Countdown 42d

Привет! 

Tästä se sitten lähtee. Bloggaus siis, reissuni lähtee 42 päivän kuluttua. Ajattelin perustaa yhden pienen blogin miljoonien muiden blogien joukkoon, monistakin syistä. Jos jollain on jotain sitä vastaan niin puhukoot nyt tai vaietkoon iäksi. Otan kyllä mielelläni vastaan kritiikkiä ja possee, sekä ideoita jos niitä on ja vastailen mielelläni kysymyksiin jos niitä on!

cheki_kazan.jpg

 

Blogini tarkoitus on kertoa siis kertoa kuulumisiani Venäjältä, Cheboksarysta (Чебоксары). Kaupunki sijaitsee Moskovan korkeudella, 700km itään, isojen jokien varrella. Asukkaita on puoli miljoonaa. Lähin suurkaupunki, Kazan (Казань) on 160km päässä, asukkaita 1,2miljoonaa. 

Isäntäperheeni on pieni, äiti ja tytär, joka on vuosimallia -99, siskoni kanssa saman ikäinen. Heillä on myös koira, mopsi! Olen onnellinen, että heillä on koira sillä joudun valitettavasti jättämään omat karvaturrini Suomeen 🙁 

Olen jutellut tulevan host-siskoni kanssa suht paljon, enkä voi muuta sanoa kuin en millään jaksaisi odottaa tapaavani hänet!

officialFINApartners_kazan_gal1.jpg

 

 

prod_865_52f0ecca86384.jpg

Toinen syy blogille on se, että haluan saada sinut, joo just SUT, innostumaan Venäjästä yhtäpaljon kuin minä. Haluan kantaa korteni kekoon yrittäen tehdä Suomesta hieman suvaitsevamman, hieman vähemmän rasistisen, hieman paremman Suomen. Ilman typeriä stereotypioita.

39.jpg

Kolmas syy on vain minua itseäni varten. Jotta saisin purettua vähän ajatuksia ja tunteita. Ja koska olen onnettoman huono muistamaan asioita, toimii tämä blogi myös eräänlaisena päiväkirjana.

 

Joten tervetuloa seuraamaan seikkailuani itä-naapurissa, muistakaa kommentoida ja antaa palautetta, kiitos!

 

-Saara

 

Lopuksi vielä video kaupungista, johon muutan.

Kuvat google kuvahaku, Cheboksary ja Kazan.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *