Joulu mummolassa

Tulin maanantaina mummon luokse Rantsilaan viettämään joulua. Täällä oli aluksi aika masentavaa, kun lunta ei oikeastaan ollut, mutta onneksi tännään sato sen verran että on nyt maa valkoisena. ^^

img_2849_m.jpg

Tänne on ihan kiva tulla lattaan vähän akkuja. Tuntuuki, että nää pari päivää on jo teheny palio. Uusia suunnitelmia ja ajatuksia tullu jo pää täyteen.

Mummon kanssa on hassu viettää aikaa. Lapsena sitä jotenki ajatteli erillä tavalla. Oli vaan omassa maailmassaan. Nyt haluais luoda jonkinlaisen yhteyden mummoon, mutta huomaan ettei se onnistu. Mummo on ollu liian kauan yksin ja katkeroitunu, ei se taida enää osata päästää ketään lähelle. Huomaan ettei meillä oo hirveesti ees keskusteltavaa; joka kerta kun aloitan keskustelua, en oikeastaan saa vastausta. Ehkä mummon sosiaaliset taidot on vähän ruostuneet tässä vuosien varrella. En tiedä. Minun rakas mummo se silti on kaikessa höperyydessään. Tuolla se nytkin yksinään jotain jupisee olohuoneessa. Hassu nainen.

img_2854.jpg

img_2830_m.jpg

Tultiin Elviksen kanssa tänne, vaan Elvis ei taida oikein viihtyä täällä. Siitä huomaa kuinka se vähän vierastaa tätä paikkaa. Ulkona se on tosi arka ja säikkyy herkästi ja sisällä se kyllä nukkuu, mutta välillä saa sellasia outoja levottomuuskohtauksia ettei se meinaa rauhottua paikoilleen. Ruokaaki se on jättäny syömättä. Hmh. Hassu koira.

img_2839_m2_1.jpg

Mukava käyä täällä lapsuuden maisemissa. Kävin kattomassa vanhaa maauimalaaki, jossa tuli junnuna pulikoitua. Siellä se vieläki oli. Olis voinu käyä nytki uimassa, siellä oli avanto auki. 

Kyllä täällä voimaantuu ihanasti. Eiköhän ens vuos oo taas toiminnan aikaa. Onhan tässä jo melkein puoli vuotta tullu ladattua akkuja. Me mennään kaveriporukalla vaihtamaan vuotta mun papan kotipaikkaan Kestilään. Siellä en oo käyny sen jälkeen ku pappa kuoli 2010. Tullee olleen aikamoista lapsuuden muistelua tämä loppu vuosi. Kiva muistella, mulla on ollu onnellinen lapsuus. 🙂

Lopuksi haluan vielä laittaa kuvan meijän mummon kiikkustuolista. Se on jotenki nii symppis ja aikaansa henkivä. Nariseeki sillai ihanasti ku siinä kiikaa. Minä kyllä yritän saaha tuon ittelleni jossaki vaiheessa.

img_2865_2.jpg

Lopuksi vielä mun all time lemppari joululaulu ihanan Rajattoman esittämänä <3 Ihanaa Joulua kaikille ja upeaa Uutta Vuotta 2016!

Kommentit (2)
 1. Moi,

  aattelitko vielä tehdä youtubeen videoita? tykästyin niihin mitä siellä on, mutta lisää kaivattaisiin.

  ps. ei kannata lannistua niiden mielipiteistä ketkä ei tykkää

  1. Moi! Ihana kuulla että tykkäät niistä videoista! 🙂 Lämmitti minun mieltä kovasti. On niiden videoiden tekeminen ollu mielessä ja haluaisinki tehä niitä, en vaa meinaa enää nykyään löytää aikaa tehä niitä :/ Oon muutaman videon kyllä kuvannu, mutta niistä tuli aika vakava mielistä paasausta, että en oo varma haluanko lähtä sille linjalle sillä kanavalla…haluan kuitenkin käsitellä asioita aina huumorin kautta 🙂

   Elä jätä toivoa fani! Mää saatan joku päivä yllättää ja julkasta sinne jotain 🙂

   Eikä tosiaan mun julkasemattomuus siellä saralla johdu ollenkaan siitä trollauksesta, mitä sain ku se naurattaa-video sai yhtäkkiä enemmän katsojia 🙂 Mää osasin oottaakki sellasta reaktiota, koska oon seurannu Youtubea niin kauan aikaa ja tiiän, että suurin osa kommentoijista haluaa vaan aiheuttaa pahhaa mieltä ja konflikteja.

   Piä sääki mun puolesta lippu korkialla, että saan sinne jotakin vielä joskus tehtyä 😀

   Kiitos kommentista <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *