Sähkötupakka – sen pahin synti on että se hämmentää.

Sähkötupakkaa on 100% sallittua ”polttaa” paikoissa joissa perinteinen kessuttelu on kielletty jotta nämä eivät sisällä suinkaan syöpäkäärylettä. Koska monet sähkötupakka-mallit ovatkin hyvinkin realistisen näköisiä tupakan kopioita tulet todella kohta joutumaan selittelemään harrastustasi sekä itsekin suosittelisin jotta et käytä sähkötupakkaa sisätiloissa joissa onkin paljon ihmisiä, sähkötupakasta kuitenkin lähtee imettäessä näkyvää höyryn tapaisia mikä voi joitain häiritä tai minimissään hämmentää.

 

e-cig1-300x225.jpg

 

Lain mukaan käyttäminen onkin silti laillista periaatteessa missä vaan.

Sähkötupakan myynti kotimaassa on tehty hieman haastavaksi, vain sen ostaminen sujuu silti helposti, siinä se onkin iisi ostaa ulkomailta. Nikotiinitonta versiota voit tilata laillisesti mistä päin maailmaa tahansa. Nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa voit tilata ETA-alueelta Suomeen täysin lainmukaisesti. Helmikuussa 2011 Tulli otti haltuun sähkötupakkatilauksen, minkä johti Suomen ensimmäiseen sähkötupakkaoikeudenkäyntiin. Tilaaja todettiin kuitenkin syyttömäksi, sillä hankittu kerta-annos oli pieni ja sellaiseen määrään ei ois vaadittu lääkereseptiä. Tämän tuloksena Tulli on päättänyt olla puuttumatta ETA-alueelta tilattuihin sähkötupakkatuotteisiin, mitkä on hankittu itsensä käyttämiseen. Kertamäärät saavat vastata kolmen kuukauden annosta.

Sähkötupakkalaitteita sekä toisia osia saat toisin sanoen ostaa myös ETA-alueen ulkopuolelta. Ainostaan nikotiinin tilaaminen ETA-alueen ulkopuolelta on laitonta ja jos Tulli nappaa paketin talteen, voikin siitä seurata syyte lääkerikoksesta.

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *