Pitkän etsinnän tulos!

Kiitos tämän kesän trendejä mainostavien lehtien ja erityisesti Zaran olen täysin hullaantunut kaikkeen olkiseen! Olen jo pitkään etsinyt täydellistä olkilaukkua, mutta tähän mennessä kaikissa on aina ollut jotain vikaa. Joko laukku on ollut malliltaan hassu tai muuten vain epäkäytännöllinen. Kävin myös pitkään taistelua itseni kanssa siitä pitäisikö laukun olla käsilaukku vai olkalaukku. Olen pitänyt peukkuja että löytäisin laukun ennen Tammerfestejä, sillä se sopisi suunnittelemaani tyyliin. Aluksi pohdiskelin alla olevan tyylistä asukokonaisuutta, mutta olen alkanut haikailemaan vielä jotain hieman kesäisempää.

 

asu.png

Hattu ja laukku H&M, korvakorut Glitter, Takki VeroModa

 

Ja näin ollen päädyinkin monen mutkan kautta vierailemaan tänään Ratinan kauppakeskuksessa ja siellä se Lindexin mallinuken kädessä odotteli minua..kauan kaipaamani olkilaukku! Enhän voinut muuta kuin kotiuttaa sen kanssani!

 

laukku.png

Voi että se on ihana! Nyt ongelmana onkin sitten vain että mitä puen laukun kanssa 🙂 Pakko myöntää, että vaikka laukku on ihana, niin sitä EI kannata kantaa niin että se pääsee nukkaamaan mm. villatakkisi. Sylissä pitäessä siitä irtoaa myös jonkin verran oljenpalasia. Kieltämättä edellä mainittu on melko inhottavaa, mutta enköhän minä kestä!

 

Kesäisin terkuin,

Saila

muoti trendit ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *