YllätysX

Saara Sarvas

Hohoho, otsikossa näkyvän oivaltavan huumorini ansiosta sain tänään julkistaa pari päivää sitten itselleni valjenneen ilouutisen siitä, että olen YleX Aamun uusi juontaja. Parinani jatkaa konkari ja mentorini, Ile Uusivuori. Tää on... Hullua. Internet on ottanut tämän uutisen vastaan kuin Internetin odottaakin ;) Olen erittäin tyytyväinen reilusti kahteen leiriin jakautuvista kommenteista, joista valtaosa on ollut äärimmäisen positiivisia!! Loppuihin suhtaudun kuin seitsemän vuotta blogannut naishenkilö suinkin vain voi, huumorilla ja ymmärryksellä. 

Meidän omaa facesivua lukiessa joutui melkein herkistymään ja kommentti, jossa pohdittiin minun lopulta asettuvan uudelle paikalleni niin hyvin että joskus kun minun on aika jatkaa, tulee kuuntelija taas kauhistumaan ja hyperventiloimaan :D 

Mä olen haaveillut tästä työstä todella pitkään ja todella hiljaa ja saatuani varmistuksen työpaikasta, en uskaltanut kertoa siitä ensin kenellekään. Jotenkin tuntuu ja tuntui niin epätodelliselta, että tässä sitä nyt ollaan.  

Puhuin tänään todella pitkään erään uuden ystäväni kanssa unelmista ja unelmoimisesta. Hän suhtautuu erääseen uuteen projektiinsa perinteisen pessimistisesti. Tyyppi on täydellinen työhön kuin työhön, mutta päättää aina varautua pahimpaan, koska no.. Niin nyt vain on totuttu tekemään :B EI!!!!

Kyllä, elämä potkii välillä päähän ja joskus varmaan kirjoitan oikein kilometrin mittaisen avautumispostauksen ihan #CristalSnow:na kaikista käänteistä, joita elämäni blogipinnan alla on kaikkien näiden vuosien aikana tapahtunut. Snowsta puheen ollen, mulle ihan tajuttoman rakkaaksi muodostunut ja kasvanut SuperSunnuntai jatkuu vielä tovin tällä kokoonpanolla, mutta infoan ehdottomasti myös sen jatkosta, kun siitä jotain tiedetään.

Mikä teidän toiveenne muuten on sen suhteen, mitä höpötän blogissa tuosta radiohommasta? Enpä ole antanut sen ennenkään ihan hirveästi valua tänne puolelle tai toisin päin, mutta ajattelin tehdä mahdollisille kiinnostuneille jonkinlaisen historiikki-postauksen ja "työpäivä Ylellä"-jutun :)

Nyt nukkumatti taas kolkuttelee, joten lopetan klassisen kliseisesti: Päivääkään en vaihtaisi, muistakaa unelmoida isosti ja tehkää töitä haaveidenne eteen. Jos ette uskalla haaveilla, ette myöskään tee alitajuisia valintoja niiden haaveiden saavuttamiseksi. All that jazz, kyllä te tiedätte. Sapeismeja. En vaan saakeli voisi MITENKÄÄN olla taas kerran kiitollisempi saamastani avusta, palautteesta ja tuesta. 

Nyt voin taas vähän rauhoittua ja keskittyä blogiin hieman suunnitelmallisemmin, kun ei ole enää ihan niin kamalaa jännitysmomenttia ja möykkyä vatsanpohjalla ^_^

Tuosta noin pääset seuraamaan meidän lähetystä, missä olisi siis tarkoitus olla tästä hamaan tulevaisuuteen joka päivä äänessä klo 06:30-10:00.

Äh, kylläpä tätä juttua riittääin.. NYT mä lähden ihan oikeasti näissä fiiliksissä unille, ei voi muuta kuin hymyillä ja vähän hyppelehtiä taas huomenna Ylen käytäviä pitkin seikkaillessa:

p.s. Tuottajan mielestä tää kuva ei ollut sopiva meidän imagolle.. Whata?!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan mahtavaa tämä uutinen! saan joka aamu tulevaisuudesa herätä Saaran ääneen YleX:llä!:) jess!!! ja tee ehdottomasti tuo "päiväni Ylellä"-postaus (kuullostaa kiinnostavalta) mutta hyviä lähetyksiä teille!:)

Saara S.
Saara Sarvas

KIIITOS! ^_^ Ja jes, saatanpa ottaa kameran töihin heti huomenna :P

Kalle (äskeinen anonym) (Ei varmistettu)

jesjes! :D millos postaus tulossa? hei ja älä välitä niistä negatiivisista kommentoijista, oot paras muista se!;)

Gigi
Olipahan taas..

Ihan mieltsiä, että sun haaveet toteutuu! Tuula-Äippä lähetyksessä oli aika ylläri tänään:D
Päivä Ylellä-postaus olisi mielenkiintoinen, mutta Saara pliiiis, megamaskeerauskreisipostaus olis enemmän kuin toivottavaa. Saa jooko joku täyden kuun luova hulluuskohtaus vielä alkaneen kevään aikana<3

Saara S.
Saara Sarvas

Hahaa, nykyään joudutaan ehkä pärjäämään myöhäisen aamupäivän inspiraatiokohtauksiin, mutten toisaalta epäile niiden olevan yhtään sen selkeämmin jäsenneltyjä, kuin myöhäisen yönkään teosten :D Meikkipisteen siivous tuotti taas melkoisen kasan inspiraatiota ^_^

Vierailija (Ei varmistettu)

ONNEA!!! Olen joskus aikoinaan kuunnellut YleX aamua työpaikalla, sittemmin työpaikan vaihduttua se tapa jäi. Mutta nyt mä voisin kyllä taas aloittaa uudestaan!

susann (Ei varmistettu)

Hyvä Saara! Kuuntelen radiota säännöllisen epäsäännöllisesti ja muistan kun kuulin sut ekaa kertaa supersunnuntaissa, kuuntelin hetken sun ääntä ja tajusin heti kuka siellä höpöttää. Ihan parasta että sun juttuja kuulee jatkossa aamuisin! Jee :)

Saara S.
Saara Sarvas

Hahaa hauskaa! :D Mä olen ollut koko pienen ikäni radiodiggari ja ensimmäiset kuukaudet X:llä oli jopa noloja, kun tunnustin kaikille tunnistaneeni heidät lähinnä äänensä perusteella.. Ehkäpä joku tunnustaa minullekin näin jatkossa, sitä odotellessa keskityn hölöttämään ;)

meow (Ei varmistettu)

Tämäpäs iski yllätyksenä. Onnea onnea!! :)

kdsf (Ei varmistettu)

Uijuii, tiiänpä mitä radiokanavaa tästä lähin kuuntelen töissä aamuisin! Sunnuntaisin en juuri koskaan radioo kuuntele, ni noin SuperSunnuntait oon harmillisesti missannu.

keskimääräinenvaltavajänis (Ei varmistettu)

JES! Lisätäkseni positiivisuuden virtaan kerron, että haikeudella jo odotin sitä aamua, kun en enää heräile sarvaslaiseen höpötykseen. Mahtavaa tietää, ettei sellaista ole heti tulossa, sillä lukijana ja kuuntelijana en voisi olla tyytyväisempi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea!
Mutta siis miten mää oon ihan pihalla. Kun etkö sä ole maskeeraaja? Vai siis oletko myös toimittaja?
Siis miten vaan niin hieno homma mutta tunnen olevani, niin, ihan pihalla.

Saara S.
Saara Sarvas

Hahaha, tässä nykymaailmassa kannattaa pikimmiten avartaa mielensä meille monialahaalijoille! Tällainen erilaisten työurien pyörremyrsky heittää paremminkin kartalla olevan lukijan pihalle :D

Koulutukseltani olen alunalkaen parturi-kampaaja, maskeeraaja ja meikkaaja puolestaan epävirallisen virallisesti koulutettuna (koulun tarjoamat kurssit + vahva oma suuntautuminen). Toimittajan töitä olen tehnyt blogin lisäksi hmm.. Ainakin viisi vuotta säännöllisen epäsäännöllisesti erilaisiin aikakausilehtiin ja verkkojulkaisuihin :)

YleX:llä olen ollut freelancerina ja toimittajana nyt vajaan 1,5 vuotta, jonka aikana olen kouluttautunut talon sisällä mahdollisuuksien mukaan. 

Sitä ehtii moneen kun rakastaa töitään ja... Uhraa vapaa-aikansa, terveytensä ja kaikki ystävyyssuhteensa >:D

Toimitus
Toimitus

Jee hyvä Saara, suosikkityyppimme niin monessa mediassa!

Vandaalia (Ei varmistettu)

Jee, ihanaa Saara &lt;3 Mä oon niin onnellinen sun puolesta ja myös omasta puolestani, sillä oon kuunnellu joka aamu vuoden päivät YleX aamua työmatkalla, ja kyllä te ootte Ilen kanssa hyvä tiimi! Lisäksi rakastan sun kosmetiikkatietämystä, uskon, että se tulee näkymään jossain vaiheessa radiossakin muutoinkin kuin siinä kakanhajua estävässä suihkeessa :DDD Jes, hyvä homma, onnea! :)

Saara S.
Saara Sarvas

Ahahahah Poo Pourri never forget!!

Kurki (Ei varmistettu)

Siitä asti kun aloitit tuurauksen aamussa, oon toivonut, että saisit jäädä! Ja näin kävi! Ihan mieletöntä! Onnea uudesta työstä ja haaveiden toteutumisesta! (Paljon innostuneita huudahduksia, koska oot ansainnut niitä. :))

Saara S.
Saara Sarvas

Vitsit, miten ihanaa on ollut saada niin paljon juuri näitä kommentteja! Se, että joku viihtyy pidempäänkin kuin yhden hyvän aamun ajan, merkkaa varsinkin tässä vaiheessa uraa paljon ^_^ 

Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Jee, kiva uutinen. Mulla on aina YleX päällä ja Supersunnuntaita tuli kuunneltua :)

serkku (Ei varmistettu)

Kyllä minä mieleni pahoitin. Blogiasi seuraan haukkana, mutta radiokanavaa joudun nyt vaihtamaan.

Saara S.
Saara Sarvas

Se on hei ihan ok! Tai siis, älä pahoita mieltäsi turhaan :( Mutta kanavaa saa tietysti vaihtaa, jos sisältö ei miellytä! Olisi kovin Orwellilaista jos taajuuksia olisi vain yksi :D

Maria87 (Ei varmistettu)

Ylex:n suurena fanina toivon kovasti radioaiheisia postauksia! Ei ollut varmasti helppoa tulla täyttämään Matin jättämää paikkaa mutta hoidat homman loistavasti. Tsemppiä tulevaan ja muista myös levätä tarpeeksi :)

Anna S. (Ei varmistettu)

YleX:n vakkarikuuntelijana ja Ilen&amp;Matin suurena fanina luen todellakin mielelläni kaikkea radioaiheista juttua. Vähän jo odottelinkin tietoa siitä, kuka Ilen pariksi valikoituu. Onneksi olkoon! Ihan hyvältä te yhdessä kuulostattekin, vaikka kieltämättä Mattia edelleen kaipaan. (Ei voi kuunnella Novaa, se mainostulva on niin karsea!)

Saara S.
Saara Sarvas

Voe sitä Mattia <3 Turha niitä saappaita on yrittääkään täyttää, vaan luoda ihan oma kolo saaprailulle! Eiköhän sitä tässä tulla tulevien kuukausien ja vuosien aikana hitsautumaan yhteen oikein passelisti :) 

tannttu (Ei varmistettu)

Ihan parasta! Oli hirveetä ku matti lopetti, mut en ois voinu kuvitellakkaan, että sä tulisit tilalle ja aaaa superia!
Haluaisin niin olla sun kaveris, vaikutat huipputyypiltä :) Sinä ja Ile aamuissa = parempi aamu aina!
Haha vähä liikaa hehkutusta, mut olin niiiin överihäpi ku kuulin et oot vakkari!

p.s. se sun äitin vierailu oli ihana!

