Pestopasta

Pestopasta

Ainekset (4 annosta)

200 g
Soijasuikaleita (Esimerkiksi in Lidl Vegetarian Wok Soya Strips)
2
Kevätsipulin vartta
1
Valkosipulinkynsi
200 g
(Pakaste)herneitä
200 g
Kirsikkatomaatteja
120 g
Tuorepestoa (Esimerkiksi Lidln Chef select Fresh pesto)
125
Mini mozzarellaa
Pippuria
400 g
Spagettia/pastaa

Tee näin:

  1. Laita pastat kiehuvaan veteen ja keitä ohjeen mukaan
  2. Paista soijasuikaleita hetki pannulla, ja lisää joukkoon murskattu valkosipuli ja tuorepesto
  3. Sekoita hyvin ja lisää pilkotut kirsikkatomaatit ja spagetti/pasta
  4. Ota pestopasta pois levyltä, ja lisää vielä joukkoon mini mozzarellat – sekoita hyvin, ja tarjoile heti
Koti Ruoka ja juoma

Täytetyt tacopaprikat

Täytetyt tacopaprikat

Ainekset (4 annosta)

4
Paprikaa
400 g
Naudan jauhelihaa 10%
1
Sipuli
1
Valkosipuli
1 rkl
Öljyä
1,5 tl
Savupaprikajauhetta
1 pussi
Taco-mausteseosta
1 tl
Chilijauhetta
2 dl
Tomaattimurskaa
Pippuria
1 pussi
Uncle Ben’s® Meksikolainen valmisriisi
Tuoretta basilikaa
Fetajuustoa
45 min
{
AKTIIVINEN 25 min
PASSIIVINEN 20 min

Tee näin:

  1. Pese ja halkaise paprikat – asettele paprikat lautaselle, ja lisää lautasen pohjalle noin 1-2rkl vettä, ja anna paprikoiden pehmetä mikrossa noin 6 minuuttia
  2. Kuori ja kuutioi sipulit ja valkosipulit
  3. Lisää pannulle tilkka öljyä, ja kuullota hetki sipuleita ja lisää jauheliha
  4. Sekoita joukkoon kaikki mausteet ja tomaattimurska – sekoita hyvin
  5. Lämmitä ohjeen mukaan (2 minuuttia) valmisriisi mikrossa ja lisää valmis riisi jauhelihaseokseen
  6. Asettele täytetyt paprikat uunivuokaan ja kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes paprikat ovat pehmeitä
  7. Viimeistele täytetyt paprikat fetajuustolla ja tuoreella basilikalla
Koti Ruoka ja juoma