Wella SP Sun Concentrate

Saara Sarvas

Mä suuntaan perjantaina nokkani kohti Portugalia kahdeksi viikoksi, ja olen luonnollisesti innosta piukeana! Mun suurin huoli tän reissun suhteen on ollut a) miten blogi pärjää (hyvin, olen ajastanut teille yllin kyllin postauksia ;)) ja b) miten siniset hiukseni kestävät rajumpien UV-säteiden haalistavan kauheuden!

Kävin tänään tukussa ostamassa värejä ystäväni hiuksia varten, ja kuin kohtalon eleenä hyllystä hyppäsi silmilleni valtaisa määrä hiusten aurinkotuotteita. Jes, jes ja vielä kerran JES! En haluaisi pakata mukaani miljoonaa erilaista täysikokoista purkkia, joten valitsin itselleni tämän pienen UV-tiivisteen. 

Tuote suositellaan sekoittamaan huuhdeltavaan hoitoaineeseen, mutta epäilen etten reissussa kovinkaan usein pese hiuksiani aamutuimaan... Ajattelin siis soveltaa UV-suojaa myös "kuiviltaan" ja testata toimiiko se myös yksinään. 

Miksi oi miksi en löytänyt tätä jo alkukesästä, vaan olen joutunut kärsimään alati haalistuvista suortuvistani?

Kommentit

fanda (Ei varmistettu)

Hei! Mulla olisi asiaan liittymätön kysymys. Värjäsin n. vuosi sitten hiukseni punertavan ruskeiksi. Oikea värini on keskiruskea/maantienharmaa. Värjäsin muutaman kerran erilaisilla punaisilla markettiväreillä tukkaani kunnes päätin palata ruskeaan ja värjäsin tumman ruskealla kaiken päälle. Nyt olen värjännyt ruskealla kaksi kertaa, mutta pituudet pysyvät punertavina ja väriero juureen on selkeä.
Kysymys onkin yritänko vielä värjätä tummemmalla vai miten punainen reagoisi vaalennukseen ja värjäykseen? Miten pääsen punaisesta eroon, onko ainoa vaihtoehto marssia kampaajalle?

Tuhannet kiitokset jos jaksat vastata!

eltsu (Ei varmistettu)

Moi Saara! Ihanaa reissua sulle, varmaan tulee tarpeeseen :) Mulla on yksi kysymys ihoni kuntoon liittyen.
Mä yritän hoitaa ihoani hyvin ja oikeanlaisilla tuotteilla, mutta silti poskiini tulee isoja ja kipeitä finnejä. Tiedän, että minulla on
sekaiho ja yritän hoitaa sitä sen mukaisesti. Onko minun syytä käydä ihotautilääkärillä vai olisiko sinulla vinkkejä? Yritän kosteuttaa ihoani tarpeeksi, syön ja liikun terveellisesti.
-Ella-

Taina L.

IHANAA LOMAMATKAA!!! Nauti, rentoudu, naura ja ota meille paljon kuvia =)

nansk

Äh, kahlasin 17 sivua sun postauksia läpi etsien juuri yhtä tiettyä juttua (ei sillä, tosi kiva lukea kaikkia uudelleen, mutta silti :D), sitä sotkunutturavideota - ja se video on hävinnyt. Voi mälsä. Et millään viitsis tehdä uutta postausta siitä, miten teet sellaisen sotkunutturan?

kartist (Ei varmistettu)

Moi. Missä tukuissa yleensä käyt ostamassa tuotteita/mitä netti tukkuliikkeitä käytät? Olen itse koittanut löytää mutta huonoin tuloksin. T. Hiustaiteilija naapurimaasta :)

Kommentoi