Voita Zuiin uutuuspunia ja kukkalähetys itsellesi ja ystävälle!

Saara Sarvas

Tuotteet saatu maahantuojalta

Mainitsinkin eilisessä lukijaillasta kertovassa postauksessa, että tein tapahtuman aikana huulimeikkejä Zuiin huulituotteilla. Jos Zuii ei ole tuttu, briiffaan brändin historian ja idean nopeasti!

Australialainen ammattimeikkaajanakin toiminut nainen päätti kehittää luonnonmukaisen sarjan, joka ei häviäisi vertailussa synteettisille sarjoille. Lopputuloksena on vakaasti kasvava Zuii, joka on niitä harvoja luonnollisia värikosmetiikkasarjoja, joista todella löytyy potkua. 

Tuotteiden pääraaka-aineena käytetään jauhettuja kukkia, kuten ruusuja ja jasmiinia, jotka on työstetty samettiseksi puuteriksi. Jauheen lisäksi tuotteissa on erilaisia kukkais-öljyjä ja -uutteita. Värit tulevat tietysti mineraalipigmenteistä, kuten muussakin kosmetiikassa on tapana. Suurin osa tuotteista on myös täysin vegaanisia, mutta esimerkiksi huulipunissa on käytetty mehiläisvahaa - joka sekin on peräisin luonnollisesta farmauksesta. 

 

Sheerlips Lipstick - Seduction

Perusvalikoimasta on löytynyt muutaman vuoden ajan laaja kattaus ihanan värikkäitä luomivärejä, joiden laatua olen verrannut jopa M.A.C.:in satiinisen pehmeään levittyvyyteen. Uutuutena valikoimassa on nyt myös luomiväripaletteja. Näiden lisäksi sarjalla on tällä hetkellä kaksi erilaista meikkivoidetta, pohjustusvoide, peitevoidekyniä, poskipunia, värimeikkikyniä, ripsiväri ja jopa siveltimiä! 

Tänään kuitenkin keskitytään kahteen uuteen huulituotteeseen, jotka on lanseerattu tänä syksynä - ja jotka ovat i-ha-nia.

Kokeilin molempia uutuuspunia ensimmäistä kertaa viikko sitten, mutta olin myyty. Aiemmat huulituotteet olivat hyviä perustuotteita. Punat kevyesti kosteuttavia ja silti kestäviä ja pigmenttisiä, huulikiilto kevyttä ja kiiltävää. Uutuudet täyttävät ne tarpeet, jotka edeltäjiltään jäivät uupumaan. Sheer Stick on kosteuttava kiiltopuna, jonka hoitavuudesta vastaavat mm. shea-voi, jojoba ja aloe vera. Puikko on huulilla ihanan tahmainen, olematta kuitenkaan yhtään tahmea.. Ymmärrätteköhän, mitä tarkoitan? Koostumus tarraa huulen pintaan mehukkaasti ja huulirasvamaisesti. Väri on läpikuultava, mutta selkeä! Halutessasi väriä voi myös kerrostaa vaivattomasti.

Voisin verrata tätä ehkäpä parhaiten Diorin Addict -kiiltopuniin - Zuii vain on hieman mattaisempi ja kosteuttavamman tuntuinen.

 


Tässä swatchina kolme suosikkisävyäni, vasemmalta oikealle Begonia, Camellia ja Seduction. Värien koostumus näkyy tässä kuvassa mainiosti. Väri on ohuellakin kerroksella intensiivinen ja pehmeästi kiiltävä. Ihana!
 

Satin Colour Lux

Toinen uutuus on Satin Colour. Se on hmm.. Nestemäinen huulipuna. Ei lakka, ei kiilto, eikä oikeastaan ihan fluidikaan.. Todella ohuesti levittyvä ja silti intensiivisen ja kestävän värin huulille antava ohut voide on ehkä tämän vuoden ihanin huulipunalöytöni. Rakastuin tuotteen koostumukseen, tuoksuun ja värikylläisyyteen välittömästi, enkä varmasti ole ainoa! 

Tuotteen huulille jättämää tunnetta on todella vaikeaa kuvailla. Se on hmmmm.... Liukkaan mattainen :D 

Tämä on mahtava vaihtoehto kaikille, jotka rakastavat huulipunia, mutta inhoavat sitä tunnetta jonka ne huulille jättävät. Haastan teidät kokeilemaan koostumusta, jos ikinä näette kyseisen punan jossain myynnissä, tai vaikka jonkun clutchissa baarin vessassa. Kokeilkaa sitäDO IT!!!

 

Tässä suosikkisävyni Satin Colourista. Vixen, Blitz ja superouto ja siksi niin siisti Lux. Viimeisin näistä on niin friikki ja täydellisen cool, että se saattaa olla jopa suosikkini kolmikon sisällä! 

Molemmat uutuudet löytyvät tietysti myös Jolien verkkokaupasta, josta saatte maanantai-iltaan asti 10% alennuksen koodilla: saara10.

 


Mutta nyt siihen tärkeimpään asiaan, eli arvontaan ;)

Zuiin maahantuonnista ja Suomen pään levityksestä vastaava Tiia sai tätä arvontaa koskien kerrassaan loistavan idean. Koska sarjan pohjana ovat kukat, tahdomme tämän arvonnan ohessa ilahduttaa ja värittää teidän alkutalven päiviänne uusien huulituotteiden lisäksi myös kukkakimpulla! Ja hei, koska jaettu ilo on paras ilo, tahdomme lahjoa voittajan lisäksi myös hänen valitsemaansa ystävää.

 


Kerro siis kommenteissa, kenelle tahtoisit lähettää kimpun kukkia ja kukkaiskosmetiikkaa - ja ennen kaikkea miksi? Voittaja saa itselleen ja ystävälleen molemmat Zuiin uutuuspunat haluamassaan sävyssä.

Muista jättää kommenttisi yhteyteen sähköpostiosoitteesi, että saamme sinuun yhteyden!

Osallistumisaikaa on maanantai-iltaan 24.11.2015 klo 23:00 asti.

Kommentit

Hebi (Ei varmistettu)

Lähettäisin ehdottomasti kukkaisia terveisiä äidilleni! :) Äiti on ollut valtavana tukena kun elämä on viime aikoina potkinut päähän. Hän ansaitsi nyt hemmottelua vastapainoksi huolelleen tyttären hyvinvoinnista. Lisäksi äitini on allergisoitunut hyvin monille kosmetiikassa käytettäville ainesosille ja luonnonkosmetiikkatuotteet ovatkin nousseet uusiksi luottotuotteiksi.

Lullah

Voi mä haluaisin pistää pelkkiä kukkia meijän pojille, ku ne laittaa niin hyvää ruokaa ja on niin mahtavia tyyppejä. Pitäneekin käydä kukkakaupassa joulun alla :D

Mutta tosiaan ne huulipunat.. Haluaisin lähettää siis kukkia ja kukkaiskosmetiikkaa eräälle ystävälleni, joka on hoitanut reippaasti ja tunnollisesti kiltahommiaan. Ikävä kyllä ihmiset tuntuvat antavan kunnian monista hänen hoitamistaan asioista hänen aisaparilleen (vaikka aisapari yrittääkin parhaansa mukaan muistuttaa muita ystävämme työpanoksesta). Tämä ihana nainen ei ole kovin usein ehtinyt istahtamaan ja antanut muiden hoitaa hommia, vaan puurtanut aktiivin hommiaan koulun ohella. Ja koska en pysty vähentämään hänen työmääräänsä, enkä muutenkaan vaikuttamaan siihen, niin haluaisin piristää hänen päiväänsä kukilla ja parilla ihanalla huulipunalla. Lisäksi haluan nähdä sen auktoriteetin ja äijäasenteen varustettuna tyrmäävän upeilla punaisilla huulilla. 

sonja.immonen@gmail.com

smiley (Ei varmistettu)

Ihanaakin ihanammalle pikkusiskolleni, joka tällä hetkellä painii monenlaisien henkilökohtaisten ja terveydellisten ongelmien kanssa. Olo on voimaton kun ei voi tehdä mitään, kun ei saa sitä tuskaa ja taakkaa siirrettyä omille harteille kannettavaksi... Raastaa sisältä, vaikka tiedänkin, että en oikeesti voi tehdä mitään muuta kun olla läsnä ja yrittää piristää. Ja koska multa ei tällä hetkellä löydy takataskusta kymmeniä, syötävän sulosia koiranpentuja, vaaleenpunasta yksisarvista tai Theo Jamesin puhelinnumeroo, niin veikkaisin, että tuoreet kukat ja meikit olis heti seuraavana tolla listalla! Hän ne kyllä ansaitsee ja luulisin, että niillä sais myös pienen hymynkareen kasvoille. Edes hetkellisesti.

Jankkuu (Ei varmistettu)

Haluaisin tämän rakkalle ystävälleni/serkulle, joka on tällä hetkellä kotiäitinä yksi vuotiaalli pojalle. Pieni poika on tuonut ystäväni elämään paljon iloa mutta myös surua, joten tahtoisin piristää ihanaa ihmistä ihanilla asioilla jotka hän todellakin on ansainnut!

Lustu

Lähettäisin kukkia ehdottomasti äidilleni. Nyt kun olen valvonut muutaman yön esikoistyttäreni kanssa ja itkenyt eikö joku muu voisi välillä syöttää ja rauhoitella lasta (ei voi ei ole muita) niin arvostan suuresti äitiäni joka on aina ollut niin kärsivällinen minun ja kahden sisarukseni kanssa. Voin vannoa, että minä en ollut mikään helppo lapsi. Kiitos rakas äiti! Olen myös suuri värikkäiden punien ystävä ja mielellään laittaisin joulukuussa ristiäisiin ihanaa kukista tehtyä punaa myrkkypunan sijaan, ettei välttämättä haittaisi jos sattuisinkin unohtamaan koko huulimeikin ja pussaamaan ihanaa (kyllä olet edelleen ihana joka aamu kun herään vaikka yöllä sinua kiroan) pikku tytärtäni. Voisko punahuulilla myös mahdollisesti hurmata sinkkumutsille seuralaisen? Ken tietää.

Kristiina.K (Ei varmistettu)

Lähettäisin kukat ehdottomasti parhaalle ystävälleni M:lle. Hän tekee raskasta duunia sairaiden ihmisten parissa, joten olisi ihanaa ilahduttaa ja piristää häntä kukkakimpulla :)

santtu64 (Ei varmistettu)

Haluaisin kukkakimpun ja huulipunan ysvälleni Päiville, joka on joka syksy-talvi väsynyt rätti ja joka on hurahtanut etenkin huulipuniin ja etsii niistä aina uutta, varmasti piristyisi !! itsellenikin tuo kukkakimppu olisi ihastuttava lahja, sillä olen juuri saanut rakenneltua itselleni makuualkovista työhuoneen. Sävy olisi ihanista ihanin Blitz!:)!

Elisannasofiah

Ilahduttaisin kukkapuskalla parasta ystävää jolla on ollut rankkaa tänä syksynä! Paketti piristäisi kovin jo pitkään maassa ollutta ystävää.:) 

elisannasofiah@gmail.com

kuuh

Lähettäisin paketin ihanalle lainapikkusiskolleni, parhaalle ystävälleni jonka kanssa olemme tunteneet jo melkein 25 vuotta ja aina vaan tullaan läheisimmiksi. Alkuvuosi oltiin hyvin tiiviisti toistemme kanssa, mutta nyt syksyllä ollaan päästy näkemään harmittavan vähän ja haluaisinkin lähettää hänelle hieman kauneutta pitkiä työputkia ilahduttamaan ja samalla myös kiittämään siitä että olen saanut hänet elämääni! Ei ole mitään mistä ei voida keskustella ja samalla jaetaan ihan älyttömän huono huumori joka onneksi tarkoittaa sitä että toista voi piristää vaikka vain yhdellä sanalla kesken päivän :)

kuulash@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisipa ihana kiittää siskoa kukkien ja huulipunan avulla. Hän on ollut niin korvaamaton apu. Paikkakunnan vaihdos on edessä ja välimatkan vuoksi olen joutunut juoksuttamaan siskoa asuntonäytöissä puolestani. Ja juoksutus vain näyttää jatkuvan... :D
milli_008@hotmail.com

Pömppä (Ei varmistettu)

Haluaisin ilahduttaa ihanaa ystävääni kukkakimpulla ja huulipunalla. Hänellä on ollut rankka loppuvuosi pienen vauvan kanssa keskellä yllärivesivahinkoa ja kylppäriremppaa. Minulle hän on todellinen sankari, kun on jaksanut kaiken tuon keskellä!

emmi.tolonen (at) netti.fi

Ilahduttaisin ehdottomasti hyvää ystävääni, joka on joutunut viimeaikoina tekemään hurjia uhrauksia uransa takia. Hän on muuttanut pohjoisnorjaan, joutuen jättämään miehensä ja ystävänsä etelä Suomeen. Nyt hän on onneksi muutaman kuukauden kyläilemässä täällä meidän luonamme.

ninamariatuulikki@gmail.com

OonaV (Ei varmistettu)

Mä haluaisin ilahduttaa kukilla ja kukkaiskometiikalla mun äitiä. Mun äiti vaan on paras äiti maailmassa, ja ansaitsee tulla muistetuksi kukkasin. Kesällä oli äidillä hengenlähtö lähellä ja tajusin että vaikka äidit muuntautuvat vaikka miksi, eivät hekään ole ikuisia.

ooonavv@gmail.com

Eve66 (Ei varmistettu)

Lähettäisin kukkia rakkaalle siskolleni, joka ... on maailman paras sisko! :)

Mälli-Elli (Ei varmistettu)

Piristäisin kukilla ja punilla siskoani, joka kahden pienen lapsen kanssa tarvitsee välillä pientä extraa elämään. :) ellullemeili(at)gmail.com

Seregi
Sekaisin Seregistä

Ystävälläni on ollut rankkaa. Syöpä on uusinut ja hän on päättänyt, ettei jaksa käydä enää kemoterapiaa läpi. Tämä heijastuu myös minuun, koska jossain vaiheesssa tämä ihana nuori ihminen kuihtuu pois. 

Haluan lähettää kukkia ja huulipunia hänelle, koska niille olisi hänellä todellakin tarvetta.

tuijja (Ei varmistettu)

Haluaisin muistaa kukilla rakasta ystävääni, jolla on ollut todella rankkaa viimeiset pari vuotta: viime vuonna hän joutui saattamaan hautaan isänsä ja mummonsa, ja viime viikonloppuna hänen äitinsä nukkui pois. Vaikka kukat tai huulipunat eivät tuokaan niitä kaikkein rakkaimpia takaisin, toivon että ne antaisivat edes pientä piristystä syvän surun keskellä. <3

Fluoris (Ei varmistettu)

Lahjottaisin työkaverilleni punan! On ihanaa että vielä aikuisenakin voi löytää uusia mahtavia ystäviä, haluaisin muistuttaa ystävääni hänen mahtavuudestaan°

Hedelmasalaatti (Ei varmistettu)

Haluiaisin antaa lahjan ystävälleni joka on ollut lähiaikoina kovin alamaissa erosta ja työkiireistä johtuen

melyl (Ei varmistettu)

Ennenkaikkea haluaisin lähettää kukkakimpun ja punan ystävälleni Saaralle, joka on samallainen mekki- ja tuotefriikki kuin minä, mutta ennen kaikkea aivan uskomaton klassinen laulaja. Hän sai tällä viikolla tiedon isosta keikasta, enkä valitettavasti päässyt työkiireiden kanssa tätä hänen kanssaan juhlistamaan, joten kukkapuska ja puna ilahduttaisivat varmasti!

Sanna :) (Ei varmistettu)

Haluaisin lähettää punat ja kimpun entiselle parhaalle ystävälleni, koska olemme etääntyneet toisistamme ja haluaisin suhteemme elpyvän.

Tuumummi (Ei varmistettu)

Haluaisin lahjoittaa kukkakimpun ilahduttamaan ja piristämään tytärtäni Elliä, joka on kahden kuukauden ikäisen tyttövauvan äiti. Katkonaiset yöunet ja vauvaan keskittyminen ovat hänelle arkea, jota itsensä huomioiminen vaikkapa ihanalla huulipunalla virkistäisi kovasti.

iiäl (Ei varmistettu)

Haluaisin ilahduttaa parasta ystävääni, jonka kanssa emme ole koulu- ja työkiireiden vuoksi ehtineet tavata.

SJJ (Ei varmistettu)

Haluaisin lähettää kukkia ja kosmetiikkaa ystävälleni, joka on juuri saanut ensimmäisen lapsen. Kukat olisivat varmasti hyvä tapa piristää tuoretta äitiä :)

Katttttti (Ei varmistettu)

Haluaisin lähettää kukkia ja kosmetiikkaa äidilleni, sillä perheessämme on ollut huolta ja surua. Äitini ansaitsisi piristystä. <3

Hansuli (Ei varmistettu)

Haluaisin lähettää kukkia parhaalle ystävälleni, joka on nostanut minut kuluneen syksyn aikana syvästä suosta, jossa olin ja joka ei itsekään ymmärrä, mikä aarre hän on, vaikka olen sen hänelle sanonutkin.

annq (Ei varmistettu)

Mä lähettäisin kukkia pikkusiskolleni! Niin kornilta kun se kuulostaakin, niin oikeesti me ollaan tosi hyviä ystäviä - vaikka jatkuvasti kinastellaankin jostakin. :D Varsinkin kotona asuessamme riitelimme joka päivä, mutta sen siitä saa kun kaksi kovakalloista teini-ikäistä pannaan samaan taloon!
Nyt kuitenkin vähän vähemmän teini-ikäisinä tullaan hyvin juttuun, ja yksi meitä yhdistävä tekijä niistä monista muista onkin huulipunat. Jos pitäisi valita vaikkapa luomivärin ja huulipunan väliltä, niin kyllä se huulipuna veisi voiton - varsinkin siskoni kulkee hyvinkin usein punatuissa huulissa, ja senpä takia kukkien lisäksi myös huulipunat ilahduttaisivat häntä varmasti!

ann.ni@hotmail.com

neavaan (Ei varmistettu)

Tahtoisin lähettää kukkia äidilleni, jolla.om syntymäpäivät ensi viikolla. Uudet meikit on aina äidille tervetulleita, sillä hän on kosmetiikan suurkuluttaja.

elinael (Ei varmistettu)

Ystävälleni joka on kotona äitiyslomalla esikoisensa kanssa. Hän tarvii ehdottomasti hemmottelua arjen keskelle.

JoAnnaLe (Ei varmistettu)

Lähettäisin kukkia ja huulituotteita äidilleni, joka aina ajattelee muita ensin. Äiti ansaitsisi enemmän yllätyksiä itse.

Nina S (Ei varmistettu) http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/

Aivan loistava idea! Ystäväni sairasti äskettäin rintasyövän. Hän, jos kuka tarvitsee ympärilleen paljon kauniita asioita. Ja uskoa, parempaan huomiseen.

p.marie (Ei varmistettu)

Kukat lähettäisin parhaalle ystävälleni, joka juuri kertoi yrittävänsä miehensä kanssa toista lasta. Heillä oli ensimmäisen lapsen saamisessa hankaluuksia, ja ystäväni oli tuen tarpeessa silloin. Haluaisin piristää ystävääni ja auttaa jaksamaan yrittämisessä, etenkin kun ystäväni asuu 400 kilometrin päässä.

annimaria (Ei varmistettu)

Haluaisin lähettää kukkia mun äidille! Meillä on äidin kanssa ollut aika myrskyinen vuosi. Äidillä on oma jaksaminen ollut koetuksella, kun hän on katsonut vierestä oman lapsen taistelua elämää vastaan. Silti hän on jaksanut olla läsnä ja tukena. Hän on jaksanut hoitaa kodin, muun perheen, työn ja samalla jaksanut itsekkin.
Äiti jäi kesällä työttömäksi, mutta saikin aika pian työtarjouksen 6 viikoksi toiseen maahan.
Äiti oli 6 viikkoa Saudi-Arabiassa tekemässä tutkimusta niiden kouluista. Naisten asema ei Saudeissa kovin hyvä ole. Äiti on koko 6 viikkoa istunut hotellihuoneessa ja käynyt tyttökouluissa. Hän ei ole päässyt edes tavalliseen ruokakauppaan. Äiti ansaitsisi kukat ja kukkaiskosmetiikkaa, koska hän on äärimmäisen vahva ihminen. Hän on jaksanut koko tämän vuoden. Sopeutunut aika vaikeaankin maahan, jaksanut siellä tehdä töitä pahimmillaan 45 asteen lämmössä. Jaksanut potkia lastaan ylös ja ennenkaikkea jaksanut itse ilman romahduksia!

millimaria@hotmail.com

hmpv (Ei varmistettu)

Äiskälle! Kelle muulle muka :3 Se on vaan oikeesti ihan maailman paras äiti ja tekee kaikkensa ja ylikin lastensa vuoksi. Ja kaipaisi vähän ylimääräistä hemmottelua työkiireiden keskellä :)

HennaK (Ei varmistettu)

Lähettäisin kukkia ja kukkaiskosmetiikkaa ystävälleni, joka kamppailee parisuhteen ja uransa kanssa. Pieni yllätyslahja piristäisi häntä varmasti tämän harmaan vuodenajan keskellä. Kukat ja punatut huulet ilahduttaisivat myös omaa arkeani, joka ei ole ollut ihan ruusuilla tanssimista viimeaikoina.

Elii (Ei varmistettu)

Oi mikä mahtava idea! Kukat ja meikit lähettäisin ehdottomasti siskolleni, hän kun niin vähän luottaa luonnonkosmetiikan voimaan. Hän on hirmu kova käyttämään huulipunia joten luonnollisempi vaihtoehto tekisi ainostaan hyvää.

Katarimaria (Ei varmistettu) http://katarimaria.blogspot.com

Mä lähettäisin kukkia ja huulipunaa parhaalle kaverilleni, jonka tiedän fanittavan Zuiita ihan valtavasti. Itsekin juuri kaverin innostamana ostin syksyn kauneusmessuilta itselleni ensimmäisen Zuii-punan. Nämä uutuudet kuulostavat aivan loistavilta! Kaveri tarvitsisi sekä kukkia että huulipunaa siksi, että on köyhä opiskelija, jolloin moisiin ylellisyyksiin ei oikein liikene rahaa.

janniii (Ei varmistettu)

Antaisin kukkia äidilleni, onhan hän tärkein ihminen maailmassa ja aina tukena :) myös huulipunat ilahduttaisivat varmasti.

janniina94@netti.fi

Penny_K (Ei varmistettu)

Ystäväni kanssa viikko sitten teimme diilin, että nyt viimeistään on aika aloittaa huulipunaan käyttö. Molemmille vähän vieras tuote, joten nyt olisi erinomainen hetki täydentää olematonta huulipunavarastoa. Ja kukat vielä piristykseksi - mahtava yhdistelmä!

Erikasofia (Ei varmistettu)

Lähettäisin kukkia pitkäaikaiselle ystävälleni, jota en ole pitkään aikaan nähnyt, koska nykyään asumme ihan eri kaupungeissa, ja lähinnä voimme puhua puhelimessa. Ystävä on ollut paljon mielessä viime aikoina, koska tiedän ettei hänellä ole ollut ihan helppoa. Ystäväni on paljon kotona ja rakastaa sisustamista ja kaikkea kaunista, joten kukat ja meikit menisivät varmasti oikeaan osoitteeseen. Puhelinsoittojen lisäksi olisi ihanaa piristää hänen päiväänsä vaihteeksi kukkalähetyksellä :)

erika.f@hotmail.com

PetraSSS (Ei varmistettu)

Lähettäisin kukat ja huulipunan rakkaalle ystävälle, joka todella kaipaisi piristystä arkeensa juuri tällä hetkellä :)

pikkumyy17@gmail.com

Piiiiu (Ei varmistettu)

Mä lähettäisin punat ja kukat äidilleni, joka yllättyisi varmasti iloisesti! piia.poylio@windowslive.com

Aaaa (Ei varmistettu)

Ystävälleni, joka ansaitsisi noin kauniin lahjan. Kukat ilahduttaisi myös hänen ihania lapsiaan :)

Hallahalla (Ei varmistettu)

Lähettäisin kukkia ja kosmetiikkaa parhaalle ystävälleni! Haluaisin antaa ne kiitokseksi siitä, että kaikesta huolimatta hän on jaksanut olla tukenani. Olen kamppaillut erilaisten mielen- ja fyysisen terveyden ongelmien kanssa jo varmaan nelisen vuotta. Ystäväni oli ensimmäinen joka sai kannustettia hakemaan apua. Hän on ystävistäni kiireisin, kamppailee samojen ongelmien kanssa ja asuu kaukana ja siitä huolimatta jaksaa olla yhteydessä ja kannustaa. Hän jos kuka ansaitsee pientä luksusta elämäänsä. Lisäksi haluaisin samalla kiittää häntä ystävyydestämme, mitä en tarpeeksi usein tee. kanamania-91 (at) hotmail.com

essiessi (Ei varmistettu)

Ehdottomasti lähtisi omalle äidille tämä lähetys! Oma tuki ja turva sekä yksi parhaista ystävistäni, joka on aina ollut mun tukena vaikeina aikoina. Viimeinen vuosi on nyt ollu vuorostaan hänelle todella rankka, joten olisi kiva piristää hänen päiväänsä pikku yllätyksellä :)

kristak (Ei varmistettu)

Antaisin lahja ystävälleni, jonka kanssa olemme ostolakkoilleet viime elokuusta asti. Luonnollisesti ei saa ostaa -listallamme on lähes kaikki kosmetiikka. Haluaisin myös tutustuttaa hänet luonnonkosmetiikan saloihin, ja tottakai itse päästä kokeilemaan näitä ostolakkoa koettelevia ihanuuksia.

Ystävä on myös ansainnut kukat, sillä hän on ihana, ymmärtäväinen ja hauska – eikä varmasti saa niin usein kukkia kun ansaitsisi.

kristakarki (a) hotmail.com

Marbi (Ei varmistettu)

Lähettäisin kukkia ystävälleni rohkaisuksi, sillä hän on pian menossa leikkaukseen.

jullle (Ei varmistettu)

Omalle äidilleni aivan ehdottomasti, hän jos kuka ansaitsisi kimpun kukkia ja ihania huulituotteita! :-) Hän tekee sekä henkisesti että fyysisesti raskasta työtä monesti useita päiviä putkeen mutta jaksaa silti olla uskomattoman iloinen ja ennen kaikkea onnellinen. Äiti onkin roolimallini, koska jokaisen ihmisen pitäisi olla kiitollinen siitä mitä on. :') Lisäksi näen äitiäni aivan liian harvoin, joten senkin puolesta tämä lähetys olisi tarpeellinen!

Essimissi (Ei varmistettu)

Tahtoisin lähettää kukat ja punat mun parhaalle ystävälle, jota en näe kovin usein kun hän asuu 400 km päässä. Hän ostaa aina liiankin hyvät joululahjat joista sitten poden huonoa omaatuntoa, ja lisäksi sain kuulla hänen suustaan niin kauniita sanoja muutama päivä sitten pahan mieleni takia, että tahtoisin kiittää. :)

essiiih@hotmail.com

kas (Ei varmistettu)

Haluaisin lähettää kukkia ja huulipunan ystävälleni, joka RAKASTAA sekä kukkia että huulipunia yli kaiken. Haluaisin juuri hänen saavan tämän palkinnon, koska hän on kuluneen vuoden aikana auttanut minua aivan käsittämättömän paljon opintojeni loppuunsaattamisessa sekä itseni kasaamisessa eroni jälkeen. Haluaisin siis jotenkin osoittaa hänelle, kuinka arvokas hän minulle on.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.