Моя Семья и Дома – My family and home

Hei!

Tiistaina tapasin ensimmäisen kerran host-perheeni, äiti, sisko ja pienen pieni arkajalkainen koira. Vastaanotto juna-asemalla oli ihanan lämminhenkinen ja juuri sellainen kuin toivoinkin.

Host-siskoni on saman ikäinen, kuin oikea siskoni (1999) ja puhuu englantia venäläiseksi paljon. Мама ei puhu ollenkaan englantia, joten uskon ja toivon, että opin sujuvan venäjän nopeasti. Molemmat ovat erittäin ystävällisiä ja iloisia. Sisko vei mut kävelylle joen rantaan ja sen jälkeen kauppakeskukseen, josta ostin housut koulua varten. Kouluihin siis pukeudutaan business-lookiin, eikä tulisi kuuloonkaan mennä lökäreissä kouluun (höh).

Asun kerrostalon neljännessä kerroksessa, keskustassa. Asunto on pieni, mutta kodikas kaksio ja kävelymatkan päässä joen rannalta ja ”takapihalla” on ihana puisto. Koska on vähän tilaa, niin nukun olohuoneen sohvalla, mutta se on todella mukava sohva 😉

_MG_4065.JPG

_MG_4077.JPG

”Cheboksary on Volga-joen helmi”

_MG_4079 (1).JPG

Kesäisin joessa asuu joutsenia, ja joen varsi on täynnä joutsen aiheisia taideteoksia. Ja tämä kuvassa esiintyvä eläin yksilö oli ensimmäinen näkemäni musta joutsen!

_MG_4084.JPG

_MG_4087.JPG

Lähellä olevasta kauppakeskuksessa sijaitsevasta ”kioskista” saa tälläisiä hauskoja juotavia erimakuisina, joissa tuollaisia mehukuulia 😀 Toivottasti nämä saapuu joskus myös Suomeen!

 

Tässä vielä muutama kuva kämpästä:

_MG_4091.JPG

_MG_4092.JPG

_MG_4093 (1).JPG

_MG_4095.JPG

IMG_4069.JPG

IMG_4070.JPG

IMG_4071.JPG

_MG_4096 (1).JPG

_MG_4107.JPG

_MG_4108 (1).JPG

 

_MG_4114.JPG

IMG_4100.JPG

IMG_4113.JPG

 

-S

 

P.s. Niille, jotka ihmettelevät niin täällä on lämmitys ja ilmastointi, sekä sähkö. Hissi toimii moitteettomasti ja rappukäytävä on siisti. Vettä tulee myös hanasta, sekä kylmää että kuumaa ja vessan pönttöön saa heittää myös wc-paperit 🙂

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *