Hakkarais-Teukka ja kotouttamisen haasteet

Se on heihei haasteelle hetkeksi, sillä minulle tarjoiltiin liian mehukas aihe myöhempään kirjoitettavaksi.

Tunnen valitettavan paljon suvaitsemattomia juntteja. Niitä löytyy sukupiiristä ja joka nurkan takaa aivan riittämiin nettikeskusteluista puhumattakaan. Pääsin tämän takia todistamaan Youtuben välityksellä perjantai-iltana kahvipöydässä Teuvo Hakkaraisen joskus eduskunnassa pitämää puheenvuoroa. Teukalla oli iso murhe maahanmuuttajista ja hirvittävä huoli heidän kotoutumisestaan.

Hakkaraisen mukaan Suomessa elää paljon poikamiehiä suhteessa naispuoliseen väestöön. Erityisesti tämä näkyy syrjäseuduilla, ja tästä asiasta olen arvon kansanedustajan kanssa aivan yhtä mieltä. Esimerkiksi kotikylälläni pariutumattomia miehiä kyllä riittää, mutta naiset voi laskea yhden käden sormilla.

Herra Hakkaraisen mielestä maahanmuuttajien kotouttamisessa suurin pulma tuleekin siinä, miten saadaan ne ennestäänkin vähät naiset riittämään kaikille, joilla tarve on. Hän väläytti puheessaan mahdollisuutta esimerkiksi pumpattavien seksinukkejen jakoon tai armeijasta tutun jarrun syöttämiseen. Niitä oikeita naisia ei silti riittäisi kaikille ja ikävästi jouduttaisiin tyytymään tälläiseen välimallin ratkaisuun.

Näin naisena sitä pitäisi olla varmasti erittäin otettu tästä tilanteesta, että meitä pitää kaikille miehille niin jumalattomasti jakaa ja kaikki meitä haluavat. Eikun. Nainenhan on miehelle perustarve, jota ilman ei vaan pysty elämään. Eikun. Hetkinen. Herra kansanedustaja aloittaa puheenvuoronsa siis kotouttamisesta, joka on iso haaste tällä hetkellä maahanmuuttotyössä. Herra kansanedustaja paljastaa kuitenkin hengenvetoa myöhemmin, että todellisuudessa häntä ahdistaa kamalan paljon se, että ne vähätkin naiset menevät nyt niille maahanmuuttajille!

Eihän se sellainen peli vetele. Suomalaisnainen on suomalaismiehelle varattu yksinoikeus. Ei meitä tyttäriä täällä mamut saa raiskailla ja lääppiä, siihen on lupa vain valkoihoisella kantasuomalaisella. Rajakki raiskaa laadukkaammin.

Ei naisella ole vapautta valita kumppaniaan. Naisen pitää haluta miestä, nimenomaan valkoista miestä, ja on naisen vika, jos mies jää ilman. Tällainenkin Teukan kaltainen upea uros on saatavilla, ja vängällä hänen täytyy naista käpälöidä eduskunnassa, kun nainen ei muuten ymmärrä antaa.

Siitä olemme yhteneväisellä linjalla herra Hakkaraisen kanssa, että kotouttaminen on saatava kuntoon. Niistä keinoista sitten jo olemmekin erimielisiä, sillä itse en ainakaan ole valmis olemaan kenenkään kauppatavaraa tai ihmisoikeutta. Niin maahanmuuttajat kuin peräkylän poikamiehetkin saavat lähestyä naisia ihan samoilla oikeuksilla, mutta on syytä ymmärtää vetää käteen, jos vaginalla varustettua kassientyhjentäjää ei löydykään.

Kommentit (1)
 1. Joojoo, kotouttamista kotoutamista. Entäpä ihan rajojen kiinni laittoa ja nykyiseen porukkaan keskittymistä, eikä oteta lisää.

  Tsekkaa
  – Työllisyysaste arabitaustaisten osalta (vrt tänne tulleet somalit 90-luvulta alkaen), jännä että tänne tulevat aasialaiset työllistyvät: selitäpä se pähkinä…aijaa kantasuomalaisten asenteiden ja kotoutuksen syytä
  – Osuus rikostilaistoissa esim raiskauksesta vrt. osuus väestöstä: no yritäppä lanata tämä kotouttamisen ja kantasuomalaisten syyksi..ai mitä? just juu sitähän se olikin
  – Maahanmuuton kokonaiskulut vrt. vanhustenhoidon tai koulutuksen järkyttävät leikkaukset: tottakai sanot, että kaikkeen on varaa ja ei maahanmuutto ole mistään pois, jännä homma. Otetaan vertailukohta henkilökohtaisesta taloudestasi, onko sekin rajatonta (hah) rahan lotrausta vailla mitään rajoja (hah), ei ole. Arvotat asioita. Valtionkin on arvotettava ja valtion vastuu on vain lopulta omistaan, se on valtion historiallisessa määritteessäkin täysi selviö ja kyllä mitä relevanteinta vuonna 2019 + beyond

  Ja mieti sitten mikä on oikein. Tai no anteeksi, ettehän te faktoista tai haasteista perusta mitään, se on ideologia jostain unelmahötöstä, joka ajaa kaiken järjellisen ajattelun yli. Yleensä suvakki on rajakkia rajatummin asioita ajatteleva ja rajatumpaan faktapohjaiseen argumentointiin kykenevä. Sellaista se on kun idealogia sauhuaa ja järki sumentuu.

  Yhä useamman pää on onneksi alkanut kääntyä, myös akateemisten, eikä vain minkään soldiers of odin junttien suvakkien tapaan yhtä höyrypäisestä paskasta

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *