Vita Liberata teki sen taas.. Esittelyssä itserusketusinnovaatioita.

Saara Sarvas

Tuotteet saatu maahantuojalta.

Noin vuosi sitten tein yhteistyökampanjan itseruskettavien luksusbrändin Vita Liberatan kanssa. Tällä kertaa kuitenkin kuitenkin näpytän tuotteista täysin puhtaasta innostuksesta. Kuvat on napsittu kultaisessa ilta-auringossa kevyesti ruskettuneen ihon korostamiseksi.

Itseruskettavien maailma on ollut jo vuosia aika selkeälinjainen. On sprayt, voiteet, geelit ja vaahdot, sekä eri tuotteet vartalolle ja kasvoille. Satunnaisina bonus-tuotteina toki erittäin suositut asteittain ruskettavat vartalo- ja kasvovoiteet, sekä erilaiset liinat (joista en kyllä ole koskaan kuullut hyvää sanaa.. :D).

Ongelmakohtina itseruskettavat kärsivät lähinnä väärästä pH-arvosta johtuvasta oranssista sävystä, sekä epätasaisesta levittyvyydestä. Tiedän kyllä, että eri brändeiltä löytyy hyviä tuotteita, mutta kokonaisuutena luotan itse nykyään Vita Liberataan, kunnes joku pystyy todistamaan minulle, että jokin toinen brändi on kaikilla mittareilla edes puoliksi yhtä houkutteleva ja toimiva.

 

Vita Liberatan tuotteet ovat siis mielestäni edelleen laadukkainta tavaraa, mitä markkinoilta löytyy ja jokainen jonka olen usuttanut tuotteita testaamaan on palannut ylistyslaulujen kera. Rusketuksesta tulee helposti tasainen ja se tasoittuu vielä kehittyessään. Boksin ulkopuolelle hyppääminen ja rusketustuotteiden uudelta kantilta tutkaileminen ovat kuitenkin tämän brändin ehdottomia valttikortteja. Tämän kevään lanseeraukset ovatkin paitsi kutkuttavan nerokkaita, myös täydellisiä tuotteita käytettävyytensä takia!

Omat itseruskettavaleikkini ajoittuvat yleensä alkukesään, sekä satunnaisiin kertoihin läpi vuoden. Nyt ajankohtainen aamuherääminen on kuitenkin saanut minut kaipaamaan jotain hieman enemmän hehkuvaa ihonsävyä, joka pelastaisi aamusta harmaan hipiäni..

Vita Liberatalla on tähän ongelmaan vastauksia kaksin kerroin. 

 

Ihoa tehokosteuttava ja asteittain sävyttävä yönaamio on täydellistä. Siis niin ihanaa, että jos en pelkäisi kasvojeni näyttävän täysin eri vartalosta leikatuilta, käyttäisin sitä joka yö pelkästään sen iholle jättämän tunteen takia.

Voi olla, että 38€ hinta on jollekin kynnyskysymys, mutta hei, itse maksoin toimivasta yönaamiosta viimeksi 95€/purkki, joten tämä ei tunnu itselläni missään.. :D Tämä naamio eroaa perinteisistä asteittain sävyttävistä tuotteista mm. kaikin tavoin. Ylellisen paksu voide levittyy mukavan ohuesti ja imeytyy ihoon noin kymmenessä minuutissa jättäen jälkeensä hieman kalvomaisen pinnan. Tämä ei kuitenkaan haittaa nukkumista, enkä ainakaan vielä ole huomannut jälkiä tyynyliinoissani.

Aamulla iho on melkein yhtä kosteutettu kuin Freshin yönaamion jäljiltä, mutta lopputuloksen paras anti onkin ehdottomasti sellainen Manhattanin Blondit -kirjassakin kuvailtu hento maitokahvin häivähdys, joka lähinnä saa työparini ihmettelemään, nukuinko edellisenä yönä poikkeuksellisen hyvin. Yhden yön jäljiltä olen juuri kuin Kroatiassa vietetystä viikonlopusta palautunut, mutta ilman niitä auringon aiheuttamia ongelmia. Kaksi yötä aikaansaa hieman näkyvämmän, mutta edelleen luonnollisen päivetyksen, kolmeen en ole vielä lähtenyt.

Ainoa ongelmani tuotteen kanssa on se, että se on kohta loppu D:

Seuraavaa tuubia ajatellen jätän dekoltee-alueen voitelun vähemmälle. Ennen kevään lankeamista tykkään ainakin itse kääriytyä ties mihin shaaleihin ja piiloutua viimeisiltäkin lopputalven viimoilta ja ensimmäisiltä kevään pikkupuhureilta. 

 

Toinen uutuustuote onkin äärimmäisen jännittävä. Kyseessä on kahdessa eri sävyssä valmistettava itseruskettava aurinkopuuteri. Jep, jauhemainen tuote, joka iholle toistuvasti levitettynä jättää jälkeensä pysyvän päivetyksen! Todella kreisiä.

Periaatteessa tällä tuotteella voi siis rakentaa itselleen pysyvät varjostukset. Tiedän, tiedän.. Tämä on hieman liikaa minunkin aivoilleni.

Purkin taika on kristallimuotoon vangitussa DHA:ssa, joka on tunnetusti sokerikasveista erotettu yhdiste, joka reagoi iholla ruskettaen sen solukkoa väliaikaisesti. Ideana mineraalipuuterimaisen aurinkopuuterin DHA:ssa on aktivoida se nestemäisen meikkivoiteen tai vaikka pelkän kosteusvoiteen päälle levittäen. Homma ei vaadi mitään lisäajatusta, käytät vain samaan tapaan, kuin käyttäisit tavallistakin aurinkopuuteria. 

Jos tahdot, voit myös tehdä koko pohjameikin levittämällä tätä puuteria hieman imeytyneen kosteusvoiteen päälle ohueksi kerrokseksi ja lisäämällä toisen kerroksen varjostusten kohdille. Tällä tavoin käytettynä saat sekä koko kasvojen päivetyksen, että hieman korostetummat kasvot.

 

Kun olet saanut puuterin kasvoillesi, ei odotettavissasi ole outoa hajua, ei odottelua ja kuivattamista. Ei mitään muutosta tavalliseen rutiiniisi.

Tai siis, itse kyllä tykkään levittää tämän tuotteen hieman tavallista tarkemmin.. Itseruskettavat ominaisuudet pääsevät kunnolla oikeuksiinsa muutaman päivän käytön jälkeen ja luonnollisesti rusketusefekti on tehokkaampi pelkän kosteusvoiteen kanssa käytettynä. Voit itse päättää, levitätkö tuotetta kevyesti koko kasvoille, vaiko vain varjostukseksi kasvojesi muotoa korostamaan.

Tätä aurinkopuuterin ja täydellisen synteettisen kabuki-siveltimen sisältävää settiä saa ostettua ainakin Stockmanneilta, mutta toivottavasti muita tuotteita jakeleva Sokos ottaisi myös nämä uutuudet valikoimiinsa! Jaa katsos, tavallisen linjan tuotteita löytyy myös nettikaupasta :)

 

Kumpi tuotteista kiinnostaa enemmän?

Kommentit

Mirka/GoneWithTheNails (Ei varmistettu) http://gonewiththenails.blogspot.fi/

Kiinnostaa periaatteessa molemmat, mutta talven jäljiltä iho on hyvin kuiva,joten olisi kiva kokeilla tuota voidetta :) Harmi ettei kaikkea kivaa voi ostaa mistä haaveilee, ainakaan yhtä aikaa :D

ellao (Ei varmistettu)

Tästä postauksesta tuli mieleen blogisi joulukuun arvonnasta voittamani Vita Liberata -paketti. Puolet siitä on tullut jo perille (kasvoille tarkoitettu itseruskettavavoide, kosteusvoide ja levityshanska), mutta itse vartalon ruskettavat voiteet ovat jäneet puuttumaan. :( Lakkiaiset lähestyvät ja väriä pitäisi saada pintaan, ja sä kun oot näitä niin hirveästi kehunut, niin ois kyllä kiva saada loputkin palkintopaketista. Osaatko yhtään sanoa, että odotanko turhia?

Kissis (Ei varmistettu) http://kissis.purkkimafia.fi

MOLEMMAT kiinnostavat. Etenkin tuo puuteri, josta olen parista lehdestäkin lukenut. Olen päässyt itserusketuskoukusta eroon jo yli vuosi sitten, mutta edelleenkin kaipailen Biothermin itseruskettavaa kasvovettä...Nyt tosin luin jostain ko. merkin itseruskettavasta geeliseerumista. :o

RipRap (Ei varmistettu)

Voi ei...tätä lukiessa tuli olo että miten selviän ilman sun blogia.

Laura Meikkipää

Meikkipäässä arvotaan noi molemmat, go go! Ihan mahtavaa Saara, että säkin tykkäät. Itse rakastuin aivan täysin tuohon yönaamioon.

Tulppaani (Ei varmistettu)

Blogisi vuoksi nuo Vita Liberatan itseruskettavat joskus hankin! Muuten ihan huippuja, mutta kasvoille tarkoitettu itseruskettava tukkii ihoni ja saa sen kukkimaan, mikä on oikeastaan aina ollut ongelmana itseruskettavissa. Kunpa ei olisi näin kalpea iho :D Luuletko, että yövoide tekisi saman?

Taina L.

Kyllä tuo yönaamio kuulostaa siltä, että tilaukseen taas menee =D

La-ura
tuska onni elämä

Aivan mielettömän kaunis päivetys saatu aikaan "purkkituotteilla"! Haaveilen itsekin tuollaisesta kauniista päivetyksestä, mutta en uskalla ostaa kallista tuotetta, joka jäisi paljon mahdollisesti käyttämättä, enkä oikeastaan pahemmin viihdy auringossa... Tyydyn siis ehkä ottamaan sen, mitä kesällä on tarjota ja muutoin nautin kalpeudestani!

Ja vielä haluan sanoa, että olet Saara aivan mielettömän kaunis ja nämä kuvat ovat aivan kuin ammattilaisen nappaamia!

juliaaa (Ei varmistettu)

Moi! Kävit silloin vita liberatan suihkurusketuksessa ja tuli mieleen, että missä hoitolassa kävit? :)

Salla123 (Ei varmistettu)

Tää kyssäri ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta teetkö jossain meikkejä tai pidätkö "meikkiopastuksia" tällaisille tavallisille pulleroille (paitsi täällä blogissa, ha)? :) Ymmärrän kyllä, et sulla on varmaan työtä täynnä päivät, mut kerta toisensa jälkeen vaan ihailen sun aikaansaannoksia niin, et olis mukava päästä "oppiin".

MariN (Ei varmistettu)

Kummatkin kiinnostavat, mutta ehkä tuo yönaamio vielä enemmän. Kumpaa tuotetta olet käyttänyt noissa kuvissa, vai onko kasvoilla kumpaakin? Todella kauniin sävyinen rusketus!

Jonnatee (Ei varmistettu)

Tää nyt ei tähän postaukseen liity, mutta kun kirjoittelit aiemmin, että voisit toteutella toivepostauksia, niin mulla olis yks toive :) Sellainen "kaikenkattava hiustenpidennyspostaus" olis enemmän kuin loistava! Lueskelin vanhat pidennyksiin liittyvät postaukset, mutta en oikein niistä saanut vastauksia kysymyksiini, kun haaveilen elämäni ensimmäisistä pidennyksistä ja vieläpä lyhyeen tukkaan. Kiinnostaisi että mikä tekniikka olisi lyhyelle hiukselle paras (aikeissa kasvattaa tukkaa pitkäksi ja pidennyksillä vähän lieventää sitä kaameaa vaihetta kun tukka ei ole minkään mittainen), millaisia hoitotuotteita ja muotoilutuotteita pidennysten kanssa voisi laittaa, ja voiko ikänsä lyhythiuksisena elänyt ihminen selviytyä elämästä pidennysten kanssa? :D

Nóraa (Ei varmistettu)

Toimiiko tuon aurinkopuuterin rusketus-efekti, jos lisään sen aivan lopuksi normaalin meikin ja puuterin päälle? Kirjoitit, että se toimii lisäämällä kosteus- ja nestemäisen meikkivoiteen päälle. Suo anteeksi yksinkertainen kysymykseni, mutta saako puuteria olla välissä?

Kommentoi