Hyvikset vaaterekistäni

Sairaan Ihana Sanni

Terveisiä kiireestä, ilosta ja päänsärystä! Saatuani eilen Shoutdogsiin kaksi sponsorivaatetta Dead Birds & Lionheartilta päätin palauttaa mieleeni, mitkä vaatteet ovat ekologisia omasta kaapistani? Tähän ei lasketa mukaan kirppisvaatteita, koska eihän niitä jaksaisi kuvata Erkkikään (ehkä Jyri kuitenkin?). Ensinnäkin näiden kuuden kuvan ottaminen oli niin haastavaa että kunhan tästä kerkiän menen offiin.

1. Haldin merinovillapaita. Uusin törsäykseni. Hehkutin myyjälle kuinka ihanaa on, kun paidassa on apinoita. Uskoisitteko, että lempiohjelmani on Avara luonto ja valitsen Trivial pursuitissa aina vihreän? 

2. Ilomielen mekko. Tämän ostin jo kolme kesää sitten ja on yksi ikuisuuslempparini. Merkkiä ei kuulemma enää ole nyhyy.

3. Camilla Norrbackin villapaita. Ostettu ale-myynnistä ja yksi luottovaatteistani. Lämmittää ja on söpö. Olen töhrinyt hihat leivinuunia lämmittäessäni nokeen eivätkä lähde pesussa pois. Mut ei haittaa menoo!!!

4. UUUH MAMA, SEKOON! Tää on kaunein mekkonen maailmassa. Tekijänä R/H. Tämäkin ostettu alesta. Toimii häissä ja hautajaisissa ja eteisessä.

5. Pogistick failure. Kesän hitti-tuote! Nyöriä lainailen usein muihinkin mekkoihin.

6. Kainon merinovillamekko. Ollut päälläni ihan liian harvoin. Työhuoneella olisi ihanan lämmittävä mutta en halua siihen kakan väristä kangasväriä. En tajua mikä siinä on, että aina kun vaatteeseen menee töissä vahingossa maalia se on väriltään ruskeaa?

OFF.

Kommentoi