Voita luonnonkosmetiikkapaketti vol 1.

Saara Sarvas

Kyselin taannoisella Jolie-vierailullani perustajanaisten omia lempituotteita, ja me ajateltiin pistää lempparit myös kiertoon. Ensimmäinen paketti on melkoisen valtava, ja se näyttää kyllä houkuttelevalta omaankin silmään.. Huomaakohan joku, jos osallistun mun salasähköpostilla jessiecheetahhh@hotmail.com ?? 

Arvottavana on siis tuotepaketti, joka sisältää:

Tuotteisiin pääsee tutustumaan erittäin kattavien esittelyjen kera klikkaamalla niiden nimiä tuosta ylempää. Klik klik vain!

Osallistu arvontaan jättämällä kommenttilaatikkoon viesti, jossa kerrot suhteestasi luonnonkosmetiikkaan. Liitä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, ja tarkista ainakin kolmesti, lisäsitkö sen ihan varmasti mukaan.

Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 24.7.2013 klo 10:00 asti. Superiso kiitos Jolien tytöille (tai ehkäpä jopa naisille ;)) näistä arvontapalkinnoista!

Kommentit

Kaisaa (Ei varmistettu)

En ole koskaan oikeastaan kokeillut luonnonkosmetiikka tuotteita mutta kiinnostusta kyllä löytyy;)!

KaisaS (Ei varmistettu)

Luonnonkosmetiikka on ihanaa! Tosin useita tuotteita kokeilleenani olen myös todennut ettei läheskään kaikki tuotteet ole sopineet minun iholleni. Kokeilulla oon kuitenkin löytänyt monia lemppareita (kuten ME:n avokadoöljy kasvoille <3 ), mielelläni siis kokeilisin näitäkin josko sieltäkin löytyisi joku uusi tuote lempparien joukkoon. ;)

PSK
Insert Cool Phrase

Minulla ei ole minkäänlaista suhdetta luonnonkosmetiikkaan. Ehkäpä olisi syytä aloittaa sellainen ;)

 

pinjakos@gmail.com

majii (Ei varmistettu)

En ole kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta viime aikoina se on ollut mielessä. Minulla on aika herkkä iho, joten luonnon kosmetiikka voisi olla parempi vaihtoehto iholleni.
Joten toivottavasti arpa onni suosii, ja pääsen testailemaan! :)

Maria L (Ei varmistettu)

Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa kyllä viime aikoina enemmän ja enemmän ja olenkin miettinyt, että pitäisi niitä alkaa testailemaan. Vielä niitä ei siis omasta hyllystä löydy. :)

Marjue (Ei varmistettu)

En ole koskaan kokeillut luonnonkosmetiikkaa mutta mielelläni sen tekisin!

lottas (Ei varmistettu)

on vähän sellanen olo, että toimiikohan ne ihan perusteellisesti, siis luonnonkosmetiikka. ois kiva kokeilla pidemmän aikaa että näkis miten iho siihen reagoi:)

hannaray (Ei varmistettu)

Olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan melkein kokonaan viimeisen puolen vuoden aikana. Patykasta olen kuullut paljon ja testereitä kokeillut (MAHTAVIA), mutta puhdistussetin ollessa niin hintava olen pysytellyt hyväksi todetussa Madarassa. Tässä arvonnassa siis enemmän kuin mieluinen palkinto ;)

merderi (Ei varmistettu)

Suhteeni luonnonkosmetiikkaan on kestänyt jo viitisen vuotta ja vuosi vuodelta rakastun enemmän uusien tuotteiden ja tuotemerkkien putkahdellessa markkinoille. Aloitin tutusti ihonhoitotuotteilla, kuten kosteusvoiteilla ja kasvovesillä ja siitä hiljalleen olen siirtynyt luonnonmukaisempiin hiustenhoitotuotteisiin ja meikkeihin. En halua kehooni enempää ylimääräisiä ja kuormittavia kemikaaleja, enkä pidä enää tavallisen kosmetiikan tuoksuistakaan kun olen päässyt aitojen tuoksujen äärelle. Jo ajatus puhtaista raaka-aineista ja kehoa sekä mieltä hellivistä ainesosista saa hymyn huulille!

Hennu (Ei varmistettu)

Innostuin luonnonkosmetiikasta n. 2 vuotta sitten. Olen kokeillut paljon eri merkkejä ja löytänyt uusia lemppareita. Pikkuhiljaa olen yrittänyt saada meikkipussini sisällön täysin luonnonkosmetiikaksi (siihen on vielä vähän matkaa :)). Ylläolevasta paketista Biokaliftin Patyka -tuotteet ovat minulle täysin uusi tuttavuus, joten mielelläni voittaisin niitä kokeiluun ;)

vilppa (Ei varmistettu)

Minulla on ollut luonnonkosmetiikkaan vain pari yhdenyönsuhdetta (miten tuo kirjoitetaan?) jonka jälkeen luonnonkosmetiikat ovat päässeet karkaamaan luotani. Nyt olisin avoin pitempiaikaisille suhteille!

Lella (Ei varmistettu) http://instagram.com/leenasli#

Mielelläni käyttäisin luonnonkosmetiikkaa enemmänkin. Toivottavasti luonnollisten aineiden osuus lisääntyy kaikessa kosmetiikassa.

nitahannele (Ei varmistettu)

Löysin luonnonkosmetiikan muutama vuosi sitten, kun ulkomaille muutettuani mun iho alkoi oireilla jokaisesta pienestä elämän- ja ilmastonmuutoksesta. Mun iho on ollut aina kuiva ja herkkä, mutta silloin aloin saamaan kummia pikkunäppyjä joka puolelle jotka ei niin helposti hävinneetkään. Kiitos mukavan apteekintädin joka ohjeisti mut viereeseen 'natuur winkeliin' ja mun iho alkoi pikkuhiljaa näyttää paremmalta.

aikkuli (Ei varmistettu)

En ole vielä kokeillut luonnonkosmetiikkaa, opiskelijana joudun pihistelemään kosmetiikasta. mutta valmistumisen jälkeen viimeistään ;D Voi hyvällä omallatunnolla käyttää itseensäkin rahaa!

.Tiia

Minulla ei ole minkäänlaista kokemusta luonnonkosmetiikasta, mutta koska niin moni (bloggari) sitä kehuu, niin pakkohan sitä on itsekin tässä pian päästävä kokeilemaan :). Toivottavasti arpaonni suosii :).

blackpluswhiteisgrey@gmail.com

monaliisa (Ei varmistettu)

Suhteeni on tuntematon eli sitä ei ole, vielä! So let's give it a try. Mielelläni kokeilisin, kun olen huomannut, että tavallinen kosmetiikka ärsyttää välillä ihoa.

TerhiMaria (Ei varmistettu)

Luonnonkosmetiikka on ihanaa! Mielestäni se on myös usein luotettavampaa ja ihoystävällisempää kuin lisäaineita täynnä olevat, markkinoilla vallassa olevat tuotteet. Toivottavasti sitä näkee myös jatkossa enemmän kauppojen hyllyillä.

sarararra (Ei varmistettu)

Tutustuin luonnonkosmetiikkaan vasta viime talvena. Meikkejä en vielä omista, mutta ihonhoitotuotteet ovat kaikki luonnonmukaisia. Nämä kyseiset eivät kuitenkaan toimineet omalla iholla, vaikka tyyriitä olivatkin niin on jääneet käyttämättä. Mitäs ostin saman tien täysikokoiset tuotteet kun olisi voinut testata matkakokoisilla. :)
Patykan tuotteiden hankkimista olen harkinnut, mutta huonojen kokemuksien jälkeen kynnys käyttää suuria summia rahaa tuotteisiin on korkea (vielä opiskelijan budjetilla..). Olisi huippua voittaa!

IidaTurku (Ei varmistettu)

Suhde luonnonkosmetiikkaan on vielä tapailuvaiheessa. Mielelläni alottaisin pidempikestoisen suhteen luonnontuotteiden kanssa. :)

iida.i.rinne@gmail.com

nipanapa (Ei varmistettu)

Voi kunpa kerrankin voittaisin! Oon ainakin puoli vuotta suunnitellut vaihtavani luonnonkosmetiikkaan, mutta ei työttömällä oo ollut rahaa ostaa oikeestaan mitään meikkejä. Nyt oon vihdoinkin päässyt töihin, joten aion kyllä varata ajan Katjalle neuvontaan ja vaihtaa tuotteet parempiin. Olen vegaani ja pyrin elämään muutenkin mahdollisimman luomuna, joten tuntuu tosi tyhmältä laittaa naamaan joka päivä niin monia kemikaaleja. Ihan kuin menis kaikki muu hyvä hukkaan ja itse tukkoon. Muutosta kaivataan siis joo!

Lentokenttäkeiju (Ei varmistettu)

Olen parina viime vuotena siirtynyt ihonhoitotuotteissani kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Meikkipussissa muutos on hitaampaa, koska saatavuus on huonompaa ja kynnys värikosmetiikan nettitilaamiseen on isompi, kuin esim. puhdistustuotteissa. Patykan kokeilu on vielä haaveiluasteella.

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Mieletön arvonta!

Oma suhteeni luonnonkosmetiikkaan on kokeilunhaluinen. Kokeilen paljon erilaisia tuotteita ja hyvät jäävät käyttöön. Minun on silti vaikea kuvitella käyttäväni vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikan tuotteita, olen siihen liian kokeilunhaluinen. Lisäksi rakastan kauniita pakkauksia, monesti luonnonkosmetiikan pakkaukset eivät tuo samanlaista iloa silmälle kuin selektiivisen kosmetiikan pakkaukset. Viime vuosina tosin tuohonkin on tullut hurjaa kehitystä!

hakusanarakkaus@gmail.com

Sannann (Ei varmistettu)

Suhteeni luonnonkosmetiikkaan on hieman epäileväinen, mutta utelias. Olen vähitellen vaihdellut eri tuotteita luonnonkosmetiikkaan, ja täytyy sanoa että olen ihastunut! Vaikka suurinosa kosmetiikkatuotteistani ei kuitenkaan vielä ole luonnonkosmetiikkaa, mutta sanoisin että hyvään suuntaan ollaan menossa ;) mielestäni luonnonkosmetiikkatuotteer (tai ainakin ne mitä olen löytänyt/mikä itseäni kiinnostaa) on niin kalliita, että näin köyhänä (:D) opiskelijana en vielä voi ostaa jokaista mielenkiintoista tuotetta. Erityisesti näistä kilpailun tuotteista kiinnostuksen herätti öljyputsari ja bb-voide! Hyvään kotiin pääsisivät nämä tuotteet ;) <3

Ano12 (Ei varmistettu)

Öljyjä olen käyttänyt, mutta vielä kavahdan sitä, kuinka luonnonkosmetiikka haisee, noh, luonnonkosmetiikalta. Avoimesti haluaisin kuitenkin kokeilla uusia merkkejä!

EN (Ei varmistettu)

Olen pienin askelin yrittänyt ihonhoidossa siirtyä luonnollisemmalle linjalle, mutta meikkipussiini luonnonkosmetiikka ei ole vielä eksynyt, ehkä pienoisia epäluuloja luonnollisten meikkien pysyvyydestä ja kestävyydestä. Ehkä pikkuhiljaa sinnekin puolelle luonnonkosmetiikkaa alkaisi eksyä!

Swiipi (Ei varmistettu)

Madaran puhdistusvaahdon löysin jonkun blogin kautta ja se on ollut käytössä jo kauan. On ollut aivan mahtava hankalalle/ herkästi reagoivalle iholleni. Lisäksi tykkään käyttää ihonhoidossa manteli- ja kookosöljyjä ihan sellaisenaan :)

Projekti -30/2013

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, mutta omat kokemukset on hyvin pieniä. Uskallus ostaa tyyriitäkin tuotteita herkälle iholle kun ei voi tietää kuinka iho reagoi. Tälläisella paketilla voisi kokemukset muuttua ja ihokin parantua....

Aivo (Ei varmistettu)

Olisi mukava kokeilla luonnon mukaisia tuotteita kauneudenhoidossa koska olen viime aikoina huomannut että välillä iho reagoi huonosti perus tuotteisiin. Tulee kutinaa, iho ärsyyntyy ynnä muuta sellaista. Joten luulen että tää face tykkäis enemmä näistä! :)

Herkälle iholleni ei ihan kaikki sovi. Olin ultraäänikasvohoidossa (johon olin saanut anopilta lahjakortin)  ja kappas vain olin ensimmäinen asiakas jolle tuli jokin allerginen reaktio. ilmeisesti jostain kemikaalisesta puhdistusaineesta jota hoitaja käytti, ja hoitaja vielä vakuutteli ennen hoitoa että tästä ei ole kenellekkään mitään tullut kun mainitsin herkästä ihostani :D noh naama oli kuin rupikonnalla jonkun aikaa :( Ikinä ei ole kyllä sellaista reaktiota tullut! Noh tuleepa mietittyä mitä  myrkkyjä tulee naamaan läträttyä. Olishan kiva kerranki voittaa jotain mulle sopivaa :)!

mill__a@hotmail.com

marjum
Minä, Marjukka

Luonnonkosmetiikkaa vertaillessa olo on kuin prismassa. Jäätävän paljon tuotteita joka hyllyllä ja yksikään merkki tai tuotesisältö ei kerro minulle mitään. Tarvitsenko kenties levää feissiini, jotta se ei kukkisi kuin isoäidin mökin piha? Kolmekymppinen naamani kaipaa kipeästi jotain uutta, ja haluan sen jonkin olevan mahdollisimman luonnollista. Eli mä haluun tän! :D marjukka.krappala@gmail.com

VilmaH (Ei varmistettu)

Minä olen aloittanut luonnonkosmetiikkaan siirtymisen pari kuukautta sitten Jolien ja Ruohonjuuren avustuksella. Olen ollut tähän mennessä lähes kaikkiin kokeilemiini tuotteisiin erittäin tyytyväinen, enkä näe syytä palata takaisin synteettiseen kosmetiikkaan :)

hamalainenvilma@gmail.com

Dina__ (Ei varmistettu)

Vielä ei oo luonnonkosmetiikka alkanut kiinnostaa niin paljon, että olisin oikeasti halunnut panostaa siihen. Opiskelijabudjetilla markettikosmetiikka tuntuu tällä hetkellä järkevämmältä. :D Silti hyppisin innosta, jos tuollaisen paketin saisin testattavaksi. Ehkä siinä muuttuisi prioriteetitkin. :p

Naapuritalosta (Ei varmistettu)

En ole koskaan osallistunut arvontoihin, mutta nyt on pakko! Käytän ihonhoidossa ainoastaan luonnonkosmetiikkaa ja meikeissä pääsääntöisesti aitoja mineraalimeikkejä. Patyka on brändinä todella houkuttava mutta täysin tavoittamattomissa budjetilleni.

Lady Narcissa (Ei varmistettu) http://whenlifeisdigital.blogspot.fi/

Suhteeni luonnonkosmetiikkaan.. hmm. Hämmentynyt ja utelias. Haluaisin käyttää suurimmaksi osaksi luonnonkosmetiikkaa mutta oikeasti, surkeutta on myöntää etten ymmärrä siitä yhtään mitään. En edes tiedä oikein mistä kannattaisi lähteä kokeilemaan, opiskelijana miulla ei ole varaa hutiostoksiin. En oikein osaa etsiä tietoa, kyllä sitä löytyy muttakun. Hämmennys. Joka ikinen kerta kun asiaan yritän perehtyä.