Saara S.
Saara Sarvas

Haha, hyvä ilakointi ja vilpitön ilahtuminen tuskin koskaan ovat aiheuttaneet kovin pahaa mielipahaa ympäristössään ^_^ Voin myös paljastaa, että meikäkin oli melkoisen iloinen, kun sain tämän tiedon ;)

Ja äiti varmasti kiittää! Äidit on lähes poikkeuksetta parhaita.

xod (Ei varmistettu)

Multakin on menny vähä ohi tämmöset ylen jutut :D Ootko siis jo aiemmin ollut siellä töissä? Joo kerro vähän :D
Ainiin ja muuten joka kerta kun koitan kommentoida tänne ja näpytän nimimerkin ekan kirjaimen tohon kohtaan niin tää kommentointi-kohta katoaa kokonaan... Täytyy päivittää sivu uudelleen ja sit onnistuu kommentointi :o Missään muussa blogissa ei oo käynyt näin... En kyl tiedä luenko muita lilyn blogeja, en taida... :)

Saara S.
Saara Sarvas

Enpä mä ole tuosta supersunnuntaista varmaan melkein vuoteen mitään kirjoitellutkaan! Olen siis tehnyt viime helmikuusta asti YleX:n sunnuntai-illoissa SuperSunnuntai nimistä ohjelmaa Cristal Snown kanssa ja tuuraillut säännöllisen satunnaisesti myös muissa ohjelmissa kartuttamassa tietotaitoani :)

Ja hmm, kuulostaapa kummalta. Minäpä otan tästä kopiot ja pistän infon eteenpäin. Kiitos!

suho (Ei varmistettu)

Onnea uudesta duunista! Vaikutat viihtyvän mitä lähetyksiä olen kuunnellut, mutta pliis kuule vakikuulijan toivetta! Aamuisin on aika raskasta kuunnella juontajaa, jonka ääni karkaa melkoisen korkealle vähän väliä, etenkin jos olet jostain asiasta kovin innoissasi :D Innostusta saa olla ja pitää, mutta voisiko sitä oktaavia laskea muutamalla nuotilla, kiitos! Et puhu edes samalla tavalla näissä blogin videoissa, vähän tuntuu että juontohommassa puheesi tulee aika nopealla artikulaatiolla, ehkä pari hengenvetoa silloin tällöin lisää olisi bueno! (em asia koskee siis kaikkia naisjuontajia, +Mr Snowllakin tuppaa välillä menemään ääni melko korkealle ja se on aika raskasta kuultavaa etenkin auton radiosta :x

Saara S.
Saara Sarvas

Kiitos Suho ja hei, tietty kuuntelen! Varsinkin tällainen asiallisesti jäsennelty ja ilmaistu palaute on enemmän kuin tervetullutta :) 

Vaikka radiotyöskentely tuntuu vahvasti siltä, kuin olisin vihdoin päässyt omaan kotiin lämpimän peiton alle pötköttämään, on erilaisten maneerien, puhenopeuden, äänenpainojen ja juttujen sisältöjen kontrollointi ja kehittäminen vielä aevan alkuvaiheessaan! Sen tosin tiedän, että kuulostan melko koomiselta ja epäuskottavalta silloin, kun yritän tietoisesti säilyttää äänenpainoani tietynlaisena, tai "radioäänenä", tai siis matalana.. Kokeiltu on :B Jonkinlainen kultainen keskitie kyllä löytynee, yritän paikata sitä nerokkailla havainnoillani.

Blogivideoista muuten tuli mieleeni se, että jos joskus haluat kuulla, miltä kuulostaa kimeä-ääninen ja todella raskas Saara, selaa toki itsesi youtube-tilini alkuaikoihin.... Tai siis älä!!

Lupaan siis ehdottomasti kehittää ääneni pehmeitä ominaisuuksia, jotta kestät ne hetkelliset ylärekisteri-innostumiset - eivätköhän nekin hiljalleen sieltä laskeudu ;)

Myyti

Tämä oli niin hieno uutinen. :) ONNEA!

suho (Ei varmistettu)

Hei Saara! Kiitos vastauksesta! :)
Ja alkuvaiheessahan uutta työtä tehdessä harvalta se sujuu luonnostaan. Ala kuin ala, niin ihmiset lämpenevät muutoksille hitaasti, mutta hienoa kuulla, että homma on työstön alla! Ei ole sanottu, ettenkö itsekin voisi olla hieman vähemmän jörö ja olla ärsyyntymättä moisesta pienestä asiasta :D mutku.

Oliko sulla tallessa se Espoossa pihalla kuvattu "esterata" video? :D Että kyllä tätä blogiakin on kauan seurattu. &lt;3

Oot ihana, keep the spirit up ja hei! Saisko pitkästä aikaa tukkapostauksen, esim jotain arjen helppoja ponnarikampauksia pienellä twistillä?

Kanille terkkuja!

Kommentoi