättävä korjaustilanne, jossa maskeeraajan oletetaan toimivan mieluiten valonnopeudella. Silloin tarvittavat välineet täytyy löytää vähintään yhtä nopeasti ja eihän se voi onnistua, jos settikassi on pimeämpi kuin musta aukko.

Mutta nyt nämäkin huolet ovat historiaa! OnDgo:n paksusta muovista valmistetun kassin toimivuus ja sietokyky eivät huoleta minua tippaakaan, sillä kaikki saumat ovat paksun resorin avulla tiukkaan tikattuja ja tuettuja. Vaikka rakastankin kaikkia höpsönhauskoja My Little Pony -pussukoita, ne eivät kestä kovaa käyttöä tai likaantumista laisinkaan.

 

Laukun molemmissa kyljissä on kolme napakoilla magneeteilla kiinnittyvää lokeroa ja niidenkin mitat ovat täydelliset. Arvatkaas, mikä teki kokonaisuudesta vielä paremman? Tämä laukku maksoi alle 30€!!!

 

Seuraavalla reissullani aion ehdottomasti tutustua Alconen muihinkin OnDgo-sarjan tuotteisiin, jotka näyttävät jo nettisivuilta tutkailtuna erittäin päteviltä. 

Uskaltaisinko sanoa, että en kaipaa maskeeraustarvikkeiden kavalkadiini enää yhtään mitään? Siis ainakaan säilytyspuolelle.. Jos joskus teen jotain muutosta tähän setuppiin, täydennän kokoelmaa todennäköisesti jollain värikkäällä Pro Travelerilla, johon pakkaan pysyvämmän setin bodypaint-tarvikkeita.

 

Mitenkäs nämä onnellisuusjutut on ollut tapana lopettaa.. #blessed #happiness #joy #materialism 

Kommentit

RainDrop (Ei varmistettu)

Napparan nakoinen laukku. Mietin vaan, etta miten toi voi toimia kasimatkatavarana jos se on taynna kosmetiikkaa/meikkeja, luulisi siina menevan 1 l nesteraja aika akkia tayteen? Tosin kyllahan tuossa varmaan ruumassakin meikit sailyy hyvin.

Saara S.
Saara Sarvas

Jos lähtisin pelkästään tämän pakin kanssa keikalle ulkomaille (tai lentokoneella vaikka Ouluun ;)), pakkaisin todennäköisesti tarvittavat meikkivoiteet pienempiin pakkauksiin ja käyttäisin vahamaisia, sekä jauhemaisia pohjia eri mixereiden kanssa korvaamaan tiettyjä nesteitä.

Jos puolestaan nappaisin mukaan myös ruumassa matkaavan laukun, pakkaisin käsimatkatavaroihin kaikki helposti hajoavat puuterimaiset tuotteet ja muut kalliit paletit, siveltimet yms. tarvikkeet, joiden katoamisesta en ehkä selviäisi :D

Hätä keksii aina keinot! :)

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Vihreä, kateuden väri.

Saara S.
Saara Sarvas

Tiedät kyllä, että saat tulla leikkimään milloin tahansa ;*

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Hieman on muuttunut pakki siitä, kun n. 10v sitten ostettiin sulle kai Tarjoustalosta ensimmäinen alumiininen perässävedettävä meikkilaukku sydeemi =D

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Hieman on muuttunut pakki siitä, kun n. 10v sitten ostettiin sulle kai Tarjoustalosta ensimmäinen alumiininen perässävedettävä meikkilaukku sydeemi =D

Ucachaca (Ei varmistettu)

Hei mul olis tukkaekspertille yks kysymys! :) Oon värjännyt maantienharmaita hiuksiani vaaleiksi usean vuoden ajan. Nyt sain semmosen neroleimauksen, että päätin alkaa kasvattaa omaa hiusväriä esiin koska haluaisin liukuvärjäyksen. Elikkä olin ajatellut, että sitten kun mun tyvikasvu on reilun 5 senttiä, mä pehmentäisin oman hiuksen ja blondatun hiuksen rajaa tekemällä vaaleita raitoja. Mut kuinkas mä tommosia raitoja osaisin tehdä? Mä en oo ikinä raitoja tehnyt, mikä olis paras tapa tehdä niistä mahdollisimman ohuita ja luonnollisen näköisiä? Tavoitteena ei siis oo saada omaa hiusväriä koko päähän, vaan vaihtelua liukuvärjäyksen myötä. Jos ikinä jaksan kasvattaa omaa tukkaa noin kauan, niin tarkoituksena on antaa oman hiusvärin kasvaa korkeintaan korvan alaosaan asti, raidoituksella pitää rajakohta sillä korkeudella. Onks tää nyt ihan urpo idea? :D

K (Ei varmistettu)

Heippa, kyselisin tämmöistä:

Naimie’s Studio Pro membership offers U.S. and Canadian working professionals in hair and makeup varying discounts on a wide range of brands and products they personally use regularly in the line of work.

Et ole tietääkseni USAssa tai Kanadassa kampaaja tai meikkitaiteilija, joten miten sinä sait ammattialennukset käyttöösi? Paljonko alennusta sait ja jätitkö oman nimen ja puhelinnumeron (niinkuin muutkin) nettisivuille vai miten toimit? Ja tiedätkö mahdollisesti että postittavatko he tuotteita eu maihin? Kiitos! :)

Pliis (Ei varmistettu)

Hei!
Voisitko tehdä postauksen kevään hiustrendeistä ? :)

satellite (Ei varmistettu)

Hei nyt tosi dorka kysymys mutta: mulla on JFKlta ostettu MAC Pro Longwear lip pencil ja siis avasin sen vasta, olin kyl ettiny jo Suomesta ja päättäny sävyn mut rapakon toisella puolella oli halvempaa xd nii siis voiko sitä kynää terottaa :D koska se on semmone outo, ei kynä kokonaa vaa se terä on niinku sielä sisällä eikä sitä saa pyöritettyy ulos? Mut kai kahenkympin kynää pitäs voida käyttää kaua? Nyt en uskalla koittaa sitä vaan haluun vaa säästää ettei se lopu :/

Rand (Ei varmistettu)

Ihan vaan vinkkinä matkustamiseen, että jos on tulossa iso ylipaino-maksu, voi tulla halvemmaksi maksaa extra-laukusta. Minulle olisi kerran tullut yli 200 dollaria ylipainosta, mutta extra-laukku maksoi 70 dollaria. Onneksi lentokentän aulassa oli kauppa jossa myytiin laukkuja. Säästin n. 100 dollaria ostaessani uuden laukun ja maksaessani siitä :p Ja käsimatkatavaroiden painoa ei ole kyllä ikinä tarkastettu, eli sinne kannattaa laittaa kaikki painava :)

Kommentoi