Hedelmasalaatti (Ei varmistettu)

Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa nyt muutaman vuoden ja pikkuhiljaa korvannut normikosmetiikan luomulla. Vielä on muutaman yksittäinen tuote, jolle en ole löytänyt korvaavaa luomuna, kuten ripsari, lemppari luomiväri, kuivashampoo ja hiuslakka. Olen ollut erittäin tyytyväinen luomuun siirtymisessä, iho ei kuki enää oikeastaan ollenkaan ja hiuksetkin on paljon paremmin muotoiltavissa ja vaan paremman oloiset ja tuntuiset. Ja ilman ah niin ihanaa iHerbiä en ikinä tulisi toimeen ;)

Niinajm (Ei varmistettu)

Luonnonkosmetiikka on aika kiinnostanut, mutta kuten monella muullakin opiskelijalla se ikuinen raha-asia tulee vastaan. On niin helppoa vain kavella kaupassa tutuille hyllyille ja ottaa sielta luottopurnukka mukaan mita on kayttanyt jo kymmenen vuotta vaikkei siihen olekaan 100% tyytyvainen. Markkinoilla on niin paljon vaikka minka nakoista putelia, etta sita vain yrittaa pasta helpolla ja valita sen minka on joskus teinivuosina mukamas hyvaksi todennut. Ehka tama paketti helpottaisi kynnysta menna tutustumaan enemmankin luonnonkosmetiikkaan. Taalla pidetaan nyt fingers crossed, etta tama tytto saa jotain uutta kaappeihinsa :D

reettaleena (Ei varmistettu)

Ihonhoidossa ja hiustenhoidossa kokeilen mielelläni luonnonkosmetiikkaa, mutta käytän sitä sekaisin tavistuotteiden kanssa. Värikosmetiikassa en ole vielä päässyt luomumaailmaan sisälle, vaikkakin Everyday Mineralsin pohjatuotteet liippaa jo läheltä.

Luonnonkosmetiikkaan tottuneena osaa arvostaa sitä, miten voiteet imeytyy jättämättä kalvomaista tunnetta jälkeensä. Tuotekehittely koostumusten kohdalla on ollut viime vuosina huikeeta. Miinuspuoleksi sanoisin tuotteiden lyhyemmän säilyvyyden, mikä ei tietty ole ongelma muiden kuin hitaasti kuluvien tuotteiden, esim. silmänympärysvoiteiden, kohdalla.

EvaK (Ei varmistettu)

Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa parin viimevuoden aikana enemmän ja enemmän. Tarkoituksena siirtyä pikkuhiljaa ihonhoidon puolella luonnonkosmetiikkaan. Värikosmetiikan osalta luonnonkosmetiikka ei ole vielä ihan vakuuttanut.

Tiia A (Ei varmistettu)

Itse en tiedä luonnonkosmetiikasta juuri mitään, mitä nyt aloe veraa välillä naamaani hieron :D aihe kiinnostaa kyllä kovasti, jotenkin tuntuisi paremmalta sivellä ja puleerata omaa nassua luonnollisia ainesosia sisältävillä tuotteilla :)

Kurre (Ei varmistettu)

Luonnon kosmetiikkaan olen tutustunut livboxin myötä. En suhtaudu lunnonkosmetiikkaan mitenkään erityisesti, minulle on tärkeitä että tuotteet joita kauneusenhoidossa käytän on minulle sopivia ja laadukkaita. :)
Ps. Tähän kilpailuun osallistuu varmaan satamiljoonaa ihmistä mut pitäähän sitä nyt yrittää jos kerranki osuis onni omalle kohalle!
Ps. 2 tais mennä väärään postaukseen tää kommentti aluks! :D

eppunen

En ole kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta olisihan se kiva kokeilla... En oikeasti edes osta itse meikkejäni, vaan äitini tilaa oriflamelta juttuja ja tilaa samalla aina minullekkin jos jotain tarvitsen.
eppunen @ gmail . com

Sarppa (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa. Oma suhteeni luonnonkosmetikkaan on tutustumisvaiheessa. Haluaisin kovasti opettaa myös omat tyttäret luonnonkosmetiikan saloihin, jotta osaavat isompana valita viisaasti.

Juille1 (Ei varmistettu) http://Juilles.blogspot.com

Aikamoinen paketti, Jolien tytöt ovat todella laittaneet parastaan! :)

Käytän ihonhoidossa nykyään pelkästään luonnonkosmetiikkaa, lukuunottamatta Bioeffectin seerumia, koska se tuntuu sopivan iholleni loistavasti. Hauschkan ihonhoito pelasti minut aknelta, en olisi ikinä uskonut jos en olisi kokeillut.

Meikkien suhteen olen edelleen enemmän synteettisen käyttäjä, erityisesti meikkipohja on vaikea löytää oikeasti todella laadukkaana luonnonkosmetiikka-versiona. Tosin löydettyäni Zuiin meikkipuuterin korvasin edellisen suosikin Diorilta sillä, niin loistava se on! :) Myös värikosmetiikan osalta Zuii loistaa, ja hyviä tuotteita olen löytänyt myös Couleur Caramelilta ja Terre d'Ocilta. Luonnonkosmetiikan meikkien suurin kompastuskivi taitaa olla silikonittomuus, usein tuntuu että tuotteet joiden teho normikosmetiikassa pitkälti perustuu niihin (primerit, meikkivoiteet) eivät ihan laadultaan yllä samalle tasolle. Mutta aivan helmiä kyllä löytyy! :)

Katttiiii (Ei varmistettu)

Olen alkanut ostaa luonnonkosmetiikkaa yhä enemmän viime vuosina, sillä se on herkälle iholleni paras ratkaisu. :)

teikamar (Ei varmistettu)

Suhteeni luonnonkosmetiikkaan on kulkenut samaa polkua kuin suhde itseeni. Vasta viimeisen vuoden aikana olen alkanut ymmärtää, että ruokavalioni, kemikaalit, joita käytän ja muutkin kulutustottumukseni vaikuttavat niin suuresti itseni ja ympäristön hyvinvointiin. Luonnonkosmetiikka ei ole vain ihanaa hemmottelua (on se sitäkin - ah, kaikki tuoksut!), vaan se merkitsee, että minä välitän. Niinpä olen aloittanut hitaan, mutta vakaan siirtymäprosessin luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
teikamar@outlook.com

Minni01 (Ei varmistettu)

Ihoni on todella ongelmallinen ja reagoi todella herkästi aineisiin. Sen takia olenkin miettinyt, että siirtyisin luonnonkosmetiikkaan jotta välttyisin kaikenlaisilta kemikaaleilta. Aiempi postauksesi jo herätti uteliaisuuteni ja kokeilisinkin mielelläni näitä tuotteita :)

funky (Ei varmistettu) http://funkyandfifty.blogspot.fi

Luonnonkosmetiikka minulle suht uusi juttu, mutta kiinnostaa ehdottomasti.

Harmaavarpu (Ei varmistettu)

En ole vielä kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta suosin apteekin hellävaraisia ihonhoitotuotteita ja rasvoja, joten luonnonkosmetiikkakin kiinnostaa. Ihan mieletön paketti, saisinpa sen omakseni ;) niin toivoo epäilemättä moni muukin vastausten perusteella!

harmaavarpu@gmail.com

Piituliini (Ei varmistettu)

Osittain olen jo siirtynyt luonnonkosmetiikkaan. Ajatuksena olisi ajan myötä siirtyä kokonaan, mutta aina ei jaksa lähteä etsimään sopivia tuotteita jonkun loppuessa, ja tuleekin aina luiskahdettua "viimeistä" kertaa normikosmetiikkaan lähimarketissa. Hinta määrittelee myös, ettei ihan hutiostoksia mieluusti haluaisi tehdä.

Hennu (Ei varmistettu)

En ole käyttänyt luonnon kosmetiikkaa, mutta olen erittäin kiinnostunut siitä. Haluaisin panostaa enemmän kosmetiikan laatuun ja perehtyä siihen, mikä olisi minun iholle sopivaa, mutta en oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.