What's cookin' goodlookin?

Saara Sarvas

Mä mietin, miten Juulia Nunuutti Kuutti alottaisi blogipostauksensa, sillä mä tahdon tänään toteuttaa yhden teidän heittämistä postaustoiveista ja se on vanha kunnon "mitä elämässä on tapahtunut" -postaus. Viime perjantain jälkeen on nimittäin tapahtunut yhtä sun toista. Tanssinäytös, road trip, maailmanparannussessioita, diippejä työpalavereita. Nykyaikaa, nettiä ja maailmaa tutkineena olen tullut kahteen päätelmään:

  • Some-maailmassa ystävyyden siteet ovat konkreettiset, sillä kaikkien puhelimet ovat täynnä todella kyseenalaista materiaalia vähintään yhdestä henkilöstä :D
  • Jokaisella ihmisellä on kaksi elämää. Se toinen alkaa, kun tajuaa että niitä onkin vain yksi.. Tämän sanoi viisas Markku autossani, alkuperäistä ajattelijaa en tähän hätään muista. 

Ei ollut tarkoitus mennä näin syvällisiin vesiin, vaikka olenkin tsekannut Adele-lookalike -meikkijutun pari kertaa postausten "best of" -listaa työstäessäni. Minkäköhän vielä tekisin? Joku suomalainen? Kaija K? Sanni? ;)

 

Yhtenä päivänä pääsiäisen aikana muokkasin vähän kuvia... Voin joskus valottaa näiden taustaa hieman lisää, salaisessa blogissa jonka tulen varmaan lopulta perustamaan blogityhjiön pakottamana - vai tulenko? :B 

 

Juulia muutti takaisin Helsinkiin ja olen viettänyt melko paljon aikaa tuon elämäni rakkauden, urpouden, nolostumisen ja loputtoman hurmaavuuden multihuipentuman kanssa. Juulian kämpän lähellä on kauppa nimeltään Paperikauppa Putinki, josta löytyy kaikkea sitä, mistä vähävaraisena Tiimari-shoppailijana vain haaveili. Olen niin älyttömän ylpeä Juulian viimeaikaisista saavutuksista, että tahdoin ostaa meille jotain vanhoja kunnon ystävyyskoruja muistuttavaa.

Päädyttiin tietysti näihin pastellivärisiin ja lähinnä sokerihumalan nostattaviin kalenterikokonaisuuksiin. The answers are blowing in the wind.. They sure are!

 

Toissaviikolla julkistettiin ja haastateltiin Ilen kanssa aamussa viittä eri YleX-popissa esiintyvää artistia, joiksi naamioin ilen 2-3min aikana.. Ajattelin kyllä vahvasti saksien ja sutien naulaan laittamista tämän viikon nöyryytyksen jälkeen. Ei auta muuta, kuin pistää pää pystyyn ja suunnata kohti uusia korkeuksia. Ei ne kaatumiset, vaan ylösnousemukset, kuten pääsiäisen aikoihin tapa kuuluikin. 

Tunnistatteko te artistit? Annan vinkin: Kenelläkään ei ole oikeasti partaa.... 

 

Perjantaina oli sitten Ilen vuoro ja tietysti se ärsyttävä Jonttu teki todella hyvää jälkeä.

 

Reilu viikko sitten olin viettämässä viikonlopun ystävieni kanssa Klaukkalassa. Poreamme, trampoliini, legoja ja grilli. Anteeksi, jos nyt väännän veistä jonkun haavassa, mutta olin kyllä todella tuon totaalisen rentoutumisreissun tarpeessa! Tuntui siltä, kuin aivoni olisivat muuttuneet taas skarpimmiksi. Viikonlopun aikana koimme mm. elämämme pahimmat slaagit, kun huomasimme, että eräs ystäväni oli lähettänyt todella privaatin bilevideon sukulaisilleen.. Asiaa ei auttanut se, kun puimme tätä asiaa kovaan ääneen ja eteiseen ilmestyi koputtamatta yllätysvieraita :D

Siitäkin selvittiin, mutta tiedänpähän taas stressinsietokykyni äärirajat.

Ennen viikonloppua kävimme Markun kanssa Prismassa, joka olisi kyllä maailmanlopusta selviäville kuin mikäkin graalin malja. Lucky Charmsit ovatkin jo nyt tuollaisissa maailmanlopun jälkeisissä hinnoissa....

 

Olen viime kuukausien aikana käynyt Luukin ulkoilualueella useammin, kuin koko lapsuuteni aikana. Olen rakastunut alueen lenkkiauleisiin, joita koluamme erään kaverin kanssa. Ajamme eri suunnista valtavalle ja tyhjälle parkkipaikalle, huhkimme tunnin ja ajamme takaisin sinne, mistä tulimme. Odotan edelleen sitä hetkeä, kun ulkona voi lenkkeillä kevyessä hupparissa tai tuulitakissa ja sirkat sirittävät hieman hämärtyvässä illassa.

Kesä, silloin on pakko tehdä paluu Luukkiin oikein kunnon Piknikin muodossa - lupaan raportoida Instassa! :D Lenkkireittini varrelta löytyy myös tämä kaunis E.T.:ksikin kehuttu puu ja sen uloke.

 

Frendini Anna hankki uuden perheenjäsenen, pienen tyttösakemannin nimeltään Myy. Tyypin vuorokausirytmi kuulosti omaan nykyiseeni sopivalta. Riehumista aamuyöllä ja koko iltapäivän läpi jatkuva pilkkiminen. Eivaan, olen sopeutunut uuteen unirytmiin pelottavan hyvin. Pimennysverho, melatoniini ja pari suihkausta vähintään placebo-efektin tuottavaa magnesium-sprayta.

Aamulla kello soikin klo 05 ja yleensä tähtään siihen että suljen ulko-oven perässäni klo 05:20. Sen jälkeen mulla onkin reilu tunti aikaa kasata ajatukset ja jotain fiksulta kuulostavaa täytesanastoa, ennen kuin hyppään toistaiseksi erittäin syvältä näyttävään altaaseen ja tunnen silti olevani kotona. Onpas tänään runollinen ote.. Syytän seuraavassa kuvassa esiintyvää naista ja eilisen hiustenvärjäyssessiota. Olaplex - tiedättekö jo, mikä se on? Jos ette, olkaa kuulolla torstaina! 

Teen silloin kunnon koelaboratorion ja kokeilen, kuinka dramaattisen eron tuo uusi taika-aine tekee vaalennustulokseen ja hiuksen vaurioitumiseen.. Mutta se nainen!

 

Viime perjantai oli itselleni ilon päivä, kun Sannin toinen albumi Lelu julkaistiin vihdoin! En malttanut odottaa kokonaisuuden kuuntelemista ja olen luukuttanut levyä kaikilla ajomatkoillani. Turkoosit glitterhiukset.. Niin paljon ajatuksia -____-

 

Tänään aikatauluni ovat olleet melkoisen jännät. Meillä oli lähetyksen jälkeen kuuden tunnin kanavakokous ja koulutuksenpoikasta, jossa litistäydyttiin sisarellisessa hengessä Studio B:hen keskustelemaan erilaisista kanavaa koskevista asioista. Aikuisten ihmisten työpaikoilla tapahtuu niin kummallisia asioita. Mä alan nyt ymmärtää, miksi ihmiset katsovat niin vähän televisiota. Tosielämä on siistimpää - omalla kierolla tavallaan ;)

 

Nyt on pakko alkaa keskittyä huomiseen, sillä saadaan aamuun vieraaksi Jenni Pääskysaari. Ajattelin huomenna jatkaa myös loppuun tänään aloittamani projektin "kuvaa kaikki kynsilakkasi". Jotenkin kiinnostaisi tehdä ihan vain historiallisista syistä sellainen Meikkikokoelma 2015 -juttu. 

Sillä aikaa kun te luitte tätä, minä olen jos hipsinyt suihkun kautta unten maille. Suosittelen teillekin tänään puolta tuntia aikaisempaa nukkumisajankohtaa, se parantaa seuraavan päivän laatua huomattavasti. 

Keittiöpsykologi-Sarvas kuittaa, kauhistellaan huomenna niiden kynsilakkojen määrää.. Jollain teistä on pakko olla suurempi kokoelma. Charming Nailsista ainakin löytyy, jos muuten alkaa näyttää huonolta ;)

Mitä teidän viikonloppuun kuului?!

Kommentit

Karoliina-- (Ei varmistettu)

Heippa! Olisin tosi kiitollinen jos voisit vastata yhteen maskeeraajan alaan liittyvään kysymykseen; eli minkä alan työehtosopimusta sovelletaan maskeeraajan alaan? Mulla ei ole mitään käsitystä minkälaista palkkaa voin pyytää jos saan unelmieni duunin. Mulla ei siis ole omaa yritystä, vaan olisin töissä toiselle yritykselle. Kiitos jo etukäteen :)

Jennymariae (Ei varmistettu)

Heippa! Laitoin sulle 13.4 sähköpostia liittyen jouluarvontavoittoon, haluaisin saada asian selvitettyä ennenkuin "katoat" :)

mikaelaaaah (Ei varmistettu)

“We have two lives, and the second begins when we realize we only have one.”
-Confucius

Iinatiina (Ei varmistettu)

Tuhlasin just mun rahat Juice Beautyn tuotteisiin, vaikka en sais ostaa mitään. Damn you, Sarvas!

Jezba (Ei varmistettu)

Eih! Koiranpentu! Ihana pikku hassutassuvauvahauvanassu! Tekis mieli ottaa se syliin ja lulluttaa sitä ja lässyttää sille kaikkea ihan sairaan typerää ja ärsyttävää ja lopuks pussata sitä ihanaa pehmoista ja vaaleanpunaista hauvavauvamasua! :) (Ps. Oon muuten hieman katkera, itse hankin aikanaan omasta koirastani fotorealistisen tatskan hieman ennen Annaa. Itse asun Turussa ja olisin menny individualiin koska se olis käyny kätsästi ja artistin kädenjälki oli minusta hienoa. Annalle ei varmasti sanottu et "kaks vuotta on jono, en ota uusia, soittele sit aina ja kysele jos EHKÄ tulee peruutuspaikkoja." :D )

Sun duunissa muuten näyttää älymukavalta ja rennolta, toisaalta enpä oo koskaan aatellutkaan että ylex:llä olis jotenkin erityisen tiukkapipoinen meininki mitä omassa työssä saattaa välillä olla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.