Hyvä – paha sähkötupakka!

Kohta puolivuotta mennyt sähkötupakan parissa. Tänä aikana on saanut huomata sen, että lähes kaikilla on jonkinlainen mielipide tästä aiheesta. Sähkötupakka kauppa halutaan jopa kieltää kokonaan…

Hauskaa tässä on se, että kaikkien mielipide on jommasta kummasta äärilaidasta – riippumatta siitä kuinka hyvin asian tuntee.

Poliitikot haluavat kieltää sähkötupakan vedoten siihen, ettei sitä ole tutkittu tarpeeksi (FAIL), kyllä sitä on tutkittu – ei toki Suomessa, eikä kaikkien valmistajien tuotteita…. Tässä linkki erääseen sähkötupakka tutkimukseen. Tupakkaa on tutkittu ja kaikki tietää noiden tutkimusten tulokset.

Liikenne välineet haluaa kieltää sähkötupakan, koska se aiheuttaa hämmennystä. Mitä? vai että aiheuttaa hämmennystä? Mielestäni hands free aiheuttaa hämmennystä, ei voi koskaan tietää puhuuko ihminen toisille, itsekseen vai puhelimessa. Tällä perusteella haluan kieltää hands freet.

Sitten on taas fanaattiset sähkötupakan kannattajat, jotka pitävät sähkötupakkaa jumalan lahjana maan päällä.

Itse kuulun mieluummin tuohon viimeiseen ryhmään – vaikkakaan en voi väittää sähkötupakan olevan terveystuote. Koska sähkötupakka ei ole sitä, vaan sähkötupakka on vain ja ainoastaan paras tupakan korvike, jolla on helppo lopettaa tupakointi.

hyvinvointi terveys mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *