Vuoden inspiroivin kauneusblogi 2014!

Saara Sarvas

 

 

Ei, en ole palannut kuvanmuokkaustyyliltäni Irc-Gallerian tasolle.. Sen sijaan päätin ottaa eilisen Indiedays Inspiration  Blog Awardsin asukoodin "inspiration" vakavasti. Tällä kertaa lookkini inspiraationa toimi @theonlydetox, joka sporttasi vastaavaa lookkia oman Drag Race -kautensa päätösjaksossa. Muokkailen teille ensi viikolle time-lapse -videon (onko tuo oikea termi?!) värieni kadottamisesta.

Why so grey? Tämä syksy ei ole ollut henkisen tahi fyysisen hyvinvointini kannalta elämäni paras ja olen ollut huolissani siitä, että pieni alakulo näkyisi blogin puolella negatiivisesti.. Ilmeisesti teitä on siellä kuitenkin edelleen jokunen, minä kun menin ja sain kunnian hakea eilisen tapahtumalavalta inspiroivimman kauneusblogin kunniamaininnan. Tein tietoisen valinnan siitä, etten mainosta äänestystä omissa somekanavissani laisinkaan, vaan katsoisin mihin rahkeet riittävät (enkä muuten varmasti ollut ainoa..). 

Voittaminen tulikin todellisena yllätyksenä ja liikutuin ajatuksesta valtavasti. Saadessani taas kerran kirjoittaa kiitoskirjettä teille ruutua tapittaville sieluille, olen puhtaasti onnellinen. Tiedän, että hyväksynnän hakeminen toisten mielipiteiden kautta on pääasiallisesti huono juttu, mutta tässä asiassa joudun tekemään poikkeuksen. Tuntuu todella hyvältä tietää, että tällä järjettömän hauskalla työllä ja sen tuloksella on jonkun elämää piristävä ja inspiroiva vaikutus.

Eli: Kiitos, kiitos, KIITOS!! Te inspiroitte minua tähtäämään korkeammalle ja yrittämään yhä enemmän <3
 

 

KIITOS!

Onnea myös kaikille muille eilisen juhlijoille :*

 

Kommentit

nansk

Ihan ansaittuun osoitteeseen meni. Oot huippu!

Saara S.
Saara Sarvas

Kiitos!! Toivon jatkossakin olevani inspiraation sanansaattaja ^_^

Ilona/Eyeshadow and Flame (Ei varmistettu) http://eyeshadowandflame.blogspot.fi/

Onnittelut enemmän kuin ansaitusta voitosta! ^^

Saara S.
Saara Sarvas

Kiitos Ilona ;* 

Vierailija (Ei varmistettu)

Upeaa!

tintsh (Ei varmistettu)

Tuo sun look vaan vahvistaa että äänestin ihan oikein ja voitto meni tasan oikeaan osoitteeseen. Oot ihan huippu!

Mirene (Ei varmistettu) http://kattimania.blogspot.fi

Onnea voitosta!

mipaaaa (Ei varmistettu)

Meni voitto kyllä täysin oikeaan osoitteeseen &lt;3 olen lukenut blogiasia tiptoes ajoilta asti ja aina se on saanut minut hyvälle tuulelle! Väitän että blogisi kautta olen saanut pieniä rohkeuden rippeitä ja ahaa-elämyksiä niin meikkijuttujen suhteen mutta myös oman asenteen ja oman itsensä hyväksymisen suhteen. Mielestäni sinusta huokuu kaunis ja inspiroiva energia - vähän sellaista onnellista unicorn energiaa. Ihanaa ja inspiroivaa syksyä ja talvea Saara. Onnea vielä voitosta - täysin ansaittu. &lt;3

Hauwe (Ei varmistettu)

Auuuuu tuo look on niin hieno!! Odotin koko viikonlopun, että näen siitä parempaa kuin sneak peakin Instagramissa. Sä olet ihan käsittämättömän lahjakas!

JenniHL (Ei varmistettu)

Onnea voitosta! Mietinkin että oliko hän Detox inspiroinut meikin, katselin juuri Drag Racen finaalin kuvia pari päivää sitten :D Hienosti onnistui myös sinun meikkisi :)

Torey
Näissä neliöissä

Hyvä Saara! :)

sarkku

Voi onneksi olkoon  ♥  Niin ansaittu voitto! Kerroin jo hakiessani Skin Perfection Challengeen, että oon seurannu blogias jo edellisen blogisi aikaan, mikä tarkoittaa sitä että sun blogis on varmasti pisimpään seuraamani blogi!

Kiitos inspiraatiosta  ♥ !

Taru /HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://www.homeatlastblog.com/

Onnea vielä kerran tätäkin kautta, olet superlahjakas nainen! :) Kappas, peräti KAKSI kommenttia parin päivän sisään, tän on oltava joku ennätys. :D Ja mäkin olen lukenut sun juttuja jo Tiptoesista asti... Sorry, mä tsemppaan jatkossa kommenttien kanssa!

annannanna (Ei varmistettu)

Huikee!!!!! Onnea Saara!

Johny (Ei varmistettu)

Paljon onnea! Täällä tiukasti mukana ja ilotsemppiä lähetän sulle. Kamalan paljon on sulla ollut hommia tänä(kin) vuonna, lomailu voisi olla hyvä juttu :) Kohta vuosi vaihtuu ja sitten aloitetaan taas raikkaasti puhtaalta pöydältä. Oot ihan paras!

kivipuuteri (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Vau, upea meikki/maskeeraus! Voitto tuli oikeutetusti sinulle :)

jadelmiina (Ei varmistettu)

Onnea voitosta! Oot huippu :) Ja muistan kun näin Detoxin version tästä lookista silloin sen RPDR päätösjaksossa, huokasin ihastuksesta - sun versio on myös ihan loistava!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voitto meni ehdottomasti oikeaan osoitteeseen :)! Huisin paljon onnea!
Ps. Siun blogi on miusta ihan huikee. Joka päivä tarkistan onko siulta tullu uusia juttuja. Enkä ole edes mikään meikkiheluna.
Pps. Myös YleX: n sunnuntai-illat on hilpeitä, kun olette Cristalin kanssa eetterissä :).

Blondi (Ei varmistettu)

Onnee Saara! Voitto oli täysin ansaittu! Oon blogisi melko uusi lukija, mutta sitäkin kiinnostuneempi blogistasi! Tämä blogi on niin mielenkiintoinen, koska et esitä mitään vaan olet oma itsesi... Postaat melko usein, joten sekin on plussaa! Olet antanut voimaa ja iloa olla oma itsensä tässä maailmassa elävälle teinitytölle! Miinuspuolet on ehkäpä välillä jonkinlainen ylpeys jostain mitä olet saavuttanut, mutta sekin on vain joskus. Plussapuolet voittaa kirkkaasti 100-1, joten blogisi on todellakin lukemisen arvoinen ja paljon enemmän!

Toivottavast sait tästä kommentistani iloa harmaaseen syksyyn ja tietoa kuinka maailman paras blogi sulla on! :)

Blondi (Ei varmistettu)

Tottakai saa olla ylpeä, mutta tarkoitin tuossa kommentissani ylenpalttista hehkuttamista muille :)

Sanph
Sanph

Voih, milloinkahan Suomeenkin laskeutuu ilmapiiri, joka sallisi ylpeyden omiin saavutuksiin. Omista saavutuksista saa ja pitää olla ylpeä, ja saavutuksiaan saa hehkuttaa reilusti muillekin. Eihän omin avuin saavutetut saavutukset ja ylpeys niistä ole keneltäkään muulta pois :)

Onnea Saara voitosta!
Ps. Meitsistä on kuoriutunut kunnon huulipunaleidi blogisi johdosta, kiitän!

Shh (Ei varmistettu)

Onnea Saara jälleen kerran, aivan täysin oikeaan osoitteeseen meni! Kyllähän tommoselle kivenkovalla ammattilaiselle, joka kuitenki samalla vaikuttaa varmaankin blogosfräärin mukavimmalta ja nöyrimmältä tyypiltä, suo oikein mielellään tämmösiä tunnustuksia : )

Myyti

NIIIIN hieno maski <3 Ja paljon onnea!

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.blogspot.fi/

ONNEA SAARA!

Ei vitsi, kun mä näin kuvan susta tuossa maskissa Instassa, tajusin heti mistä / keneltä se oli napattu! Jes! :D Oot ihan huikee!!

nim. katson ihan liikaa Drag Racea

Vierailija (Ei varmistettu)

Kun taannoin mietit mekkoa gaalaan, en arvannut, että menet ihan harmaana blokkaamaan sieltä noin inspiroivan palkinnon. Onnea, olet palkinnon ansainnut. Iso hali. Ja älä anna Sokon syödä kunniakirjaa!

Toimitus
Toimitus

Mahtavaa Saara! Olemme jälleen kerran megaylpeitä sinusta!!!

Silkkitassu

Onneksi olkoon! <3

saramh (Ei varmistettu)

Sun blogi on paras! Mahtavaa sisältöä ja asiantuntevaa otetta ilman sitä iänikuista lifestylehöttöä kultaisine auringonlaskuineen, ruokakuvineen ja viiden pennin aforismeineen. Tämä on oikea blogi! Onneks olkoon!

JOuJOU (Ei varmistettu)

Näytät aivan Kate Winsletiltä noissa kuvissa! :). Ja onnea! Ja nää kaikki Halloween-maski kuvat saa niin hymyn huulille. Mukavaa viikonloppua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.