Ihan jees tekonahkahame

Sairaan Ihana Sanni

Hirveet paineet tuli kun eräs vakilukija (olkoon nyt nimerkiltään "Äiti") kysyi jo melkein viikko sitten, että miksi et ole kirjoitellut? Joteskin vakitahtini on ollut noin 1 postaus/vko. Ihan silleen miten itsestään tulee. Nytkin on pyörinyt erilaiset kirjoitusaiheet mielessä, mutta en ole kai malttanut elämältä. Tai sitten norjalainen sarja Skam on siihen syy, ainakin joinakin päivinä. Katsoin kaikki kolme kautta kolmessa illassa, yössä ja aamussa. Jokaisessa kaudessa on omat rakkaustarinansa. Olen ihastunut yhteensä viiteen teiniin viikonlopun aikana. Nyt sitten yritän päästä heistä kaikista yli ja ymmärtää sen, ettei heitä ole olemassakaan ja vaikka olisikin olisin heidän silmissään vanhus. Tai ehkä olen sarjan Noora 36 vuotiaana?  

Nyt kun olen pääsääntöisesti kitunut viimeiset 1,5vuotta, saan varmaankin hehkuttaa elämän ihanuutta? Vihdoinkin tunnen olevani kokonainen yksin. En kestä sitä heikkoutta itsessäni, jonka huomaan ajautuessani parisuhteeseen. Muutun avuttomaksi ja lopulta rupean inhoamaan itseäni. Myöskin se, ettei exäni voinut hyväksyä eräitä puolia minusta sai minut oikeastaan vihaamaan itseäni. Nyt en enää näe itseäni vain pahana ja huonona, vaan voin hyväksyä itseni ja olla vain oma itseni. Kuinka ihanaa! On tietysti parasta olla tämän ikäinen- en palaisi mistään hinnasta vuoteen -96. Olen varmaan vasta tänään yhtä viisas mitä Skamin teinit. Sarjassa on tosi hyvää keskustelua esim feminismistä ja homoseksuaalisuudesta. Yksi ystävä totesi, että olisi varmaan säästynyt terapialta, jos tämä sarja olisi tullut meidän nuoruudessa. Joten katsokaa! Löytyy areenasta. 

Tämä on ollut mahtava viikko. Piti kertoa yhdestä näyttelystä, yhdestä kirjasta, yhdestä ravintolasta, yhdestä teatteriesityksestä, yhdestä saunasta ja avannosta- mutta nyt oon vaan iloinen kun sain ystävältä vaatteita. Mun vaatteidenostolakko on kestänyt 8kk ja vielä 4kk jäljellä. Ystävä itse kutsui vintilleen penkomaan kirppiskamaa ja sain ottaa mitä haluan. Ekana tällainen hieman outo valinta: tekonahkahame. Kokeilin tätä vähänku vitsillä, mutta olikin tosi mukava ja jos tän kanssa yhdistää esim tämän kukkapaidan, se ei ole enää ihan niin kinky. Sain siis myös tämän paidan.

Hameen kanssa sopii myös tämä musta napapaita. Ehkä tällästä kokonaisuutta en osaisi käyttää.. tulis liian tyrkky olo. Vaikka ei tyrkyssä lookissa ole mitään vikaa, mutta itsellä olis epämukava olo. Ja tässä nyt kun mietin niin ei mikään tyyli ole tyrkky! Tietysti saa pukeutua miten haluaa ilman, että kukaan puuttuu, häiritsee tai määrittelee pukeutumisen perusteella.

Tässä tällainen polyester mekko. Yleensä en tykkää keinokuidusta kun se hiostaa ja tuntuu ikävältä iholla, mutta tämä on tosi pehmee ja ohut. En kyllä yhtään tiedä tuleeko tätäkään käytettyä. Mutta mun tosissaan tulisi opetella pitämään uudenlaisia vaatteita kun oon niin jämähtänyt tietynlaisiin trikoohameisiin ja paitoihin ja lempivärini on musta. Siis kyllähän sillä on mulle paljonkin merkitystä minkälaisia vaatteita käytän, mutta en tykkään että mulla olis sellanen olo että pomppaan esiin porukasta. Tai että tunnen vaatteen päälläni jotenkin epäistuvana tai ylipäänsä tunnen sen. 

Sit vielä raidallinen maximekko. Just tällaista oon toivonut vaikka varmaan käytän tätä vaan yöpaitana. Lämpimämmällä tää on varmana kiva farkkutakin tai lyhyen villatakin kanssa, mutta talvitakin kanssa näyttää vaan typerältä jos on pitkä mekko. Suuret on nää nykyset murheet!

Ihan helvettiä muuten ottaa näitä selfieitä!! Aina samat maneeriset poset ja tosi hankalaa saada vaatetta esille sellasena mikä se livenä on. Huh! Olen uupunut!

Kiitos maailman paras Emma näistä vaatteista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.